|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1261 |
BAN stały
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Mnie głowa nadal nasuwa ..ale leżałam pod kocem...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1262 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez sie czuje nienajlepiej, mam @ ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1263 |
Wtajemniczenie
|
Domi - napewno znajdziesz...praca jest w kazdym razie u nas...wiec jakby co to przyjezdzaj do TriCity. Moja kumpela - ta socjolozka jak pamietacie- ostatnio znalazla prace w firmie holenderskiej i tez ja wyslali ostatnio na szkolenie do Anglii. A tutaj ma sie zajmowac badaniami rynku. Wiec jak widzisz sie da.
![]() Zuzia - a ty bralas jakies leki na ta glowe? moze aspiryna chociaz?
#1264 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1265 |
Wtajemniczenie
|
Hmmm....ARiMR widze, ze to dotacje dla rolnikow ...znam co prawda dziewczyne z Lublina, ktora znalazla prace w Gdansku wlasnie z tym zwiazana. Wiem tylko, ze nie byla to najlepiej platna praca - urzad to nie firma jak wiadomo...ale chwalila sobie.
Wogole polecam ci taka stronke: http://www.ngo.pl/ - znajdziesz tam troche info nt roznych pozarzadowych inicjatyw. moze ci sie przyda ![]() A wogole czemu taki wlasnie kierunek 'rolniczy' wybralas?
#1266 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1267 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() idź do lekarza:P Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-13 o 16:56 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1268 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
cztery 7 ![]() ![]() musisz wybrać, moze zatoki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1270 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1271 |
Zakorzenienie
|
moge spytac ile on ma lat i jak długo jest ze swoja obecna?
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1272 |
BAN stały
|
29...
a z nią chyba z 2 lata... on się sparzył bardzo, laska 2 miesiące przed ślubem go zdradziła i z tego co mi opowiadał przez rok dziewczyny traktował jak k... Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-03-13 o 17:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1273 |
Zakorzenienie
|
29 to wydaje sie dorosły...
ale takie zachowanie i traktowanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1274 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiesz, że ja cały czas myslałam, ze to ten Twoj przyjaciel ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1276 |
Zakorzenienie
|
Domi widze ze masz swoja focie super masz te wloski
![]() ![]() moja znajoma ma do sprzedania sukienke w twoim stylu http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=580255376 wiecej fotek jest na NK moj Tz ma 30 lat a jest dziecinny na maksa hihihhi Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-03-13 o 17:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#1277 | |
BAN stały
|
To nie ten sasasa...
pogubić sie można hehe ---------- Dopisano o 19:05 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1278 |
Wtajemniczenie
|
Jaki tu ruch dzisiaj
![]() Zuzia wygladasz pieknie. Kwitniesz ![]() Ala my kupilismy sobie meble do kuchni w Ikei. Sama wybralam polki ktore mi odpowiadaly. Wynioslo nas to jakies 4-4.5tys zl bez agd bo juz mielismy kupiony wczesniej. Moi rodzice sa swiezo po remoncie kuchni i zaplacili 12tys zl ![]() Ciekawe co tam u Jane???
#1279 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kojarze te suknie ![]() ![]() dzieki za komplement ![]() ale chetnie zobacze sobie na Twojej znajomej te suknie, tylko powiedz mi ktora to:P ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:17 ---------- Slicznie w niej wyglądała ta kolezanka Blondi ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1280 |
BAN stały
|
Już ja w domku...porozmawialiśmy.. .humor mi sie polepszył...jemu też.
Jutro zjazd ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1281 |
Zakorzenienie
|
Zjazd, blelee
![]() ![]() Ja musze jutro zrobic w końcu konspekty z lekcji ![]() ![]() Jane jak było u lekarza!!Napisz nam tu! |
![]() ![]() |
![]() |
#1282 |
Zadomowienie
|
Ale się ciesze, że Wam przybywa!!!
![]() ![]() ![]() I że o mnie pamiętacie - o nas! ![]() ![]() Hm, to ja tylko szybiutko - już mi ciut lepiej, więc piszę, bo przedtem niestety ryczałam, trzęsłam się także i w ogóle wymagałam silnych pocieszeń ![]() Mam dalej zwolnienie - jeszcze ze 3 tygodnie, niby tam ładnie wszystko, ale ginka po tych krwawieniach nie chce ryzykowac, więc domek i uwaga na schody! To łozysko dalej tak nisko i się styka, no i na to trzeba uważać! Ale przed wizytą u niej odebrałam wyniki posiewu ze szpitala i wyszło, że mam daleję tę samą bakterię, która wyszła mi już w tym cyklu, w którym Mikołaj się z Fasolką objawił - - -dziś dopiero o niej poczytałam i się załamałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Och Dziewczynki - tak się dziś wystraszyłam!!! ![]() Boję się, żeby wszystko poszło ok, żeby w szpitalu potem tego nie zlekceważyli, nie spóźnili się - ja chcę żeby Każde z nas przeżyło i żyło sobie szczęśliwia: i Jane i Fasolka!!! OBY!!! Trzymajcie Kochane - i tak trzymać musicie nawet do 3 miesiący po narodzinach (oby już i teraz było wszystko cacy!), bo głównie dotąd się chyba ten wstrętny paciorkowiec objawia...? Nie wiem skąd - czytałam, że może być po innych antybiotykach, wraz z grzybkiem, który dziś też tam wyszedł ![]() ![]() Tak więc wyryczałam się, że zaczęło się od stanu zapalnego i nadal jakieś bakterie jednak, pocieszano mnie, że ktoś tak miał, dostał ten antybiotyk i wszystko ok, no i teraz muszę się wzmocnić - wiecie: fizycznie i psychicznie, żeby być silniejszą jeszcze do załatwienia tego dziadostwa!!! Na wzdęcia dostałam jakiś syropek, o którym też wyczytałam dziś w necie, no i tak mi zeszło dotąd... Dzięki serio, że pamiętałyście - proszę, pamiętajcie i 3majcie i podnoście na duchu Jane dalej, bo ostatnio cosik ciężej u nas... - no ale wszak dobrze już wszystko i coraz lepiej będzie! Tak tak tak ![]() ![]() ![]() A mężuś widział dziś Maleństwo 1 raz (przez brzuszek) i był w szoku, twierdzi że machało do Niego, a ja mówię, że do mnie ![]() ![]() Ginka rzekła, że Dzidzi duże - wygląda na ponad 19 tygodni, choć dziś jakoś 18 się zaczyna? - no i waży 300 gramów ![]() Pa Kochane - sorki, że już nie piszę do Każdej, ale wybaczycie, bo dziś moc wrażeń miałam od rana, od tych wyników nieszczęsnych! Mężuś już "padł", a ja tu Wam choć tyle piszę, nie mam dziś sił na więcej, ale przeczytałam wszystko i super, że i kuchnie piekne robicie (Syla, Ala), pieska ślicznego ratujecie (Ala ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buźki dla Was ![]() Aha - a co za kłótnia na jakimś znów wątku? Znów czegoś nie wiem... ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: Aha - jak ktoś jest na ON tzn., że jest aktywny na wizażu? To widzę Domi i Ali - jeśli tak to hejka Lejdiski!!! ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-13 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1283 |
Zakorzenienie
|
Jane Kochana
![]() ![]() ![]() Ja bede trzymała kciuki cały czas, żeby się polepszyło i w ogóle okazało nieprawdą ![]() Jesli jest na pomarańczowo ON, tzn. że któraś z nas jest na wizazu, a jesli OFF to nie ma albo na niewidoku tak jak np. Ty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1284 |
Zakorzenienie
|
Jane ciagle cos, czemu zycie jest tak skomplikowane
![]() ja jestem zdania ze uda sie ta bakterie wyleczyc i bedzie ok ![]() ja mam tez pewna infekcje i niby w ciazy to powinna sie szybko rozwijac bo org delikatniejszy a u mnie stoi ona narazie w miejscu wiec roznie to bywa ![]() ja dzisiaj planuje wozek odkurzyc i zob co i jak.Lezy pare miesiecy na szafie zapakowany w folie ale wiadomo mogl sie okurzyc ![]() ![]() Kupilismy komputer w Media i nie bylo do niego instrukcji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1285 |
Zakorzenienie
|
Jane, kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj podjęliśmy decyzję, że jak właściciel się nie znajdzie, to zatrzymamy sunie ![]() ![]()
#1286 |
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczynki
![]() No trzymajcie - cuda się wszak zdarzają, nie? ![]() No ale teraz muszę się wziąć w garść i wzmocnić, żeby nie dać bakterii i żeby Dzidzia była mocna! A ta bakteria to jak chyba pisałam - wyszła mi po tej 1 gince, gdy sama sobie zrobiłam ten posiew, wyniki przyszły gdy już do 2 ginki poszłam (tej obecnej), no ale przy Fasolce zostało to bez leczenia - teraz jest nadal, więc to już 4 miesiące ![]() ![]() O ludzie! ![]() No ale koniec dobijania! Będzie dobrze i myślimy już pozytywnie! Prawda? XXI wiek, to chyba wiek antybiotyków i widać nie da się od tego uciec! Oby tylko na czas, właściwy, no i zdrowy skutek (aż żal gdy się pomyśli, że takim maluszkom w chwilę po urodzeniu podają antybiotyki, nie? I to pewnie dożylnie no bo jak inaczej? Ale to konieczność - jak się wpisze nazwę tego paciorkowca, co ponoć dość często się w ciąży uaktywnia niestety ![]() ![]() ![]() Oj, mówię Wam! Lejdiski Kochane - teraz please: uśmiech, radość, pozytywne myślenie, dużo ciepła i serdecznych dobrych kciuków + modlitw oczywiście, no i wszystko będzie dobrze!!! No nie? TAK ![]() ![]() ![]() Ali - chciałabym takiego pieska! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Co dziś robicie? My się "podciągamy" w humorach, leniuchujemy, no i mamy ten protokół skończyć (ojej! Wciąż mi to "wisi", a juz czas najwyższy!), w szafie mam ochotę wreszc`ie przeglądnąć i sprawdzić czy mam w czym chodzić ![]() A wiecie, że teściowa nawet nie dzwoniła pytać co u nas... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Buźki od nas dla Was Wszystkich i Każdej!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1287 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Jane trzymam kciuki oby było dobrze i bedzie ![]() ja sie szykuje bo za niedlugo idziemy na poradnie. Juz ostatnia i koniec z wszelkimi naukami ![]() ![]() A potem mam zamiar zrobic konspekty, może Tz mi pomoże i jak zrobie bedziemy odpoczywac i filmy oglądać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1288 |
Zakorzenienie
|
Jane
![]() Ala sunia fajowa moj Tż mowil ze to moze byc wielokoscia jak Golden wiec piesek średniej wielkosci ![]() Domi ja wlasnie ogladam "Siedem Dusz" z Willem Smithem ja caly domek posprzatalam a klakow tyle ze szok zwierzyniec zmienia znowu.Tż juz ma dywan do wytrzepania uszykowany hihihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1289 |
Zakorzenienie
|
Blondi jak pooglądasz, to napisz wrażenia. Słyszałam, ze super film
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1290 |
Zakorzenienie
|
nio napisze ale wlasnie mi sie limit wyczerpal niby za 15 min bede mogla znowu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.