|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Aliszcze
Miło mi że mamy podobne gusta. Ja za horrorami też nie przepada." Teksańska masakra piłą mechaniczną" absolutnie nie dla mnie Ale lubie takie filmy jaki piszesz "oparte na atmosferze", gdzie nie ma ani jednej kropli krwi a strach kryje się tylko w oczach aktorów. Jane Wiesz chyba założe ten wątek jak tylko znajde trochę czasu . Dziękuje za wsparcie![]() Domi dzięki za liste. Coś z tych wymienionych napewno obejrze i opisze swoje wrażenia. Blondyneczka, Syla,Zuzunia Ja dziś okna pomyłam, firanki się piorą Taka dumna z siebie jestem że ho ho. Ale śmieci nieche mi się z domu wynieść (2 wory stoją w kuchni) ah ale ze mnie leń .
|
#1322 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez dzisiaj sprzatam
![]() teraz czas na robienie obiadu dzisiaj robie makaron i sosik.Makaron oczywiscie robie sama
|
|
|
|
#1323 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zaraz wezme sie chociaz za obiad zeby mi maz focha nie strzelil![]() Cytat:
Sama makaron . Nie jadlam takiego od lat, niech pomysle.... 15stu . Napewno bedzie mniam mniam. Ze tez ci sie chce z takim brzuszkiem po kuchni jeszcze buszowac.
|
|
#1324 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ja siedze przy mojej pracy, spisuje literature sobie z jednego rozdziału i poprawiłam, to co mi promotor kazał. Poza tym źle się czuje, jestem słaba
|
|
|
|
#1325 |
|
Zakorzenienie
|
kilka zdjęć mojego synka niedobrego
![]() na jednej fotce ze swoją kuzynką starszą o 5 miesięcy
|
#1326 |
|
Zakorzenienie
|
On jest przesliczny
może zabrzmi to drastycznie, ale ja bym Ci zjadła Filipka, zwłaszcza na tym zdjeciuhttp://www.wizaz.pl/forum/attachment...6&d=1237213171 |
|
|
|
#1327 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja tez, jest normalnie do schrupania
|
|
#1328 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka mały cudny
obiecane zdjecia tylko nie śmiać sie z mojego Picassa na scianie
|
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynka niewiele przytyłas faktycznie
wręcz rzekłabym, że trzymasz linie![]() ładny wózeczek i butki, choć butki nei w moim stylu ale ładne
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
ja lubie takie bucie bo sa bardzo wygodne
nio malo jeszcze wchodze w swoje kurtki zimowe wiec nie musialam kupowacwyslalam Tz do sklepu naszla mnie ochota na nalesniki z jablkami i cukierki Malaga
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
A ja już po weekendzie jestem w domku, Tz mnie odprowadził i trzeba troche pomieszkać
![]() jutro uczelnia
|
|
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, wózek śliczny, zieloniutki, uwielbiam taki kolor
dziewczyny, przeczytałam Wasze posty, ale nie mam siły nic więcej napisać, męczona się czuję. Pozdrawiam i życzę miłego wieczoru każdej
|
#1333 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1334 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jutro mam szkołe
i pani bedzie pytała |
|
|
|
#1335 |
|
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!
Ależ Wy pracujecie - sprzątacie, pierzecie, gotujecie, makaron robicie - ła! ![]() Piwusia - to zakładaj już, masz chwilkę czasu? Najlepiej to jednak od razu cosik zrobić, nie? No - dawaj! Domi i Zuzia się pewnie uczą - no, tyle o ile, nie? Syla - no to fajnie, że i Ty ten filmi teraz oglądałaś - fajowy, nie? ![]() Zanka - fajniutka z Ciebie mamusia, taka happy, kurcza - nie wiem jak to określić, ale jakoś tak widzę to zadowolenie, spokój na Twej twarzy, no takie... coś I wózek b. ładny - kiedyś widziałam na tych zdjęciach, które w końcu w domu otworzyłam, co to za firma? To od razu spytam czy polecasz? A Ty malutka taka przy tym wózeku się wydajesz, że nie wiem aż - ten wózek serio taki wysoki czy Ty serio taka nieywsoka? Blondi - i u Ciebie taka zieleń wózka, no fajnie, fajnie , a butki też fajne - takie właśnie do latania, no! I serio wygodne? - no to jeszcze raz to słowo powtórzę, a jak: fajnie fajnie Co do ubranek, które na allegro kupiłam to wiecie - takie normalne, zwyczajne tuniczki tanie, najdroższa za jakieś 30 parę złotych, no i lookłam sobie na te linki i już takie nieciekawe kolory zostały, więc raczej nie ma Wam czego pokazywać, bo Wy tu bardziej takie extra zakupy robicie Lecę odpisać na pocztę i skończyć protokół - hejka |
|
|
|
#1336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
wszyscy mówią, że synek do męża podobny ![]() a wózek mam x-lander xt spacerówka, gondola i fotelik, kupiłam na allegro używany a potem dokupiłam jeszcze torbę bardzo fajny ten wózek, podoba mi się i dobrze się prowadzi, przednie kółko można zablokować. No a on nie jest taki wysoki, ja jestem niska 152 cm, poza tym do tamtych zdjęć nie obniżyłam sobie rączki, bo mąż prowadził wózek a ja go tylko do zdjęć przejęłam. Ale fakt przy mnie wózek wygląda na duży
|
|
#1337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jane ty nam tu nie czaruj tylko wskakuj w te tuniczki, pstrykaj fotki i wstaw nam zdjatka
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
dzieki laseczki
ja dzisiaj mam troche wolnego od rana polatałam a teraz juz w domciu jestem w trakcie ogladania filmu" to nie tak jak myslisz kotku" ![]() żadna stronki z filmami nie chciała to nie
|
|
|
|
#1339 |
|
Zadomowienie
|
Ooo - Syla Spryciara
Nie no, odwagi jeszcze nie mam ![]() Zanka - no, fajny ten wózeczek, a Ty też fajniutko, że taka malutka: zawsze słyszałam, że to na facetów działa: zaoppiekować się taką, podnieść torbę, pomóc - jak to duża raczej, tzn. normalnie, ot prawie 170 cm, no i siostra zawsze się śmiała, bo jest też niziutka (podała się do rodziny taty, a ja się do mamy podałam ), że " małe jest do kochana, a duże do roboty" Blondi - to Ty też ten film oglądasz? Ła - no proszę, jak Lejdiski komedię kotkową podłapały A stronka ta jaka? To zapodaj, zobaczymy czy to tak którą mamy (bo jakąś tam mamy) czy inna, ok?Aha - na priv. chcesz, no to jasne, ok ![]() A gdzież to reszta babeczek? Ali - dziś po pracy mniej zmęczona? To napisz jak tam mieszkanko - co już jest, czego nie ma? Ok? A za filmy dzięki - może sobie pościągam z tej "szufladki", podobnie jak coś z bolywoodu Domi, choć przyznam że dotąd chyba ani 1 z ich nie oglądałam ![]() Syla - trzymamy za usg! Pozdrówka! ---------- Dopisano o 16:26 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- Hej - Sylu, Dziewczyny: a tu link do ciut innnej strony i ciut zmienionej tabelki płci wg chińskiego kalendarza http://jolmys.webpark.pl/ Tu akurat pisze wyraźnie Sylu inaczej, więc wyszłoby Ci S jak syn, mi zresztą też - bo dotąd na chińskim wychodziło C, a tu S - - - ciekawe ![]() A Blondi i Zanka - Wy macie już pewne płcie (hi hi, no zwłaszcza Zanka ) - co Wam z chińskiego kalendarza wychodziło? Zgodziło się czy nie?A wg tej tabelki co powyżej??? No napiszcie, choćby tak dla jaj "se" posprawdzamy |
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
Jane wedlug tego kalandarza mi wychodzi synek
ale mi kazdy mowil ze synek bedzie
|
|
|
|
#1341 |
|
Zadomowienie
|
No widzisz Blondi - no to fajnie, że Ci się sprawdziło
Ale to zarówno w tym stricte chińskim niby i tym co w tym linku co podałam był??? Ła! To super! A u mnie akurat różnie - raz C w chińskim, a w tym S - - - no kurcza no, więc nadal nic nie wiadomo ![]() A co z tym linkiem do filmów? ![]() Hej - gdzie reszta Lejdisek? Ahoj - jesteście? Co robicie? Się macie? No piszcie w końcu, no |
|
|
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Ja własnie wróciłam z uczelni i padam................
|
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
hej, no więc Jane jestem równie zmęczona co wczoraj, ale wcześniej wróciłam do domu niż wczoraj wiec chociaż coś
![]() Zanka, przyłączam się do grona "chętnych do schrupania małego Filipka" Co do mojego mieszkania, zdecydowaliśmy się na kuchnie za 4 500, a co tam w tym tygodniu spotykamy się z tym, co nam będzie robić, ustalimy szczegółu i takie tam. Poza tym chcemy go poprosić by zrobił nam dwie szafy typu komandor w przedpokoju. Bo on generalnie stolarz, robi meble, jak będzie miał przystępne ceny, to może łóżko małżeńskie nam też zrobi no ale to się zobaczy. Jutro przychodzi pan, co będzie nam cyklinował parkiet. Jak już będzie wycyklinowane i polakierowane to już pozostało tylko znosić meble do mieszkaniaBlondi, rzeczywiście nie masz jakiegoś brzucha fajnie u Ciebie ciąża przebiegadziewczyny, jak Wam zazdroszczę ego ręcznie robionego makaronu, prania firanek itp.Chyba w głębi ducha marzy mi się po trochu życie takie "pani domu" tak bym chciała pracować na przykład na 1/2 etatu lub na 3/4 (a kasy dostawać oczywiście jak za pełen etat
|
#1344 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny bylam na usg i z dzidzia wszystko w porzadku, serduszko tez w jak najlepszym porzadeczku i pani polozna nie znalazla zadnych nieprawidlowosci
A teraz ora ora, totalne zaskoczenie dla mnie i meza. Podobno ma byc dziewczynka:j upi:. Jestem cala happy Tylko jakos w to nie wierze . Mi wciaz sie wydaje ze bedzie chlopak. Jednym slowem, nie uwierzylismy tej pani. No i co teraz .Mi to sie wydaje ze widzialam jajka
|
#1345 |
|
Zadomowienie
|
Syla! Ła! Super wieść!
Ej no - ale jakie jajka Ty widziałaś - no co Ci po głowie chodzi Gratuluję! Swoją drogą, to czemu Ci chłopczyk w głowie siedzi? Takie masz uczucie jakieś? Czy przez te teksty, że jak mały brzuszek itd. to boy, co??? No u nas to będzie niespodzianka - hm, z tych kalendarzy też już nic nie wiem, więc może będzie girl a może boy - byleby tylko było zdrowe i silne i spoko dało sobie radę z bakterią (najlepiej żeby tej bakterii już w ogóle nie było!!! Oby tak się mogło stać!!!)Dobranoc |
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki
Syla to super wiadomość, ale chyba jednak przyszła mama ma lepsze przeczucia anizeli lekarz, nie wiem ![]() Jane nie bedzie zadnej bakterii, mówie Ci |
|
|
|
#1347 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek Lejdiskom!
![]() Domi A co Cię tak wymordowali na tej uczelni? Serio pytali? A Magdzia się do kiedy labuje we FRA ? Jak wróci to chyba pokaże fajowe fotki, nie?No to mamy na wątku z najmłodszego pokolenia + w drodze - póki co! - malutkiego Filipka, silnie kopiącego chłopaczka u Blondi, dziewczynkę u Syli i X lub Y Fasolkę=Maleństwo u Jane + wszystkie przygotowujące się do życia Istotki w pozostałych brzuszkach Lejdisek Wysłałąm wczoraj w końcu ten protokół z obrony i dopiero teraz naprawdę zaczynam odpoczynek (ew. jeszcze jakies poprawki, ale oby nie Pozdrówka i miłego dnia! |
|
|
|
#1348 |
|
Wtajemniczenie
|
Jane z tego kalendarza do ktorego wstawilas link wychodzi mi ze powinien byc syn
.W polowie badania wydawalo mi sie ze widze jajeczka i ptaszka, nawet mezowi powiedzialam i wiecie co poczulam sie troszke rozczarowana a jak na koncu pani powiedziala ze dziewczynka to poczulam sie rozczarowana ze nie chlopak . Babie w ciazy nie dogodzi .No nic, najwazniejsze ze zdrowe Jane dzidzia caly czas sie ruszla podczas badania a ja w ogole tego nie czulam wiec juz sobie wyobrazam co ona wyczynia ja mnie kopie ![]() Wlasnie a kiedy Madzia wraca i gdzie podziala sie Piwusia ze swoim wiosennym avatarkiem? Domi a co u ciebie? ---------- Dopisano o 09:05 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ---------- Poplakalam sie ze smiechu jak to czytalam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=204222
|
#1349 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie dziewczynki gdzie Piwusia, Magdak, Poziomeczka i loni
![]() Syla gratuluje coreczki Na dzien dzisiejszy plec nie jest wazne chce aby dzidzia byla zdrowiutka![]() ja juz domek posprzatalam, pranie zrobilam tzn pralka prala dzisiaj szybki obiadek bo mamy schabowe wiec teraz mam chwile na neta a raczej na filmik na necie.Jane moj mały faktycznie kopie ost mocno az brzuch sie rusza ost nawet Tż to widzial już nie moge sie doczekac jak go zobacze |
|
|
|
#1350 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Laseczki
Ja jestem u Tż i niedawno wstaliśmy Co do uczelni to faktycznie mamy taki jeden przedmiot, na którym babka pyta z listy, jak nikt nic nie mówi. Ale na szczęście ja mam bardzo pilną grupę i zawsze sie ktoś odzywa (oprócz mnie ) więc jako tako te ćwiczenia lecą szybko. Choć na 5tym roku oczekiwałam, że nas już nie będą męczyć.Dziś zabieram się za rozdział badawczy Moim marzeniem było go napisać do końca marca. Zestawienia zorbiłam sobie już dawno, jeszcze w styczniu, jak nie pisałam tamtych, zeby kolesiowi pokazać. Więć moje big tabele widział, to mam o połowe roboty mniej. Teraz trzeba zrobić badania. Tylko jak![]() jakąs tam koncepcje mam. Więc będę porównywała, obiczała średnią. Mysle, żeby zastosować troche statystyki. Bo koleś mi mówł, że mieliśmy tyle róznych przedmotów (ekonometria, prognozowanie i symulacje, badania peracyjne, itp.)a ludzie potem do pracy nic nie wykorzystują. A mi pasuje statystyka, bo prognozować nie mam co
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:25.

Miło mi że mamy podobne gusta. Ja za horrorami też nie przepada." Teksańska masakra piłą mechaniczną" absolutnie nie dla mnie
Ale lubie takie filmy jaki piszesz "oparte na atmosferze", gdzie nie ma ani jednej kropli krwi a strach kryje się tylko w oczach aktorów. 
Taka dumna z siebie jestem że ho ho. Ale śmieci nieche mi się z domu wynieść (2 wory stoją w kuchni) ah ale ze mnie leń

dzisiaj robie makaron i sosik.Makaron oczywiscie robie sama
Zaraz wezme sie chociaz za obiad zeby mi maz focha nie strzelil
15stu

i cukierki Malaga

Co do uczelni to faktycznie mamy taki jeden przedmiot, na którym babka pyta z listy, jak nikt nic nie mówi. Ale na szczęście ja mam bardzo pilną grupę i zawsze sie ktoś odzywa (oprócz mnie