|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
Ja bym chciała obejrzec wiecej |
|
|
|
|
#1382 |
|
Zadomowienie
|
Hejka Lejdiski!
Sylu - czyli teraz i Tobie się wszystko zgadza (z ty terinem owu)? A kiedy to u Ciebie w końcu było? Srodek październiak jakoś czy koniec??? U mnie jakoś 20, 21 listopad ![]() A ubranka sobie w sklepie tak kupiłaś? Ale nie nazywają się ciążowe tylko po prostu tuniczki nabyłaś? Bo ja te parę z netu to tak patrzyłam żeby jak coś to ciut więcej miejsca było na brzuszek - wiesz, marszczenia, takie tam! No a do sklepu na razie nie ma jak iść - szkoda! Widzę, że na ubrania teraz to ja chyba więcej uwagi zacznę wracać bo faktycznie lepiej się chyba człowiek czuje w brzuszkiem w fajnych ciuchach, nie? No i oby już wszystkoe dobrze było!!! OBY! I będzie dobrze! Blondi - to chyba dziś sobie coś oglądniemy ![]() A z tymi terminai to Ty faktycznie masz - nie wiedziałam, że to aż tyle różnych terminów może im wychodzić z usg! Choć 2 dni+/- to chyba jeszcze nie tak dużo, nie? Nom ale Ty Agentka bo chcesz jeszcze szybciej - a 15 maj to bedzie dokładnie który tydzień??? Od kiedy jest już tak bezpieczenie dla Dzidzi, co???Domi - no to spoko, myślałam, że analizę statystyczną chcesz robić (asocjacje, siły związków, parametry) - to miłego liczenia! Tylko się nie pomyl! A dużo masz danych? Ile to lat?Zuzia - ja w Tobie od asmego początku laskę widziałam, więc jak dziewczyny piszą, że jeszcze wieksza laska się zrobiłaś, to ja też koniecznie chcę zobaczyć! Ła! Podeślij i mi, please! Hej - a serio nie wiecie czy są takie wąskie spodnie, rurki wręcz z taką gumowatą górą coby nie cisła ew. brzuszka? Kurcza - I hope, że dla kobitek w 9 miesiącach nie zaprokejtowali tylko szerokich jeansów? ![]() Hej a co Reszta porabia? Ali w pracy, Magdzia nadal we FRA? - kiedy wraca? No a Piwusia, Zanka (hej Zanka )No a Nowa M, Poziomka i raz jeszcze new zafasolkowana wpadłą na chwilę??? |
|
|
|
#1383 |
|
Wtajemniczenie
|
Zuzia to i ja chce poogladac
Domi chcesz jakies nowe zdjecie na nk . Problem jest taki ze zmienilam kolor wlosow i w ogole sie sobie nie podobam wiec i zdjec ladnych nie ma![]() Jane chce jeszcze pojsc na 4d zobacze jaki tam termin mi wyznacza, ale tak sobie mysle ze ten termin jest chyba wlasciwy. Owulacje mialam 13,14,15 listopad. Niewielka roznica miedzy nami Tuniki kupuje w normalnych sklepach, te ciazowe wcale mi sie nie podobaja. mam szczescie bo teraz moda odpowiednia, wszystko luzne ![]() Na allegro widzialam chyba rurki ciazowe
|
#1384 |
|
Zakorzenienie
|
Jane nie wgłebiałabym sie tak
Lata mam od 2004 do 2008![]() Jeszcze nie wiem czy te statystyke wykorzystam, ale w końcu to ma być praca badawcza |
|
|
|
#1385 |
|
BAN stały
|
Syla, Jane, Blondi...jak chcecie zobaczy moje zdj te o których domi pisała poproszę meila
|
|
|
|
#1386 |
|
Zakorzenienie
|
Jane no nareszcie
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#1387 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
Jane, ale z Ciebie śliczna blondi!!
Blondi, dzięki za stronę z filmami, już mam pierwszy film do obejrzenia: "kobiety" ![]() Obecnie stoimy z mężem przed wyborem pralki, zmywarki, lodówki, płyty gazowej i piekarnika i ja już nie wiem co gdzie i jak nie znam się na tym kompletnie, a jedni zachwalają to, drudzy tamto i wiem, że nic nie wiem![]() ![]() Zuzia, koniecznie chcę zobaczyć Twoje fotki, bardzo lubię oglądać Wasze fotki, dziewczyny Syla, zapodaj jakieś fotki w ciuchach co kupujesz
|
#1389 | |
|
Zakorzenienie
|
fajna
i mąż też niczego sobie, taka Blondyneczka i brunet a jak młodo wygladaja![]() Cytat:
nie wiem czy na wizażu nei ma wątku o art. AGD
|
|
|
|
|
#1390 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia super focie
laska z Ciebie Ala ja polecam pralke Boscha mamy chyba z 11 lat i ani razu nie nawalila.Do Media faktycznie warto jechac bo teraz jest promocja ze nie placisz vatu
|
|
|
|
#1391 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mój Tz uczy sie angielskiego, musi w ciagu dwóch tygodni opanowąc gramatyke
dostał dziś telefon (bo miesiąc temu złożył CV w pewnej firme, dość dobrej) i w tantym tygodniu otrzymał telefon i również w tym, ze przeszedł do kolejengo etapu. W CV napisałam mu, że język angielski zna w stopniu zaawansowanym i babka, która do niego dzwoniła, powedziała, że to super, i dostanie w ciągu dwóch tygodni test on-line z nagileksiego na maila i musi go rozwiązać. Mój Tz nza strasznie duzo słowek, potrafi sie dogadac, ale gramatyki nie bardzo
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-20 o 00:35 |
|
|
|
#1392 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, Dziewczynki! Dzięki za miłe przyjęcie
Dzięki Lejdiski! ![]() Co do sprzętów Ali - hm, pierwszy krok to na pewno jakiś sklep, może być ten market co Lejdiski polecają! Potem - looknijcie może w necie? No w każdym bądź razie my tak robimy i do naszej kuchni a netu wszystkie sprzęty kupiliśmy i były dużo dużo tańsze Aha - a co do marek nie dajcie się zwariować! Tak naprawdę wszystkie te klasycznie przez wielu polecane są na dobrym poziomie i ok, serio - nie ma szukać: patrzcie na funkcje i cenę (no oczywiście mówię o tym dobrych markach, znanych u nas, nie jakiś XXX? , no i wcale nie muszą to być wszak sprzęty 1 firmy - tylko na kolory trzeba wtedy ciut wiekszą zwórcic uwagę, ale da się! Prodeucenci też o tym myślą i ułatwiają życie klientom (i sobie) - zatem spokojnych, miłych i owocnych zakupów! A z wyborem długo nie zwlekajcie, bo serio: pamiętamy to sami, że "co za długo to niezdrowo", jak tak się zacznie za bardzo analizować to niedobrze ![]() Domi - 3mamy za Tż! Ale skoro umie gadać to to najważniejsze! W firmach właśnie gramatyka się mało (mniej) liczy - no chyba, że na początku właśnie przy "przesiewie"! no chyba, że miałby mieć stały kontakt z klientami, vipami czy jeździć gdzieś i reprezentować firmę, no to wtedy tak! Aha - muszę rzec mojemu M, że został uznany za bruneta
|
|
|
|
#1393 |
|
Zakorzenienie
|
My z Tż zaliczyliśmy kolejny film "Ostatni Samarytanin"- taki sensacyjny, polecam
![]() Nie tknęłam mojej pracy dziś, a mam dwa tygdonie na napisanie tego rozdziału
|
|
|
|
#1394 |
|
BAN stały
|
Jakoś spać mi się nie chce..
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny, nie nadąrzam za Wami, toteż nie pisałam. Mi dziś brzuch chyba eksploduje, poród chyba będzie milszy od moich bóli menstruacyjnych ;( oszaleć można
I Tż się rozchorował ;/ Pozdrawiam Was cieplutko
|
#1396 |
|
Zakorzenienie
|
Domi twoj Tż ładnie narobił a gramatyka w ang jak dla mnie porazka
chodzilam kiedy na kurs ang metoda Callana ale tam glownie mowic ucza![]() Jane teraz juz wszystko o Tobie wiem hihihihi faktyczniu szczuplizna z Ciebie ale mam nadzieje ze sie pochwalisz swoi brzuszkiem.Laseczki Nasz Jane tak jak Ala na kazdy zdjeciu usmiechnieta sama poztywna energia od niej bije![]() chilanes bardzo ci wspolczuje tych boli na mnie No-Spa dobrze dziala. Ja sie porodu nie boje coraz bardziej sie pozytywnie nastrajam ![]() Zaraz smiga po zakupy bo czeka mnie dzisia pieczenie jablecznika i budyniowca ![]() po dordze wejde do kosmetyczki
|
|
|
|
#1397 |
|
Wtajemniczenie
|
Nasza Jane wreszcie sie ujawnila
. Widac, ze wesola z ciebie osobka![]() Ala w sklepach ze sprzetem sa osoby ktore pomagaja w wyborze. Jak jezdzilismy za kuchenka do kuchni rodzicow to naprawde dobrze nam doradzal i nawet odradzil drozsza bo mial niefunkcjonalne podstawki pod garnki. Moi rodzice lupili plyte ale z palnikami na gaz bo tak woleli i np w niektorych (miedzy innymi drozszych) kuchenkach bujalo sie to i to tak ze garnek mogl spasc. Ja nawet bym o tym nie pomyslala .My kupilismy lodowke Whirpoola i jest za glosna jak dla mnie a chlodzi tak ze jest ustawiona na minimum i potrafi cos przymrozic . Dobrze jest spytac kogos o rade Kurcze Domi gramatyke w 2 tyg Ciezko bedzie, ale trzymam kciuki
|
#1398 |
|
Zakorzenienie
|
ponoć te płyty indukcyjne sa dobre tak slyszalam
ale osobiscie jeszcze takie nie mam.A kuchenki swojego czasu najlepsze mowili ze sa Amica.Lodowke mam Husqvarna ale ona w PL raczej trudno dostepne. ja uciekam na zakupy bede pozniej |
|
|
|
#1399 |
|
Zakorzenienie
|
co do płyt indukcyjnych, to powstaje problem z garnkami, bo muszą przyciągać magcnes, wiec np stal nierdzewna może nie łapać, teflonu też nie każdego, a do sklepu z magnesem raczej się nie chodzi
![]() Co do sprzętów agd, to zależy na co się trafi i na jakiego sprzedawcę. blondynkapoznan mi czasem nic nie pomaga, nawet ketonal, a no-spe to już wogóle jak witamine C mogę łykać A tu w pracy trzeba wysiedzieć
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-03-20 o 09:42 |
|
|
|
#1400 |
|
Zakorzenienie
|
Chilanes
zdrowiejJa biore ubuprom, albo ibuprofen... Podobno ten test to procedura tylko i to nie jest tak, że Tz nie zna ang. Wrecz przeciwnie ptrafi sie dogadac super i rozumie wszytsko. Z gramatyki tez cos tam wie, ale te przyimki, czasowniki to tak nie bardzo. Mam nadzieje, ze bedzie dobrze
|
|
|
|
#1401 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Do plyt indukcyjnych trzeba kupic specjalne garnki, w zwyklych rzeczywiscie nie nagotuje sie Milam takie bole miesiaczkowe ze mdlalam. poszlam do lekarza 3 miesiace tabletek anty i przeszlo
|
|
#1402 |
|
Zakorzenienie
|
Zeby bole podczas @ były mniejsze trzeba podobo ćwiczyć, dużo ruchu albo praca fizyczna
|
|
|
|
#1403 |
|
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny...chętnie z Wami poplotkuję
jeśli mnie przyjmiecie do grona![]() Pozdrawiam znajome ( Zuziuniu jak się masz?)
|
#1404 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A zapraszamy i witamy
|
|
#1405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1406 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1407 |
|
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!!!
No tak - jam uśmiechnięta raczej girl, no ale czasem też płaczę A że i Wam się może czasem lepiej zrobi po moich uśmiechu czy tekściku to super wieść! Blondi - szczupła jestem tak normalnie, ot rozmiar 38, a nad foto brzuszka musze pomyśleć Właśnie - Ali mi o uśmiechu pod którymś zdjęciem pisała, a sama taka sama - ja tak sobie myślę, że blondynki to takie już są po prostu, nie? ![]() Syla - a ja Ci tez na priv pisałam, żeś i Ty usmiechnięta super! Ej - wszystkie to sympatyczne i ładne są dziewczynki! Dzięki Wam za miłe słowa A czy Wam pisałam, że wszyscy faceci nasi b. dobre i symaptyczne wrażenie robią? No Hejka Chilanes - biedna Ty dzisiaj jak tam cierpisz, ale może już coś zaczęło w końcu działać i ciut Ci lżej?Witam aankęę - a ja skądś Cię właśnie znam, nie wiem, ale może z próbować do skutku??? Pisz z nami, jasne - zapraszamy i milutko witamy A Amica w płytach gazowych jest naprawdę ok, mogę polecić! Lodówkę natomiast też mamy Whirpoola i u nas akurat jest wszystko ok - - może to jak zwykle od modelu zależy, no a także w szczególności czasami od złośliwości danego egzemplarza, nie? ![]() A wiecie, że już dzwonią za mną z uczelni - no, chyba nie mogą się doczekać jak wrócę ![]() Domi - hej, no to kiedy ta ostateczna rozgrywka? I co to za branża/dziedzina? 3mam kciuki! Bedzie dobrze, zobaczysz! Często na tych romowach straszą, a potem okazuje się, że nie było aż tak strasznie! A z gramatyki to pewnie głównie na czasy pasuje zwrócić uwagę, rzeczowniki określone i nie, no i klasyczne choć idiomy - to się tradycyjnie już w testach pojawia wszędzie Hej - Magdzia chyba wróciła, nie? Hejka - nie mogę Cię znaleźć na nk ![]() Zuzia - a dziś co robisz? Wyspałaś się rano po tych nocnych "internetowych Polaków rozmowach"?
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-20 o 12:04 |
|
|
|
#1408 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytajcie to
<małtyna> jestem sobie w knajpie, w knajpianej toalecie, w kabinie knajpianej toalety. sikam. ludzka rzecz, nie? no. <małtyna> zaraz za mną przyszły dwie panny, stuk stuk szpileczkami, poprawiają mejkap przy lustrze. rozmowa <małtyna> jedna pyta drugą, czy może poszłyby do hawany (ot, taki klub). <małtyna> a druga odpowiada, że nie, bo <małtyna> (teraz uwaga) <małtyna> "ty wiesz co mi się tam ostatnio stało? <małtyna> tańczę sobie, tańczę, a tu widzę, jak mnie jakiś kolo spod baru obcina wzrokiem <małtyna> no to podchodzę i mówię, że cześć, postaw mi drinka, bo mi się pić chce <małtyna> a on mówi, że dobra, postawi mi drinka, jak z nim zatańczę <małtyna> no to tańczymy, tańczymy, ale mi się nadal chciało pić, to mu mówię, że może by mi postawił tego drinka, bo mi się nadal chce pić <małtyna> a on, że może się najpierw przejdziemy i wtedy mi postawi drinka <małtyna> no to wyszliśmy, idziemy, idziemy, ja się pytam, czy moglibyśmy wracać, bo miał mi drinka postawić, bo mi się chce pić, a on mówi, że zaraz wrócimy tylko żebym mu najpierw zwaliła konia <małtyna> no to ja go tam obrabiam, obrabiam <małtyna> (w tym miejscu opuściłam toaletę, ale dziewczyna tylko rzuciła na mnie okiem i kontynuowała swoją historię) <małtyna> (a ja jeszcze myłam ręce, więc pointa mnie nie ominęła i nie omieszkam jej przytoczyć) <małtyna> ...obrabiam, a on mi mówi, że zaraz dojdzie i że chce mi się spuścić w buzi. trochę się zdziwiłam, ale spoko, kucam przed nim, nawet taki dość wygolony był, więc spoko. <małtyna> no i się spuścił, niedużo tego było, więc spoko połknęłam no i się pytam, czy już możemy wracać, bo chcę tego drinka. <małtyna> a on mi mówi spierdalaj głupio ****o <małtyna> (teraz będzie najlepsze, uwaga) <małtyna> TY WIESZ JAK JA SIĘ WTEDY POCZUŁAM??" |
|
|
|
#1409 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1410 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie ten kawał rozwalił i ogromnie poprawił humor, zwłaszcza koniec
Ja myśle, ze ten zły nastrój u wiekszości osób jest przez to, że zima trwa za długo
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:52.

- wiesz, marszczenia, takie tam! No a do sklepu na razie nie ma jak iść - szkoda! Widzę, że na ubrania teraz to ja chyba więcej uwagi zacznę wracać bo faktycznie lepiej się chyba człowiek czuje w brzuszkiem w fajnych ciuchach, nie?
- nie wiedziałam, że to aż tyle różnych terminów może im wychodzić z usg! Choć 2 dni+/- to chyba jeszcze nie tak dużo, nie? Nom ale Ty Agentka bo chcesz jeszcze szybciej 
. Problem jest taki ze zmienilam kolor wlosow i w ogole sie sobie nie podobam wiec i zdjec ladnych nie ma

nie znam się na tym kompletnie, a jedni zachwalają to, drudzy tamto i wiem, że nic nie wiem

.
zdrowiej