|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Piwusia witaj i pytaj i opowiadaj, bo jak widzisz martwiłysmy sie o Ciebie
![]() Jane podaj mi please tego linka, zorbie obczajke, moze cos innego mi wpadnie w oko fajnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1442 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a pytaj pytaj i nadrabiaj....a duzo tego ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1443 |
Zakorzenienie
|
ja jestem czytam Was codziennie ale jakoś nie mam co pisać
![]() często oglądam filmy na necie -anioły i demony -nienarodzony - dzisiaj nawiedzona narzeczona ![]() Domi jak masz jakieś pyt odnośnie wyprawki to pisze do mnie na gg chwale się dzisiejszym zakupem dla synka czapeczka jest boska ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zakorzenienie
|
Blondi ja mam wrazenie, że Cie rzadko widze na gg ostatnio
![]() czapeczka jest super ![]() ![]() ale ta aktorka gra tez w filmie "27 sukienek" a ten film jest fajny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Wtajemniczenie
|
Ello
fajnie, ze wam sie podoba moja bizu. Ja jak prawdziwy maniak na urlopie -wykorzystuje moj wolny czas na maxa jak widac. Co prawda ja wiedzialam, ze tak bedzie - choc nie przypuszczalam, ze i w przypadku tego hobby- perfekcjonizm wychodzi i tak naprawde co do swoich prac mam kilka "ale": - w kolczykach nadal krzywe loopiki - a w fotografiach nadal nie tak ustawiana ostrosc ...wiec prosze mnie tu na razie nienaprostowywac ![]() Piwusia - dobrze cie widziec, kobieto! A co to za praca z kwiatami? Jestes florystka teraz? Agusia - fajnie, ze praca ci sie kroi. Przyjemna perspektywa wlasnej kaski-moze na slub uda wam sie cosik odlozyc.... Zanka - sliczny ten twoj pokoik. Chyba lubisz zielony kolor, co? Normalnie poczulam sie jak w lesie - mebelki rowniez zdaja sie miec odcien zielonego.... Domi - ladne i biureczko i regalik... Aliszcze - zapomnialam ci wczesniej odpisac. My sie na razie nie staramy - doktorka mi zabronila - kazala wybic wszystkie bakterie i dopiero wtedy mozna pomyslec. Kiedy to bedzie - nie wiem - mialam nadzieje jeszcze na pocz. lipca ze moze juz, ale jak widac jak sie za bardzo chce to se mozna..ale pogwizdac... Jane - dziwny masz system kompletowania wyprawki dla mlodego czlowieczka....Porod tuz, tuz...a tu jeszcze kosmetykow nie ma, ciuszki dopiero w zamierzeniu....ale wierze, ze wiesz co robisz ![]() Syla - moze faktycznie to dlugie spanie to na zapas? Zuzia - a wiesz, ze moj maz jak jeszcze sie spotykalismy przed slubem, chodzil ze mna do kazdego lekarza? - nie wchodzil do gabinetu - ale czekal przed i za kazdym razem trzymal mnie za reke ![]() Aha - jeszcze dla wielbicieli prozy mojego meza - pojawily sie nowe recenzje samochodow na jego blogu. Niestety autor nie spelni zyczen swoich wielbicielek i odmowil napisania kryminalu, jednakze ewentualnie zgodzil sie na napisanie opowiadan s-f lub politcal-fiction...wiec prosze zapodac miejsce akcji i zarys fabuly a przekaze autorowi ![]()
#1447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja bardzo lubie ta aktorke Eve Longorie czy jakos tak |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1448 |
Zakorzenienie
|
Madzia a Ty to pewnie masz caly pokoj pomarańczowy, zgadałam?
![]() Jak sie wyprowadzimy to Tz musi mi zrobic sesje brzuszka i moze wtedy wysle Ci jakies fotki ![]() ![]() ![]() Madzia ja sjans fikkszyn nie lubie za bardzo i nie mam pomyslu, predzej jakis romans bym podpowiedziala ![]() Blondi o kurcze pomylilo mi sie, mialam na mysli film "dziewczyna moich koszmarow" a nie "Nawiedozna narzeczona:P. W tej narzeczonej nie gra ta blondynka o ktorej mowilam Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-07-29 o 21:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Wtajemniczenie
|
Domi-No jeden pokoj mamy pomaranczowy - ale tak naprawde ten odcien nazywa sie slonecznikowy czy jakos tak. Kanape tez mamy pomaranczowa - a jak
![]() ![]() Fotki jak bedziesz miec to zapodaj..to zobaczymy co da sie zrobic.. A o romansie niestety mozesz pomarzyc...moj maz jest gorszy od Szekspira - w jego romansach wszyscy gina przed koncem..wiec wyszlaby jakas makabreska ![]()
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-07-29 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() to bylby to prawdziwy romans, jak Romeo i Julia, no mąz chyba jeszcze lepszy od szekspira ![]() ![]() Madzia13 a moge spytac na ile u was zawieszone sa jeszcze staranka?pamietam jak kiedys pisalas albo o 10 mies albo o 12? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1451 |
Wtajemniczenie
|
Domi-nie wiem..zalezy co powie doktorka w sierpniu jak sie u niej zjawie.
![]() |
#1452 |
BAN stały
|
Witam...ja jestem zestresowana
![]() M.mi napisał smsa że się boi... zapytałam o co... to odpisał że o nasz związek ![]() i ma mi później wszystko wyjaśnić ![]() nie wiem, nie wiem co mam myśleć.... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 |
Zakorzenienie
|
Ooo, hej Capuccino
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Cappuccino Czas edycji: 2009-07-30 o 07:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#1454 |
BAN stały
|
Już jestem spokojniejsza... porozmawialiśmy...
chodzi mu o to, że boi się że bede go porównywać do ex... żeby on znal moje myśli...wiedział że przecież to są dwie różne osoby.. on się boi że mnie zawiedzie... dręczy się moją przeszłością, a ja z nim ![]() od razu mamy pod górkę...wszystko jest piękne ale i trudne... od razu mamy wyzwania, a nie jak inni u których początki są beztroskie...radosne... u nas jest radość, ale jest też mnóstwo odpowiedzialności, mnóstwo spraw... wecie co zaczynam się stresować rozwodem...a to już coraz bliżej... cieszę się, ale boję się konfrontacji z ex... |
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Magdaka podziwiam Cię, że prawie wszędzie masz kolor pomarańczowy, ja bym chyba tak nie chciała ![]() Piwusia witaj, szkoda, że tak mautko napisałaś i juz sobie uciekłaś ![]() Zuzia spokojnie pewnie wszystko sobie wyjaśnicie znowu, szkoda tylko, że M. pisze, że się boi a nie pisze od razu konkretów, tylko, że później wyjaśni, ja bym do tego później chyba zwariowała.A już doczytałam, że sobie wyjaśniliście... A swoją drogą to mój mąż wchodzi zawsze ze mną do lekarza, nawet jak mam robione usg "dośrodkowe" - stoi wtedy tylko za parawanem. I wcale mi to nie przeszkadza, czuję się wtedy bardziej bezpieczna ![]()
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-07-30 o 08:55 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() dobra lecę sprzątać...a potem do pracy, ale dzisiaj 2 dzieci tylko a wczoraj miałam 5 ![]() ![]() Spałam dzisiaj w koszulce M.ale słodko mmmmm ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 |
Zakorzenienie
|
Jak bylam z Tz u tego pierwszego gina to kazał wyjść podczas badania Tz, a u tego, do którego teraz chodze to mam tylko USG przez brzuch.
Zuzia dobrze, że juz wyjasnil o co chodzi, ale powiedz M. zeby nastepnym razem Cie tak nie straszył ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1458 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1459 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, no właśnie, straszy Cię ten luby troszkę, ale najważniejsze że potem sobie wyjaśniacie. I wszystko Wam się ułoży jeśli obydwoje tego chcecie, a ja nigdy nie słyszałam żebys go do ex porównywała.
![]() |
#1460 |
Zakorzenienie
|
Zuzia najlepiej jakby tz w ogóle nie pytał o eksa. ja jak poznałam obecengo tz byłam swiezo po zerwaniu z eksem, ale moj Tz do tej pory nie wie co nas łączyło, nawet nie chce wiedziec i ja nie mówiłam mu. Wie tylko, ze razem dwa lata mieszaklismy i byłam bardzo nieszczesliwa:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#1461 |
Zakorzenienie
|
ja się melduję
![]() ![]() ![]() ja cały czas myślę czy jechać nad morze czy nie -ale mam problemy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1462 |
Zakorzenienie
|
Blondi a kiedy chcecie jechac, na ile i czy z synkiem?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 |
Zakorzenienie
|
nie wiem kiedy jak pogoda będzie wiadomo że z synkiem
|
![]() ![]() |
![]() |
#1464 |
Wtajemniczenie
|
Blondi faktycznie macie poważny problem
![]() ![]() Domi i co dziś przeprowadzkę macie do nowego mieszkanka ? Jakby któraś chciała zobaczyć moją nową fryzurę to na NK jest zdjęcie ![]()
#1465 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie, bo trzeba jeszcze troche rzeczy zrobic...Przeprowadzke trudno jest okreslic co do dnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Zakorzenienie
|
Vcelka ja mam Ciebie dodana na Nk
![]() ide robic obiad dla Tż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 |
Zakorzenienie
|
Vcelka w tej fruzurce mi sie bardziej podobasz
![]() Ja podciełam włosy jakies 3-4 cm, tzn. mama mi podcieła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1468 |
BAN stały
|
wróciłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1470 |
BAN stały
|
Vcelka bardzo młodo wygląda...liceum
![]() mam dużo piersi z kurczaka którą rozmrażam jedna wielka porcja, część na obiad zrobię, co zrobić z resztą ![]() kotlety i do zamrażarki? Macie pomysły na coś innego? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.