![]() |
#121 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-stare znjome.
Pod choinkę dostanie
![]() ![]() Witaj Darianna. No właśnie na innym wątku naczytałam się trochę o angielskiej służbie zdrowia i wyszło,że nasza polska nie jest aż taka zła. Ach, te hormony ![]()
#122 |
Zadomowienie
|
Dziewczynki - a ja znów lecę: i tak wciąż przekraczam wyznaczoną sobie godzinkę (w dodatku w nagrodę miała być, a ja sie nie uczę - oj Jane, weź się w końcu do roboty, weź!!!) - to pa Lejdiski, dobranoc, spijcie sobie ładnie, a ja może się wreszcie serio pouczę? Trzymajcie kciuki!!!
Aha - Magdzia, jutro wtorek, to trzymam kciuki!!! Czekamy z Tobą na... wyniki! ![]() Hejka Ali ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-15 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#123 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja prezenty mam pokupowane w połowie. Świeta spędzamy w UK więc prezenty dla rodzinki odpadają. Za to nadrobię w lutym. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Wtajemniczenie
|
Blondi do lekarza dopiero w polsce w poniedzialek. Niestety nie bede miala dostepu do netu wiec nie bede tez miala jak was powiadomic
![]() Dziewczyny ja nie mam nawet jednego prezentu, zreszta nie bede nawet kupowac bo wprowadzilismy w domu zarzadzenie ze w tym roku prezentow niet. Lubie cos kupowac ale trafic w gust jest tak ciezko ![]() Domi sala super ![]() Jane nieuwaznie czyta ![]() Za duzo o tej socjo myli ![]() Loni a moze wyniki badan beda lepsze niz ostatnio i beda radosne swieta? Nie chce nic sugerowac bo sama nie wiem czy nie poczekalabym do stycznia, ale nigdy nie wiadomo. Moze akurat bedziecie sie radowac czego ci kochana zycze ![]()
#125 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja wiem że mi dobrze życzycie, i ja Wam z całego serducha również życzę aby wszystko było cudownie i same radosne chwile was czekały. Dziewczynki, w tym roku chyba z Sylwestra wyjściowego nici, dostaliśy wczoraj rachunek za telefon 360 zł ![]() I tak to jest, jak mąż wyjeżdża na drugi koniec Polski ![]() Jane to nie belka a dwie belki ![]() Hi hi, już mi przeszło. Witamina "M" w organiźmie uzupełniona ![]() Milutkiego dnia dziewczynki ![]()
"Nie wystarczy pokochać, Trzeba jeszcze umieć Wziąć tę miłość w ręce, I przenieść ją przez całe życie." ![]() Edytowane przez loni Czas edycji: 2008-12-16 o 06:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
czesc Dziewczynki
![]() ![]() ![]() W tym wypadku, kiedy ślub w paździenriku nie chcę być zaciążona ![]() ![]() Muszę się uczyć na jutro z informatyki i co???nie mogę się skupic, bo czekam na @...Ale powiem Wam, że sie bardzo stresuje, może to ma wpływ, że jeszcze jej nie ma???Nie mam żadnych objawów ciążowych, teraz np. pije kawe. Kurcze mogłam wczoraj kupic test, on jest takim wywoływaczem @ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ach te rachunki ![]() ![]() Domi a nie mozesz teraz kupic testu albo najlepiej zrobic bety? Moze @ rzeczywiscie dziwna prze z stres i martwienie sie teraz?
![]() |
#128 |
Wtajemniczenie
|
ello
juz po testach -wiec wam powiem:2 kreski... reszte opowiem jak mnie odmuruje...
#129 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oby mi nie wyszły jutro dwie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Magdak ![]() ![]() Domi ![]() Ala My mamy slub w Poznaniu we Wadze ![]() Syla moge ci podac swoj numer telefonu i smska bys puscila to bym dziewczyna napisala ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#131 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Juz raz to pisalam ale cos mi odpowiedz nie chce pojsc ![]() Nie pucowalas sie nic ze bedziesz sie testowac ![]() ![]() Mila niespodzianka ![]() ![]() Cytat:
EDIT. Ale jestem łoś ![]() ![]() ![]()
Nasze szczęście Lenka ur.18.08.2009 ![]() Edytowane przez syla39 Czas edycji: 2008-12-16 o 16:38 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki mam inną salę, dokładnie napisałam i wkleiłam zdjęcia tutaj:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=155 Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-12-16 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Zakorzenienie
|
Magdaka, ale super
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Blondi, Waga powiadasz.......:rolleyes : tam to mam już blisko ![]() Dziewczyny, jestem padnięta, myślałam, że dziś będzie spokojniej w pracy, a tu nic. Stres, stres i użeranie się z dyrektorem. No ale teraz zrobiłam sobie kawusie i się ralaksuję i myślę tylko, że jeszcze 3 dni i urlop ![]() Syla, co u Ciebie? Domi, sama wiem po sobie, że @ bywa różny. Na przykład teraz miałam dwa dni, że tylko skrzepy, prawie zero krwi, a po dwóch dniach kompletnie nic, @ minął jak ręką odjął ![]()
#134 |
Zakorzenienie
|
Kochane ale mi przyszła @ popołudniu dzis. Przez to, że powstały dwa wątki już nie wiem, gdzie co i komu napisałam
![]() Tak, że jeśli chodzi o @ to jestem już spokojna i szczęśliwa ![]() dziewczyny ile sie płaci w USC kasy na ślub??? |
![]() ![]() |
![]() |
#135 |
Zadomowienie
|
Hejka!!!
Ale super wieść - Magdzia!!! ![]() ![]() I też sierpień - o ludzie!!! No no - tak sobie pomyślałam, że fajno byłoby... - no i jest!!! ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-16 o 19:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
Sylu - już odp.
![]() ![]() Sylu - no właśnie, widzę, że pisałyście o jakimś namiarze, bo skoro nie masz neta w Polsce o koniecznie zostaw nam czy którejś namiar do siebie - bo tak myślę, że będą b. dobre wieści i się wspólnie z Tobą pocieszymy! ![]() Loni - ła! 2 belki aż? ![]() ![]() ![]() Domi - no już aż się ... bałam..., a Ty piszesz, że @ jest i sklerozę masz, bo nie wiesz gdzie co napisałaś - oj Ty! ![]() Ali, Blondi - jak tam w Poznaniu? Śniegu też nie macie??? Magdzia=Magdaka - no chodź chodź, jak ja kumam to co teraz pewnie masz w głowie i nie tylko ![]() ![]() A gdzie Zuzia??? Ala - a ta dziwna @ u Ciebie to na pewno nie mogłoby być nic innego...? No wiesz... Kurcza, już sama nie wiem, ale takie różne się historie dzieją i tyle się na tych wątkach naczytałam! A Ty też tempi mierzysz??? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-16 o 19:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#137 |
Zakorzenienie
|
Tak tak oczywiście, że Kościelny będziemy miec, ale w USC nic sie wtedy nie płaci?????bo ja licze koszty teraz i głowa mi pęka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Domi, no właśnie tak sobie myślę, że pewnie cosi wzięli za opłaty - bo wiesz, nazwisko zmieniasz, dokumenty dostajesz, etc. formalności - ale kurcza, to nie było nic strasznego bo by utkwiło, więc chyba spoko???
Kurcza - może Ali bedzie pamiętać, bo Ona dość niedawno ślub brała, nie? A ta mniejsza sala tez b. ładna - więc spoko, spoko i za to tańsza bedzie ![]() O, jest Syla i Blondi - cześć Dziewczynki!!! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-16 o 19:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#139 |
Wtajemniczenie
|
To juz trzymam Jane kciuki co by to twoje badanko mialo dobry wynik. Jak zrobisz jutro to kiedy mozesz sie spodziewac wyniku?
Ala juz ci pisze. Czuje sie lepiej, niby plamienia sa nadal ale nadzieje wciaz mam. W poprzednich ciazach nie mialam takiego plamienia tylko od razu krew wiec moze to jednak dobry znak ![]() ![]() Tylko 3 dni i wolne ![]() Blondi mam numer ![]() ![]() Domi do wszystkich kosztow ktore ci wyjda dolicz jeszcze z 10% bo napewno pojdze po drodze nawet nie wiadomo na co. A sala ladna wiec moze i lepiej ze mniejsza, nie bedziecie sie czuc jak na hali skoro ma byc mniej osob.
![]() |
#140 |
Wtajemniczenie
|
Jest i Magdaka13 opowiadaj kochana
![]()
#141 |
Zadomowienie
|
No właśnie miałam pytać Syluś jak się tam Twój brzusio ma
![]() ![]() Kurcza - no musi być dobrze! No MUSI!!! No już po prostu bedzie dobrze!!! Ale słuchajcie - u WSZYSTKICH!!! 3mamy za to, ok??? A serio dasz znać od razu po wizycie? To super - czuję, że będę super wieści ![]() Dziewczynki - serio pomyslicie sobie jutro choć chwileczkę/czy dziś, pozytywnie za wyniki Jane i Fasolki???? Dzięki Wam wielkie - kochane jesteście! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#142 |
Wtajemniczenie
|
jol-juz mnie troche odmurowalo...
mojemu mezowi powiedzialam od razu rano przez tel. - jego na dobre 10 min zamurowalo-potem dzwonil jeszcze raz i sie strasznie ucieszyl... ja wiem, ze to brzmi strasznie dziwnie - bo przeciez sie od lipca staramy-czyli juz niby przygotowani i wogole niecierpliwi-no ale jak juz sie okazalo, ze TAK - to normalnie jak beton obydwoje. on sie ucieszyl-a ja przyznam, ze od wczoraj mialam przeczucie ze bedzie taki wynik,nawet mi sie snily 2 kreski,nawet do Boga mowie: niewazne jaki wynik-daj sily na to i se mysle hmmm dobra to niech bedzie dziewczynka-to jak podrosnie bedzie ze mna na lyzwy chodzic ![]() teraz jest dobrze, pierwszy szok minal, wyczytane ze ciaza nie = sie automatycznie wszystko zakazane, do lekarza umowiona...jest dobrze...
#143 |
Zadomowienie
|
Blondi się nie odzywa
![]() ![]() ![]() Sylu - a to Ty teraz chodzisz jednak do pracy? Ja myślałam jakoś, że Ty lezysz bardziej, więc w domku na pewno, a Ty o zbliżającym się urlopie??? Chyba, że Ty teraz zwolnenie lekarskie miałaś???? Jak to było, bo sie pogubiłam? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#144 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam za ciebie kciuki caly czas i oczywiscie za wszystkie zaciazone. A teraz jeszcze za Magde. Jane a ty kiedy bedziesz u ginekologa na jakims usg?
![]() |
#145 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#146 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() No super! ![]() Ojejcia - wiecie co teraz nagle wymyśliłam, że super bo jak coś to się zawsze możemy nawzajem u swoich ginów podpytać o siebie nawzajem, nie? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-16 o 20:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#147 |
Wtajemniczenie
|
wogole trzymam kcuki za wszystkie...byle bylo dobrze...i nie panikujcie tak jak ja wiecej
![]()
![]() |
#148 |
Zakorzenienie
|
Madzia13 za***i.oza
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Syluś kiedy Ty w końcu wkleisz jakieś nowe zdjęcia na Nk, bo sobie cche Cię pooglądać ![]() Pani doktorowa nie chce pokazać swojego lica ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#149 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A usg mam w piątek - ale myślałam żeby jeszcze do jakiegoś innego gin iść, to wtedy nie musiałabym koniecznie w piątek, no ale wszyscy pozajmowani strasznie i dopiero w styczniu - a ja przed swiętami muszę wiedzieć co i jak? Boję się troszeczkę - żeby już serduszko tam biło mocno i po wodzie śladu nie było (albo malutki, co i tak byłoby super, bo oznaczałoby, że sama się wysusza!) - och, ależ byłoby glajsko ![]() Za kciukasy THANKS!!! Ja, my, za Ciebie też!!! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zadomowienie
|
"Pani doktorowa nie chce pokazać swojego lica
![]() ![]() Trzymaj mocno żebym się już ładnie wkrótce obroniła, to wtedy kto wie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:39.