|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#121 |
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
|
![]() ![]() |
![]() |
#122 |
Zakorzenienie
|
mieszka się fajnie, ale pisałam że ciaśniej jest
wracamy do siebie, nie wiem kiedy bo musimy mieć wolny dzień ale to już postanowione
#123 |
BAN stały
|
Kurde nawet śniadania chyba nie zjem bo mi ściska z nerwów
![]() ![]() no nic muszę się czymś zapchać.. |
![]() ![]() |
![]() |
#124 |
Zakorzenienie
|
Zanko dziadek poczuł wyrzuty sumienia?
![]() Zuzia jedz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#125 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#126 |
Zakorzenienie
|
Zuzia trzymam kciuki mocno, żeby randka się udała i oboje byliście zadowoleni
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#127 |
Raczkowanie
|
![]()
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#128 |
Zakorzenienie
|
Witajcie lejdiski
![]() ![]() domi7ks gratuluje dzidzi To moze zagrasz jednak w tego totka co ? ![]() ![]() Praktyki bede miec w Osrodku rehabilitacyjnym... Ehhh to bedzie moj pierwszy taki kontakt z pacjentem ... Troche mam obawy jak to bedzie, czy nadaje sie do tej roboty, ale mam nadzieje, ze wszystko bedzie oki (bo ja siebie jakos nie widze w innym zawodzie) ![]() Zuza 3mam kciuki za dzisiejsze spotkanie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#129 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#130 |
Zakorzenienie
|
sunset, no nie dziwię się, że TŻ zadowolony
![]() Zuzia, z niecierpliwością czekam na relację z randki ![]() ![]() Zanka, czyli wracacie do dziadka? Niedawno wróciłam ze spacerku z Miśką i czuję się taka senna, już mam dość takiego stanu, ta pogoda tak na mnie działa ![]()
#131 |
Raczkowanie
|
![]() ![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#132 |
Zakorzenienie
|
No faktycznie pogoda jest do bani <dooopa>
![]() Jak taki ma byc caly lipiec to ja dziekuje... Szkoda tylko tych ludzi, ktorzy maja na ten czas urlop zarezerwowany i wiekszosc czasu w domu przesiedza... |
![]() ![]() |
![]() |
#133 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Lejdiski
Zuzia już na randce ![]() ![]() Domi ale szybko ten czas leci, już prawie 17 tydzień... Sunset nie dziwie się, że Tż zadowolony. Ale Tobie współczuję takiego ciężaru...to niezłe obciążenie dla kręgosłupa. A od córci bije szczęście, na zdjęciach w ogóle nie widać, że jest nie w pełni sprawna. To teraz czekam na zdjęcia naszych Laseczek w nowych sukienkach ![]() U mnie dziś bardzo ładna pogoda, ciepło, bez deszczu...więc zapraszam do mnie ![]()
#134 |
Zakorzenienie
|
Sunset jakie Ty masz gabaryty
![]() Ja mam pewnie jakąs 1/10 ![]() U mnie bardzo duszno jest, aż sie nie chcę wychodzić z domu, więc odpoczywamy z Tz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#135 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Przynajmniej na zdjęciach takie wychodzą, bardzo jasne niebieskie??? Moja Nina ma oczy po Tż-cie, też takie niebieskie i czasem takie jasne bardzo się im robią, że wyglądają jak dwa demonki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I to pisze ktoś z mojej rodziny ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale generalnie nie jest aż taka zła... czasem jak słucham innych ludzi, to stwierdzam, że moja teściowa to anioł wśród demonów ![]() Cytat:
![]() ...a ja powiedziałam "NIE" ![]() ![]() ![]() Moja Ninusia ma kolki, dlatego teraz nie bardzo mam czas, aby tutaj zaglądać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dzisiaj już na szczęście idą prytki i smuzki kupki razem z nimi więc jelitka po mału się uwalniają. Ale namęczyła się biedulka co nie miara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#136 |
Zadomowienie
|
hej dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() jaki fajny watek,czy ja moglabym dolaczyc? ![]()
#137 |
Zakorzenienie
|
Ja sie zgadzam, nie wiem jak reszta
![]() Zreszta sama tu nie dawno dolaczylam i dopiero aklimatyzuje sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#138 |
Zadomowienie
|
Dziekuje
![]() Ale u mnie dzis cieplo,w sklepach tlumy,az nie da sie stac w kolejkach....
#139 |
Zakorzenienie
|
Witamy w naszych skromnych progach ![]() ![]() ![]() ![]() Rozmawiałam z moim kumplem dziś i mi powiedział, że może na kilka lat poleci do Chin, firma go może wyśle, powiedziałam mu,że to znak, bo kilka dni temu przeglądałam z mężem loty do Chin, także jakby co, to polecimy do niego ![]() Cinusiowa, ja tam wolę sesję od mojej pracy ![]() ![]()
![]() |
#140 |
Zakorzenienie
|
Witaj kroolewno
![]() ![]() ![]() ![]() Garfieldek dał pozowalenie, a ona juz nasza ![]() Cinusiowa ![]() ![]() ![]() ojej biedna Nina ![]() ![]() Ja dziś sie lenie na maksa, gram w wormsy, odkrywam wszelkie rundy, strasznie lubie tę grę ![]() ciekawe jak tam Zuzia na rande-vouz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#141 |
Zadomowienie
|
Tzn.to jest tak,ze chlopak i rodzina mowia,ze nie,ale ja uznaje,ze powinnam
![]() ![]() ![]() Bo oni pewnie to mowia z milosci do mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chodzi o to,ze ja glownie bym chciala zrzucic brzuch,bo mi sie nie podoba,reszta ujdzie ![]() Na razie plany mam takie,jezdzic na rowerku stacjonarnym,nie jesc slodyczy,bo niestety a to kawalek czekolady,a to lod ![]() ![]() Poza tym z ruchem nie powinno byc problemu,bo raczej zawsze zabiegana jestem ![]() No i mam pytanie wyjezdzam niedlugo do chlopaka na 2 tygodnie czy mozecie mi powiedziec co powinnam wziac z kosmetykow i ubran? No bo moja lista kosmetyukow to: -szczoteczka do zebow -pasta do zebow -plyn do plukania jamy ustnej -grzebien -plyn do higieny intymnej -chusteczki do higieny intymnej -chusteczki do nosa -zel pod prysznic -mydlo -balsam do ciala -maszynka Venus(wiec nie biore pianki do golenia,bo to ta 2 w 1) -kolorowka -dezodorant -perfumy -mgielka do ciala -waciki kosmetyczne Czy o czyms zapomnialam?Tworze liste i ciagle mi sie wydaje,ze zapomne o jakiejs podstawowej rzeczy? No i chyba wezme lakier do paznokci i zmywacz,bo to niby duzo czasu to moga sie paznokcie rozwalic. Co do ubran to nie mam pojecia..... Ale nie tyle czy brac spodnice czy spodnie,tylko ile ich brac.....no bo np.nie wiem czy jedna pizamke czy 2? A i straszny problem o torebki,ile wziac torebek?myslalam o 3,jedna duza,jedna malutka i trzecia jakos posrednia... Pewnie tym zameczam,ale nigdy nie potrafie sie spakowac,a nie chce tez wyjsc przed jego rodzina na jakas dziwna panne,co to wszystko bierze po iles sztuk ![]() Dziekuje ![]()
#142 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#143 |
Zakorzenienie
|
krooolewno zapomniałas o patyczkach do uszu
![]() ![]() no nie wiem jak z ręcznikami, ale to pewnie Tz Ci da, podejrzewam, ze paste i kilka inncyh rzeczy napewno też bedzie miał ![]() a na ile do niego jedziesz i jak daleko mieszka od Ciebie? ![]() Garfieldek ![]() U mnie sie nie da spacerowac, bylismy z Tz niecałą godzinkę i już padamy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#144 |
Wtajemniczenie
|
Ja też właśnie wróciłam ze spacerku, u nas straszny żar - 30 stopni, świeci słońce i mam nadzieje, że w końcu będzie lato
![]() I znów mamy nową Lejdiskę - witaj krooolewno, czuj się jak u siebie. Opowiedz nam coś o sobie, ile masz lat, co porabiasz itp. Bo wiemy na razie, że masz chłopaka do którego niedługo jedziesz. Może powinnaś wziąść jeszcze jakiś balsam do opalania, szampon do włosów, OB ( chyba, że nie będą Ci potrzebne ![]() Zuzia jeszcze nie wróciła, więc chyba jest dobrze, cały czas myśle o niej i mam nadzieje, że świetnie się bawią ![]() Ciniusiowa współczuję kolek Ninki, ale na szczęście piszesz, że powoli zaczyna prykać, więc powinno być już tylko lepiej. Dobrze, że masz wsparcie mamy i Tż. ![]()
#145 |
Zakorzenienie
|
Usmażyc się można
![]() ![]() na szczescie w domu nawet nawet chłodno... A ja jem i jem...chyba mi się zaczeło jedzenie za dwoje ![]() ![]() nooo ja tez trzymam kciuki za Zuzia, intuicja mi podpowiada, że się dobrze bawi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#146 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() na 2 tygodnie,okolo 200km Cytat:
szampon do wlosow i ob,podstawa,dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() o tak pogoda gorac,wrzeszcie lato ![]() ![]() ![]() ![]() A o sobie hmmm wlasnie skonczylam 3 rok studiow 1 stopien,teraz bede skaldac papiery na 2 stopien. Ogolnie nie pracuje,bo studia na codzien zajmowaly mi duzo czasu... Myslalam,ze teraz bedzie latwiej to bym saie wziela za jakas robote,chociaz na weekendach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tylko zebym jeszcze wiedziala do czego sie nadaje... ![]() ![]() ![]() Mysle,ze zainteresuje sie tym we wrzesniu,bo w lipcu i sierpniu z chlopakiem chcemy spedzic razem,no a on biedny ma kampanie wrzesniowa,wiec we wrzesniu bedzie sie uczyc to dla mnie dobry moment do pracy ![]()
![]() |
#147 |
Zakorzenienie
|
Witam Wszystkie nowe lejdiski
![]() ![]() wy o odchudzaniu u mnie brzuch zleciał ale nadal jest duży ![]() ![]() dzisiaj po przytulankach 1 raz od ok 5 tyg ![]() ![]() ![]() nie mogę z nim nic robićz brzuchem bo nawet po założeniu obcisłych majtek boli ![]() dzisiaj bylam w CH Malta i kupilam buty japonki za 170zl a kosztowaly 360zl jak znajde czas to focie wkleje ![]() i oczywiscie poszlismy do Pizza Hut na pizze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#148 |
Wtajemniczenie
|
Weszłam żeby zobaczyć czy Zuzia już po randce, ale na szczęście jeszcze jej nie ma, a to oznacza, że się świetnie bawi z M.
![]() Mnie dziś tak boli kręgosłup, że musiałam poratować się czopkiem, ja nie chce znowu przez to przechodzić ![]() ![]() Blondynka pokaż te japonki, trochę dużo kosztowały jak na letnie butki. kroolewna a co studiujesz? Podstawowe rzeczy masz na liście reszta niepotrzebna ![]() Domi no dzidzia potrzebuje dużo jedzonka to i mama cały czas głodna ![]() Idę leżeć.... ![]()
#149 |
Wtajemniczenie
|
Ello
Domi - co do prawka - to ja radze dobrze twojemu Tztowi podejsc do wew., bo to latwizna-sama wiesz...niech tylko pocwiczy testy komp. i pojdzie jak woda. A na praktyczny niech idzie jak najszybciej-bo przynajmniej u mnie jest tak,ze czlowiek bardzo szybko zapomina [u mnie juz po 2 tyg. ulatuje duzo]. Ja co prawda - cwicze na gokartach ![]() Kroolewna - witamy,witamy...wez jeszcze jakis krem do opalania, a z ciuchow to bym wziela tak: spodnie dl.- 2 pary krotkie spodenki - 1 para spodnice -2 lub 2 sukienki koszulek-7 sztuk gacie-7 sztuk staniki-ile uwazasz... buty-2 albo 3 pary [w tym adidasy,balerinki,klapecz ki na plaze] kurtka bluza lub sweter stroj kapielowy ja bym torebek wogole nie brala tylko plecaczek...ale ja nietorebkowa jestem wogole Aliszcze - jak bedziem jechac do Poznania - to damy cynk na dzien przed,ok ? To wtedy sie jakos zgadamy dokladniej... Sunset - fajne masz te uszy;PPPP A reszcie zazdroszcze pieknej pogody...u nas caly dzien zbiera sie na deszcz...nadal w kurtkach chodzimy...o opalaniu mozna pomarzyc...
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-06-28 o 18:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#150 |
Zakorzenienie
|
Madzia13
![]() ![]() Vcelka wspólczuje Ci tych pleców strasznie, mnie pobolewają troche, czasem bardziej czasem mniej a to nieprzyjemne a co dopiero tak na maksa jak bolą ![]() Blondynka nitka??? ![]() ![]() ![]() Krooolewno no własnie, co studiujesz? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:04.