|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
hej
dziewczyny ja jestem, ale znowu nie miałam kilka dni komputera, bo się zepsuł i był w naprawie ![]() ale od wczoraj mam kontakt ze światem ![]()
#1502 |
BAN stały
|
Żanetko
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1503 |
Zakorzenienie
|
Zuziu
![]()
#1504 |
BAN stały
|
Tak siedzę i rozmyślam jakie to życie moje jest dziwne...
jeszcze nie tak dawno starałam się o dzidzię...a nie długo będę po rozwodzie.. teraz jestem sama...bo faceci to BURAKI!!!!! Albo tylko ja na takich trafiam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
buRakelly- posRanelly ![]() ![]() Zuzia...zjawi sie na białym rumaku ksiaze, tylko teraz na takich trafiasz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że rozstałaś się z mężem skoro nie byłaś z nim szczęśliwa musisz być cierpliwa cóż więcej mogę napisać nie mogę się doczekać, aż znajdziesz odpowiedniego faceta, wyjdziesz za niego i będziesz szczęśliwa, a potem postaracie się o dzidzię i szybko się uda Zuziu jesteś dzielna i nie przejmuj się BURAKAMI ![]() ![]()
![]() |
#1507 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
ale chciałabym stworzyć z kimś fajny związek... kurde z kim ja pojde na wesele w sierpniu ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1508 |
Zadomowienie
|
Hej - co tak nie piszecie? Cisza, pustka...? Co się stało? Hejka???
Jak z humorami u Was dzisiaj? Widzę, że od wczorajszego wczesnego popołudnia nikt się już nie odezwał... ![]() Miłego dnia i pozdrówka! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1509 |
Zakorzenienie
|
Jane jak sie czujesz? humorek juz lepszy
![]() Zanka fajnie ze do Nas zagladasz ![]() ja mam kaszel az sie dusze plecy i brzuch mnie boli ![]() ![]() ![]() Mielismy w ten weekend wkoncu poamlowac ale nie wiem czy wujde z domciu z Tż na zakupy bo farby nie mamy a nie chce zeby on sam wybieral bo moze byc porazka ![]() Juz 2 dzien czekam az fotelik dojdzie i nic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Zadomowienie
|
Blondi - no mam tyle roboty, bo z uczelni pospieszają żeby pisać artykuły pilnie, bo brakuje im od doktorów (a ja nim już teraz jestem - ła!
![]() ![]() ![]() A Ty gorączki nie masz tylko taki sam kaszel? Do lekarza idziesz czy nie trzeba? No jak Cię tak kaszek rzuca, to pewnie nawet nie czujesz już ruchów Małego, bo się oboje "rzucacie", nie? ![]() No to życzę pozbycia się kaszlu szybciutko i nie "telepania" się od kaszlu!!! ![]() A co do malowania - to właśnie, można tak z Fasolką? Bo ja mam ochotę na pomalowanie meblków, które sami sobie zrobiliśmy ze starej komunistycznej meblościanki mojej babci ![]() ![]() ![]() A jak Wy chcecie w końcu kolor??? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-26 o 14:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1511 |
Zakorzenienie
|
Jane co do kolorow to jeszcze dokladnie nie wiem
![]() ![]() a farby teraz sa takie co nie smierdza My robilismy latem podlogi to lakier tez nie smierdzial bo teraz sa jakies nowoczesne ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-03-26 o 14:55 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1512 |
Zakorzenienie
|
Czesć Dziewczynki
![]() ![]() Bylam w skzole z praktykami zalatwic, kupilm winko i kawe, ale ta babkan ic nei porzyjela ![]() W ogole czekaja na ta kobiete poznalam kilka osob z klasy, w ktorej teortycznie robie praktyki. Ucieszyli sie, ze bede z nimi miala (bo tak zrozumieli)ale zaraz powiedzialam, ze to tak teoretycznie ![]() Ja chce w ciagu tygodnia skonczyc ten rozdzial, zeby zawiesz juz calość (oprocz wstepu i zakonczenia) na uczelnie do promotora. Do konca kwietnia trzeba zlozyc calość pracy, aby bronic sie w czerwcu, bo inaczej wrzesien ![]() ![]() ![]() Blondi zdrowiej szybko ![]() Jane my jak sie z Tz wyprowadzimy, to tez chce zmodernizowac pare szafek z jego mebli i jakos pomalowac, albo obkleic, bo sie przydadza ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zadomowienie
|
Tak Blondi - myżlę, że zielony bedzie tam fajny
![]() ![]() Czyli myślisz, że można spoko malowac i być przy malowaniu??? Ty byłaś już? A teraz też będziesz? Tylko, że jeszcze w spray`u farbę będziemy wykorzystywać bo ramki obrazków też na red pomalować chcemy (powiesiliśmy 2 dni temu w końcu duże fotosy z wakacji w red rameczkach z Ikei ![]() ![]() ![]() No Domi - takie "majsterkowanie" samemu jest extra! Raz, że twórcze i sprawia przyjemność gdy się tak razem nad tym myśli, kombinuje i składa, dwa może dać niepowtarzalne efekty, nie do kupienia w żadnym sklepie (zależy tylko od pomysłowości i talentów "twórców" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wiecie, kiedyś sobie tam pewnie coś kupimy, ale na razie wręcz nie chcę - po prostu chcę się tym pobawić, poszaleć, a taka świadomość, że ma się 1 pomieszczenie, w którym można niczym się nie przejmować i wymyślać jest po prostu extra (to poddasze jest na dodatek z 2 fajowymi oknami dachowymi i 1 normalnym, więc b. jasne)! A co do pracy - to ja znów muszę szybko pisać, bo jak zwykle mi się nie chciało i "na ostatni dzwonek" do czasopism mam oddać artykuły (do 30 marca, więc już się denerwuję i zaczynam panikować jak to pisać i czy zdążę! A to fajny kwartalnik i taka tam rada naukowa patronuje i recenzuje, że strach - same profesorskie szychy! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Hej LONI!!! ![]() ![]() ![]() Tylko nie uciekaj i pisz co słychać ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-26 o 16:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1514 |
Zakorzenienie
|
Jane powiem Ci szczerze, że bardzo sie boje. Narazie mam mnostwo tabelek (zestawienia tych wszytskich dopłat w moim powiecie i w Polsce w ciagu tych 5 lat). I same tabelki zajmują mi jakies 15 stron już teraz. Wiadmo, ze one nie bede po sobie, bo sa do konkretnego podrozdzialu, teraz bede ich opisywala i wyciagala wnisoki i dopisywala jakies inne glupotki. No i wypada cos policzyc, co mnie bardzo stresuje (a za tydzien w czwratek chce oddac całość
![]() ![]() Tak, ze TRZYMAM KCIUKI ZA CIEBIE ORAZ ZA SIEBIE ![]() ![]() A jesli chodzi o taka radosna twórczoś w domu i kombinacje, to jest to cos dla mnie. Ja w ogóle powinnam zostać dekoratorka wnetrz. mImo, ze mam w domu pokoj z bratem, to zawsze cos zmienialm, upiekszalam, kupwalam jakies szkla kolorowe, swiece.U Tz moge sobie pozwolic na przemeblowania ( bo teraz praktycznie tu moj pokoj) i sobie zmieniam ![]() ![]() Juz sien ie moge doczkac, kiedy zamieszkamy razem... Ostatnio ogladalismy film i tam mieli taki fotel bujak...zamarzyl mi sie ogromnie taki i powiedzialam Tz ze chcialabym dostac taki na urodziny. Kolo mnie jest sklep wiklinowy, sa bardzo tanie rzeczy z wikliny (np. podobne rzeczy chocby w jakims Tesco czy innych sklepach sa dwa czy trzy razy droższe). I takie fotel wiklinowy bujak kosztowal 210 zl...troszke drogi mi sie wydaje na tle cen tego sklepu ![]() ![]() ![]() Dzis dostalam przesylke od kolezanki z Wizazu. Strasznie mnie to uszczesliwilo, bo wyslala mi Waxa swojego, bo jej nie przypasowal ![]() ![]() ![]() Gdzie reszta Dziewczynek...Zuzia, Zanka, Syla, Piwus,a Madzia13, Blondi?, Chilane no i Poziomka dawno sie nei odzywala?? Powiekszylam czcionke o rozmiar, zeby sie Wam lepiej czytalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
Wtajemniczenie
|
Ja mam dola. Mojemu mezowi przyszlo rozliczenie podatkowe i ma do doplaty jakies 9tys zl
![]() ![]() ![]() ![]()
#1516 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dlaczego aż tyle????? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Zuziuniu znamy się z innego forum...próbowac.... Teraz poczytam co naskrobałyście i sprobuję wejśc w wasz świat ![]()
#1518 |
Zadomowienie
|
Domi - 3mam kciuki! Będzie dobrze i dasz radę! Znam tak dobrze to uczucie
![]() ![]() ![]() ![]() A co do wykańczania wnętrz - to nic nie pisałaś dotąd, a to zupełnie tak jak ja! Też to uwielbiam i mogę robić non stop! Nasze mebelki, których nie jest dużo, podlepiliśmy grubym filcem, bo Jane lubi sobie aranżację zmieniać i przestawiam sobie, próbuję, dokładam, kombinuję - super to jest, no! ![]() ![]() Sylu - ojejku! no faktycznie, trochę tej kasy jest, ale też nie kumam skąd to tak nagl na Was spadło? Nic się mąż nie spodziewał? To jakim to sposobem? Zdarzało się Wam dotąd, że musiał dopłacać? Kurcza, czemu? Gadałaś z jakimś norweskim specem podatkowym? I co mówi??? A Loni jednak uciekła..., szkoda ![]() Faktycznie - gdzie Wyście dzisiaj są??? Aha - Ali to pewnie się z mężusiem przytula ![]() ![]() ![]() Hejka Aankaa! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-26 o 17:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Jak z Twoimi starankami w takim razie, bo widze, że udzialals sie na "Probowac do skutku" ![]() ![]() My wczoraj z Tz z racji, ze nam zostalo winko popijalismy i zrobilismy salatke grecka. ostalo jej jeszcze troche a takam ialam ochote ogromna, ze pożeram...mniam mniam, uwielbiam salatke grecka, to jest cos cudownego ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1520 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Ja się staram, ale mi nie wychodzi...jeszcze cierpliwie czekam kilka miesięcy.....Tak mi kazała moja gin. Co porabiacie na codzien dziewczęta? ![]() ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1521 |
Zadomowienie
|
No własnie Domi - ja też chcę jak Aankaa przepis na tę sałątkę grecką, tyle już o niej słyszałam, ale jeszcze never nie robiliśmy - - - to może się czymś zajme, a nie użalaniem nad sobą, nie?
Będzie dobrze - Lejdsiki! Słyszycie? NO!!! ![]() ![]() ![]() Aankaa - a to czemu ostatnio Was tam mniej? Kurcza, te przeżycia różne straszne dziewczynek starających się masz pewnie na myśli? No, nie jest z tym wesoło... ![]() ![]() ![]() Hej - gdzie Reszta cała się podziała? Zuzia - a w jakich Ty facetach gustujesz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() A ty zafasolkowałas???? ![]() Tak jutro zostaj w domku ![]()
![]() |
#1523 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tak, jam Jane z Fasolką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na Lejdiskach się nie nakręcamy, więc spokojnie się Fasolki tu doczekasz ![]() ![]() To w łóziu juz jesteś, no nie? Sama się próbujesz leczyć czy u lekarza byłaś? Nasz Blondi też cosik chora, Ali też niedawno -więc kurować się trzba i nie zarażać na wątkach ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-26 o 18:35 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1524 |
Raczkowanie
|
![]() I często was odwiedzam, choć ostatnio na wizażu zajmuję raczej bierna pozycję ![]() U mnie bez większych zmian, jak pójdzie wszystko zgodnie z planem to za tydzień jedziemy do Warszawy do androloga. A dziś dobra wiadomość, posiew nasienia wyszedł "czysty". Tylko ciekawe na jak długo nas bakterie opuściły ![]() Pozdrawiam was laseczki serdecznie i zycze słodkich snów ![]()
#1525 |
Zadomowienie
|
Loni!
![]() No to super, że u Was bez bakterii - to naprawdę super wieść!!! A faktycznie dietkę stosujecie i trochę zmodyfikowaliście styl jedzenia+ życia? Extra! Ja myślę, że teraz już będzie wszystko dużo lepiej - 3mam kciuki za wizytę i w ogóle ![]() A nk masz? Bo też Cię w priv zaprosiłam, ale nie wiem, bo się nie odezwałaś? |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
aankaa78, wczytuj się i wczytuj ale sama też pisz, fajnie się czyta wątek, jak taki ożywiony
![]() loni, cieszę się, że wpadłaś, coś czuję, że nastrój masz całkiem, całkiem ![]() ![]() jestem zmęczona dlatego nie pisuję zbyt wiele, ale podczytuję regularnie nasz wątek ![]() wstrzykuję sobie codziennie gonal dzielnie, mam nadzieję, ze odpowiednio ![]() ![]() Domi, 15 stron tabelek? ![]() ![]() Jane, poddasze super rzecz, marzy mi się sypialnia na poddaszu, z oknem przez które widać gwiaździste niebo ![]() ![]() a dziś się potajemnie dowiedziałam, że jedna z moich koleżanek z pracy jest w ciąży, mam zamiar podkraść jej trochę fluidów, żeby moja inseminacja się powiodła ![]() ![]()
#1527 |
Zadomowienie
|
Hejka Ali!
no sypialnię mamy też właśnie na poddaszu - fajowo, zwłaszcza gdy deszczyk tak romantycznie puka o szybki ![]() ![]() Ale co za zmęczenie - ja Cię do męża wysłałam, a Ty tu, że zmęczona ![]() ![]() ![]() To kiedy to IUI masz mieć? to już jakoś? A za te zastrzyki to podziwiam - to Ty teraz jak Olivka kiedyś, dzielne z Was kobitki! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1528 |
Zakorzenienie
|
w poniedziałek idę do gin zobaczyć, czy są widoki na owu, wtedy pewnie wstępnie ustali się co i jak
![]() ![]() ![]()
#1529 |
Zadomowienie
|
Ali - studia podyplomowe z BHP??? O ludzie! Miałam z tego egzamin, szklenia są czasami, to jest takie..., nudne, no nie? Co Go wzięło?
![]() Nie no fakt, muszą być specjaliści z tego zakresu, ale podziwiam! ![]() E tam, ale może mimo studiów, zwłaszcza jeżli na miejscu w Poznaniu, to się cosik da, no nie? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 | |||||
Zakorzenienie
|
tak, z serem feta
![]() Cytat:
a więc przepis (mój zmieniony troszke, bo w ksiazce mozecie ciut inne składniki znaleźć ![]() -oliwki (polecam czarne) -kapusta pekińska lub zwykła -papryka -kukurydza w puszcze -ogórek -ser feta -oliwa z oliwek (lub też zwykły olej) -polecam sosek taki mały (za 60 groszy)do sałatki greckiej Kapuste, papryke ogórek kroimy, dodajemy kukrydze, oliwki. Mieszamy te skladniki (ale niekoniecznie ![]() ![]() Oczywiscie cala kapusta nie pojdzie. Ale tak puszka kukurydzy, ogórek, papryka to całe wkładamy (wyjdzie jakieś 4 porcje). Oliwki kupuje w słoju litrowym, bo jal ubie duzo, ale mozecie mniejszy słoiczek kupić ![]() ![]() Cytat:
Wiesz..to może nawet i dobrze odseparwoać sie od wizażu, bo jednak on baaardzo nakręca i wciaga:0Mam nadzieje, ze wiekszosci uda sie szybko zafasolkowac, jak i Tobie ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A tabelek tyle mam ![]() ![]() Kradnij fluidki, kradnij ![]() Cytat:
Jane a moze zorbisz zdjecia swego mieszkanka, moze nawet neicalego, ale te wyjatkowe miejsca?Ja bym chetnie zobaczyla ten plakat z niekonczaca sie historią ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:19.