|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1501 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
a ja sprzątam w szafie, już prawie skończyłam, i wreszcie udało mi sie wyrzucić rzeczy które się nie nadają do ubrania a których mi zawsze było szkoda wyrzucić, też tak macie??
Zuzia, pokaż sukienki obydwie. Jateż sobie chciałam jakąś kupić taką zwykłą na codzień jak gorąco jest, ale nic ciekawego nie spotkałam jeszcze.
#1502 |
Wtajemniczenie
|
Ja tak mam, że niektórych rzeczy mi szkoda wyrzucić, chociaż wiem, że ich nigdy już nie założę - taki chomik ze mnie
![]() Zuzia w jakim sklepie kupiłaś lnianą sukienkę ? I nie mogę się doczekać kiedy Cię zobaczymy w kiecce na wesele ![]()
#1505 | |
BAN stały
|
Cytat:
A kieckę na wesele pokarzę jak będzie gotowa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1506 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ostatnio juz sie nie miescilam wiec zakupilam worki prozniowe i heja ![]() ![]() Vcelka raczej nie slyszalam zeby ktos mial mdlosci przed porodem ![]() ![]() U mnie wyszlo wreszcie sloneczko ![]() ![]()
![]() |
#1508 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1509 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jasne, ze bedziemy miec od razu ![]() ![]() a dzis sie tyyyyle napracowala...od 11 juz na mieszkaniu bylam najpierw sama i sobie mylam panele, troszke okna, a potem z tata folie scignelam z lozka, zaozylismy wykladzine w kuchni, wczesniej bylismy po nia kupic. A potem tz wrocil z pracy, przyjechaly wszytskie rzeczy, bo tak sie ustawilam i juz mamy prawie mieszkanko gotowe, tylko troche zabawy przy rzeczach bylo ![]() ogolnie lazienke i kuchnie i przedpokoj nie mamy jakichs super, bo nie ma plytek, ale to co bylo przed remotnem i teraz to jest duza roznica. No ale i tak sie nam to oplacalo bardziej niz placic nie wiadomo ile czynszu, mamy mieszkanko urzadzone po swojemu zgodnie z nasza koncepcja ![]() A terazsobie siadlam, zaczynam odpoczywac i Dzidzia zaczyna kopac, uwiellbiam ten stan ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1510 |
Wtajemniczenie
|
Ello,
widze, ze u was wszystko dobrze - super bo jak wiadomo juz dzisiaj Pt, a Pt to lykendu poczatek ![]() U mnie dzien dzis po miescie latajacy. Udalo mi sie z moim bratem jedna, dlugoodkladana sprawe zalatwic. Kamien z serca - a jemu moze uda sie szybciej pewien cel osiagnac. Jest dobrze ![]() Pozniej pojechalismy sobie poogladac "Rzezby z piasku" na nadmorskiej plazy...sliczne po prostu, normalnie cos niesamowitego. Nie przypuszczalam, ze mozna taki efekt z piasku osiagnac. Troszku mozecie tu zobaczyc: http://kultura.trojmiasto.pl/info_imp.php?id_imp=122296 a po reszte zapraszam naocznie przyjechac i zobaczyc w Gdansku. Ja fotek jak zwykle troche mam-cos czuje, ze te wyladuja na dysku szybciej niz reszta - bo okazalo sie, ze robia konkurs na najlepsza fotke rzezby z piasku. Wysle, a co ? jak to sie mowi - najwyzej cos wygram ![]() Jutro dzien rowerkowy sie kroi...pojezdzim-trzeba stare kosci odkurzyc, siniakow troche nabic nowych do kolekcji ![]()
#1511 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() tęsknie ![]() jutro rano posprzątać bo rodzice wracają...nie żebym brudno miała...ale wygłaskać muszę ![]() moze się poopalam jak będzie ciepło. Kuźwa brzuch mnie dalej boli i jajniki ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1512 |
BAN stały
|
Dzień dobry weekendowo
![]() pusto tutaj.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1513 |
Zakorzenienie
|
Hej, no ja dzisiaj też pospałam prawie do 10, jak nigdy
![]() ![]() Madzia, trzymamy kciuki żebyś wygrała konkurs, zdolniacho nasza ![]() Domi, ale macie fajnie, też chciałabym nasze mieszkanko urządzać.
#1514 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() Domi, pewnie zainteresuje Ciebie fakt, że urządzam wieczór panieński w stylu Bollywood ![]() ![]()
od. 04.04.2008 roku szczęśliwa mężatka ![]() ![]() Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png nadzieja umiera ostatnia..... Edytowane przez Aliszcze Czas edycji: 2009-08-01 o 11:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1515 |
BAN stały
|
http://bizuteria-zuziunia.ownlog.com/ nowe kolczyki zrobiłam, perełki... miały być na wesele do sukienki, ale nie wiem, myślę też o tych kroplach co są niżej.. bardziej z kolorem sukienki się zgrywają.
A te perełki leżą na skrawku materiału mojej sukienki na wesele, więc możecie zobaczyć jaki kolor. |
![]() ![]() |
![]() |
#1517 |
BAN stały
|
Dodałam 3 nowe zdj starych kolczyków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1519 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1521 |
BAN stały
|
Domi dzisiaj imieniny Alfonsa
![]() ![]() ![]() ja dalej w trakcie porządków ![]() Tęsknię za M. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1522 |
Wtajemniczenie
|
Ello
Zuzia - fajowskie wszystkie kolczyki. Najbardziej mi sie podobaja Swarki-szczegolnie te pomaranczowe[a jakze by inaczej w moim przypadku ![]() ![]() Zauwazylam, ze kamienie mocujesz inna metoda niz ja. Ta sa bigle angielskie, prawda? Czy te "mocowania" dobrze trzymaja i kamien nie wypada z czasem? Pytam-bo ogladalam je wczesniej na allegro i zastanawialam sie na ile sa "wytrzymale" ![]() Agusia - zapokazuj, bizu zapokazuj..bo inaczej poloze sie na ziemi i bede tak dlugo wierzgac nozkami..az uslyszysz moje krzyki tam u siebie i nie bedziesz miec wyjscia ![]() Aliszcze - kurcze fajnie taki wieczor panienski w stylu Bollywood - powrzucaj fotki jak juz sie odbedzie. Ja ostatnio widzialam 2 filmy Bollywood - dopiero teraz-kajam sie jak moge, i normalnie jestem pod wrazeniem. Filmy sa sliczne, dopracowane, aktorzy nawet, nawet, fabula taka lajtowa,relaksujaca...a te tance...hmmm...wiec moge sobie tylko wyobrazac co fajnego wymyslisz...
#1523 |
Zakorzenienie
|
Lejdiski ja nie mam siły, od rana sie ze tak powiem wprowadzamy, ale tyle zabawy z tym wszytskim, a jaj uz padam i jeszcze dużo przed nami, bo Tz musi jechac po reszte rzeczy do domu
![]() Ala ja mam w jakiejs gazetce przepisy na bollywodzkie jedzenie i picie to Ci wklejej utro oki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1524 | ||
BAN stały
|
Cytat:
angielskie są na 2 obrazku, choc te pierwsze tez są tak nazywane. Mocowanie jest dobre. A co do wesela to zobaczę jak bede miałą na sobie sukienkę. O mamo ![]() chcę zrobić fale na włosach, bo będę w rozpuszczonych. Cytat:
![]() Dzisiaj M. przyjeżdża ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-08-01 o 20:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1525 |
Zakorzenienie
|
Madzia a jakie Ty filmy z bollywood ogladalas, napisz mi tytuły
![]() ja chyba wczoraj przesadzialm, poszlismy spac po pierwszej, a ja wypluta jestem dzis caly dzien leze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1526 |
Zakorzenienie
|
domi, super, będę czekać na przepisy
![]() a dziś mam wizytację teściowej ![]() ![]() ![]()
#1527 |
Zakorzenienie
|
Aluś wspólczuje kłótni
![]() my jedziemy na grilla ja chce małego zostawic w domciu a TZ nie chce dzisiaj 32 stopnie na maly ma od 3 dni rozwolnienie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1528 |
Wtajemniczenie
|
Ello
Domi- ogladalam "Czasem slonce, czasem deszcz" strasznie mi sie podobalo, ze film z moralem-ze najwazniejsi sa rodzice..choc text "Bo prawem starszyzny jest gniewac sie a mlodszych przepraszac" oraz "Wygnalem cie bo cie kocham" po prostu powalily mnie na kolana...w tym momencie sobie pomyslalam, ze wszystkie patologie rodzinne sa wytlumaczone... Ogladalam rowniez - tylko nie dokonca "Gdyby jutra nie bylo", ktory podobal mi sie z tego wzgledu, ze byl zrobiony w konwencji wspolczesnej-czyli wspolczesne stroje, wspolczesne tance...no i oczywiscie glowny aktor the best ![]() Jakie jeszcze bys fajne filmy polecila? Zuzia - dzieki za tlumaczenie bigli-na pewno skorzystam -przy nastepnych probach bizuteryjnych. Blondi-ja mlodego bym zostawiala w domku - na wszelki wypadek...jesli od 3 dni slabuje Ala - ![]() ![]() Dobra ja zmykam - idziemy dzis sie poprazyc na plazy, a pozniej jarmarczyc sie na Jarmarku Dominikanskim.... ![]()
#1529 |
Zakorzenienie
|
Madzia a czemu nie do konca ogladalas "Gdyby jutra..."?wzruszal Cie?
![]() ![]() koniecznie musisz obejrzec "Om shanti Om" ( o reinkarnacji Sharukha), moim zdaniem jeden z najlepszych filmow Bolly, fajna muzyka i przeakcja. Oprocz tego Veer-Zaara (wyciskacz łez), Salaam Namaste (tylko tu inni aktorzy wystepuja, ale film jest super, moj brat go strasznie lubi) ![]() ![]() ![]() Ala kiedy jest ten wieczór panienski?Bo moje ksiazki, segregatory itp sa u Tz, łacznie z gazetkami z Bolly, w tyg ma to przywiesc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1530 |
Zadomowienie
|
![]()
Hejka Lejdis
![]() U nas wreszcie ginka wróciła ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe jak tam sytuacja u Syli... ![]() Domi - Ty już na nowym? ![]() ![]() Ali - no i jak wizytacja teściów? O ludzie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia - super biżu, ciekawa jestem Twojej sukni na ślub ![]() Magdzia - widzieliśmy w zeszłe wakacje to pisakowe szaleństwo, gdy tematem były sławne postacie Gdańska - EXTRA sprawa! ![]() ![]() ![]() Nawet się Garfieldek odezwała ![]() ![]() ![]() My sobie dziś odpoczywamy - fajnie tak, oglądamy komedie romantyczne i w ogóle nic nie robimy, nareszcie chwilkę wakacyjnego luziku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:35.