|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
witam nowa koleżanke aankaa78
![]() ja sie kuruje a moj kaszel hmm okropny ![]() ale dzisiaj wkoncu przyslali fotelik i jeszcze gratis dostalam szczotke to mycia butelek i smoczkow sa 3 szt w zestawie i mieszadelko do mleka-to wszystko dziala na baterie ![]() Jutro wkleje fotki ![]() Alu ja Tobie cały czas dopinguje ![]() ![]() Domi fajnie sie gadało na gg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Zakorzenienie
|
Blondi, a Ty mi cos pisałas?bo dostalam od Ciebie buźke i ja Ci tez wsyalalm, ale mnie z netem rozlaczalo, bo mi tu lapie radiowke wiec raz mam raz nie
![]() ![]() i jak fotelik dobry jest ![]() Przed chwilka z Tz obejrzelismy film...koleny horror, a miałam juz nie oglądać ![]() ![]() Blondi a ta storna, ktora podalas to tam sie wysyla jakies smsy zeby poogladac film???? ![]() Blondi podoba mi sie Twoja czcionka, wlasnie sobie mysle czego powiekszylam przedtem, a to u Ciebie zobaczylam, zapomnialam i mi sie tak samo zachcialo:P haha,ale duze ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-26 o 20:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
Domi ja zadnych smsow nie wysylam jak sie limit skonczy to restartuje kompa
|
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Zakorzenienie
|
Ale tam jest cos napisane, że trzeba wyslac sms
![]() rozbraja mnie ta czcionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zadomowienie
|
A ja oglądnęłam Housa - to pewnie nie horror, ale czasmi te choroby i przypadki są takie straszne - brrr! Dobrze, że to film tylko i wyobraźnia reżysera, uff!
Domi - kurcza, o co chodzi z obrazkiem z niekończącą się opowieścią??? Nie kumam ![]() ![]() ![]() Blondi - a Ty coś nie czytasz moich postów chyba, oj Ty ![]() Ali też już nie odpowiedziała i Aankaa też zamilkła - oj Wy, baty chyba chcecie ![]() ![]() Czcionka big, no ![]() ![]() Blondi ma teraz chyba comic sans - taką jak ja w profilu, bardzo ja lubię ![]() Ale mnie znów rozpuszyło ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
Jane, fryteczki o tej porze?
![]() ![]() Domi, normalnie nie sposób przeoczyć Twoje posty ![]() ![]() Ja właśnie skończyłam oglądać "Emmę" na TVNSTYLE i zmykam spać ![]() Blondi, wklejaj fotki ![]()
#1537 |
Zakorzenienie
|
Jak bedziecie o mnie zapominały, to bede Wam pisała
Taką duża czcionką ![]() a jak bedziecie grzeczne to taką ![]() Jane chodziło mi o ten plakat w Twoim mieszkaniu, ktory sprawia wrażenie, ze nie ma wyjścia z domu ![]() ![]() Ala ta Emma fajna?To jest film chyba na podstawie ksiazki Jane Austen (tej samej, która napisała "Rozważna i romantyczna" i z tego, co pamietam- bo tylką to czytałam, ale mi sie nei podobała "Duma i uprzedzenie") Ja obejrzałabym, a jeszcze lepiej przeczytala "Przeminelo z wiatrem", bo jednak książka różni się od filmu, w filmie jest pominietych kilka wąznych faktów ![]() Ja też zjadłabym fryteczki, ale nie z frytkownicy, tylko robione ręcznie, usmazone na patelni-takie sa lepsze ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-26 o 22:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1538 |
Zadomowienie
|
A my właśnie tylko takie fryteczki robimy! Pycha! Krojone drobniutko i smażone na patelni - wszystko własnoręcznie, nawet nie mamy frytkownicy!
![]() No, my tak późno dość często jadamy ![]() ![]() Ali - napisz jutro coś więcej o tych studiach z BHP! Domi - aha ![]() ![]() ![]() ![]() A ja też Wam będę takimi większymi literami pisać, gdy mnie doczytywać nie będziecie! ![]() ![]() ![]() Pa - idę już serio spać, a w artykule sama nie wiem juz co chcę napisać ![]() ![]() ![]() ![]() Domi - a Tobie jak idzie? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-26 o 22:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
Jane czytam
![]() ja dzisiaj czuje sie troche lepiej ![]() ![]() wczoraj wieczorem troche mi sie kaszel uspokoil a maly zaczal wariowac chyba sie ucieszyl bo pewnie tez byl wczesniej wymeczony podskokami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Rozeznanie
|
Witam Dziewczynki.
Ja już jestem po wizycie u lekarza...Infekcja i trzeba to wyleżec.... Po drodze wstąpiłam do sklepu i zakupiłam kapustkę i inne składniki do sałatki...Dzięki Domi za przepis ![]() ![]() Dajcie namiary na nk na priv ![]() ---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:48 ---------- A i jeszcze jedno...ja zamiar mam adaptowac poddasze w tym roku....macie jakies ciekawe propozycje wyczytałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Lejdiski wy takie śpiochy, czy zapracowane?????????
#1541 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ty tu tyłka nie wystawiaj cwaniaro ![]() właśnie przyszła torebeczka orsay... śliczniutka i cień z wymiany biotherm ![]() ---------- Dopisano o 11:31 ---------- Poprzedni post napisano o 11:30 ---------- Oj nie dobrze że infekcja a mnie cos znowu jajniki pobolewają a lekarz na urlopie ![]() ja robię porządki...a potem fryzjer ![]() ---------- Dopisano o 11:33 ---------- Poprzedni post napisano o 11:31 ---------- hmm musi miec to coś, nie lubię suchelców...niebieskie oczy ach... ![]() włosy kolor obojętny...musi miec to coś...a i lalusiów nie bardzo lubię...musi być trochę męski. |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Fryzjer....jakaś radykalna zmiana?
![]() |
#1543 | |
BAN stały
|
Cytat:
A będę farbować odrost w balejażu i dodam z 2 fioletowe pasemka...chcę mieć coś charakterystycznego na włosach...a nie od taka blondi.. ![]() zdjęcia zrobię wieczorkiem i oczywiście wstawię ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Wtajemniczenie
|
Zagmatwana sprawa z tym podatkiem. nigdy nie moglam zrozumiec o co w tym wszystkim chodzi
![]() Witam nowa kolezanke aanke ![]() Domi poprawiasz mi nasroj tymi wielkimi literami ![]() Snilo mi sie dzisiaj ze bylam u fryzjera. Pewnie dlatego ze marzy mi sie znowu blond. Nie chce juz ciemnych, a powrot do jasnych nie bedzie latwy ![]()
#1545 |
Rozeznanie
|
Ja zabieram się za sprzątanie troszkę...a potem znów do łóżka aby ten katar przegonic!!!!
Czekam na zdjęcia. A masz nk? daj namiary na priv ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:04 ---------- ![]() Syla ty w ciąży nie kombinuj z włosami!!! ![]()
#1546 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Katar to paskudztwo...niech się wynosi od Ciebe SIOOO ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1548 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki Kochane
![]() Ja jestem u Tz, niedawno wstalismy, a zegarek nastawilismy na 8....trzeba zmienic ten rytuał, bo potem dzień jest krótki ![]() ![]() A oprócz tego musze pisać prace, ale jakoś tak spoczęłam na laurach i nie moge tego ruszyć. A to juz nawet nie jest pisanie, ale jakieś liczenie, porównywanie itp ![]() Aankaa78 ![]() ![]() Syla to fajnie, że Ci poprawiłam humor ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To sałatka będzie bez ogórka tym razem ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1550 |
Zakorzenienie
|
Tylko 4 godzinki
![]() ![]() Widze, że Gabi urodziła córeczke. Fajnie, gratuluje ![]() ![]() Aż mnie dreszcze przechodza, jak się nowe bobo rodzi ![]() A ja miałam znów koszmar!i wcale nie mysle o tym ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Wtajemniczenie
|
Ello wszystkim
widze, ze jak mnie nie ma ladnie produkujecie posty;P W TriCity pogoda pod pieskiem - snieg, lod, zimno. Juz zdazylam sie przyzwyczaic do wiosny we FRA a tu prawie juz bylam chora wczoraj po zmarznieciu jak wracalam z pracy 2 dni temu. W kazdym razie wylezalam sie troche wczoraj i dzis znow moge dzialac. No, ale w marcu jak w garncu, nie? U nas w domku teraz klimaty aztecko-argentynskie jesli chodzi o kuchnie - a to dlatego, ze przetestowywuje nowe przepisy z ksiazeczki 'Podroze ze smakiem'. Przyznam, ze pierwszy raz robie potrawy w takich klimatach i dzieki temu kazdego prawie dnia mamy niespodzianke smakowa ![]() Dzis za to w pracy. A przy Pt w miare luz ![]() Syla - sprawdzicie ten podatek jeszcze raz i bedzie dobrze. A co do zmiany koloru wlosow- no niestety teraz nie mozesz-ale moze jakis fantazyjny wezel z chusty? Moze insza ciekawa czapeczka? Jane - widzisz ja cie dobrze rozumiem z tym brakiem przytulanek. u mnie sie to niedlugo zapowiada - wykryla doktorka jakas bakterie i antybiotyk sie kroi - a to znaczy 2 tyg. wykasowane z czegokolwiek. Ale zawsze mozna przeciez chociaz sie przytulic i choc pocalowac, nie? Domi - jestem pod wrazeniem -strasznie szybko ci idzie pisanie tej pracy.Prawie juz skonczona jak widze) Aneczko -witam, witam i kuruj sie dzielnie. Blondynka - hej! Zuzia - ogladalam twoja torebeczke - milutka kopertowka ![]()
#1552 |
Zakorzenienie
|
Madzia dawno Cie nie było
![]() A wiesz...no nobu szybko, ale ja juz dwa miesiace pisze ![]() ![]() U mnie tez pogoda nie teges, idziemy porzadkowac z Tz, I like it ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Rozeznanie
|
A u mnie właśnie słoneczko się przedarło przez chmury...ale wiatr jest zimny....
#1554 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
O kurcze! naprawde lubisz sprztac? moze cie zatrudnie u siebie;P U nas nikt nie lubi a balaganic jak najbardziej;P- ale to z reguly ja musze sprzatac po obydwu 'balaganiarzach'. To chyba jest glowny powod klotni u nas, jak mi sie po prostu czasem 'czarka przeleje' z zalami...tak jak wczoraj np. ojjj to nie podchodz..zanim nie posprzatasz, wrzucisz naczyn do zmywarki czy inne takie!
![]() |
#1555 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja powiem szczerze, że lubie utrzymywać porzadek ![]() ![]() ![]() A u Tz sciagnelismy taka okropna wykladzine u niego na górze w holu i juz jst milej, moim zdaniem dawno powinni to u niego zrobic, ale tak nei przywiazuja uwagi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Rozeznanie
|
Mi utrzymywanie porządku powiem szczerze nie wychodzi....zawsze gdzieś bałaganik mam
![]() Dominiko mieszkasz z Tz na stałe już u niego, czy tylko czasem?
![]() |
#1558 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj nie, jeszcze nie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1559 |
Wtajemniczenie
|
No, no, no tak pokarnawalowo
![]() Ja sie w sotatnich tyg. bawilam kombinacjami: lakier zloty brokatowy+pomarancz,bialy ,braz...no a teraz stanelo tak spokojnie: lakier bezbarwny; ![]()
#1560 |
Rozeznanie
|
Ja mam paskudne paznokcie (wstyd)....Może mi coś poradzicie jak mam o nie zadbac???
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:42.