|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Jane nareszcie sie odezwalas
![]() ![]() to my juz niedlugo mozemy sie spodziewac malej Dzejn albo małego Dzejnsa bonda? ![]() ![]() ![]() Jakie filmy ogladacie?polecisz jakis fajny? Mi tak strasznie brzuszek wywalilo, nei wiem czy to w tym tyg ale teraz na szafie mmay lustro i sie cala widze i jak stanelam rano przy tym lustrze to moja mina taka: ![]() ![]() ale w koncu to polowa 5ego miesiaca ![]() ![]() Ja mam jutro ukladania, musze kupic wieszaki, nie mam szafki w kuchni ani w lazience, w ogole tak troche pusto bo nei mamy jeszcze karnisza w pokoju, ale ogolnie oki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1532 |
Zakorzenienie
|
Witam Was po długiej nieobecności
![]() Piszę nie czytając Waszych wcześniejszych postów, bo sporo tego, a ja za bardzo w tej chwili nie mam na to czasu, bo dziecko... W wolniejszej chwili popatrzę co tam naprodukowałyście. Nie było mnie tu tyle czasu, chociaż czasem tylko zaglądałam poczytać, bo moje dzieciątko daje mi ostro do wiwatu. jak nie kolki to pleśniawki w buźce, które równie mocno jej doskwierają, a o upale już nie wspomnę. Nawet teraz po godz 19:00 jest u mnie w cieniu 32 stopnie ![]() ![]() ![]() Jak moje dzieciątko w końcu się uspokoi to może napiszę coś bardziej sensownego i wdam się z Wami w jakieś dyskusje na ciekawsze tematy niż moje płaczace dziecko, ale w chwili obecnej u mnie to i tak jest temat numer jeden ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1533 |
Zakorzenienie
|
Jane czekam na smska z porodówki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1534 |
Zakorzenienie
|
Na watku Mamus listopadowo-grudniowych jedna Mamusia urodzila synka w 23 tyg
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1535 |
Zakorzenienie
|
Jane, nie przyjechali i nawet nie zadzwonili??
![]() ![]() jestem strasznie ciekawa czy będzie mała Dżejn czy mały...hmmm...Jan ![]() Tak wcześnie urodziła? jak się dzieciaczek czuję? Cinusiowa, mam nadzieję, że wkrótce mała da Ci troszkę więcej spokoju ![]() ![]() wizytacja przebiegła krótko i miło (może miło, bo krótko ![]() ![]() ![]() Domi, wieczó panieński mam 22 sierpnia, także jeszcze trochę czasu jest ![]()
#1536 |
Zadomowienie
|
O ja, Domi - już ktoś u Was urodził?
![]() ![]() Domi - no i super, że brzuszek widać, ale nie jest wielki jakiś, u mnie tak samo, do teraz Mamu pokazuje mie dziewczyny z późniejszymi terminami i większymi brzuszkami dużo, nie wiem od czego to zależy, no ale widać jakoś tak się nam lapsło w sumie, nie? ![]() Fajnie, że już na SWOIM jesteście! ![]() ![]() Aha - dobra, to napiszę priv. ![]() Blondi - please, jeszcze poczekaj z tą porodówką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A filmy fajowe udało się mi wybrać, serio ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cinusiowa - 3maj się i nie poddawaj, może już niedługo upały się skończą, no chyba! Ja też chcę, żeby było chłodniej, bo teraz wyobraźcie sobie w szpitalu z brzuszkiem czy z baby...? ![]() A Zuzia ciekawe co robi ze swoim M ![]() 3majcie kciuki Kochane Lejdiski, by (jak to Domi napisała fajnie! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc ![]() Ali - hejka, no jeszcze z Toba się przywitam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A wiecie, że uświadomiłam sobie, że teraz u nas akurat więcej dziewczynek na Lejdiskach? No - bo u Sunset, Cinusiowej, Syli i Domi, a chłopców mamy 2: u Blondi i Zanki! Tak więc nasza Fasolka albo zdominuje girls, albo zwiększy liczbę boys, którzy i tak u nas (wyjątkowo) są w mniejszości ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-08-02 o 20:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1537 |
Zakorzenienie
|
Jane girls na różowo a boys na niebiesko
![]() Ta Mamusia miala termin na 22 listopad, czyli 3 tyg wczesniej niz ja, a byla w 24 tyg (pomylilo mi sie przedtem). jej synek walczy o zycie, mam nadzieje, ze bedzie rósł zdrowiutki. Urodzila przez cc ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1538 |
Zakorzenienie
|
Rety w końcu wieczór i troszkę chłodu...
![]() Moje dziecko usnęło w samym bodziaczku na krótki rękaw, cieniutkim jakby go wcale nie miała, z gołymi nóżkami, rozkryte... Wykąpałam ją i jakby odżyła ![]() ![]() ![]() Jane róż, to niby kolor dla dziewczynki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 |
Zakorzenienie
|
Jane dzieki za polecenie filmów
![]() ![]() a wiecej jest małych girls, sama nazwa watku mowi za siebie ![]() Cinusiowa moja mama tez mowi, że różowy dla chłopczyka a niebieski dla dziewczynki ![]() a Zuzia pewnie robi małego boya M. ![]() my odpoczywalismy caly dzien a Dzidzia kopie mnie od dwóch godz jak szalona, moj Tz mial okazje to czuc i widziec ![]() ![]() dobranoc ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-02 o 21:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1540 |
Zadomowienie
|
Dzień doberek!
![]() Powiem Wam, że oglądnęliśmy wczoraj później jeszcze ten 3 film - no i ten był juz troszkę specyficzny, no i mniej komediowy, choć też ciekawy i ... inny - - - "Zaklęte serca" to film o miłości pary chorej na coś w rodzaju autyzmu, więc takie zupełnie inne spojrzenie na codzienne życie b. zdolnych, pragnących miłości ludzi..., hm, może nawet pouczający? No al tamte 2 były po prostu zabawne i b. lekkie, smieszne i romantyczne, ten bardziej już do myślenia, chooć sceny też niezłe ![]() I jeszcze się z Wami podzielę uczuciem, które mam znowu - bo to szokujące i niezwykłe i chyba wciąz do mnie nie dociera, że tym razem kwestia ciąży, fasolki i baby dotyczy... mnie! No wiecie - dotąd zawsze o tym słyszałam, uczestniczyłam w takich historiach u innych, przeżywałam, w szkole coś się nawet człowie o tym uczył, no ale to było gdzieś... obok! a teraz nagle... tak blisko, bezpośrednio u mnie, dotyczy już mnie - no szok! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() No, poczujcie to Drogie Lejdiski, to co chcę Wam przekazać i wczujcie się - kumacie już? ![]() ![]() Miłego dnia Wszystkim Paniom ![]() ![]() U nas znów zapowiada się upał - muszę zaraz pozamykać wszystkie okienka, uff - kiedy będzie tak fajnie 2o parę stopni, a nie 33, 31 jak ostatnio u nas? ![]() HEJKA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1541 |
Zakorzenienie
|
jane mój mały w 36tc ważył 3600 i niby miał być duży na usg tydz przed porodem wyszło 4700
![]() ![]() ![]() ja zaraz idę na pocztę a u Nas deszczowo przysłali mi kurtkę z Quelle ale jest mała ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 |
Zakorzenienie
|
Jane ja wiem o co Ci chodzi, tez tak mam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a ja jak zwykle poszlam na zakupy i kupilam pare rzeczy, których nie mamy, np. plyn do plukania tkanin, taka suszarke na naczynia, wieszaki, spinacze i jak zwykle szłam obładowana jak to bodajze Aanka mowi rumunka z reklamowkami. I sie nadźwigałam ,brzusio stwardnial wiec zrobilam kawe i siedze ![]() a popoludniu Tz tato ma nam przyjsc z pralka cos tam podlaczyc, bo cos nie gra, musi byc odplyw w kazym razie, no dokladnie juz nie wiem o co tam chodzi. I w ogole jakos tak dziwni, jesczez mam tyle rzeczy do zorbienia, zaraz bede ukladala ciucyh w szafie, bo tak wszytsko w tych worach lezy, a niedlugo musze ugotowac obiad ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 |
Wtajemniczenie
|
witam,
Ja przez cały weekend leżałam, bo chyba mam naderwane ścięgno w udzie, ani się ruszyć, ani siedzieć no masakra. Dziś już trochę lepiej - mnie to zawsze coś musi dopaść ![]() A poza tym to dziś rano mieliśmy taką straszną burzę z gradem, że myślałam, że to koniec świata. Ja jeszcze nigdy takiego czegoś nie widziałam, trwało to 1,5 godz a na dodatek byłam sama w domu ![]() Jane fajnie, że ginka już wróciła, że dzidzia poczekała na jej powrót - teraz możesz już spokojnie rodzić ![]() Domi widać, że Twoja Księżniczka rozszalała się na dobre ![]() ![]()
#1544 |
Zakorzenienie
|
Jane ja wiem o czym Ty piszesz, bo czułam dokładnie to samo. Każda kobieta chyba tak ma. Wcześniej miałaś wrażenie, że to Ciebie nigdy nie może dotyczyć, no bo jak
![]() ![]() Domi fajnie, że już jesteście na swoim. Oby Wam się dobrze mieszkało ![]() ![]() ![]() ![]() Przeczytałam o tej listopadowej mamusi o której pisała Domi i zaczęłam sobie wyobrażać jak wygląda taki maluszek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz zgodnie z moimi wieloma wcześniejszymi obietnicami wklejjam Wam nasze zdjęcie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa jakie słodziutkie zdjecia
![]() ![]() Jesli chodzi o mieszkanie razem z Tz, to my juz mielismy sie okazje sprawdzic, bo calkiem nie tak dawno bylismy przez 3,5 mies razem w Anglii, 24 godz na dobe, wiec wiem do czego jest "zdolny" ![]() ![]() Vcelka jak ogarne tutaj to zrobie fotki brzuszka ![]() mam nadzieje, ze z udem lepiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1546 |
Wtajemniczenie
|
Mam dola
![]() ![]() ![]()
#1547 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa piękne fotki, widać, że jesteś szczęśliwą mamusią
kwitniesz ![]() Syla nie przejmuj się, ja miałam dać córce na imię Lena, ale wyszedł nam Filipek, bądź co bądź jeśli kiedykolwiek będziemy mieć córeczkę dam jej na imię Lena choćby wśród moich znajomych było mnóstwo Lenek daj córeczce na imię jak Ci się podoba i nie patrz na to jakie imiona nadają Twoi znajomi wierzę, że przez te 9 miesięcy przyzwyczaiłaś się, że w Twoim brzuszku mieszka mała Lenka i nie widzę sensu zmieniania imienia z tak błahego powodu ![]()
#1548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no z tymi imionami to tak jest ![]() daltego ja chce jakies wyszukane imie i jak narazie jestem przy Poli, choc Tz wolalby Maje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Czekam Domi na zdjęcie brzusia ![]() Ciniusiowa piękne zdjęcia. Syla nie martw się, że koleżanka dała na imię Lena, to tylko koleżanka.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1550 |
Zadomowienie
|
No to super Lejdsiki, że mnie czujecie
![]() ![]() Cinusiowa - seryjnie b. ładne te zdjątka, gdzie to było? Super! Domi - mebluj, układaj, fajno, że to już "wykończeniówka" ![]() Syla - ale to koleżanka bbb bliska jakaś? Mieszkacie tez obok i bedziecie często się widywać z babikami? Gadałyście dawniej o imionach, że takie same chcecie dać? Nie przejmuj się - ja myślę, że tego wszak nie da sie uniknąć, no ale co zrobić...? Mój kolega też dał córce jakieś 2 lata temu Lenka - to chyba coraz popularniejsze imię ![]() No a Maja to już w ogóle ![]() ![]() ![]() ![]() Blondi - no normalnie u Ciebie to szok z tą różnicą wagową, prawie 1 kg ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-08-03 o 14:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#1551 |
Zakorzenienie
|
Zdjęcia były robione w Niemczech nad jeziorem Helensee. Piękne jezioro, bardzo duże niedaleko granicy Świecko, Frankfurt, Słubice - około 20 km. Jest tam piękna duża plaża, ośrodek wypoczynkowy, knajpki jak nad morzem i w koło las, las, las... Wolę jeździć tam niż nad jeziora w Polsce w mojej okolicy, a odległość mam do najbliższego i tak podobną
![]() No i jeszcze muszę dodać, że tam jest czysto, a nie tak jak u nas... Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-08-03 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
Jane no własnie juz nie biore luteiny bo mi sie skonczyła, a nastepna wizyta za 3 tygodnie:/
Jane ile Ty przytylas kg w ciazy? |
![]() ![]() |
![]() |
#1553 |
Zakorzenienie
|
Hejka kobietki
![]() cinusiowa widze, ze ty tez wycieczkujesz w niemieckie strony ![]() Ja wpadlam tylko na chwilke, zeby poczytac co u was nowego ![]() 3mam kciuki za >Jane ![]() no i zdrowka innym przyszlym mamusiom zycze pzdr ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1554 |
Zadomowienie
|
Dzięki Garfieldku, że pamiętasz i 3masz kciuki nawet zagranicą
![]() ![]() ![]() ![]() Domi - no, tak jak pisałam: na początku ważyłam 60 kg, w 3 miesiącu tylko ciut coś tam na wadze wzrosło, a teraz jak byłam było 69, więc te 9 kg już na pewno! Ła! Jak sobie tak człowiek pomyśli to 9 kg dużo brzmi, no ale jak sobie uświadomi, że to chodzi o brzuszek i człowieczka tam w środku + płyny wszystkie, trochę zawsze zwiekszona góra ![]() ![]() Dzięki Dziewczynki ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-08-03 o 18:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1555 |
Wtajemniczenie
|
Ello
dzis na momencik-bo po pracy juz... Cinusiowa - wspaniala mama i coreczka.. Jane - chyba cie kumam ![]() ![]() ![]() Garfildek-hej,hej! Domi-ty tak nie lataj jak kot z pecherzem ![]() ![]() pozdrawiam wszystkie..
#1556 | ||||
BAN stały
|
Nadrobiłam...
![]() hehe jak to zabrzmiało ![]() jutro mam kolejną przymiarkę i w piątek chyba odbieram.. Cytat:
![]() ale przez CC?? a dużo ciekawych i pożytecznych rzeczy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() spokojnie spokojnie... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie laseczki wszystko dobrze, weekend spędzony cudownie lecz za krótki... ale widzimy się w piątek ![]() znalazłam wczoraj pensjonat na wrzesień i są wolne miejsca ![]() W piątek idę do fryzjera, bo mam już takie odrosty że szok ![]() a M. mówi że ślicznie wyglądam...heheheh jajniki praktycznie mnie już nie bolą ale chyba przejadę się do lekarza aby by spokojna. A słuchajcie w piątek chcę kupić prezent na wesele, wymyśliłam że ładny komplet ręczników i może jakiś pled. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Wtajemniczenie
|
Zuzia u nas w sklepie widziałam fajny prezent na wesele - ręczniki uformowane na kształt tortu - po prostu rewelka.
![]() |
#1558 |
Wtajemniczenie
|
Dzieki dziewczyny za pocieszenie
![]() ![]() Smazylam placki z jablkami i ledwo skonczylam. Moje klucia w pitce sa coraz gorsze ![]() ![]() ![]() Jane to ty tez malo przytylas ![]() ![]() ![]() ![]() Niestety nie wiem nic na temat mojej szyjki ![]() ![]() Boli mnie brzuch, musze sie polozyc.
#1559 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Zakorzenienie
|
Lejdiski wpadalm Wam powiedziec, ze stan tego malutkiego chłopczyka, który sie wczoraj urodzil jest krytyczny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:15.