|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
Piekny ![]() a jaka sexy piżamka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 |
Zakorzenienie
|
No własnie po 20tym tyg, a ja tak sie bałam, ze zawsze bede miala taki malutki
![]() fajnie, ze Wam sie podoba moj brzusio ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1593 |
Zakorzenienie
|
Vcelka jeszcze nie wybralam heh
![]() Syla ja jestem na forum ale nic nie pisze jak bede mieć smska od Ciebie to napisze dziewczyna.Chyba ze Domi dala ci numer |
![]() ![]() |
![]() |
#1594 |
Zakorzenienie
|
Domi sexi Mamcia z Ciebie, pięknie wyglądasz
![]() A pidżamka odjazdowa ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1595 |
BAN stały
|
Jestem cała roztrzęsiona
![]() dostałam dziwnego smsa, jakby nie był do mnie...... ![]() płaczę od 2 godzin... M. twierdzi że to jakaś pomyłka.... nie wiem... żyć mi się odechciewa, nic nie rozumiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
Zuziu co sie stało?
#1597 |
BAN stały
|
To musi być pomyłka... musi..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1598 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa
![]() Zuzia co sie stalo?to pomyłka jakaś albo głupi przypadek, postaraj się nie zadreczac pochopnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1599 |
Wtajemniczenie
|
Zuziu- zadzwon do niego i to wyjasnij koniecznie! najlepiej byloby gdybyscie sie spotkali i pogadali ....nie zadreczaj sie tylko....
a ja witam z rana i na kawke zapraszam ![]()
#1600 |
Zakorzenienie
|
to ja sie dołaczam do kawki bo zaraz ide zrobic
![]() myslimy z Tz o ekspresie do kawy, chyba Ala ma jakis fajny ![]() chyb mozna eksperymentowac z kawami w takim ekspresie, prawda? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1601 |
Wtajemniczenie
|
Domi ła jaki piekny brzuszek
![]() Zuzia kurcze ![]() Ja wczoraj wzielam sie i pomalaowalam juz na ostatni raz drzwi i mam je z glowy. jeszcze tylko okna ![]() Jak porobilam wczoraj troche to mialam pozniej twardy brzuch i bole okresowe wiec chyba zeby urodzic musze sie wziasc do jakiejs roboty ![]() ![]() Madzia ja pije ale tylko herbatke... Gusiak i co? zaplanowany jakis wypad we dwoje? Uwazam ze to bardzo dobry pomysl ![]()
![]() |
#1602 |
Zakorzenienie
|
Syla
![]() no to teraz jak Cię pare godzin nie bedzie i w ogole juz nie ma, to moje skojarzenie:moze na porodówce? ![]() ![]() ![]() Ja mam to samo z nrzuchem, troche co,s porobie (choc wiem, że ostatnio przesadzalam) i juz twardy brzuszek i ból (cos jak na @). A teraz mam zamiar sie juz lenic i odpoczywac,a rano i tak wstaje z bólem brzucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 |
Zakorzenienie
|
Syla, dzięki, nie zaplanowany jeszcze, ale powiedziałam wprost co myślę i wczoraj już inaczej troszkę było. Mam nadzieję że już tak zostanie.
Zuziunia, nie zadręczaj się, zadzwon i dowiedz sie konkretów, przez smsy to można dużo nieporozumień narobić, sama wiesz przecież ![]()
#1604 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj o 04:40
mój Filip skończył 6 miesięcy! ![]() ![]() ![]()
#1605 |
BAN stały
|
Chyba z 2 godziny gadaliśmy wczoraj, nie wiem co to było, treść jest dziwna...
Boli mnie głowa od płaczu, ale jestem już spokojniejsza... i mam przeczucie że to pomyłka, a wierzcie mi ja mam dobre przeczucia. Widzimy się w piątek... porozmawiamy jeszcze na ten temat. Ja płakałam, on płakał ![]() czemu życie wystawia mnie na takie próby... czemu ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-08-05 o 09:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1606 |
Zakorzenienie
|
Może dlatego żebyś bardziej doceniła to co masz
![]() ![]() Zanka, to już dużą dzidzię masz. A swoją drogą to Jane dawno nie było. Dziewczyny, założyłam już wątek z moją biżuterią, na razie jest tam kilka początkowych prac, ale mam nadzieję że będzie więcej i ładniej ![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-08-05 o 10:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() ![]() Kurcza, wczoraj lookłam na Was wieczorem, zobaczyłam, co napisałyście łącznie z tym, że ja przed Sylą urodzę, no i zwiałam, bo mnie wystraszyłyście ![]() ![]() ![]() Sylu - ale czemu Ty tak myślisz? Wszak Ty dłużej w ciąży jesteś, objawów więcej miałaś/masz, no co Ty ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziś na badaniach minerałów i krzepliwości krwi byłam (krzepliwość do ew. znieczuleń czy cc potrzebna), potem u rodziców, teraz w końcu w domku - no i wszędzie były schody schody schody! A mamusie lipcowo-sierpniowe pisały, że to przyspiesza poród, no i teraz mam do myślenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() W każdym bądź razie dziś mam to co Syla i Domi - twardy brzuszek, a na dodatek wielki strasznie, bo Dzidzia się tam jeszcze wypycha i rapacholi ![]() ![]() Domi - no seryjnie aleś sexy mum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gusiak ![]() ![]() ![]() Zuzia ![]() ![]() Kochane - 3majcie za nas ok. 17:00 - brrr, boję się! Jeszcze dziś sobie znów o tym paciorkowcu w necie poczytałam i znów wszystkie lęki odżyły i obawy... ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-08-05 o 11:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1608 |
Zakorzenienie
|
Zanka STO LAT STO LAT DLA DUZEGO JUZ FILIPKA
![]() ![]() a teraz mi powiedz kiedy to zlecialo tak szybko?i czy jest duza róznica w opiece niemowlaka a juz tak duzego synka? ![]() Gusiak zaraz ide obejrzec Twoją biżu ![]() Jane, no to ja tak mysle albo Syla albo Jane, albo JANE albo Syla:p a może w tym samym dniu urodzicie?w końcu żadnej z Was sie narazie nic nie zapowiada...no ale już któraś moglaby urodzic, bo my tu ciekawe jeastesmy. Widzisz Jane nie bylo Cie pare godzin, a my juz sie zastanawiamy:P a co do biustu to wczesniej mialam 75B, teraz kupilam stanik 70C, ale przymały hahahah. Tak o rozmiar sie biust powiekszyl. W koncu nie nadarmo produkuje mleko ![]() Jane co do biustonoszy to im wiekszy obwód, tym wikesza miseczka, czyli moze Ty potrzebujesz np. 75C????bo ja w obwodzie jestem waska dlatego mi pasuje 70, ale wieksza miseczka.... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-05 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#1609 |
Zakorzenienie
|
Jane trzymam cały czas
![]() A te zdjęcia to zakała jakaś, tyle się namęczyłam i tak niektóre wyszły takie że kiszka normalnie. Jane, to nie dzbanuszek tylko świeczka i za podstawkę posłużyła ![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-08-05 o 13:18 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1610 |
Zadomowienie
|
Ano właśnie - sorry Zanka, zapomniałabym - GRATULACJE z pół -rocznego smyka!!!
![]() ![]() A zęby już się wtedy ma? Ile? |
![]() ![]() |
![]() |
#1611 |
Wtajemniczenie
|
Nie wiem co sie ze mna dzieje. Wstalam przed 8 zjadlam sniadanie, zrobilam pranie, wstawilam drugie, umylam podloge w kuchni, kuchenke, blaty itp i poszlam dalej spac
![]() ![]() Jane ja tam nie wiem kto pierwszy urodzi, ty czy ja ![]() ![]() A i wdrazam 3s, zaczelam od seksu ![]() ![]() ![]() Gusiak obejrzalam bizuterie i podobuje mi sie ![]() ![]() Zanka sto latek i zdrowka dla synka ![]() Zauwazylam ze Jane pisze mniejszymi literkami zeby jej posty wydawaly sie krotsze ![]() ![]()
#1612 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Jane!mało Cie widac ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1614 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za życzenia
![]() Jane Filip nie ma jeszcze zębów, ale dużo półroczniaków ma przynajmniej jednego byliśmy na szczepieniu i ważyliśmy młodego ma 8400 g i mierzy 74 cm
#1615 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was,
Ja od rana już posprzątałam, poprasowałam, podszykowałam obiadek a teraz jestem z Wami ![]() Zuzia ale u Was coś ostatnio dużo takich "niedomówień", to wszystko związane jest pewnie z odległością, bo zupełnie inaczej byłoby jakbyście mieszkali blisko. Ale najważniejsze, że wszystko sobie wyjaśniacie, tylko niepotrzebnie tyle nerwów Was to kosztuje. Zanka najlepsze życzonka dla Twojego półrocznego kawalera ( a swoją drogą jak ten czas zybko zleciał ![]() Domi kiedy masz wizytę u gina, bo ja bym z tymi bólami brzuszka poszła do lekarza, bo skoro teraz odpoczywasz i budzisz się z bólami to może lepiej sprawdzić ( może nawet wystraczy zadzwonić ) Jane ja już też myślałam, że może pojechałaś na porodówkę, bo Cię długo nie było, ale przecież dałabyś znać którejś z wizażanek... ![]()
#1616 |
Zakorzenienie
|
Ja robie tylko sos grzybowy bo z domu przyniosłam gołąbki
![]() a jak z tym brzuchem mi do jutra nie przejdzie to ide do lekarza albo do szpitala. Ja zdaje sobie sprawe z tego, że przesadzam, niestety. Ale innego wyjścia nie mam narazie. Choć juz teraz mniej, bo juz porzadkiw miare ogarnelam, staram się mniej chodzic. Ale z domu znow niosłam jakąś 5kg reklamówke, bo garnek z gołabkami troche wazyła, oprócz tego pudełko z bizuteria, kg sliwek i prawie kg pieczarek, wiec rekalmowka byla ciezka i brzusio znow sie daje we znaki. I to juz dzis naprawde ostatni raz, nawet nic nie mowie Tz, ze to ciezkie bylo:/ JANE trzymamy kciuki o 17!!!oczywiscie dopiero zauwazylam, ze edytowalas post ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-05 o 14:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1617 |
BAN stały
|
Wróciłam z pracy, jestem całkiem spokojna. Ufam mu
![]() Od pn pracuje od 8 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1618 |
Wtajemniczenie
|
Domi za to dźwiganie to normalnie należą Ci się baty.
![]() ![]() Ja dziś robię moje ulubione danie pierś z kurczaka z warzywami i ryżem ![]()
#1619 | |
BAN stały
|
Mnie znowu pobolewa brzuch na dole tak dziwnie.. no ale w sobotę już wszystko będę wiedzieć.
---------- Dopisano o 16:04 ---------- Poprzedni post napisano o 16:03 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
Zanka ale masz już dużego kawalera
![]() ![]() jane trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:59.