|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() kolejny SZOK
|
|
|
|
|
#1622 |
|
Zakorzenienie
|
Ala faktycznie ładna niespodzianka z ta kuzynka
jaki ten internet mały hihihi
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() znałyście sie wczesniej? ![]()
|
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście, jesteśmy kuzynkami - nasi ojcowie to bracia
Tylko szok, że tu się akurat spotkałyśmy
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-03-28 o 13:16 |
|
|
|
#1626 |
|
Zadomowienie
|
O ludzie! Ali - szoking!
Aleś wieści! I to z babcią i to, że rodzinkę na wizażu znajdujesz! Ła!!! Tylko to na pewno o tej samej babci mowa? Bo to wszak mam Twojego taty, a w tym poście od Blondi było napisane, że mieszkała blisko swej córki (chyba, że serio Twój tato obok ma gdzieś siostrę, tak?)Ojej! To już pewne, że to Ona? Może jednak nie? Bardzo przykre... Trzymajcie się jakoś Domi - no i co? - Jane już wczoraj nie napisała, he Ależ historia u Ali - jak z filmu... - 3maj się Ala!!! Dzień dobry Lejdiskom Wszystkim! Nie napisałam jeszcze artykułu, więc muszę lecieć - hejka! Życzmy sobie samych już dobrych i miłych wieści, no nie? |
|
|
|
#1627 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie wlasnie dowiedzialam ze moja chrzesnica(kuzynka) ktora ma 8 lat w nocy jechala na sygnale do szpitala miala wymioty i goraczke 40C puls ponad 160
.Wezwali lekarza prywatnego a on natychmiast wezwal karetke on mieszkaja 30km od Poznania i do szpitala w Poznaniu ja musieli przewiezc![]() bardzo chetnie bym do niej pojechala ale mam jeszcze kaszel i nie wiem czy w ciazy by mnie wpuscili
|
|
|
|
#1628 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ojej to ta malutka, taka Wasza ulubienica blondynka??? ![]() mam nadzieje, że to nic powaznego ![]() Ja dzis mam wisielczy humor, już mi tyle osób podpadło ostatnimi czasy, że chyba będę musiałą się zemścić...już nie będę miła...o nie
|
|||
|
|
|
#1629 |
|
Zakorzenienie
|
Kuzynko, witaj
Jane, nasi ojcowie mają też siostrę Jestem w szoku, że tak się trafiło, ze znalazłyśmy się na wizażu Domi, mam nadzieję, że ja Ci nie podpadnę bo wolę się nie narażaćwłaśnie wróciłam z megaspaceru z moją sunią, psina się wyszalała, bo poszłyśmy na pola, gdzie ją spuściłam ze smyczy. Wracała z wywieszonym jęzorem ![]() Blondi, a wiadomo, co spowodowało to u Twojej chrześnicy? Mam nadzieję, że raz dwa będzie zdrowa
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Musisz być grzeczna ale mnie zycie uczy, że nei warto być miłym zawsze, ludzie sa tacy wredni ![]() ![]() dlatego postanowilam, ze ja tez taka bede |
|
|
|
#1632 |
|
Zadomowienie
|
Ojejka - to jeszcze kolejne kiepskie nowiny
- Blondi, co się stało tej dziewczynce? Może to zap. płuc tylko (w sensie nic gorszego jeszcze) i raz dwa Ją wyleczą w szpitalu, może nawet szybciej (pod warunkiem, że się Nią dobrze tam zajmą, trzeba doglądać, do lekarzy chodzić, ordynatora też, ale to pewnie każdy wie, więc dopilnujecie Małej, nie? No, to serio trzeba pilnować, czasami mówią, że wręcz na ręce lekarzom patrzeć Ali - no ale co z tą babcią, to serio była Ona??? Tato wrócił? Ale o kuzynce, że Jej tylko 76 dni do porodu zostało wiedziałaś? No nie śmiejcie się - u nas w sumie często bywa, że nie wiemy nic o kuzynostwie, każdy żyje gdzie inndziej (inne miasta, zajęcia, zawody, szukanie pracy, uzrądzanie się, świeże rodzinki - no jakoś nie ma czasu i praktycznie się nie spotykamy!) - u Was lepiej w tym względzie??? To jak się Wam to udaje Lejdsiki??? Domi - to teraz się ciebie trza bać? No, ludzie różnie bywają, fakt, ale ja chyba mimo to nie umiem być wredna... - no nie i już Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-28 o 15:53 |
|
|
|
#1633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nei wiem Tz brat odkąd przychodze do Tz ma do mnie wieczbnie jakies wąty, i zawsze była mila dla niego...teraz tak nie bedzie, tylko jak cos bedzie pieepzył do nas, to bede chamska i dla tej jego francy tez...bo sie za bardzo rzadza i juz mi tak cisnienie podnosza, ze nie moge...duzi by tu gadac![]() Poza tym nie bede ich zapraszala na slub, jak juz trzeba bedzie to tylko jego na odwal sie bez osoby towarzyszacej
|
|
|
|
|
#1634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, ewentualnie do ciotki.Rety, Ala ja Ciebie widziałam ostatni raz kilka lat temu Pomijając zdjęcia ślubne i te z rynku w Poznaniu |
|
|
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcie jest super, co chcesz od niego oczywiście, jak córcia w brzuszku Ci pozwoli Domi, generalnie najlepiej olewać takich ludzi Jane, wiedziałam, że w czerwcu moja kuzynka rodzi, bo mi się na gadu kiedyś chwaliła, także nie jest tak,że nie wiemy nic o sobie ale fakt faktem, widziałyśmy się live wieki temu
|
|
#1636 |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasem nie umiem olewać, za bardzo sie przejmuje
![]() To teraz Dziewczyny musicie sie spotkać chyba, no nie? ![]() Ciekawe, czy ktos mój znajomy siedzi na wizażu
|
|
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio się znęca nad matką, mam terrorystkę w brzuchu, znęca się nad wszelkimi moimi narządami wewnętrznymi ![]() 2. A druga kuzynka zaraz rodzi, lada dzień - moja siostra ![]() Znajomy jak znajomy, ale rodzina ?
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Zakorzenienie
|
no tak...choć jak ja się głeboko zastanowie, to nie kojarze, zeby ktoś naduzywał internetu z mojej rodziny ![]() ale skąd mam to wiedzieć, może własnie ktoś mnie czyta??? ![]() cinusiowa na kiedy masz termin porodu? |
|
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
a no tak ![]() no to Bliźniaczka będzie, tak jak ja
|
|
|
|
#1641 |
|
Zakorzenienie
|
No i tak jak jej ojciec. Żeby wytrzymać z dwoma takimi charakterkami pod jednym dachem będę musiała się w niezłą cierpliwość uzbroić
Zapowiadają się dwa szatany pod jednym dachem i ja jedna ![]() Ala, a Ty na co czekasz ? Kiedy rodzinę powiększasz
|
|
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
A wiem, wiem, że Asia urodzi lada dzień
normalnie mogłybyście zarazić mnie ciążą![]() dziewczyny, chyba powinnam zostać pielęgniarką, bo robię sobie zastrzyki już całkowicie bez problemu Mąż wrócił z zajęć, a właśnie, Jane, chciałaś coś więcej wiedzieć o tych jego studiach. Ja wiem niewiele więc mój małż się zgodził i teraz biedaczysko raz w miesiacu będzie musiał jeździć na zajęcia.
od. 04.04.2008 roku szczęśliwa mężatka ![]() ![]() Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png nadzieja umiera ostatnia..... Edytowane przez Aliszcze Czas edycji: 2009-03-28 o 18:04 |
|
|
|
#1643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jakie szatany, Bliźnieta to istne aniołki, np. ja |
|
|
|
|
#1644 |
|
Zakorzenienie
|
Ta,ta, aniołki
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co aniołki też mają rózki czasem ja będę miała, ale zawsze Was o postepach bede informowała Moj Tz też aniołek jest, właczył dziś na cały glos muze i braciszka poddenerwował...a co jak Kuba Bogu tak Bog Kubie
|
|
|
|
|
#1646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
No to mnie pocieszyłaś, bo widzę, że starania owocne
Domi, różki i skrzydełka w jednym? no cóż, kobieta zmienną jest
|
#1648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no tak
|
|
|
|
|
#1649 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
chwalę się moim synkiem
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze jaki on duzy wow slicznie wyszedł na tym zdjeciu z Toba, tak apetycznie![]() I jak mamusiu sie czujesz? trudna jest opieka nad takim maluszkiem?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:31.

jaki ten internet mały

Może jednak nie? Bardzo przykre...