|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1651 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Boskie i słodkie są te wszystkie ubranka Disneya...ja też chciałabym już móc kupować
![]() Domi jak ten malutki się czuje co się urodził w listopadówkach ? Wiadomo już coś ?
#1652 |
BAN stały
|
Ja już mam weekend
![]() jutro fryzjer ![]() odbieram sukienkę ![]() M. przyjeżdża ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1653 |
Zakorzenienie
|
Zuzia
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1654 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1655 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski!
![]() ![]() ![]() ![]() Ktg mi robili - ze 3 skurcze na 80 (nie wiem tylko co to za jednostka), czyli to takie twardnienie brzucha jak czułam to pewnie to 80, ale ginka rzekła, że to mało, no i że nie będzie na siłę, bo musiałaby mnie pewnie pociąć - - -a ja znów od rana w emocjach, bo i Mam i siostra i znajoma, żebym jednak nastwiałą się na cc, że lepiej przy tej bakterii, a ja się nie ocierpię - no 1 słowem od nowa mętlik w głowie i przerabianie wszystkiego na nowo ![]() ![]() ![]() Aha - no i sobie poryczałam, bo coś się jej jakby w czasie usg wyrwało jakoś tak, że coś tam widzi (jakby o chłopca chodziło?), a my nie chcieliśmy wiedzieć, no i się zmieszała i śmiała, że nie nie, ona nic tam się nie doszukuje itd. Ale mi się dziko zrobiło i M też, bo chcieliśmy zupełnie nic nie wiedzieć bez podejrzeń, tylko dostać Fasolkę-Maleństwo już do rąk własnych i cieszyć się czy girl czy boy, a tu cosik takiego, jakieś podejrzenia, no i moje obawy odżyły (bo u mnie to w rodzinie same dziewczyny, a babcia specyficzna z kolei, że tylko chłopczyki się liczą, dziewczynki do roboty, że mają przekichane w życiu, no i takie różne strasznie niefajne rzeczy o płciach, których się nasłuchałam bbb dużo i siedzą mi w głowie w takim śmietniku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A co u Was? Sylu - to 8. masz się zgłosić do szpitala na jakąś kontrolę czy jak? Do położnej choc może, nie? No idź do kogoś idź i poproś o zbadanie - pewnie właśnie tak się to zaczyna jak piszesz i już wkótce będziesz mieć Leneczkę przy sobie! 3mam kciuki! ![]() Zuzia - to nie owu mówisz? Hm, no to jeszcze faktycznie zostaje: ciąża lub takie poprzestawianie, choćby wskutek emocji, zmiany żywienia, wagi - 3mam kciuki za wizytę w sobotę! ![]() Vcelko - a Ty już zdrowa i skaczesz na obie nóżki? ![]() A Domi to ma sny ![]() ![]() Gusiak - też tak sobie myślę, że Wy z narzeczonym pewnie za mało ostatnio sami, tylko we dwoje i stąd takie masz mieszane odczucia! Porwij tż gdzieś, rzeknij, że tęsknisz za nim tylko i chwilami gdy tylko oboje jesteście, jedźcie czy idźcie gdzies na spacer ładnie sami za rączkę, no... - ech, wczułam się i aż mi się romantycznie zrobiło ![]() Ali ![]() ![]() Dzięki za myśli i kciuki Lejdis ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1656 |
Zakorzenienie
|
jane skurcze 80 wow jakie duze
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1657 |
Zadomowienie
|
O kurcza - myślisz Blondi, że 80 to juz dużo?
![]() Co do firanek makaronów, to kup sobie - ja polecam ![]() ![]() ![]() A jak to z tymi wózkami u Ciebie Blondi w końcu jest? Raz jedziesz mutsy a raz buzzy czy jak??? Ale gondolki chyba jeszcze używasz, nie? Kurcza - bo czekaj, Olivierek ma ile...? - no, dopiero gdzieś 2,5 miesiąca - to chyba spokojnie, że za wcześnie na spacerówkę, choć wiem, że już wcześniej nawet mamusie wsadzają takie maluchy do spacerowego! Domi - jak to nie wiesz co to są makarony? ![]() ![]() ![]() Syla - a Wy już wózek kupiliście? Pożyczacie, dostajecie od koleżanki? Jaki? ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-08-06 o 16:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1658 |
Zakorzenienie
|
Vcelko ten chłopczyk ma miec operacje usuniecia chorego jelita, raz jest poprawa a za chwile znów gorzej
![]() ![]() najgorsze to oczekiwanie, bo dzis do tej Mamusi o 2 w nocy dzwonili, ze umiera ![]() ![]() ![]() Jane prosze pisz normalna czcionka nie ta mala bo sie nie moge doczytac ![]() Nie nastawiaj sie na cc, bo podobno robia go w ostateczności. I nie mozna z reguły nic zaplanować. Tak przynajmniej ja słyszałam....a co do płci...Jane co w końcu wolicie z Tz? ![]() Jane jakie to makarony?ja tam nie wiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1659 |
Zadomowienie
|
No, ale muszę tą czcionką, bo tyle się teraz działo, że mi się 3. nie zmieści
![]() Co do płci - to nie tak, że kogoś wolimy, po prostu ja miałam swoje emocjonalne problemy z płciami (jak pisałam, śmietnik z grubsza w stylu: dziewczynki bee do roboty i głupsze, chłopcy cacy, mądrzy i im lepiej), no i w dzieciństwa różne takie+rodzinka żeńska bardziej z silnymi kobietami na dodatek, więc ja miałam obawy, lęki czy dałabym radę z chłopcem! A M nie miał, tylko co najwyżej może niechcący, znając moje lęki też myślał, że lepiej byłoby dla mnie jako 1 baby dziewczynkę mieć? No, ale dziś gdy się tak już na maxa wczułam przez tę ginkę naszą i pogadałam jeszcze raz o swoich lękach, to już się uspokoiłam i teraz już wiem na 100%, że czy boy czy girl jestem ready i dam radę! ![]() ![]() Już wiesz jak wyglądają makorony? I hope ![]() Ojej - żeby temu malutiemu wcześniaczkowi się polepszyło! 3mamy za to i my na Lejdis! |
![]() ![]() |
![]() |
#1660 |
Zakorzenienie
|
Jane juz patrzyłam na allegro i wiem jak wygladają
![]() ![]() Jane trzymamy kciuki za Ciebie i za Patryka, ja caly czas wchodze na wizaz, czy nei ma jakis wiadomosci ![]() A co do płci to moim zdaniem czy chłopczyk czy dziewczynka to wszytsko jedno, skoro chcieliscie niespodzianke, tylko czy Wy macie takie ciuszki i rzeczy neutralne? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1661 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() waga stoi w miejscu od 3 m-cy, emocje... hmm wątpię... spałam znowu ![]() ![]() ![]() Właśnie robię kanapki. Jane dzidzia będzie zdrowa, spokojnie ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1662 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ciąze zachodzi sie wtedy, kiedy sie nie wie. uwierz mi, ze ja do tej pory nie wiem jak to sie stało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1663 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1664 |
Zakorzenienie
|
Dom nie wiesz jak się dzieci robi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1665 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1666 |
Zakorzenienie
|
Domi podobają Ci się takie firanki jak ja mam?
miło mi ![]() Zuzia ![]()
#1667 |
Zakorzenienie
|
no własnie chyba nie ![]() tak mnie nauczyli na tej poradni o tych dniach płodnych i niepłodnych, ze w koncu zrobilam dzidzi ![]() My uwazalismy napewno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1668 |
BAN stały
|
Ej o co wam dziewczynki chodzi, to że mnie brzuch na dole pobolewa, miałam skąpą @ jem i śpię to nie oznacza ciąży.. bez przesady
![]() w sobotę zobaczę co za choróbsko się przyplątało ![]() idę na dwór.. a wiecie co, mam 2 małe kurczaczki na podwórku ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1669 |
Zakorzenienie
|
Domi o co chodzi z Twoim awatarkiem?
---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:58 ---------- Zuziu właśnie się zdziwiłam jak przeczytałam co Domi tu pisze hehe bo Ty niegrzeczna dziewczynka jesteś ![]()
![]() |
#1670 |
Zakorzenienie
|
bardzo
![]() caly Twoj pokoj mi sie podoba, taki czysciutki i przytulny i ładnie dopracowane wszystk, jak w katalogu co najmniej Ikei ![]() Ja chce mieć podobnie ale u nas beda brązy ![]() Zanka kiedyś był taki wątek o modzie "American girl" i jedna z dziewczyn wymyslila takie logo do tego wątku- rózowy pustak i te dziewczyny załozyły sobie nowe forum. Czasem z Zuzia tam zagladamy:P i ja sobie jako avatarek ustawilam ten pustaczek:P Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-06 o 18:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1671 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1672 | |
Zakorzenienie
|
remont robiliśmy w lipcu zeszłego roku, byłam w tedy już w ciąży
wtedy uwidział mi sie zielony pokój, ale znudził mi się podłogę mamy bardzo zniszczoną, to panele jeszcze te klejone, maja z 6 lat podłoga wygląda strasznie teraz właśnie chcialabym brązy, kawa z mlekiem i jedna ściana ciemny brąz, meble ciemne, właśnie wenge, tzn. długa niska szafka na tv, jedna komoda, sofa i dwa fotele i stolik kawowy ehhhh tak bym zrobiła jakbyśmy mieli kasę i maly pokój wolny, na naszą i Filipa sypialnie ---------- Dopisano o 19:08 ---------- Poprzedni post napisano o 19:05 ---------- Cytat:
![]() tak Zuziu, cicha woda brzegi rwie ![]()
![]() |
#1673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zanka ![]() ![]() ![]() ![]() a panele nasze maja 2 tyg a juz w jednym miejscu porysowane strasznie:/ kupiłam sidolux takie impregnacyjny, mam nadzieje, ze coś da. po powieszeniu karnisza mam zamiar wyczyścic je. My za panele dalismy łacznie 700 zł jakies, mimo ze kupilismy najatansze, ale te wykończenia i sokoly sa najdroższe. A jak sie kiedys bedziemy budowac to wezme najdorzesze panele odprone na scieranie ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1674 |
Zakorzenienie
|
dokładnie, wykończenia najdroższe, te listwy ehhh
my na razie planujemy remont kuchni w lutym mąż jako górnik ma wtedy duzo kasy, trzynastka, talony na węgiel, barbórka i przez trzy miesiące się trochę nazbiera w tym roku cała kasa poszła na łazienkę, maleńka a pochłonęła blisko 10 tyś. zł, kuchnia jest dość duża ale myśle że zmieścimy się w budżecie, a jak zostanie to jeszcze przedpokój zrobimy u nas kiepska sytuacja bo cała instalacja elektryczna stara i się pali, trzeba wymieniać więc dużo roboty
#1675 |
BAN stały
|
A pustak wziął się jako nasz taki symbol, bo niektóre forumowiczki, nazwałyśmy je mohery uważają że jak dziewczyna dobrze wygląda, to jest pustakiem i nic nie wie, a to przecież nie prawda..
U mnie remont we wrześniu, głównie salon, zabawa z płytami gipsowymi. A ja sobie pokój pomaluję na bordo i stare złoto, wymiana żyrandola, może łóżka i dywanu. Chciałabym w takim starym klimacie mieć pokój, bo meble mam BRW serie N.YORK |
![]() ![]() |
![]() |
#1676 |
Zakorzenienie
|
Zanka najmniejsze duperele, których nawet nie uwzglednia sie w kosztach pochłaniaja najwiecej:/ my np kupilismy szafke i zlew po promocji (szafja 99 zł a zlew jedokomrowy jakos 150 zł) i sie cieszylismy ze tak tanio. A okazalo sie ze rury jakies zelbetowe trzeba wymienic, kupic kolanka i jakies inne i 170 zł wiecej to wyniosło nas...i tak bylo z calym remontem:/własciwie mamy wszytsko donowione 9oprocz okien, drzwi i lazienki- tylko ponalowana) zajelo to 3 tyg a mieszkanie puste praktycznie i kase tez pohclonelo:/
a ponizej wklejam zdjeciana tel naszej sciany i spodnie, ktore sobie kupilam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1677 |
Zakorzenienie
|
Domi brzuszek malina
a to łózko ![]() gdzie? ile? ![]()
#1678 |
Zakorzenienie
|
Zanka
![]() za łozkami długo chodzilismy i to mi wpadło w oko cenowo i kolorystycznie (przez Blondi, bo myslalam o czerwonym z Tz takim jednym). Kosztowalo 1200 zł, nazywa sie "Daglas" tak jak napisalam, a kupione w sklepie meblowym zwykłym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1679 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jane to ginka by się wygadała co do płci, a swoją drogą to jakieś dziwne myślenie ma Twoja rodzina, że baby do roboty itp ![]() Jane kiedy ja będę zdrowa to nie wiem, ciągle muszę uważać na kręgosłup, może po rehabilitacji będę sprawna już w 100%. Zuzia to Cię dziewczyny wrobiły w ciążę ![]() ![]() Domi brzusio miodzio ![]()
![]() |
#1680 |
Zakorzenienie
|
Vcelko zrob zdjecie prosze Twego pokoju
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:11.