|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
Teraz lekarz nie pozwala mi się tylko forsować i korzystać z odpoczynku na L4
|
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez juz po obiadku
![]() jutro chyba pojde do gina zob czy bedzie miala jakas godz wolna, mam straszny kaszel az sie dusze i jeszcze mam problemy z oddychaniem
|
|
|
|
#1683 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Tz brat schował lustro z holu u siebie w pokoju na klucz ( a ja się zawsze tam czesałam) i rano gdzieś wyszedł
![]() No takiej złosliwości jeszcze nie było ![]()
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a może pije do lustra?
|
|
#1685 |
|
Zakorzenienie
|
on specjalnie to zrobił, bo mnie nienawidzi nigdy lustro mu nie bylo potrzebne.Tym bardziej ,ze zawsze tam było, dlaczego mial to zrobic,hmm? A wczoraj jak sie czesalam w holu to otworzyl drzwi od siebie i zagladal, kto to tak, jakby go wku***rało.a raz jak szedl tak trzasnal bezczelnie drzwiami (nie, nie mial okna otwartego napewno ), ze myslalam, ze mi bebenki pekna.Czekamy do jutra, jak nie wystawi to Tz mu powie ![]() Ale wiecie co ja juz nie moge tego czlowieka. nie trawie. On mysli, ze jest panem i wladca, ale kiedys pozaluje tego. |
|
|
|
#1686 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
dziekuje Opiekuje sie chlopcem w maju bedzie mila 2 latka..i czasem jego bracmi 8 i 6 latkiem...a jeszcze od kwietnia bede chodzic do dziewczynki rocznej....MA NADZIEJE ze sie znajdzie....bede mogla sie pojawic na "poczekalni"![]() Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1687 |
|
Zakorzenienie
|
Motylicaja bardzo ładna jesteś w avatarku
byłam w Twojej galerii też![]()
|
|
|
|
#1688 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiscie, ze podobaja zwłaszcza to na avatarku piesek sliczny
|
|
|
|
|
#1690 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
Jagódka, fajne fotki
a myślałaś może o studiowaniu pedagogiki, o kształceniu się w tym kierunku? Bo widzę, że powołanie maszDomi, ten brat Twojego narzeczonego to rzeczywiście nie teges (delikatnie mówiąc). Co on chce tym osiągnąć? nie rozumiem go kompletnie Ech, a jutro do pracy
|
#1692 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ile sie nasluchalam komplementow..![]() ![]() studiowalm pedagike ale musialm ja przerwac.... ale mozliwe ze pod nowego roku pojde..od nowa... |
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Motylicko widze, że dodalaś nowe fotki
![]() weszłam w galerie, chciałam Cie jeszcze na dobranoc obejrzeć, a tu new photo sliczne![]() Trzymam kciuki, abyś poszła na pedagogike ![]() My z Tz mamy na dziś film "Hair". Kiedyś to ogladałam, Tz nie bardzo chciał się namówić na niego, bo to musical, ale przekonałam go, że mu sie spodoba
|
|
|
|
#1694 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Fajnie ze masz TZ.....zycze milego ogladania... |
|
|
|
|
#1695 |
|
Rozeznanie
|
Ja żyje i mam się po japońsku Jako tako. ![]() A rocznice spędzamy... w łóżku sobota i niedziela. Wstawaliśmy tylko zjeść i siku Hmmm bez szczegółów Poczytam co tam u Was Kochane Moje
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja takiego powaznego Tz poznałam własnie w Twoim wieku
Cytat:
Ja poprosze szczegóły I uciekam juz dobranoc
|
|
|
|
|
#1697 |
|
Zakorzenienie
|
Piwusia, czyli rocznica pościelowa
![]() Jagódka, ja swojego obecnego męża poznałam, gdy miałam 21 lat, wszystko przed Tobą kurcze, tak mi się podoba Twoje imię, że wolę się zwracać tak do Ciebie niż pisać Ci Motylicaja trzymam kciuki za Pedagogike, ja swoją socjologię skończyłam z poślizgiem czasowym, bo się nie dostałam za pierwszym razem. Także jeśli chcesz studiować pedagogikę, to zrób to![]() dobranoc dziewczyny!! Mam nadzieję, że jutro jak wrócę z pracy to będę miała co czytać na anszym watku ![]() Jutro chcę wyjść wcześniej z pracy, bo idę do gin, jutro się dowiem, czy te zastrzyki coś pomagają, czy nie.
|
#1698 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
oo to moze jeszcze spotkam mojego TZ....heheh chodz w to nien wieze... Dobrnaocka![]() Cytat:
Cytat:
...poz walam...
|
|||
|
|
|
#1699 |
|
BAN stały
|
Witam wieczorową porą
Szukam na necie artykułów o terroryzmie i policji/SG do pracy mgr dzień udany |
|
|
|
#1700 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1701 |
|
BAN stały
|
Widzę że mamy 2 nowe dziewczyny..witajcie
|
|
|
|
#1702 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A no zaglądam nawet codziennie gdyż ponieważ,zaciążona jeszcze nie ejstem,ale chciałabym.Instynkt macierzyński mam bardzo wzmożony,jednak hasło ciąża wzbudza we mnie lekkie przerażenie. Starać specjalnie się nie staramy,aczkolwiek nie dbamy o żadne protectione,także zdajemy się na los. ![]() Jakie miłe przywitanie. ![]() Witam.
|
|
|
|
|
#1703 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja tez witam ![]() |
|
|
|
|
#1704 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego to imię chyba mi się nie znudzi - może będzie jeszcze jakaś córcia, to się jeszcze załapie
|
|
|
|
|
#1705 | |
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
tylko chyba troszke nie pasuje....mnie okropnie podoba sie imie Kornelia....a dla chlopca Piotrek lub Julek...
|
|
|
|
|
#1706 |
|
Rozeznanie
|
Witam Jagódko
Ja jestem tylko troszeczkę od Ciebie starsza, a instynkt u mnie szaleje już prawie 2 lata. (2 lata szaleje, wcześniej po prostu wiedziałam że macierzyństwo to mój cel i marzenie ) I dnia pewnego stanął taki jeden na mojej drodze... zakochałam się. Od pierwszego ten teges staramy się o Dzieciuszka. (dokładnie od dnia ustalenia terminu ślubu w USC![]() Ja Ci życzę żebyś znalazła odpowiedniego TZ, z Którym będziesz chciała założyć rodzinkę i zeby szybko się Wam udało.. madmuazelle cinusiowa Domi. ![]() ....To najpierw szampan, męski striptiz.... on mnie teges, ja go teges... Co ja będe pisać, wstydam się Ale chyba z 2 kg straciłam. ![]() Ja laski dopijam drinka i ide lulu. Mój już śpi z 2 godziny... Wymęczony biedaczek.
|
#1707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1708 |
|
BAN stały
|
Dziękuje dziewczyny za przywitanie.
![]() Co do dzieciątka jeszcze,mój tż z piątku na sobote został tatusiem...chrzestnym małego Dominika. I między nami rozwineła,a raczej tż mnie dzisiaj zapytał a jak na imie damy swemu dziecku/synkowi jak będziemy miec.Chwila ciszy,rozmyślań i doszliśmy do wniosku że nasz syn będzie miał na imie Aleksander,bo oprócz tego malca co się urodził niedawno,on ma siostrzyczke Aleksandre. Być moze do tego czasu nam się typy zmienią,pogadamy/zobaczymy jak zajde w ciąże,bo teraz nie ma co chyba gdybac.
|
|
|
|
#1709 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
tylko wyrazilam swoje zdanie...Cytat:
dla TZ ze zostal chrzestnym Dominika![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:53 ---------- Cytat:
![]() no wlasnie ja jak mailam 15 lat to zmiast kupowac ''Bravo Girl" to kupowalam "Mamo to ja"![]() no mam nadzieje ze wreszcie znajde mojego TZ...
|
|||
|
|
|
#1710 |
|
Zakorzenienie
|
Ojoj
![]() Mi Tż też się napatoczył przypadkowo, gdy zaczął podrywać moją siostrę na czacie ![]() Jak się dowiedział, że jest dużo starsza od niego, to stwierdził, że wolałby młodszą wersję i zapytał czy nie ma siostry A że ich rozmowa akurat się toczyła w środku nocy i ja akurat wróciłam z dyskoteki, to zaczęłyśmy dla żartu obie z nim rozmawiać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:23.

jak tak dalej pójdzie, to schudnę

nigdy lustro mu nie bylo potrzebne.Tym bardziej ,ze zawsze tam było, dlaczego mial to zrobic,hmm? A wczoraj jak sie czesalam w holu to otworzyl drzwi od siebie i zagladal, kto to
córcia nie pozwala?

sobota i niedziela. Wstawaliśmy tylko zjeść i siku

Ja jestem tylko troszeczkę od Ciebie starsza, a instynkt u mnie szaleje już prawie 2 lata. (2 lata szaleje, wcześniej po prostu wiedziałam że macierzyństwo to mój cel i marzenie 
Co ja będe pisać, wstydam się