|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
BAN stały
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Dziękuje motylku w imieniu tż-ta za gratulacje.
![]() ![]() ![]() ![]() cinusia,świetna historia. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdiski! Dzień doberek!
![]() Witam New Lejdiski - fajowo! ![]() Cinusiowa, Madmuazelle i ... Motylek, jak pisała wcześniej Madmuazelle mi się podoba ![]() ![]() Hej - a Madmuazelle może też jakoś by skrócił? ![]() ![]() O ludzie! Wy tu o instynkcie macierzyńskim, kurcza - to ja się dobić bym mogła (ale nie chcę ![]() ![]() ![]() A mężusia też na studiach spotkałam... w tramwaju ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piwusia - no i super rocznica! Widzisz? ![]() Ali - sorki, że wracam do tego tematu, ale wciąz nie wiem i myślę, że może jednak nie... - to nie była Twoja (Wasza z Cinusiową - czy ja nie przekręcam? Jak coś to sorki, ups ![]() ![]() Blondi - jak tam kaszel? Wyczytałam, że aż duszności jakies miałaś? Hej - to u lekarza już byłaś, nie? No i co rzekł? Ojej, kuruj się i dopoczywaj, no i niech Ci się już swobodnie oddycha pełną piersią! 3maj się!!! ![]() Zuzia - no napisz jak powaliłaś tych chłopów w miniówie, napisz (a może i pokaż fotę? ![]() Hejka Domi - praca na finishu widzę? Extra! ![]() Jejku - a ta Gabi to normalnie express: czytałyście? w sumie to góra 20-25 minut rodziła- ła!!! ![]() ![]() ![]() he he - i widzę, że Wy też późno chodzicie spać... - no ja to nawet potrafię o 3, 4, bo tak pisałam do niedawna pracę, a teraz znów referaty, no ale jestem teraz na L4 i mam na siebie uważać (na nas z Maleństwem ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-30 o 07:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Czytałam, że Gabi szybko urodziła, jestem pod wrażeniem ![]() ![]() Z naszego wątku to już niedługo Blondi rodzi ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1714 |
Zakorzenienie
|
ja sie nastwiam na lekki poród nie ma innej opcji
![]() dzisiaj znajoma ma mi dac numer do poloznej z mojego szpitala rezygnuje z mojego gina przy porodzie ![]() ![]() nie wiem czy to prawda musze do szpitala zadz albo poloznej zapytam ze na wszystkie dodatkowo uslugi szpital fakture wystawia ![]() ![]() Ciniusiowa gdzie Ty planujesz rodzic? Domi czekam na Wasze staranka ![]() Jane ja u lekarza nie byłam dzisiaj moja chrzesnica wychodzi do domciu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zadomowienie
|
Blondi - to znaczy, że Ci przeszło i już zdrowa jesteś? No to super!
![]() I Twoja kuzynka tez już może w domku się wykurować - extra! Dobre wieści z rana ![]() Co robicie? ![]() Ja przeszukałam net pod kątek naklejek ściennych - wiecie, do tego pokoju, w którym teraz malujemy szafeczki (3) na red - - - śmierdzi bradzo, bo farba do mebli akrylitowa chyba to jakaś, więc śpimy w innym pokoju, żeby dalej od tego miejsca, bo normalnie sypialnia nasza jest na wprost! No i naklejki jakies muszę zamówić, też red ![]() ![]() A artykuł wysłałam, ale mam więcej stron (prawie na 2), więc zapytałam redkację co teraz, no i czekam... - kurcza, tak bym chciała żeby mi przyjęli i już opublikowali...., bez poprawek, zmian, bo nie wiem jak to można skrócić żeby nie straciło sensu... - ach, trzymajcie Kochane kciukaski ![]() Domi - hejka! ![]() Wkurza mnie to podkreślanie wybranych słów - ja tego nie robię, Wy pewnie też, a tu sobie edytor tak spontanicznie wybiera czy co???? Zauważyłam, że jak się 2 raz wejdzie w edycję to potem znika to podreślenie... - o co kaman? ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-03-30 o 09:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Jane to jest babcia moja i Ali
![]() blondynkapoznan ja rodzę u siebie w mieście w Słubicach, tu mamy fajny oddział i mój gin jest jego ordynatorem ![]() ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-03-30 o 10:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#1717 |
Zakorzenienie
|
Ja wróciłam z poczty, wysyłałam koleżance (wizazance)kosmetyki do włosów, którem i nie pasują
![]() ![]() Jane jak już urodzisż córeczke, to my z Tz przyjedziemy Was dowiedzić po jakimś czasie. W końcu mam do Ciebie tylko jakieś 150 km, jestes najbliżej mieszkająca mnie Lejdiską ![]() Ja się wysmarowałam balsamem brazującym i zmyłam Waxa z włosów i moge leciec na podryw do Tz, czyli pisać prace ![]() ![]() Blondi ja też sie nie moge doczekać vstaranek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1718 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hi hi - oki, super, to jesteśmy umówione! - tylko... - skąd wiesz, że to dziewczynka? ![]() ![]() ![]() Jeśli tak od razu w noc poślubną uda się Wam trafić w fasolkę (he he - upolować choć jedną na początek, nie? ![]() ![]() Ojej Cinusiowa - czyli to jednak Wasza babcia... - no to współczuję, przykro mi! Trzymajcie się obie kuzyneczki - Ali i Cinusia (kurcza, ja mam skłonności do skracania - jak Cię mozna krócej nazywać??? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też jestem ciekawa, za pare miesięcy juz dużo sie u mnie moze zmienic. Jak bedziemy mieć samochód to przyjedziemy z Tz Was odwiedzic, ale najlepiej tak kilka miesięcy po Twoim porodzie, żebys mogła odsapnać ![]() ![]() Ja ogólnie to chciałabym rodzic w drugiej połowie roku, tak wrzesień, październik...Jestem z czerwca i zawsze mi się wydawało, że jestem starsza od równeiśników, anwet od mojego Tz o 4 miesiące jestem strasza, a tak nei moze być ![]() ![]() Ale jak starnaka zaczelibysmy juz w okolicach wrzesnia i by sie udało, to tez bedziee dobrze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1720 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Ja wsumie tez kogos poznalam na czacie chlopaka jest fajny i wogle gadamy na gg mamy sowje zdjecia itd..TYLKO on mieszka jak narazie w Londynie... ![]() Musze wam powiedziec ze ja jestem okropna uczuciowa osoba i kazda taka znajomosci przez neta czy nie..wiaze sie z zangarzowaniem moim a pozniej przezywam rozczarowania.... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() buziaczki milego dnia zycze ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Maja
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Domi ja mysle dokladnie jak Ciniusiowa
![]() ![]() ![]() ja sie dzisiaj znowu mam zly dzien chodzi mi o kaszel.Dzwonilam do gina moze mnie przyjac dopiero o 21 ![]() Z dobrych wiesci to załatwilam sobie połozna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Zakorzenienie
|
Jak bedzie mi dane, tak bede rodziła
![]() a teraz trzymacjcie kciuki za pilną uczennicę Domi, bo ona tu tworzy dzieło ![]() Blondi zdrowiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 |
Zakorzenienie
|
w środe przychodza do Nas wycenic mieszkanie jestem ciekawa efektu
![]() Domi a Ty nie siedz na wizażu tylko sie ucz i pisz prace ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 | |
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() jak by ktos chcial wiecej zdjec poogladac to ma na n-k i chetnie zaprosze was do moich znajomych... ![]() link:http://nasza-klasa.pl/profile/7735101 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1726 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będe miała pytanie do naszej Pani doktUr ![]() Cytat:
![]() ![]() edit:: Motylko pomyliłam sie i wysłałam Ci zaproszenie z konta mojej mamy...wybacz...zaraz Ci wysle z mojego fikcyjnego ok? ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-30 o 16:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc sprawdza się teoria, że zmiana klimatu genialnie wpływa na płodność ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
moja chrzesnica miala isc dzisiaj do domciu ze szpitala wczoraj plakala ze chce wyjsc i odliczala godz a dzisiaj sie okazalo ze bedzie jeszcze min 7 dni
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1729 |
Zakorzenienie
|
Kurcze to naszą Ale musimy wysłać do Chile, a Piwusia najlepiej niech wróci do Poland
![]() a gdzie ankaa78, Syla i Zuzia i Poziomeczka???? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1730 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj Ala szła do lekarza?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj po pracy... a co się dzieje? Na co ona ma te zastrzyki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zakorzenienie
|
Ala bierze Gonal, a on ma bodajże spowodować owulacje ![]() A ja napisałam jeden podrozdział, jestem z siebie dumna ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-03-30 o 17:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak to nie?a wczorajszy dzień? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
BAN stały
|
Oj nic takiego wielkiego się nie działo, oprócz tego że jak to jeden kolega z grupy stwierdził że zaparło mu dech w piersiach, że wyglądam za***iści, że mam piekne nogi...
no gapili się jak wół na malowane wrota ![]() nawet zdj mi robili ![]() A R.bardzo miły i widzę że zachowuje się normalnie.... wydaje mi sie ze niezłą przyjaźń może miedzy nami byc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1736 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A z R. to jak juz cos to tylko i wyłącznie przyjaźń ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy z mężem, muszę dokupić zastrzyki. Tak, jak byłam ostatnimi czasy optymistycznie nastawiona, to po tej wizycie oklapłam, mam doła. Nie chcę na razie o tym pisać. Fajnie, że tyle pisałyście, rozerwałam się czytając Was ![]() Mi zmiana klimatu nie pomoże....
#1738 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jak bedziesz miała ochote, to napiszesz ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1740 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, no to musisz wyglądać zjawiskowo w mini
![]() ![]() a jeśli chodzi o zmianę klimatu... to może zmiana mieszkania wyjdzie nam na dobre ![]() dziś rozmawiałam z kolesiem od kuchni, zrobi nam też szafy typu comandor, w przyszłym tygodniu zacznie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:46.