|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1711 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Żanetko dzięki
![]() 1. mieszkam w mieszkaniu ( nie jest to jeszcze urządzone w 100% jakbym chciała, a to dlatego, że mieszkanie nie jest na stałe ) 2. te malunki to naklejki na ścianę, można kupić na allegro lub w sklepach internetowych. 3. meble BRW ( nie pamiętam modelu )
#1712 |
Zakorzenienie
|
jej jakbym mogła to juz bym tak urządzała nasze mieszkanie
ale nie da się póki jest dziadek jeden pokój jest nasz i musi spełniać funkcję salonu, sypialni, pokoju dziecka, jadalni dla nas ehhh no i teraz na pierwszym miejscu kuchnia, bo gdybyście ją zobaczyły to padłybyście sąsiedzi z naprzeciwka mają jeszcze piec na węgiel i drewno, w piwnicy trzymają zapasy, palą gazetami a mieszkamy w bloku no szok normalnie hehe
#1713 |
Wtajemniczenie
|
Piec w bloku ?
![]() ![]()
#1714 |
Zakorzenienie
|
bloki stare są, kiedyś wszyscy mieli takie piece, ale u nas w klatce to tylko oni jeszcze mają taki piec
za to mają mieszkanie 3 pokojowe, a my 2 pokoje i Ci sąsiedzi to stara babka z synem, syn ma z 40-45 lat ale jest lekko niedorozwinięty
#1715 |
Zakorzenienie
|
Ja bede do Jane dzwonila, ale najpierw napisze do niej, tylko jak Tz z pracy wroci
![]() Ciekawa jestem tez tych szczegółow, jak poród i w ogóle, ale sadzac po smsie to Jane szczesliwa ![]() i KAZAŁA TRZYMAC ZA DZIDZIUSIA KCIUKI, BO NEI WIADOMO JAK Z TYM PACIORKOWCEM ![]() My nie mamy płytek w łazience i w kuchni i mnei to drazni, choc w porównaiu o tego jak to wyglądało wczesniej, bez płytek postaralismy sie zrobic jak najładniej sie da... I okazpu nie mamu w kuchni, a to bedziemy musieli kupic, bo w zimie okien sie raczej do gotowania nie bedzie otwierac... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-07 o 13:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Zakorzenienie
|
Wchodzę na forum a tutaj taka wiadomość, Domi, przekaż moje gratulacje dla Jane i Jacusia
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vcelko, śliczne mieszkanko, i te naklejki na ścianach są super. Jak będę swoje urządzać to pewnie też coś takiego sobie kupię. Na prawdę świetny masz gust.
#1717 |
Zakorzenienie
|
Własnie napisalam do Jane sms, ale ma wylaczony telefon, to pewnie jej sie rozładował albo odpoczywa
![]() zapytalam ja jak sie czuje, i jak poród ![]() no to mamy juz tak: Zanka- chłopczyk Blondi- chłopczyk Jane-chłopczyk Cinusiowa- dziewczynka Syla- dziewczynka ? Domi-dziewczynka ? a jakby polaczyc nas w pary, to dla Cinusiowej Ninki wypada Filipek, dla Syli Oliwier Blondi a dla mnie Jacus Jane ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | |
BAN stały
|
Jane GRATULACJE chłopczyka ![]() ![]() Mamy nową mamusię i nowego bejbika ![]() dużo zdrowia i siły Wam życzę ![]() Bosko ![]() Cytat:
![]() ale to kiedyś tam... ![]() O 17 wróciłam dopiero ![]() Kupiłam buty ![]() byłam u fryzjera ![]() a i kupiłam bokserkę top secret turkusową. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 |
Zakorzenienie
|
Jane, super, gratulację dla Ciebie i Jacusia
![]() ![]() ![]() ![]()
#1723 |
Wtajemniczenie
|
A o mnie to nikt nie pomyślał
![]() ![]() ![]()
#1724 |
Zakorzenienie
|
Vcelka bo Ty za pare masz Aliszcze
![]() ![]() ja zrobiłam sałatke z selera, naprawde jest strasznie pyszna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Zakorzenienie
|
Vcelka, no to musimy ruszyć ze staraniami pełną para by mieć parkę
![]() ![]()
![]() |
#1726 |
BAN stały
|
No Vcelka z Aliszcze, my z gusiakiem poczekamy
![]() Dopiero weszłam do domu, wcześniej spałam... u mnie ognisko na dworze...fajnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
BAN stały
|
Pokazuje sukienkę i buciki, zdj słabiutkie bo robiłam na szybko bo bateria pada..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
Zakorzenienie
|
ZUzia, ślicznie, takie romantyczne, dziewczęce
![]()
#1729 |
Zakorzenienie
|
Zuzia no slicznie, sukieneczka taka romantyczna i sliczny kolor i pasuje Ci
![]() ![]() a co to za ognisko u Ciebie było? z M. robiliscie?napisz jak bedziesz po wizycie u gina ![]() Mi sie Jane śniła, już się nie moge doczekać aż Jane przyjdzie ze szpitala i nam zda relacje ![]() Matko aż sie poczułam, jakbym to ja rodziła ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-08 o 08:04 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Wtajemniczenie
|
Melduje sie w dwupaku
![]() Jak Jane wroci i zda nam ze wszystkiego relacje to jej strony zabraknie ![]() ![]() Nie no, tak naprwde to mam nadzieje ze wszystko w porzadku bo troche dziwne ze nie odpisala na smsa ![]() Vcelka ja chyba nie zdazylam obejrzec zdjec mieszkanka. Jak weszlam wieczorem to byly tylko twoje zdjecia i nic wiecej, albo nie umialam znalesc ![]() Wstawilam na nk moje najnowsze zdjecia z brzusiem ![]()
#1731 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak ja byłam w szpitalu to nie miałam w głowie pisania smsów
tzn. zaraz po byłam tak podekscytowana, że dzwoniłam do rodziców, smsy pisalam a potem już nie tylko do meża dzwoniłam, jakiejść depresji dostałam w tym szpitalu, jeść nie mogłam, niedobrze mi było, raz w nocy cała się trzęsłam i myślalam, że się zrzygam, lekarz mnie zbadal, ciśnienie mi podskoczyło to dali mi zastrzyki i wzięli małego zebym odpoczęła nie wiem z czego to, jakaś nerwowa byłam, przerażona strasznie chciałam wyjsc do domu, byłam sama na sali, potem sama na oddziale, bo wszystkie babki na położniczym a ja jedna jedyna na noworodkowym, myślałam że oszalęję jak dojechaliśmy do domu to wtedy znowu ogarnął mnie strach: i co ja teraz mam robić z tym maluszkiem... na początku całymi nocami nie spałam, bo bałam się że Filip się obudzi będzie głodny a ja go nie usłyszę i biedny będzie płakał hehe, ale powoli wyluzowałam (tzn. jak młody miał 2 miesiące ![]()
#1732 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Cytat:
Syla ja nie mam Ciebie na nk. Zuzia, śliczna sukienka, na pewno będziesz wyglądać zjawiskowo, ale jak masz jakieś lekkie sandałki to chyba będą lepsze do tej sukienki A tak wogóle, to miłego dnia wszystkim Lejdiskom życzę ![]()
![]() |
#1733 |
Zakorzenienie
|
cosik wizaz mi dzisiaj muli nie wiem czemu
![]() My wczoraj mieliasmy malowanie znowu ![]() http://www.strongbud.pl/pl/sklep/farby_i_lakiery/farby_emulsyjne_wewn/dekoral_3/akrylowa__polinak_kolor_. htm dodaje focie chociaz w realu kolr piekny b.mi sie podoba dodaje focie kalpek bo Domi chciała zob ![]() ja sie w szpitalu nudziłam miałam pokój 1 osobowy nawet nie miałam z kim pogadać miałam swojego lapka i był tv ale jakoś z tego nie korzystałam ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-08-08 o 10:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1734 |
Zakorzenienie
|
Syla wyglądasz przesłodko w dwupaku, brzusio jest pokazny, ale nie jest jakiś gigant, wręcz taki w sam raz
![]() ![]() Ja prałam koc, Tz poszedł kupic pare rzeczy i zaraz idziemy do mnie, bo mama ma jakiejs, mam nadzieje, fajne foranki i zasłony dla mnie brązowe. A my wczoraj karnisz przykrecilismy dopiero. Blondi klapki ładne, śliczny kolor maja. Ja w takich bym nie wygladałam u mnie jak najmniej zabudowane, bo mam chuda łydke:/musze mieć strasznie delikatne buty... Kolor super ściany!a jaki fajny obraz ten pomarańczowy!pasowałby mi taki ![]() a co do Olivierka....to mam wrazenie, że ze zdjecia na zdjecie wiekszy ![]() a kiedy zobaczymy jego mamusie?jakies nowe focie może w końcu, żebysmy podobieństwo mogłu ocenic, hmmmm? ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-08 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Wtajemniczenie
|
Jakos i mi muli wizaz
![]() Olivierek super sie smieje ![]() ![]() Domi dziekuje ![]() ![]() Staram sie cos robic bo jak bede tylko lezec to nigdy nie urodze ![]() Wstawilam ryz na golabki po czym zapomnialam o nim i polozylam sie na drzemke. Dobrze ze mam teraz czuly wech to go poczulam i w ten sposob sie nie rozgotowal. Zaczelam pakowac torbe do szpitala, moze wywolam wilka z lasu ![]() Dzisiaj moj drugi termin ![]()
#1736 |
Zakorzenienie
|
Domi
![]() Syla ![]() ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-08-08 o 11:49 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tutaj moge zapomniec o ktg ![]() Ja mam nadzieje ze urodze przed tym ostatecznym terminem 12 sierpnia ![]() Jakie miesnie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1740 |
Wtajemniczenie
|
Ello lejdies!!!
Wczoraj gadalam z Jane przez tel. - nie odpowiada na sms'y bo zmeczona. Neta w szpitalu tez nie ma - wiec pewnie odezwie sie dopiero za kilka dni. A z niej szczesliwa, choc zmeczona mamuska. Porod trwal 6h, naturalny ze znieczuleniem, antybiotyk podali od razu na szczescie. Z jej slow: 'w sumie to czuje sie dobrze, choc porod beznadziejny [bardzo bolalo]. babeczki w szpitalu bardzo fajne' mlody Jacus rowniez ma sie dobrze [w koncu 10pkt -to nie moze byc inaczej ![]() ![]() Jane - Fajnie sie z toba gada przez tel. Bardzo mily glos i te "szoking" co chwila - bezcenne ![]() Blondynka-tobie to bym ukradla ten pomaranczowy obrazek ze sciany..normalnie czadowy!!! kolorek sciany tez niczego sobie... Syla - no to czekamy na twoje rozpakowanie. ciekawa jestem jak bedzie... Zuzia - fajna ta sukienka, podoba mi sie to drapowanie w pasie. Bardzo do ciebie pasuje, choc ja bym buty w innym kolorze brala - tez jakies takie rozowe... Domi - i jak tam firanki i zaslonki? pasuja te od mamy? Aliszcze, Vcelka, Zuzia, Agusia - a o mnie to nikt nie pomyslal jak rozmawialyscie o blizniakach. normalnie sie obraze;P i bede miec za kare trojaczki i wam bedzie lyso ![]() A ja wlasnie na brata czekam - jak zwykle sie spoznia..ehhhh....mamy isc razem na FROG festival - festival rytmu i ognia w Redlowie.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:54.