|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1741 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Madzia, to robimy wyliczankę i któraś będzie miała trojaczki żeby następna parka była
![]() ![]() ![]()
#1742 |
Wtajemniczenie
|
Agusia-no, no, no..niezle ja myslalam ze 3jaczki sie rzadziej zdarzaja
![]()
#1743 |
Zakorzenienie
|
Ja do Jane też zadzwonie, ale narazie niech tam leży i odpoczywa
![]() ![]() ![]() Madzia13 firnaki te od mamy moga byc, bo ładne ,ale kurde ja już w sklepie widziałam inne odcienie zasłon i tak mi się spodobały, że mysle tylko o nich. I pani w sklepie nam wyliczyła, jakieś 100 zł ze skróceniem i wszytskim by wyszły. Poza tym usłyszałam dziś od tej pani (ma dwuletnie dziecko, mówiła), że pieknie wygladam w ciązy, pytała na kiedy mam termin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj na miescie mnie jeszcze jedna babka tata w moim wieku mniej wiecej mnei zaczepila i mowila ze mam super spodnie ![]() Narazie powisimy te od omojej mamuski ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-08 o 15:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1744 |
Wtajemniczenie
|
Witam sobotnie,
Ja byłam dziś na zakupkach-kupiłam sobie butki i spodenki-takie zupełnie niespodziewane zakupy ![]() Zuzia jak wizyta u gina ?
#1745 |
Zakorzenienie
|
Vcelko jakie butki?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1746 |
Wtajemniczenie
|
A ja przespalam cale pol dnia
![]() Gusiak ano blisko mamy do siebie ![]() ![]() Obejrzalam twoje mieszkanko i jest super. Podoba mi sie to drzewko na scianie ![]() ![]() Jane mowi ze bolalo ![]() ![]() Zrobilam wreszcie golabki i chyba musze odpoczac bo pozniej jade z mezem na jakiegos lumpa ![]()
#1747 |
Zakorzenienie
|
Syla a Ty podczas ciąży we wczesniejszych miesiacach dużo rzeczy robiłas?bo ja ciagle coś robie przez ten remont i przeprowadzke, ciągle coś nosze, ciągle coś jest do roboty do sprzatania...I CIĄGLE mam w planie więcej odpoczywać. Mam nadzieje, ze po dzisiejszym dniu już mi sie to uda ten plan zrealizować
![]() aa Madzia13 zapomniałam Ci pogratulować nasza artystko ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez juz od dawna bez pierscionkow, tylko kolczyki i jakis wisiorek.
![]() |
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
ledwo żyje
wyrzuciłam na siłę męża z dzieckiem z domu pospałam chwilę i trzeba się brać za sprzątanie jakiś dziś mam kiepski dzień, dawno nie mialam takiego doła może dlatego, ze pomyślałam że za tydzień dziadek wraca tak nam bez niego dobrze, zero kłótni, ja wyluzowana no jest idealnie i znowu się wszystko zacznie czasem sie boję, że przez dziadka nasze małżeństwo sie rozpadnie ja ciągle znerwicowana chodzę, zdołowana i wydzieram się na męża, non stop narzekam jak jest dziadek to nie ma u nas życia intymnego, mąż by chciał a ja nie mówie Wam żeby to się kiedyś źle nie skończyło płakać mi sie chce na samą myśl jak jeden człowiek może niszczyć życie innym jesteśmy wobec tej sytuacji bezradni i dlatego moje życie nie ma sensu jeszcze na domiar złego przedwczoraj mieliśmy upojną noc... bez gumki ale mąż oczywiscie wyskoczył tylko że ja miałam mieć wtedy niby owulkę, wczoraj dopiero sobie policzyłam i teraz mam czarne myśli przed oczami nie chciałam Wam pisać, żebyście nie pomyślały że jestem lekkomyślna ![]() i co teraz będzie... ![]() ![]()
#1751 |
Zakorzenienie
|
Zanko
![]() ![]() a co do zeszłej nocki...jesli nie do konća to małe ryzyko jest, ale ja to się nie wypowiadam, bo nie wiem czy u mnei z takiego czegos sie Dzidzia nie wzieła ![]() a co do upojnych nocy...matko kiedy to było ![]() ![]() moze to zabrzmi smiesznie, ale jak juz dzis mialo coś byc i bylo to ja juz przestalam i sie rozpalakalam ![]() I jeszcze plakalam niedawno, bo Tz wieszal firanki i ja na to nei moglam patrzec a on nie mogl zrozumiec, ze mi 1 cm przeszkadza jak krzywo wisza, tak to niesestetycznie wygladalo ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1752 |
Zakorzenienie
|
dziadek tydzień temu w sobotę pojechał na wieś
ma wracać 17.08 no i mówię Ci jaka ja szczęśliwa jestem jak go nie ma mamy cudowne życie, jesteśmy rodziną a jak wróci to znowu będzie bałaganił, wchodził do pokoju i gadał do Filipa po piętnaście razy to samo może ktoś inny by to olał, albo opieprzył go ja nie mogę, nie chcę mieć z nim nic wspólnego pewnie głupio to zabrzmi ale brzydzę się go, czasami go nienawidzę boże niszczy moje życie a jak sobie jeszcze pomyślałam o konsekwencjach tamtej nocy to w ogóle tragedia gdzie mielibyśmy mieszkać? w jednym pokoju z dwójką dzieci? cholera w syfie? bez kuchni? bo ja nie będę dzieliła kuchni z kimś takim poza tym w jakim stanie było by dziecko gdybym non stop miała podniesione ciśnienie nie chcę o tym myśleć
#1753 |
Zakorzenienie
|
No ja bym tego też nie olała, nie zniosłabym wręcz tego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1754 |
Wtajemniczenie
|
Takie prawie sportowe, potrzebowałam takich na wypady podmiejskie
![]() ![]() Zanka współczuje dziadka ![]()
#1755 |
Zakorzenienie
|
Domi jak Filipa nie było to nie wtrącał się, nie wchodził do nas
zamek sprawy nie załatwi, bo jak tylko wychodzę z pokoju zrobić dziecku jesć to leci na złamanie karku do niego czasem bezczelnie bierze go na ręce, nawet nie spyta czy może on chyba sobie myśli że Filip jest jego własnością moi rodzice pytają czy mogą wziąć Filipa na ręce, teście mówią: Daj mi tu Filipka a dziadek wchodzi bierze i idzie do siebie do pokoju ![]() no kur** jak można się tak zachowywać on se to dziecko zrobił czy co ten gość jest tak beznadziejny, że szok rządzi się tym dzieckiem jakby jego było ja meżowi powiedziałam, że ON nie jest moją rodziną i nigdy nie będzie tyle że gdyby to był mój dziadek powiedzialabym co sądzę ale ON jest dla mnie zupełnie obcy i nie mam zamiaru do niego cokolwiek gadać
#1756 |
Zakorzenienie
|
No on się zachowuje tak jakby miał do niego pierwszeństwo
![]() ![]() w ogóle kazdy powinien spytac Ciebie, czy może wziąć dziecko do rak, co to za gadanie:daj mi tu Filipa, a co dopiero branie bez pytania ![]() Vcelka-tak bede zainteresowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Zakorzenienie
|
ma syna i córkę
no ale wiesz, daj mi Filipa to możesz powiedzieć nie a jak się zachować bedąc taką sierotą losu jak ja, jak nagle ładuje Ci się do pokoju i wyciąga młodego z łóżeczka i idzie? albo wchodzi sobie i idzie na balkon powyglądać... ![]()
#1758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 |
Zakorzenienie
|
ja też mam teściów do
![]() ![]() Ogólnie nie odzywam sie do nich i siedzimy w ciszy ![]() ![]() A teściowa nie da kompletnie nic na Tż powiedzieć ręce opadają. Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-08-08 o 18:28 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
Blondi Ty lepiej nic nie gadaj na Tz do tesciowej bo jeszcze to przeinaczy. Chyba, że to Twoja mama gada skoro Ty sie nie odzywasz
![]() a ja się musze pochwalić, że moja mama kupiła nam odkurzacz ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
najlepsze to ze ona sobie przyjeżdża kiedy chce i siedzi do wieczora.Ona siedzi u moich rodziców w pokoju bo ja nie mam czasu cały dzień z nia siedzieć.Ciagle mam pranie , prasowanie , obiady gotuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tak czesto przyjeżdza?a Twojej mamie chce się z nia tak siedziec? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
a co ma zrobic?
Ala jak się nazywa ten alkohol z Peru? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 |
Zakorzenienie
|
nie wiem czy to nie chodzi o mate czy jakoś tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Zakorzenienie
|
u nas dziadek dla Filipa nic nie kupił, kompletnie, a już pół roku minęło
bo on myśli ze ma same prawa i żadnych obowiązków ehhh nasmarowałam się balsamem termoaktywnym i mnie palą nogi auuuuu
#1766 |
Zakorzenienie
|
Do mnie rodzice maja zaraz wpaść z odkurzaczem-prezentem
![]() ![]() Zanka do czego jest taki krem termoaktywny? |
![]() ![]() |
![]() |
#1769 |
Wtajemniczenie
|
Ello
Zanka - ![]() Domi- co do firanek rozumiem twoje rozterki..ja sie od pewnego czasu zastanawiam jakie firanki dac do jedynego naszego pokoju z firankami i wymyslic nie moge. chcialabym by byly tanie [takie do 100zl najlepiej], ladne i pasujace do pomaranczowego. napewno nie moge miec makaronow-bo koty by mialy ubaw i szybko by bylo po firankach...wiec na razie mamy stare firany jeszcze po mojej babci..wisza i maja sie dobrze..moze kiedys doczekaja sie wiekopomnej chwili i zostana wymienione na nowszy model... Gratulacji dziekuje - ale nie mowmy hop za nim sie nie skoczy..jak znajde pierwszego kupca to bede sie cieszyc ![]()
#1770 |
Zakorzenienie
|
Blondi,Pisco Sour. Samo pisco to ich wódka
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Teściowej współczuje, tak Wam siedzieć na głowie ![]() ![]() Zanka, współczuję Ci dziadka. Starsi ludzie z reguły są niereformowalni, a z wiekiem ich upór i konsekwencja w podtrzymywaniu swoich nawyków nasila się, wiem to z autopsji. W prawdzie ja takiej sytuacji nie miałam, ale wiele lat z babcią pod jednym dachem mieszkałam i w prawdzie kochana z niej była istota, ale uparta, że ho ho i też, zwłaszcza mojej mamie (a swojej córce) potrafiła dać do wiwatu). Wy tu o firanach, a ja nawet karniszy nie mam ![]() ![]() a co do dnia, to taki jakiś doliniasty chyba, ja też sobie popłakałam, temat ogólnie znany- brak fasolki. Jak rozmawiałam z mamą to sie rozpłakałam. A mój bratanek rozumie po polsku ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:25.