|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-stare znjome.
Jane Ala robi dzidzie, no nie przeszkadzaj jej
|
|
|
|
#152 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tak tak przeczuwa ale tylko jak sie jej spodziewa Bo ja np. nie spodziewalam sie w tym miesiacu przez ta niska bete i zaczailam dopiero po terminie @ jakies 5 dni pozniej ja sutki zaczely bolec. Wczesniej nic a nic.Wkleje jakies tylko ciezko sie do tego zabrac . Wyszukac jakies korzystne , zmniejszyc i w ogole, strasznie duzo robotyTy przez telefon powiedzialas . Ja wytrzymalam jeszcze pol dnia az maz wrocil z pracy, chcialam osobiscie![]() Ja tez w poniedzialek do gina tylko ze ja po poludniu dopiero.
|
|
#153 |
|
Zadomowienie
|
Wiecie co - nie wiem jak to jest z tym spisem przegladających wątek pod spodem, bo co chwila mi znikacie???
Wy serio tak czy jesteście tu tylko Was jakoś nagle nie widać????Obżarłam się jak...no nie wiem, chyba smok - kurcza, zrobiliśmy sobie na 2 danie (niedawno grzaneczki z pieca z pieczrkami zapieczonymi wcześniej na patelni - normalnie mniam! A Wy????No ale teraz pękam z przejedzenia... - no tak, Jane, obżarstwo to... itd. wiadomo ![]()
|
|
|
|
#154 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
kawka na uspokojenie [wiem ze dziwne ale ja tak mam,ze jak ja pije to sie uspokajam] pranie zmywarkowanie obiadek+szukanie przepisow szablony swiateczne na okna + AXN i zagadki FBI [zgodnie z zasada poogladaj sobie cos strasznego to twoj strach przeminie] mietolenie kotow ..... defacto bylo dobrze dopiero po powrocie meza z pracy...
|
|
#155 | |
|
Zadomowienie
|
O, a więc ten spis to blef - jesteście jednak! Fajnie!
Cytat:
![]() A skoro mnie tak przybiła i "szans nie było", to się do męzusia przytuliłam i nagle Fasolka na Mikołaja przyszła ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#156 |
|
Wtajemniczenie
|
Jane - jak bedzie chlopczyk to ja wiem co bedzie robil..z moim mezem w warsztacie [ktory pewnie se sprawia] samochody budowal...i nie bede widziec ani jedengo ani drugiego
..chyba ze rozpoznam w tych umazanych smarem potworkach ktoregos z nich...
|
#157 |
|
Zadomowienie
|
Aj! Serio? Myślisz? Ale Ali o @ dopiero co pisała, chyba, że już serio po...?
Pssst, to już cicho sza... A zresztą zobaczycie, że lepiej o tym nie gadać - Fasolki same sobie przychodzą, niespodzianie wręcz!!! Byleby już tylko nie odchodziły nigdzie tylko się nam ładnie urodziły - no! OBY! OBY! Tak Ej no Domi - no ja nie wiem co ja z tym kompem mam, bo ja znów Ali widzę na dole?????
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-16 o 21:22 |
|
|
|
#158 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mi sie zdaje..ze czlowiek sam sie nakreca i stad te "przeczucia" ![]() widzisz - to ty cierpliwa jestes...a my z reguly gadamy przynajmniej raz dziennie przez tel. jak ja jestem w domu...poza tym byl uprzedzony o testach..i jakby co to by sam dzwonil;P
|
|
#159 |
|
Wtajemniczenie
|
Jane a mozesz powiedziec jak te fasolki wygladaja z socjologicznego punktu widzenia???;P bom ciekawa - moze sa jakies uwarunkowania naukowe...ze takie zageszczenie w ostatnim czasie
|
#160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To nie Ali, to UFO
|
|
|
|
|
#161 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No jaka Kochana Mamusia - już dziecku przyszłość zaplanowała A jak na łyżwy bedzie wolał, to co? A dziewczynka z tatkiem do warsztatu???? Ha? No, a jak tak właśnie lubiłam gdy mała byłam (i nadal mnie ciągnie
|
|
|
|
|
#162 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#163 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem caly czas tylko mi czasami laptop muli i mam problem zeby odpisac. Blad blad blad
. Na emeryture musze go odstawic, dziadka .Ja tez bylam w szoku jak zobaczylam dwie kreseczki tym bardziej ze sie ich nie spodziewalam wcale ale to wcale ![]() Moj nie wiedzial o tescie, nie chcialam mu robic nadzieji bo sama jej nie mialam. Zjadlam obiad o 17tej i nie mam miejsca na kolacje. Do tej pory czuje sie obzarta. Ostatnio maz gotuje
|
#164 |
|
Zakorzenienie
|
Magdaka, ja też pewnie bym nie wytrzymała i od razu zadzwoniła do męża
![]() Dzidzi nie robiłam choć nie powiem, ćwiczyć robienie dzidzi będziemyDomi, ja też konkordatowy, a w urzędzie to chyba 50 zł płaciliśmy. Generalnie to nie pamiętam, bo mąż (wtedy narzeczony) poszedł płacić. A tuż przed wejściem do pokoju urzędniczki pokłóciliśmy się strasznie no i kiedy mój B. wyszedł zapłacić opłatę skarbową, to urzędniczka zaczęła przygotowywać papiery i zadawała mi pytania, typu, jakie będę nosić nazwisko itp, i się spytała, jakie nazwisko będą nosić dzieci, a że byłam wkuta na meża to już,już chciałam powiedzieć moje panieńskie nazwisko Syla, to dobry znak, że teraz plamienia, a nie krwawienie. Zmiany hormonalne mogą powodować plamienia, a teraz w Twoim organiźmie to istna burza hormonów
|
#165 |
|
Zadomowienie
|
Sylu - a co męzuś gotuje??? No mój też ostatnio, kochany jest taki - a ja się niby uczę
, kurcza: jak teraz, no nie? Ale On się śmieje gdy ja się śmieje, więc fajnie gdy tu się tak miło gada i pisze A komp Ci sie od razu zestarzał jak Fasolka przyszła, nie? ![]() Magdzia - socjologicznie to cienko, bo tam twierdzą, że demograficznie źle u nas, że w bogatej Skandynawii i Francji już moda inna jest (inteligencja ma co najmniej 2), ale ja jestem zdania, że te z końcówki lat 70 i początków 80 w końcu się heitły (to się zgadza, piszą, że później się teraz za mąż wydajemy , jako tako ustabilizowały i do baby dojrzały, no i ... masz - przedszkola ponoć pełne , więc w końcu i na nas padło i na WSZYSTKIE tu padznie już niedługo bardzo!!! A Ali - czy Ty mnie dziś widzisz????? Bo ja tu cały czas gdzieś Cię widzę, a Domi mi UFO wmawia
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-16 o 21:36 |
|
|
|
#166 |
|
Zakorzenienie
|
My za cywilny placilismy chyba ok 80zl
![]() Moj Tz twierdzi ze fasolke zrobilismy w Grecji ja po powrocie mialam isc na monitoring i sie wkurzalam ze @ sie spozniaEdytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2008-12-16 o 21:40 |
|
|
|
#167 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, wydało się, jestem szara i mam wielką głowę, i pochodzę z Wenus, mąż mój z Marsa
|
#168 |
|
Zadomowienie
|
Słuchajcie - Blondi pomysły zbiera jakby jeszcze nazwę naszego wąteczku zmienić żeby new dziewczyny nie bały się zaglądać!!!
Ogłaszamy więc taki a`la konkursik mały ![]() Ja na szybko wymyśliłam, żeby początek taki zostawić a po pazuei dodać - Lejdis 1 ![]() Co myślicie???? I pomysły swoje szybko tu piszcie!!! |
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#170 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ha ha, nie szara ale zielona o taka
|
|
|
|
|
#171 |
|
Zadomowienie
|
No extra ten obazek!!! No ale coś w tym może być, bo znów się Ala u mnie nie świecie - a u Was???? Macie Ją czy nie?
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-16 o 21:48 |
|
|
|
#172 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, Ty to umiesz podnieść mi samoocenę
![]() Jane, jesteś chyba przezroczysta, bo nie widzę Ciebie na forum, ale grunt, że widzę Twoje posty Nie mam pomysłu na nazwę wątku. Blondi, nie ma to jak owocne wakacje, kurde, jak tylko skonczę łykać antyki, to może wybiorę się znów do Grecji A sie mało odzywam na forum, bo właśnie zamawiam kalendarz dla taty przez fotojokera i łąduję fotki
|
#173 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nie Jane, nie dość, że jestem zielona, to jeszcze wg Ciebie świecę się
|
|
#174 |
|
Wtajemniczenie
|
hhehhe..aliszcze normalnie zakochalam sie w tobie..takas zielona..uh!
nazwa watku jak najbardziej 'Ladies'!!! Jane -to powiem ci co moj maz powiedzial nt fasolek z socjologicznego pktu widzenia: 'macie tutaj zupe fasolowa , wiec i duzo fasolek!' PS gram akurat w scrabble -wiec tu troche na dwa fronty dzialam..nie bic za malo postow:P
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro chyba pomaluje Nasz pokoik
zob czy bede miec natchnienie
|
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
..
- tak sobie uświadomiłam, że ile tu dziś osób - bo oprócz nas (co się raz świecimy a raz znikamy jak Ali są jeszcze 3 świeżusie malusie fasolinki, 1 big fasola Blondi (kurcza - 17 tygodni, toż już kwała człowieka, nie? , no i co najmniej ze 2 "otwarte" na fasolki brzuszki ![]() Hej - ale co Wy na konkursik Blondi? ![]() Hej no - wymyślajcie szybko, bo znów jestem za długo i juz muszę lecieć!!! No????
|
|
|
|
#177 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#178 |
|
Zadomowienie
|
"[quote=Aliszcze;10108417]Domi, Ty to umiesz podnieść mi samoocenę
![]() Jane, jesteś chyba przezroczysta, bo nie widzę Ciebie na forum, ale grunt, że widzę Twoje posty Bom ja jak Domi niewidzialna Sorry - głupawka mnie chyba złapała - ale fajnie tak pisać bez zastanowienia Blondi = to maluj maluj i pochwal się nam koniecznie! A na jaki kolor???? Magdzia - scrabble i my, och Ty!!! A jaka ambitna mama - od razu o inteligencję dziecka dba ![]() ![]() Hej - no to jakie jeszcze pomysły????To czy rozumieć można, że Lejdis - zostać by mogły???? Ale to koniecznie z 1 i gębką, bo samo za krótko by jakoś brzmiało, nie? Blondi - no co Ty na to???? Rostrzygniesz "konkursik"? ![]() Muszę skończyć tę socjologię, potem ekonomię, potem jeszcze ang. - o rety!!! A jutro badania, więc trzymajcie Kochane!!! PA!!!! P. S. Sorry za szybsze kompy
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-16 o 22:05 |
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi, normalnie siedzieć będziesz na zacnych czterech literach!! żadne malowanie, jeszcze się Twoja fasolka farby nawdycha, Ty się przemęczysz!!!
Jane, zielona kropeczka? Świece się? Zaczynam się martwić o Ciebie Magdaka, czyżbyś urzędowała w kurniku? ![]() Dziewczyny, ja tez zmykam. Mąż chcę na kompa, a ja idę się myć i spać A jutro czeka mnie wieczorem wigilia firmowa, ale mi się nie chcę tam iść. Choć może jakieś prezenty dostaniemy ![]() Dobranoc!!! Idę orbitować :P
od. 04.04.2008 roku szczęśliwa mężatka ![]() ![]() Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png nadzieja umiera ostatnia..... Edytowane przez Aliszcze Czas edycji: 2008-12-16 o 22:04 |
|
|
|
#180 |
|
Wtajemniczenie
|
Blondi - nie maluj....no chyba ze obrazy...jakby co zatrudnij meza..powiedz mu ze to takie meskie zadanie i wiesz ze wygladalby bardzo sexi
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:13.

kolejna mamuska 

. Wyszukac jakies korzystne
, zmniejszyc i w ogole, strasznie duzo roboty
Wy serio tak czy jesteście tu tylko Was jakoś nagle nie widać????
- kurcza, zrobiliśmy sobie na 2 danie (niedawno
grzaneczki z pieca z pieczrkami zapieczonymi wcześniej na patelni - normalnie mniam!
Pssst, to już cicho sza... 

. Na emeryture musze go odstawic, dziadka
choć nie powiem, ćwiczyć robienie dzidzi będziemy