|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
![]() Mojej koleżanki synek mówi w 3 językach, a ma raptem 5 lat ![]() Perski - język jego taty Polski - język mamy Niemiecki - język w którym rozmawia się w domu, przedszkolu... Co najlepsze on je odróżnia bardzo ładnie i mówi w każdym bez zająknięcia i każdym się posługuje z odpowiednim akcentem... Skubaniec zdolny... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Domi wstawiam zdjęcia butków, nie wyszły ona fajnie na zdjęciu ![]() ![]()
#1773 |
Zakorzenienie
|
Hello Lejdiski
![]() Vcelka mi sie podobaja buciki i kolor maja fajny- ostatnio moj ulubiony. A na zdjeciach ciuchy i wszytsko zawsze gorzej wychodzi. Jak sie czyms zachwycacm, co sobie kupiłam a potme robie zdjecie, to takie juz niefajne sie wydaje. Ale buciki nawet na zdjeciu fajne ![]() Ala ![]() ![]() ![]() Co macie dziś w planie szanowne lejdis??? Ciekae jak tam Jane, kiedy wychodzi ![]() I ciekawe jak tam Fruzienka- czasem jest na wizazu, ale nic nie pisze...Fruzia jak po wypadzie nad morze???? |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Wtajemniczenie
|
Domi cieszę się, że buciki Ci się spodobały
![]() Ja kiedyś też nie chciałam mieć firanek, ale tak wydawało mi się pusto, a z firankami zawsze przytulniej jest. A Ala może ma same rolety i dlatego jej nikt nie podgląda ![]() Ja dziś nie mam żadnych planów, mąż w pracy, więc się będę nudziła ![]()
#1775 |
Zakorzenienie
|
My mamy zamiar isć do kościoła, ale nam sie nie chce
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
Nie mamy karniszy bo jeszcze nie kupiliśmy
![]() ![]() ![]() butki fajne, wyglądają na wygodne ![]()
#1777 |
Zakorzenienie
|
Ala mój Tz chce rolety bambusowe ale z okna (a raczej dziury po oknie) z kuchni do pokoju
![]() ![]() Wczoraj Tz pokazywałam Zanke, Vcelke i Madzie13, bo Ale, Blondi juz widział. Jane chcial zobaczyc, ale tylko na NK mam jej zdjecia a on nie wie o tej nk, juz nie chce go denerwowac po tym co bylo rok temu ![]() Wiec chyba zapisze te zdjecia i niby ze na privie mialam i znalazlam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Wtajemniczenie
|
Ala a kiedy Wy wybieracie się do Pragi ? Polecam się wybrać do sklepu DECATHLON ( w Poznaniu też jest ), super tam są buty i na takie wypady na pewno coś byś znalazła.
Domi co Tż chciał nas poznać ? ![]()
#1779 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ciągle o Was gadam coś, że moja kolezanka to albo tamto, więc w końcu pokazałam. Ale Twojego Tz chciał zobaczyc, ale nie było ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
w przyszły poniedziałek jedziemy do Pragi
![]() a obecnie przeglądamy tanie linie lotnicze i stwierdziliśmy, że np raz na miesiąc w weekend możemy polecieć do jakiejś europejskiej stolicy, bo ceny nie są zaporowe, jak się odpowiednio wcześniej zarezerwuje ![]() ![]() Syla, także uważaj, bo mogę wcześniej niż myślałam pojawić się u Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1781 |
Zakorzenienie
|
Ala a w jakiej cenie są mniej więcej bilety?
![]() Szkoda, że mam tak daleko lotnisko ![]() My z kolei w przyszłym roku planujemy jakąs super wycieczke pod palmy, jako podróż poslubną ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1782 |
Wtajemniczenie
|
Melduje sie w dwupaku
![]() Zaczyna mnie to meczyc ![]() ![]() Zanka moim zdaniem powinnas porozmawiac z dziadkiem i sprobowac wypracowac jakies wspolne porozumienie. Takie zycie to nie zycie tylko udreka. Wstalam dzisiaj o 12tej ![]() ![]()
#1783 |
Zakorzenienie
|
Syla już się nie moge doczekac jak urodzisz, ale sama widzisz to chwila moment i nagle buum i dzidzia jest, jak u Jane
![]() ![]() mnie przeraża wizja, że zostanę sama na wątku zaciążona- zawsze były pary. I z kim ja bede gadac o ciąży i dolegliwościach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Domi ja jestem spokojna o porod, gotowa na bol i nawet sie nie boje, tylko po prostu nie moge sie juz doczekac. Wczesniej mi sie nie spieszylo ale tyle juz dzieci na watku mamusiowym, pokazuja zdjecia, opisuja uczucia i dlatego i ja zapragnelam juz miec corcie przy sobie. Dobrze mi w tej ciazy ![]() O ciazy bedziesz rozmawiac ze mna, w koncu dla mnie to bedzie wciaz swiezy temat ![]() ![]() ![]() To kiedy wstawisz jeszcze jakies zdjatka z mieszkania? Zobaczcie jaki ze mnie wedkarz ![]()
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
Syla na tym zdjęciu brzusio wydaje się duuuży
![]() ![]() ![]() Ja fotki mieszkania wstawie jak juz bedzie wiecej rzeczy, w sensie roleta itp. A jutro ma przyjść biurko i regał, pewnie kolo 11, bo widze, że o 7.30 ma byc kurier w rzeszowie. Mam nadzieje, ze mi to pod drzwi wniesie na trzecie pietro ![]() ![]() Ja dziś miałam taki koncert w brzuszku, że szok. Te kopniaczki coraz mocniejsze. Ale najlepsze w tym wszytskim, że jak czuje kopnaiczki takie mocne i zawołam Tz to nagle cisza, albo takie malutkie hihi. Nasza Dzidzia to jakaś cwana jest, bo jak Tz podchodzi to siedzi cicho ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 |
Wtajemniczenie
|
Mamusia łowiąca rybki - dobre zdjęcie Syla
![]() Domi może już niedługo będziesz miała parę i będziesz do woli rozmawiała o ciąży i dolegliwościach, a zresztą jak nie będziesz miała pary to też możesz o tym rozmawiać ![]() Ale nudy... ![]()
#1787 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam tylko nadzieje ze nie bedziesz sama skladac tych mebli bo inaczej bedzie biczowanie ![]() Ta miejscowka jest pare kilometrow od nas. Bardzo duzo jest tu miejsc gdzie mozna pogrillowac i milo spedzic czas nad woda ![]() Cytat:
![]() ![]() Moje ostatnie zdjecie. Tutaj mam bebzonik ![]() IMG_7752.jpg
![]() |
#1788 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Syla, rzeczywiście na zdjeciach brzusio duży, ale ładnie wyglądasz ![]() Zanka, współczuję sytuacji z dziadkiem, ja po ślubie też będę z teściami mieszkać i boje sie tego, a w ogóle to mam jakiś dziwny nastrój i też sobie popłakałam dziewczyny, czy Wy przed ślubem miałyście wątpliwości?? Ja boję się. Niby się kochamy i wszystko jest OK, ale są pewne rzeczy które mnie u TŻ denerwują, a poza tym obydwoje mamy silne charaktery i boję się że sie tak pokłócimy ze nasze małżeństwo nie przetrwa. Nie wiem co się ze mną ostatnio dzieje. I nawet nie mam z kim o tym porozmawiać.
![]() |
#1789 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wierz mi ze nie taki diabel straszny ![]() ![]() Ja niczego nie zaluje, moglabym wyjsc za maz ponownie ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
wróciłam z działki, nawet się opaliłam
![]() Syla, brzusio masz, ale widzę, że prócz brzusia to wszędzie szczuplak z Ciebie. Fajnie, że tak nie przytyłaś ani nie spuchłaś. ![]() Domi, czekam na fotki mieszkania ![]() ![]() Rozterki przed ślubem to norma, też miałam, czasem też sobie myślę, że może jednak za wcześnie ten ślub, ale zaraz potem stwierdzam, że jest super i że nie wyobrażam sobie, żeby miało być inaczej ![]() ![]() ![]()
#1791 |
BAN stały
|
Witam
![]() ja wiem, że znikam wam na cały weekend no ale.. ![]() ![]() weekend udany, jak zawsze z M. ![]() Zanka ![]() Syla piękny brzuszek ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- A do do wizyty u gina to tak: zapalenia nie ma, ale... jestem w połowie cyklu i nie ma owulacji, w tamtym cyklu prawdopodobnie też nie było, stąd skąpa @ ![]() powiedział że jest tam ileś % kobiet których jajniki nie funkcjonują normalnie ![]() ![]() mama stwierdziła że powinnam porobić porządne badania, bo ciotka ma znajomego gina specjalistę z kliniki.. bo jestem jeszcze młoda. |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, pocieszyłyście mnie, bo myślałam że już jakaś pokręcona jestem. Pewnie jeszcze ze 200 razy przed ślubem Was zasypię tego typu pytaniami. Ja właśnie wróciłam z grilla od kolegi i dowiedziałam się że się rozwodzi, a taka była świetna para i nadal się rozumieją a rozstają się bo ona chce zostać za granicą a on w Polsce. Szok
#1793 |
Wtajemniczenie
|
Zdaje sie ze nasza Jane obchodzi dzisiaj urodzinki wiec
Wszystkiego najlepszego Jane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ciekawe kiedy wychodzi ze szpitala ![]() Zuzia rzeczywiscie nieciekawie z tym brakiem owulacji ![]() ![]() To ja pewnie mialam owulacje miesiac w miesiac bo mialam tak obfite i dlugie krwawienia ze masakra ![]() Gusiak nie krepuj sie i zawsze pytaj w razie watpliwosci. Sluze rada i pomoca ![]()
#1794 |
Zakorzenienie
|
Jane
wszystkiego najlepszego Kochana sto lat! ![]() wracaj do nas szybko ![]()
#1795 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Syla, dzięki
#1796 |
Wtajemniczenie
|
Wszystkiego naj,naj,naj Jane - pociechy z mlodego Jacusia, meza i duzo szczescia dla ciebie!!!
Wszyskim lejdies-dzien dobry!!! ja juz po kawie-wiec tylko na herbatke jakby co zapraszam...u mnie dzisiaj niby wolne-acz na poczte musze wyskoczyc..pozniej odwiedza mnie kumpel, ktorego nie widzialam na zywo chyba z pol roku...znajac jego duzo bedzie mial do opowiadania... pozniej planuje troche pobizutkowac-nowy naszyjnik sie tworzy-tym razem internetowy pt. "Masz wiadomosc" ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Info od Jane - do ktorej pisalam sms'a z zyczeniami: " Pozdrow lejdies od nas!Masa emocji,ze 3h snu,laktacja-o ludzie! ![]() " Ja juz po wycieczce na poczte -wlasnie wyciagam koraliki...A gdzie reszta lejdies?
#1797 |
Zakorzenienie
|
Lejdiski!!! a ja myślalam ,ze nasz watek umarl i ze od wczoraj nic nie piszecie, dopiero sie kapnelam, ze musialam go odsubskrybowac czy jakos tak
![]() Ja tez dostalam sms'a od Jane, ze mam Was pozdrowic i ze maly Jacus jest bardzo podobny do Jane, ma taka sama minke i nosek podobno ![]() ![]() jak Tz wroci z pracy to jej odpisze...napewno ma dziś urodzinki? ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 |
Wtajemniczenie
|
Jane kochana wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! Dużo zdrówka, szczęścia, pociechy z Jacusia i mężusia ![]() Ja dopiero wróciłam z miasta, byłam dziś u lekarza ( internisty ) po skierowania na badania i natrafiłam na takiego lekarza, że szok ![]() ![]() Zuzia dobrze, że zapalenia nie masz, a teraz skoro już wiesz, że masz brak owulacji to powinnaś porobić sobie badanka, żeby potem jak będziecie się starać o dzidzie z M. było wszystko dobrze
![]() Ja chyba też mam co miesiąc owulacje, bo mam bardzo obfite @. Syla może dziś już się coś zacznie dziać - trzymam kciukasy, żebyś już zaczęła rodzić ![]() Domi a Ciebie gdzie wywiało ? No chyba nie stręcasz sama mebli ? ![]() ![]()
#1799 |
Zakorzenienie
|
Vcelka a bylas w przychodni?moze byc sie wybrala prywatnie do jakiegos polecanego lekarza w Twojej okolicy?bo to eni ma sensu jak na takich dziadów trafiasz
![]() Ja ogólnie od rana na nogach, no typowa kura domowa. Rano byl kurier, ja sie tylko probowalam dostac do jednej paczki i chyba z godzine mi to zajelo, tyle pudelka i tak ciezko bylo rozpakowac. Pogtem poszlam na zakupy, kupilam udka, golonke (bo moj tz sobie zazyczycl grillowana wp iekarniku), jablka, kukurydze i jeszcze inne rzeczy wiec tradycyjnie wracalam z bolem brzucha ![]() I golonke bede jutro robila, dzis wedle przepisu babki ze sklepu podgotowalam ja, nasmarowalam i za chwile wstawam do logowki i jutro mam w piekarniku grillowac ![]() nie wiecie w jakiej temp i jak dlugo sie grilluje? Vcelka podaj jakies łatwe i szybkie i smaczne przede wsyztskim przepisy na obiad, albo pomysly, bo jak ja mam codziennie sie tak bawic nawet z udakmi to ![]() ![]() I jeszcze pralam i sprzatalam i tak ciągle to samo, niedawno chwile siadłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Wtajemniczenie
|
Domi byłam w przychodni, wiesz po głupie skierowanie nie będę leciała do prywatnego i jeszcze płaciła zarówno za wizytę jak i za badania. Akurat tak natrafiłam na takiego dziadka, teraz już wiem jak się nazywa i będę się go strzegła. Bo akurat mój lekarz jest na urlopie.
Co do obiadów to ciężko tak podać jakiś przepisy, to zależy co chcesz zrobić. Ja ostatnio nie mam pomysłów na obiad. Dziś np nie chciało mi się gotować i były ziemniaki z jajkiem sadzonym i kapustą na słodko oraz mizeria. Co do grillowania w piekarniku to nie mam pojęcia, bo nie mam piekarnika ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:11.