|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
Jane to ja trzymam kciuki, żebys dostala swego wymarzonego kucyka ![]() bedziesz na nim galopowała ![]() To miałas przygody z żołnierzykami. Ja to lubiłam lalki, raczej nie ciagneło mnie do "męskich" zabaw ![]() Jesli chodzi o zwierzeta, to ja marze, zeby mieć królika miniatruke a wszytsko przez to, że w Anglii strasznie duzo jest dzikich krolikow i u nas na ogrodku czesto takie male przybiegaly, takie slodkie, ze az ich chcialam zjesc od tamtej pory chce królika miniatrukewitaj cinusiowa
|
|
|
|
|
#1832 |
|
BAN stały
|
Jane meila odczytałam...hehe
tak byłam już mężatką ale sama chciałam...fotograf (kolega) akt mi proponował ale ja za wstydliwa i tylko takie (aż) Mam zamiar wybrać się do niego na sesję, niech porobi mi fajne fotki póki fryzura świeża. Domi właśnie mam na mordce żel hialuronowy, cera gładziutka, bez uczucia ściągnięcia po myciu. A serum musi odstać 24 godz i jutro na wieczór juz uzyje. A olejek do mycia buzi fajniutki i super zapach linki do produktów: http://www.biochemiaurody.com/sklep/olejekmyj.html mam wersje pomarańczową. http://www.biochemiaurody.com/sklep/...onicgelB5.html http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html mam nadzieję że mi się cera po tym poprawi Idę spać, najadłam się makreli, grzybków marynowanych i ogórka ![]() mam ochotę na kiwi ale już ząbki umyłam. Dobranoc lasencje!!!! |
|
|
|
#1833 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() o grzybki marynowane ja kiedys uwielbialma, ale raz sie przejadlam, gdzies rok temu i mam uraz do nich![]() My jutro robimy sałatke grecka, uwielbiam, to jest chyba uzaleznienie ciekawe czy ankaaa78 zobiła w sobote i czy jej wyszla dobra?nic nie pisała |
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() za to fajnie sobie tu piszecie o koniach, uwielbiam je ale jeździć nie umiem jak byłam mała trochę jeździła, ale zawsze pod czyjąś kontrolą, nigdy sama.Zuzia, szerokie biodra? chciałabym,żeby moje szerokie biodra były tak szerokie jak Twoje
|
#1835 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ala no kurde jaki ten swiat niesprawiedliwy ![]() Mam nadzieje, ze nic złego Ci nie powiedza w tej klinice, bez sensu, że to wszytsko takie trudne, jakby nie mozna bylo zajsc i urodzic bez wiekszych trudności ![]() Trzymam kciuki i zmowie paciorek za Ciebie |
|
|
|
|
#1836 |
|
Zadomowienie
|
Ali - musi być dobrze! 3maj się! Pewnie jesteście już blisko celu i dlatego tak to wygląda! Może w klinice będzie akurat dobrze - jeszcze zbadają i powiedzą coś mądrzejszego? Może bardziej tam się ktoś zna? Idziesz do kogo poleconego przez tą lekarkę? 3mamy, a Ty bądź tam dzielna, wypytaj się o wszystko i nie poddawaj, bo po tym wszystkim (może pomyślą nad tym IUI po prostu) będzie już "z górki"!
No - to i Ty konie lubisz, no to mamy tu klub koniarek zapalonych, mniej lub bardziej, ale zawsze, nie? Jagódka nas podszkoli i będzie git - galopujące Lejdiski! Widzicie to? Extra! ..., policzki zaróżowione... - ach! Poniosły mnie te mustangowe wyobrażenia... - ach, ach - ależ super!!!No Ali - z taką wizją miła idź sobie spać - dobranoc Domi - tylko Ty tych królików nie zjedz, Ty Zuzia - aż też sobie poczytam o tych Waszych "upiększaczach" Dobranoc - lookniemy sobie jeszcze chwileczkę na gazetki o baby co nam koleżanka wczoraj przyniosła - hejka, pa pa!
|
|
|
|
#1837 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
powiem tak ja tam zbytnio nie umiem jedzic konna ale z aot moja siostra super jezdzi...jest instruktorka jazdy konnej i wogole... heheh a fotki prosze bardzo.....Cytat:
![]() gartualcje z okazji 1 rocznicy slubu |
||
|
|
|
#1838 |
|
Zakorzenienie
|
Jane no jednym słowem jak Amazonki
![]() Dżejn ładnie pocieszyła Aliszcze konikami, pewnie Ali juz liczy baranki Motylko ide na Twoj profil obejrzec zdjecia. Ja juz zaraz tez uciekam spac, bo caly dzien na kompie. Ale w koncu sie uwolnie i beda spacery ![]() Dobranoc wszytskim |
|
|
|
#1839 |
|
Zadomowienie
|
O ludzie! Motylku - w brzuchu jeszcze?
To Twoja mama jeździła wtedy konno? a jak tak chciałam to mi nie powolili Ale to Ty bliźniaczkę masz? ![]() Ła - ależ super! Zawody, instruktorka! Ła! Ja do Was przyjeżdżam latem, gdzie Wy to tak konno jeździcie? Ale SERIO no! Nauczcie mnie w końcu super jeździć! I mój M też chce! A te zdjątka gdzie? Idę szukać... (?) No tak - Ali już pewnie smacznie śpi, Domi o pieknych pośladkach za to sobie pośni , a ja ... - tymczasem o niedkuczającym pęcherzu chyba ![]() Dobranoc Lejdsis! .... Znalazłam zdjęcia! Ale tylko 3 zdjęcia - a my chcemy więcej i więcej!!! Please! I pozdrów siostrę super Amazonkę! Fajnie w tym stroju wygląda, a koniki - ech, supcio!!! Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-04-03 o 23:59 |
|
|
|
#1840 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
dobrze Dobranocka![]() Cytat:
wiesz dla kogos kto jezdzil czesto to 9 miesiecy jazdy bez to istny dramat... NO mam bliznaczke nie podobna do mnie same zoabczycie na zdjeciach.... Ja zapraszam do nas...do Krakowa...chetnie Magda jak i ja nauczymy podstaw jezdzieckich...![]() Jutro wzuce wiecej fotek konikow.... |
||
|
|
|
#1841 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeszcze mi powiedz, że to gdzies w okolicach Parku Deresza... ![]() Tylko jam teraz w 5 miesiącu właśnie, to jak mi już ginka pozwoli wrócić do pracy to przyjechać mogę na razie popatrzeć - no ale po sierpniu od razu może Maleństwo będziemy uczyć, nie? Nie no - pewnie troszkę jednak odczekamy, spoko
|
|
|
|
|
#1842 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie snie o "posladkach", czekałam aż mi sie film sciagnie
![]() Jane lepiej w trakie ciązy nie ryzykować jady konno, absolutnie. ja bym się bała A na pecherz bierzesz Urosept?tylko nie wiadomo czy w ciąży mozna. mi mama zawsze powtarzala, żebym ubierała pantofle, zakrywała brzuchy, plecy i jeszcze na szczescie nie dorobiłam sie tej dolegliwości, ale bardzo duzo osób ma problemy z pecherzem. Motylko faktycznie siostra amazonka, ale to nie blixniaczka? ![]() Ja mam koleżanke na wątku, która jest bardzo zakochana w koniach, ale to bardzo bardz. Tutaj jest jej profil, ma nawet własnego konika http://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=202007w galerii też ma fotki
|
|
|
|
#1843 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
OO nie wiedzialam ze w ciazy jestes....Gratulacje:cmok : Cytat:
hehehe albo stety...tak znam ta twoja kolerznake na innym profilku o konikach rozmawiamy czasem ![]() ide lulu Buziaczki dobranocka
|
||
|
|
|
#1844 |
|
Rozeznanie
|
chipsy ryżowe jem... ze tak się pochwale
Jane ja w najbilższym czasie likwiduje profil na nk. Ale jak chcesz to Ci wyśle linka na mój profil
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny, dziś moja 1-sza rocznica ślubu ), więc mam spokój
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
coś dla fanak Boruca
http://www.youtube.com/watch?v=PAshc3L-Pgc ja wczoraj byla u gina i z dzidzia wszytko ok mowi ze ciaza przebiega wzorowo szyjka bardzo dluga gin zartowal ze bym mogla z 2 ciezarnymi sie podzielic bardzo mało tyje nie powinnam przekroczyc 10-11kgok 36-37 tyg ide do szpitala na ok 2 dni i wtedy zadecyduja czy bede miec cc czy sn .Gin zalecil duzo spacerow i basen 2 razy w tygAlus gratulacje z okazji rocznicy ślubu dzisiaj mielismy malowac pokoj ale Tż wymyslil wypad na grilla wiec znowu klops bedzie musial malowac a tyg po pracy nie ma ze boli |
|
|
|
#1847 |
|
Zakorzenienie
|
ALISZCZE WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU SPEŁNIENIA MARZEŃ, ZWŁASZCZA TEGO NAJWAŻNIEJSZEGO I TO W JAK NAJSZYBSZYM CZASIE, DUŻO ZDROWIA ZYCZE CI JESZCZE ZEBYS BYŁA SZCZEŚLIWA, MĄŻ ZAWSZE BYŁ KOCHANY NO I ŻEBY JESZCZE 50 TAKICH ROCZNIC BYŁO ALBO I WIĘCEJ |
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Domi ten numer co mam do Ciebie jest aktualny?
|
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję dziewczyny za życzenia
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
na gg? tak
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1851 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dołączam się do życzeń i przede wszystkim życzę spełnienia tego jednego największego marzenia Cera po tym zelu hialuronowym nawet rano bardzo się nie świeciła..az dziwne... nawilża ale nie zapycha |
|
|
|
|
#1852 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To super, jeszcze jak bedzie cera jak u niemowlaka to zamowie z 10 opakowań
|
|
|
|
|
#1853 |
|
Wtajemniczenie
|
Aliszcze - wiec i ja sie dolaczam:
Szczęśliwej podróży Do kolejnych Jubileuszy! Niech dobry los się kłania w pas. Sto lat, sto lat jeszcze raz! Niech ten Jubileusz Milowym będzie kamieniem. Czekamy następnych Z wielkim w sercu Wzruszeniem. ladne te wasze opowiesci konne....ja jezdzilam konno bardzo dawno temu, ze najstarszy goral tego nie pamieta - czyli jak mialam 10 lat. Jakos tak nie starczylo kasy by ciagnac to dluzej niz rok, a szkoda. Czasem zdarza mi sie i teraz pojezdzic jak jestem w gosciach u rodzinki z Lodzi.A na gitarze kiedys tez grywalam -nawet mam 2 w domu...wiec jak ktoras 'grajaca' mnie odwiedzi to mozemy zagrac w duecie
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-04-04 o 10:09 |
|
|
|
#1854 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mozna uzywac na zadarte skórki w okół paznokci...oj wiele ma zastosowań. A cera naprawdę mięciutka Tylko trzeba nakładać na wilgotną skórę, ja po umyciu olejkiem i spłukaniu wodą aplikuje żel. Potem wszystko ładnie wysycha. |
|
|
|
|
#1855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kusisz Mała kusisz jak tylko przyjdzie mi stypendium to zamawiam |
|
|
|
|
#1856 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze raz dziękuję za życzenia
a teraz zmykamy z mężem na spacer z sunią Zuzia, czuję, że skuszę się na te kosmetyki
|
#1857 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam iść sie opalac, ale jednak nie ide
![]() Robie porzadki w moich zbiorach włosowo kosmetycznych
|
|
|
|
#1858 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi-to zabrzmialo jakbys conajmniej szafe kosemtykow miala!!
przyznaj sie jak to jest?
|
#1859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1860 | |
|
BAN stały
|
kusicielka zawsze do usługA jaką masz cerę? Bo zel hialuronowy jest do kazdej a sera to już w zależności od potrzeb. Ja mam jeszcze hydrolat, to używam zamiast toniku albo tak sobie psiknąć na cerę...mam lawendowy. Cytat:
ha już mozna w pantoflach chodzić i białe rurki wyciągnąć jeszcze sałatkę muszę zrobić a potem z mamą jakies patyki popalić na dworze. Boskie ciepełko jest |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:03.

, a końcówki mam ok, jakoś się w sumie mie nie niszczą 
), że "ja jestem chop!" - no i facet musiał mi już sprzedać! 

), więc mam spokój