Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 62 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-03, 22:28   #1831
domi7ks
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
No - włosy na studiach miałach "po tyłek" , a końcówki mam ok, jakoś się w sumie mie nie niszczą
A co do koni - to może jeszcze Domi spróbuj kiedyś, bo to extra sprawa i przygoda! Ja pierwsze słowa prawie, które mówiłam to koń i konik - no i od samego począteczku miałam na ich punkcie bzika! Nawet jak 5 czy 4 nawet latka miałam, to nie chciał mi gościu w sklepie jak z tatą byłam konika sprzedać (że to nie dla dziewczynek niby = ale jakiś dowcipy musiał być mosiek!), takiego do żołnierzyków, bo miałam całą kolekcję - i rzekłam ponoć (bo wciąz rodzinka to ze śmiechem opowiada ), że "ja jestem chop!" - no i facet musiał mi już sprzedać!
No i zbierałam i nadal zbieram: zdjęcia, kartki, puzzle mam ogromne na ścianach, bryloczki, no wszystko w sumie chyba co ładne z końmi
No i marzenie mam, że swojego będę kiedyś mieć - a Mój Kochany też to popiera i twierdzi, że mi kupi kiedyś, więc super super i kto wie, kto wie - może??? Oby!!!

Jane to ja trzymam kciuki, żebys dostala swego wymarzonego kucyka
bedziesz na nim galopowała
To miałas przygody z żołnierzykami. Ja to lubiłam lalki, raczej nie ciagneło mnie do "męskich" zabaw
Jesli chodzi o zwierzeta, to ja marze, zeby mieć królika miniatruke a wszytsko przez to, że w Anglii strasznie duzo jest dzikich krolikow i u nas na ogrodku czesto takie male przybiegaly, takie slodkie, ze az ich chcialam zjesc od tamtej pory chce królika miniatruke

witaj cinusiowa

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 22:32   #1832
Zuziunia
BAN stały

Jane meila odczytałam...hehe
tak byłam już mężatką ale sama chciałam...fotograf (kolega) akt mi proponował ale ja za wstydliwa i tylko takie (aż)
Mam zamiar wybrać się do niego na sesję, niech porobi mi fajne fotki póki fryzura świeża.

Domi właśnie mam na mordce żel hialuronowy, cera gładziutka, bez uczucia ściągnięcia po myciu.
A serum musi odstać 24 godz i jutro na wieczór juz uzyje.
A olejek do mycia buzi fajniutki i super zapach

linki do produktów:
http://www.biochemiaurody.com/sklep/olejekmyj.html mam wersje pomarańczową.

http://www.biochemiaurody.com/sklep/...onicgelB5.html

http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html mam nadzieję że mi się cera po tym poprawi

Idę spać, najadłam się makreli, grzybków marynowanych i ogórka
mam ochotę na kiwi ale już ząbki umyłam.

Dobranoc lasencje!!!!
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 22:37   #1833
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Domi właśnie mam na mordce żel hialuronowy, cera gładziutka, bez uczucia ściągnięcia po myciu.
A serum musi odstać 24 godz i jutro na wieczór juz uzyje.
A olejek do mycia buzi fajniutki i super zapach

linki do produktów:
http://www.biochemiaurody.com/sklep/olejekmyj.html mam wersje pomarańczową.

http://www.biochemiaurody.com/sklep/...onicgelB5.html

http://www.biochemiaurody.com/sklep/serumoil-regul.html mam nadzieję że mi się cera po tym poprawi

Idę spać, najadłam się makreli, grzybków marynowanych i ogórka
mam ochotę na kiwi ale już ząbki umyłam.

Dobranoc lasencje!!!!
Zuzia dzieki za te linki stokrotne jak bede miala przypyw gotówki to sobie zamowie. mam nadzieje, ze Ci sie poprawi, to tym bardziej zamowie

o grzybki marynowane ja kiedys uwielbialma, ale raz sie przejadlam, gdzies rok temu i mam uraz do nich

My jutro robimy sałatke grecka, uwielbiam, to jest chyba uzaleznienie ciekawe czy ankaaa78 zobiła w sobote i czy jej wyszla dobra?nic nie pisała

Stary 2009-04-03, 23:05   #1834
Aliszcze
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny jutro 1-sza rocznica ślubu, a u mnie humor średni, znów wizyta u lekarki i coraz gorszy nastrój, teraz idę w niedziele do kliniki, boję się, co mi powiedzą. Więcej pisać nie chcę, bo się pobeczę

za to fajnie sobie tu piszecie o koniach, uwielbiam je ale jeździć nie umiem jak byłam mała trochę jeździła, ale zawsze pod czyjąś kontrolą, nigdy sama.

Zuzia, szerokie biodra? chciałabym,żeby moje szerokie biodra były tak szerokie jak Twoje

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:13   #1835
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny jutro 1-sza rocznica ślubu, a u mnie humor średni, znów wizyta u lekarki i coraz gorszy nastrój, teraz idę w niedziele do kliniki, boję się, co mi powiedzą. Więcej pisać nie chcę, bo się pobeczę

Ala no kurde jaki ten swiat niesprawiedliwy
Mam nadzieje, ze nic złego Ci nie powiedza w tej klinice, bez sensu, że to wszytsko takie trudne, jakby nie mozna bylo zajsc i urodzic bez wiekszych trudności
Trzymam kciuki i zmowie paciorek za Ciebie

Stary 2009-04-03, 23:39   #1836
Jane2008
Zadomowienie

Ali - musi być dobrze! 3maj się! Pewnie jesteście już blisko celu i dlatego tak to wygląda! Może w klinice będzie akurat dobrze - jeszcze zbadają i powiedzą coś mądrzejszego? Może bardziej tam się ktoś zna? Idziesz do kogo poleconego przez tą lekarkę? 3mamy, a Ty bądź tam dzielna, wypytaj się o wszystko i nie poddawaj, bo po tym wszystkim (może pomyślą nad tym IUI po prostu) będzie już "z górki"!
No - to i Ty konie lubisz, no to mamy tu klub koniarek zapalonych, mniej lub bardziej, ale zawsze, nie?
Jagódka nas podszkoli i będzie git - galopujące Lejdiski! Widzicie to? Extra! My na czarnych (karych) lub białych rumakach, włosy rozwiane (blond - Ali i ja ), czarne i w różnych odcieniach ..., policzki zaróżowione... - ach! Poniosły mnie te mustangowe wyobrażenia... - ach, ach - ależ super!!!
No Ali - z taką wizją miła idź sobie spać - dobranoc

Domi - tylko Ty tych królików nie zjedz, Ty
Zuzia - aż też sobie poczytam o tych Waszych "upiększaczach"

Dobranoc - lookniemy sobie jeszcze chwileczkę na gazetki o baby co nam koleżanka wczoraj przyniosła - hejka, pa pa!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:40   #1837
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
O ja - Motylki Ty jeździsz konno??? Ła!!!
Ależ super! Znaczy się autentyczna koniara! Ja z doskoku tylko, no i z marzeń, ale KOCHAM KONIE!!!
Ty to super musisz jeździć, ja to czasem jak się gdzies uda i też bardziej samouk z zamiłowania po prostu!
No to Ci już nie popuszczę - pisz jak tam jest w tym Waszym klubie i w ogóle fotki końskie dawaj! A nk masz? Też dawaj - oj, chwila chwila, chyba gdzieś tu było coś takiego gdy mnie nie było? - muszę sprawdzić wcześniej, może tam juz masz jakieś focie z konikami!
Ale super! Dziewczyny! Ile my tu mamy podobnych zainteresowań, hobby, marzeń - extra! Ła!!!
HEHEH powiem tak ja tam zbytnio nie umiem jedzic konna ale z aot moja siostra super jezdzi...jest instruktorka jazdy konnej i wogole... Kocha jazde konna ja wole opieke na konmi z dolu i czesto jej pomagam na zwodach,,, A okrpnie kocham konie nie ma co sie dziwic jak jeszcze jak bylam z siostra w brzuszku u mamusi jedzilam konno.... heheh a fotki prosze bardzo..... pokazuje....sa w albumiku bo niecche je az tak rozpowszechniac....

Cytat:

za to fajnie sobie tu piszecie o koniach, uwielbiam je ale jeździć nie umiem jak byłam mała trochę jeździła, ale zawsze pod czyjąś kontrolą, nigdy sama.

Zuzia, szerokie biodra? chciałabym,żeby moje szerokie biodra były tak szerokie jak Twoje
ojojo co za los.... do du....

gartualcje z okazji 1 rocznicy slubu
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-03, 23:43   #1838
domi7ks
Zakorzenienie

Jane no jednym słowem jak Amazonki
Dżejn ładnie pocieszyła Aliszcze konikami, pewnie Ali juz liczy baranki

Motylko ide na Twoj profil obejrzec zdjecia. Ja juz zaraz tez uciekam spac, bo caly dzien na kompie. Ale w koncu sie uwolnie i beda spacery i może zaczne ćwiczyć, żeby nie mieć posladków do kolanbo moje mini czekają

Dobranoc wszytskim

Stary 2009-04-03, 23:54   #1839
Jane2008
Zadomowienie

O ludzie! Motylku - w brzuchu jeszcze? To Twoja mama jeździła wtedy konno? a jak tak chciałam to mi nie powolili
Ale to Ty bliźniaczkę masz?
Ła - ależ super! Zawody, instruktorka! Ła! Ja do Was przyjeżdżam latem, gdzie Wy to tak konno jeździcie? Ale SERIO no! Nauczcie mnie w końcu super jeździć! I mój M też chce! Super, że masz aż tak blizutki kontakt! Normalnie marzenie!!! SUPER!!!
A te zdjątka gdzie? Idę szukać... (?)

No tak - Ali już pewnie smacznie śpi, Domi o pieknych pośladkach za to sobie pośni , a ja ... - tymczasem o niedkuczającym pęcherzu chyba
Dobranoc Lejdsis!
....

Znalazłam zdjęcia! super! Nawet tam cosik pod nimi napisałam - no nie mogłam się powstrzymać! Ale tylko 3 zdjęcia - a my chcemy więcej i więcej!!! Please!
I pozdrów siostrę super Amazonkę! Fajnie w tym stroju wygląda, a koniki - ech, supcio!!!

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-04-03 o 23:59
Stary 2009-04-03, 23:59   #1840
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Jane no jednym słowem jak Amazonki
Dżejn ładnie pocieszyła Aliszcze konikami, pewnie Ali juz liczy baranki

Motylko ide na Twoj profil obejrzec zdjecia. Ja juz zaraz tez uciekam spac, bo caly dzien na kompie. Ale w koncu sie uwolnie i beda spacery i może zaczne ćwiczyć, żeby nie mieć posladków do kolanbo moje mini czekają

Dobranoc wszytskim

dobrze Dobranocka

Cytat:
O ludzie! Motylku - w brzuchu jeszcze? To Twoja mama jeździła wtedy konno? a jak tak chciałam to mi nie powolili
Ale to Ty bliźniaczkę masz?
Ła - ależ super! Zawody, instruktorka! Ła! Ja do Was przyjeżdżam latem, gdzie Wy to tak konno jeździcie? Ale SERIO no! Nauczcie mnie w końcu super jeździć! I mój M też chce! Super, że masz aż tak blizutki kontakt! Normalnie marzenie!!! SUPER!!!
A te zdjątka gdzie? Idę szukać... (?)
Dobranoc Lejdsis!
No tak ale tylko podobno do 5 miesaca jedzila...tak lekko..
wiesz dla kogos kto jezdzil czesto to 9 miesiecy jazdy bez to istny dramat... NO mam bliznaczke nie podobna do mnie same zoabczycie na zdjeciach.... Ja zapraszam do nas...do Krakowa...chetnie Magda jak i ja nauczymy podstaw jezdzieckich...

Jutro wzuce wiecej fotek konikow....
Stary 2009-04-04, 00:02   #1841
Jane2008
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Motylicaja Pokaż wiadomość

No tak ale tylko podobno do 5 miesaca jedzila...tak lekko..
wiesz dla kogos kto jezdzil czesto to 9 miesiecy jazdy bez to istny dramat... NO mam bliznaczke nie podobna do mnie same zoabczycie na zdjeciach.... Ja zapraszam do nas...do Krakowa...chetnie Magda jak i ja nauczymy podstaw jezdzieckich...

Jutro wzuce wiecej fotek konikow....
O ludzie! Kraków! To tylko 80 km ode mnie! No extra!!!
Jeszcze mi powiedz, że to gdzies w okolicach Parku Deresza...
Tylko jam teraz w 5 miesiącu właśnie, to jak mi już ginka pozwoli wrócić do pracy to przyjechać mogę na razie popatrzeć - no ale po sierpniu od razu może Maleństwo będziemy uczyć, nie? Nie no - pewnie troszkę jednak odczekamy, spoko
Stary 2009-04-04, 00:07   #1842
domi7ks
Zakorzenienie

Jeszcze nie snie o "posladkach", czekałam aż mi sie film sciagnie
Jane lepiej w trakie ciązy nie ryzykować jady konno, absolutnie. ja bym się bała
A na pecherz bierzesz Urosept?tylko nie wiadomo czy w ciąży mozna. mi mama zawsze powtarzala, żebym ubierała pantofle, zakrywała brzuchy, plecy i jeszcze na szczescie nie dorobiłam sie tej dolegliwości, ale bardzo duzo osób ma problemy z pecherzem.

Motylko faktycznie siostra amazonka, ale to nie blixniaczka?

Ja mam koleżanke na wątku, która jest bardzo zakochana w koniach, ale to bardzo bardz. Tutaj jest jej profil, ma nawet własnego konikahttp://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=202007
w galerii też ma fotki

Stary 2009-04-04, 00:18   #1843
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
O ludzie! Kraków! To tylko 80 km ode mnie! No extra!!!
Jeszcze mi powiedz, że to gdzies w okolicach Parku Deresza...
Tylko jam teraz w 5 miesiącu właśnie, to jak mi już ginka pozwoli wrócić do pracy to przyjechać mogę na razie popatrzeć - no ale po sierpniu od razu może Maleństwo będziemy uczyć, nie? Nie no - pewnie troszkę jednak odczekamy, spoko
nie ten klub jets bardziej kolo Balic lotniska...

OO nie wiedzialam ze w ciazy jestes....Gratulacje:cmok :

Cytat:
.

Motylko faktycznie siostra amazonka, ale to nie blixniaczka?

Ja mam koleżanke na wątku, która jest bardzo zakochana w koniach, ale to bardzo bardz. Tutaj jest jej profil, ma nawet własnego konikahttp://www.wizaz.pl/forum/member.php?u=202007
w galerii też ma fotki
Tak jest bliznaczka....niestety hehehe albo stety...

tak znam ta twoja kolerznake na innym profilku o konikach rozmawiamy czasem

ide lulu Buziaczki dobranocka
Stary 2009-04-04, 00:40   #1844
piwusia5
Rozeznanie

chipsy ryżowe jem... ze tak się pochwale

Jane ja w najbilższym czasie likwiduje profil na nk. Ale jak chcesz to Ci wyśle linka na mój profil
Stary 2009-04-04, 09:05   #1845
Aliszcze
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
chipsy ryżowe jem... ze tak się pochwale

Jane ja w najbilższym czasie likwiduje profil na nk. Ale jak chcesz to Ci wyśle linka na mój profil
dlaczego likwidujesz? coś się stało?

Dziewczyny, dziś moja 1-sza rocznica ślubu i spędzam ją na wizażu mąż ogląda sobie "Gwiezdne Wrota" (ma bzika na punkcie tego serialu ), więc mam spokój potem planujemy dłuuuugi spacer z naszą sunią, żeby się wybiegać i poszaleć, bo pogoda prześliczna a popołudniu idziemy sobie do jakiejś knajpki

Stary 2009-04-04, 09:30   #1846
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

coś dla fanak Boruca
http://www.youtube.com/watch?v=PAshc3L-Pgc

ja wczoraj byla u gina i z dzidzia wszytko ok mowi ze ciaza przebiega wzorowo szyjka bardzo dluga gin zartowal ze bym mogla z 2 ciezarnymi sie podzielic bardzo mało tyje nie powinnam przekroczyc 10-11kg
ok 36-37 tyg ide do szpitala na ok 2 dni i wtedy zadecyduja czy bede miec cc czy sn.Gin zalecil duzo spacerow i basen 2 razy w tyg
Alus gratulacje z okazji rocznicy ślubu
dzisiaj mielismy malowac pokoj ale Tż wymyslil wypad na grilla wiec znowu klops bedzie musial malowac a tyg po pracy nie ma ze boli
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 09:31   #1847
domi7ks
Zakorzenienie

ALISZCZE

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU
SPEŁNIENIA MARZEŃ, ZWŁASZCZA TEGO NAJWAŻNIEJSZEGO I TO W JAK NAJSZYBSZYM CZASIE, DUŻO ZDROWIA
ZYCZE CI JESZCZE ZEBYS BYŁA SZCZEŚLIWA, MĄŻ ZAWSZE BYŁ KOCHANY NO I ŻEBY JESZCZE 50 TAKICH ROCZNIC BYŁO ALBO I WIĘCEJ

Stary 2009-04-04, 09:35   #1848
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Domi ten numer co mam do Ciebie jest aktualny?
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 09:42   #1849
Aliszcze
Zakorzenienie

dziękuję dziewczyny za życzenia Domi, normalnie Twoje życzenia (a raczej czcionka i jej koloryt) prawie że mnie oślepił

Stary 2009-04-04, 09:45   #1850
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Domi ten numer co mam do Ciebie jest aktualny?
na gg? tak

Cytat:
dziękuję dziewczyny za życzenia Domi, normalnie Twoje życzenia (a raczej czcionka i jej koloryt) prawie że mnie oślepił
no co piekny jest

Stary 2009-04-04, 09:49   #1851
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
ALISZCZE

WSZYTSKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI ROCZNICY ŚLUBU
SPEŁNIENIA MARZEŃ, ZWŁASZCZA TEGO NAJWAŻNIEJSZEGO I TO W JAK NAJSZYBSZYM CZASIE, DUŻO ZDROWIA
ZYCZE CI JESZCZE ZEBYS BYŁA SZCZEŚLIWA, MĄŻ ZAWSZE BYŁ KOCHANY NO I ŻEBY JESZCZE 50 TAKICH ROCZNIC BYŁO ALBO I WIĘCEJ

Dołączam się do życzeń i przede wszystkim życzę spełnienia tego jednego największego marzenia

Cera po tym zelu hialuronowym nawet rano bardzo się nie świeciła..az dziwne...
nawilża ale nie zapycha
Stary 2009-04-04, 09:54   #1852
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Cera po tym zelu hialuronowym nawet rano bardzo się nie świeciła..az dziwne...
nawilża ale nie zapycha

To super, jeszcze jak bedzie cera jak u niemowlaka to zamowie z 10 opakowań

Stary 2009-04-04, 10:05   #1853
magdaka13
Wtajemniczenie

Aliszcze - wiec i ja sie dolaczam:

: roza::r oza::li st:
Szczęśliwej podróży
Do kolejnych Jubileuszy!
Niech dobry los się kłania w pas.
Sto lat, sto lat jeszcze raz!

Niech ten Jubileusz
Milowym będzie kamieniem.
Czekamy następnych
Z wielkim w sercu
Wzruszeniem.

: roza::r oza::li st:

ladne te wasze opowiesci konne....ja jezdzilam konno bardzo dawno temu, ze najstarszy goral tego nie pamieta - czyli jak mialam 10 lat. Jakos tak nie starczylo kasy by ciagnac to dluzej niz rok, a szkoda. Czasem zdarza mi sie i teraz pojezdzic jak jestem w gosciach u rodzinki z Lodzi.
A na gitarze kiedys tez grywalam -nawet mam 2 w domu...wiec jak ktoras 'grajaca' mnie odwiedzi to mozemy zagrac w duecie
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.

Edytowane przez magdaka13
Czas edycji: 2009-04-04 o 10:09
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 10:12   #1854
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
To super, jeszcze jak bedzie cera jak u niemowlaka to zamowie z 10 opakowań
Ja ramiona jeszcze wysmarowałam, szyję i dekolt. Podobno też wspomaga gojenie.
Mozna uzywac na zadarte skórki w okół paznokci...oj wiele ma zastosowań.

A cera naprawdę mięciutka i nie ma lepkiej warstwy po nim.
Tylko trzeba nakładać na wilgotną skórę, ja po umyciu olejkiem i spłukaniu wodą aplikuje żel. Potem wszystko ładnie wysycha.
Stary 2009-04-04, 10:20   #1855
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ramiona jeszcze wysmarowałam, szyję i dekolt. Podobno też wspomaga gojenie.
Mozna uzywac na zadarte skórki w okół paznokci...oj wiele ma zastosowań.

A cera naprawdę mięciutka i nie ma lepkiej warstwy po nim.
Tylko trzeba nakładać na wilgotną skórę, ja po umyciu olejkiem i spłukaniu wodą aplikuje żel. Potem wszystko ładnie wysycha.

kusisz Mała kusisz
jak tylko przyjdzie mi stypendium to zamawiam

Stary 2009-04-04, 11:00   #1856
Aliszcze
Zakorzenienie

jeszcze raz dziękuję za życzenia

a teraz zmykamy z mężem na spacer z sunią

Zuzia, czuję, że skuszę się na te kosmetyki

Stary 2009-04-04, 11:13   #1857
domi7ks
Zakorzenienie

Miałam iść sie opalac, ale jednak nie ide
Robie porzadki w moich zbiorach włosowo kosmetycznych

Stary 2009-04-04, 11:24   #1858
magdaka13
Wtajemniczenie

Domi-to zabrzmialo jakbys conajmniej szafe kosemtykow miala!!
przyznaj sie jak to jest?
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-04, 11:26   #1859
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdaka13 Pokaż wiadomość
Domi-to zabrzmialo jakbys conajmniej szafe kosemtykow miala!!
przyznaj sie jak to jest?
no niestety tak jest

Stary 2009-04-04, 11:28   #1860
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
kusisz Mała kusisz
jak tylko przyjdzie mi stypendium to zamawiam
kusicielka zawsze do usług

Cytat:
Zuzia, czuję, że skuszę się na te kosmetyki
A jaką masz cerę? Bo zel hialuronowy jest do kazdej a sera to już w zależności od potrzeb.
Ja mam jeszcze hydrolat, to używam zamiast toniku albo tak sobie psiknąć na cerę...mam lawendowy.

Cytat:
Miałam iść sie opalac, ale jednak nie ide
Robie porzadki w moich zbiorach włosowo kosmetycznych
Ja mam zamiar robić porządki w szafie, wyciepnąć swetry i na to miejsce topiki...

ha już mozna w pantoflach chodzić i białe rurki wyciągnąć

jeszcze sałatkę muszę zrobić a potem z mamą jakies patyki popalić na dworze.

Boskie ciepełko jest słonce dodaje mi energii..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości