|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
A ja sie od ostatniego posta paćkałam z praca...na dziś właśnie skończyłam
![]() gdzie kupiłas olejek kokosowy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1892 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() http://www.biochemiaurody.com/sklep/oil-coconut.html o ten o! Zmykam póki co.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1893 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
:d ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1894 | |
BAN stały
|
[quote=Jane2008;11755352]Ali - i ja się dołączam do życzeń pogodnych i miłosnych w dniu Waszej 1 rocznicy!!! Niech marzenia Wam się spełnią wszystkie i super będzie Wam razem każdego dnia!!!
![]() ![]() ![]() Motylku - a możesz podać stronkę tej szkółki jeżdzieckiej? Please - może być na priv. jak tu byś wolała nie, ok? Dzięki z góry ![]() Dobrze wiadomosc na PW.... ![]() Ja tez przylaczam sie do zyczen.... ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() O widze ze wszystkie spedzaja sobotni wieczor wsumie noc z TZ... ![]() A ja mam urodzinki-04.06 ![]() a imieninki:15.10. Tak piekna pogoda dzis byla wic..i ja skorzystalam najpeirw porzadki siwateczne...a pzoniej spacerek z przyjaciółką przez 3 h ![]() ![]() Ogladalam dzis ten nowy serial na TVP2 "Tancerze" i musze wam powiedziec...ze podobal mi sie w tm sensie ze wreszcie sa jakies nowe twarze a nie ci sami tancza i graja role.... Nie to co w "kochaj i Tancz" sami ludzie z TVN z You Can Dance i Taniec z Gwiazdami.... dobra ide lulu i jak....buziaczki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Rozeznanie
|
![]() Alisze wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy. Spełnienia wszystkich najskrytszych marzeń ![]() Jane już Cię przyjełam. ![]() ![]() ![]() Ale by było.... ![]() Jurtro ide obejżeć to mieszkanko na spokojnie ![]() ![]() ![]() ![]() Całuje ściskam i pozdrawiam ![]() ![]() ![]()
#1896 |
BAN stały
|
Witam w niedzielne przedpołudnie
![]() U mnie słoneczko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Zakorzenienie
|
A u mnie chmury straszne i zapowiada się na burzę
![]() I jaka to sprawiedliwość ![]() ![]() ![]() Zuziunia jak moja córcia urodzi się w terminie, to w Twoje urodzinki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Piwusia zaprosiłam Cie na NK, jestem jakby co papryczkaa ![]() ![]() U mnie też jest upał ![]() Ja lubie burze, w lecie czsaem tak fajnie sie zbiera na burze ![]() A ja niestety dziś musze siedziec i jutro nad praca, za to w swieta bede miala spokoj, bo planuje juz we wtorek zawiesc.... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-05 o 11:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
Zadomowienie
|
Hejka Lejdiski!
![]() Ja tylko na chwilkę, bo dzis pisać planuję ![]() ![]() Aha - jeszcze firanki makarony (red oczywiście do tego "przerabianego" pokoju) w necie sobie upatrzyłam, więc albo znajdziemy je gdzieś szybko (ponoć w nomi bywają?), albo znów na allegro ![]() Motylku - dzięki za stronkę, już znajrzałam, fajniutka i mają spoko ceny nawet ![]() ![]() ![]() W ogóle widzę, że urodzinki i imieninki trza spisać Lejdisek gdzieś, nie? No i świętujemy! ![]() ![]() Ala ma wtedy imieninki co ja urodzinki ![]() ![]() ![]() ![]() Imienin to ja tak nie bardzo świętuję - no ale mam kumpelki, które już od studiów wolą imieninki (a ja się buntuję, że tak jak nasze mamy ![]() ![]() ![]() ![]() Piwusia - no ja czytam co Ty napisałaś i też zrobiłam ![]() ![]() ![]() ![]() Jam jest "świeża krew asystencka - no teraz adiunktowska", zabawna i pełna radości i spontanu ![]() ![]() ![]() No w każdym bądź razie to niemożliwe w żadnym razie, więc się już nie martw ![]() A za mieszkanko też 3mam kciuki - na pewno się uda! Daj znać i pokaż lokum - super! Miłej niedzieli Wszystkim!!! ![]() O - cześć Cinusia ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-04-05 o 11:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Zakorzenienie
|
Jane jak napiszemy to na świetach będziemy mieć spokoj
![]() ![]() I jeszcze dodam, że moim celem jest dobić do 90, czyli jeszcze jakieś 4 strony i finish ![]() Tak, że tylko jedno wyjscie do Koscioła, moze mała rundka spaceru i niedziela zleci... ![]() Jane Ty wygladasz bardzo młodo (na jakies 24-25 lat)-bo chyba tyle masz, co nie? ![]() ![]() Jane a Ty mieszkasz w domu czy w bloku? |
![]() ![]() |
![]() |
#1901 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1902 |
Zakorzenienie
|
O to najpierw w lubskim, teraz w lubelskim pewnie za chwile dojdzie do Podkarpacia ![]() niech bedzie burza, co to ma znaczyć, że ja się musze kisic w domu a tu taka ładna pogoda ![]() Zuzia co porabiasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 | |
BAN stały
|
Cytat:
myślę o spacerze.. słoneczko jednak jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1904 |
Zakorzenienie
|
Ja też się objadłam, ogólnie mało ruchu, duzo siedzenia, zero ćwiczeń i tyłek rośnie. Ale mam zamiar w tym tygodniu sie zabrac ostro za cwiczenia, bo juz Tz mówi na mnie Pączuszek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1905 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1906 |
Zakorzenienie
|
u nas rano pochmurno, a teraz słońce świeci
![]() ![]() ![]() dziewczyny, trzymajcie kciuki, byłam dziś u gin na usg, gin trochę optymizmu we mnie wlała. Pęcherzyk rośnie, wolno bo wolno,ale rośnie, może będą z niego jeszcze ludzie ![]() Domi, o wadze to mi nic nie mów ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1907 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie blondi mi miała przywieśc kiełbaske, do tej pory jej nie widze ![]() Cytat:
super, TRZYMAM KCIUKI ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ja ogólnie jestem zdania, ze lepiej być okraglejszym niż chodzącym patykiem (ja kiedyś takim patykiem byłam). A Ty Ala jak na mój gust wygladasz w sam raz. No ale czasem faktycznie człowiek sie nie czuje za dobrze w paru kg ![]() ![]() Ja słodkiego też za bardzo nie lubie, za to uwielbiam sałatki ![]() Zuzia Pączusiu, no szok, nie? ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Zakorzenienie
|
najgorsze,że ja jak tyję, to głównie pupa i biodra
![]() ![]() Pączuś brzmi apetycznie ![]()
#1909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
MI tez idzie wszytsko w tyłek i ostatnio w brzuch, a zawsze miałam płaski ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1910 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1911 |
Zakorzenienie
|
no to mnie pocieszyłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 |
Zakorzenienie
|
zawsze trzeba widzieć pozytywne aspekty sytuacji
![]() mąż z sunią na spacerze a ja siedzę i piję popołudniową kawę ![]() ![]()
#1913 |
Zakorzenienie
|
na grillku bylo fajnie siedzielismy caly czas na dworze
![]() ![]() Tż poszedl na mecz a ja mam chwile spokoju ![]() Mialo byc malowanko ale kolejny weekend przelecial moze wkoncu jutro kupimy farbe i cos zacznie sie dziac.Po malowaniu trzeba firnaki wyprac okna umyc i podloge wypastowac wiec Tż bedzie musial przyspieczyc tepo zeby przed swietami sie wyrobic ![]() Ala ![]() ![]() Domi a Ty nie ryj w kasiazkach tylko idz sie opalac ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1914 |
BAN stały
|
A ja właśnie wróciłam z bardzo energicznego spaceru, zdj pokarze jak dodam do picasy, a jedno jest na nk...uwaga świetne
![]() http://picasaweb.google.com/zuziajan...dzielnyPlener# wszystkie fotki z dzisiaj! Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-04-05 o 16:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1915 |
Zakorzenienie
|
Zuzia widziałam zdjecie
![]() ![]() ![]() o Zuzia widze, ze sa wszytskie fotki ![]() super! nareszcie usmiechnieta ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-05 o 16:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#1916 |
Zakorzenienie
|
Domi Ty masz strąki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma straki i też mam cienkie ![]() ![]() ![]() Musze uzywac kosmetyków po których mam puszyste włosy, a w ogóle dziś mam dzień paszteta chyba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1918 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, zdjecia super, kolor włosów super, fajnie tak rozjaśnić na wiosnę
![]() Gdybym ja miała takie "szerokie" biodra jak Zuzia i takie "strąki" na głowie jak Domi, to bym była bardzo szczęśliwa ![]() Blondi, przed świętami nie da rady ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1919 |
Zakorzenienie
|
Ala to super ze juz koncowka
![]() moj maly mnie taki cisnie ze mnie wszystko boli 17.04 sie dowiem ile wazy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale bedziemy na parapetówie, prawda dziewczyny? ![]() ![]() a swoja droga Ala, to mam nadzieje, że pokazesz nam zdjecia mieszkanka, jesli nie tu na wizażu to przynajmniej na poczte wyslesz, hmmm??Ja juz sie nei mgoe doczekac fotek. Lubie ogladac mieszkania i jak juz nie raz pisałam o tym, bardzo chciałabym urzadzac tak jak Ty, Ala Wasze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.