|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1892 |
Zadomowienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Hejka Lejdis!!!
![]() ![]() Tu Jane od Jacusia ![]() ![]() ![]() Dzięki Wam Kochane ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sorry, że ja tak nie od razu i nie zawsze sms`owałam, ale uwierzcie - normalnie od piątku tyle emocji, że ŁA ŁA ŁA - to chyba najbardziej wyrazi co Jane miała na myśli! ![]() Wszystko Wam opiszę - a teraz tylko tyle, że te emocje zaczęły się o 3:40 z czwartku na piątek, gdy nagle odeszły wody ![]() ![]() ![]() ![]() A potem szycie (brrr ![]() ![]() ![]() ![]() A tu nagle zupełny spadek formy - nogami ruszac prawie nie mogłam, więc padłam, no i dziś dopiero zwiekszam ciut aktywność! ![]() A Jacuś jest fajowy ![]() ![]() ![]() ![]() A co u Was??? Za chwilę poczytam, ale teraz cosik Jacuś gada - pewnie się budzi, to i głodny będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1893 |
Wtajemniczenie
|
Jane fajnie, że już jesteś w domku
![]() Jak znajdziesz troszkę czasu to prosimy o focię Jacusia ![]() Domi ja Cię nie chciałam straszyć, tylko napisałam jak ja bym się zachowała ![]() ![]() Idę nadziewać papryki, bo dziś będą na obiad papryki faszerowane ![]()
Aniołek -10 t.c.[*] 10.03.09r ![]() ![]() Edytowane przez Vcelka Czas edycji: 2009-08-12 o 13:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#1895 |
Zakorzenienie
|
Jane ale fajnie ze juz jestes
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja leze, ledwo z podlogi laptopa podniosłam. tak mnie brzuch boli jest twardy i tak ciągnie, nie wiem czy jak mi nie przejdzie to pojde do spzitala ![]() ![]() a mialam robic makaron z parowkami, bo juz nic innego nie zdaze ale narazie nei dam rady ![]() dziewczyny zaraz Tz przychodzi z pracy i idziemy do tego szpitala ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-12 o 13:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#1897 |
Zakorzenienie
|
no własnei teraz mi przeszlo jak reka odjal
![]() włąsnie sie nie przemeczam dzis, powolutko szłam spacerkiem... i teraz nie wiem czy to dzidzia sie nie odwrócila jakos taki mnie tak nie rozrywala i dlatego taki bol, bo mialam zgrubienie na dole po prawej stronie i po lewej na górze ![]() teraz nagle brzuch normlany i przeszlo wszytsko... Mamusie to mozliwe zeby stad bol byl? ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1898 |
Zakorzenienie
|
Jane super ze juz w domciu i ze znalazlas czas aby do Nas napisac.Dzieci przez pierwszy tydz sa grzeczne a pozniej daja popalic hihi
Domi mieliscie ten remont i wogole zarabioona jestes ale jak bedzie bolec wez pizamke i idz do szpitala niech chociaz usg ci zrobia ![]() Ja wlasnie wrocilam od dziadkow wnosilam z mama wozek na 4 pietro -masakra ja sie bardzo ciesze ze na parterze mieszkam ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-08-12 o 14:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1899 |
BAN stały
|
Jane
![]() ![]() Domi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1900 |
Zakorzenienie
|
Jane, ucałuj Jacusia od ciotki Ali
![]() ![]() ![]() Domi, powinnaś baty dostać za to, że tyle robisz!! dziś może nic nie robisz, ale ostatnio sporo tego było ![]() a ja wciąż nie mam @, ja już nie wiem, co się dzieję, dzwoniłam do kliniki, ale nikt nie odbiera telefonu ![]() a jutro mam stresa, bo prowadzę szkolenie w firmie ![]() ![]() a tak w ogóle to nie wiem, czy mówiłam, ale zaczynamy z mężem oszczędzać na podróż do Indii w przyszłym roku ![]() ![]()
#1901 |
Zakorzenienie
|
Ala super z tą podróżą mnie też sie marzy jakiś daleki wyjazd ale niestety nie dysponujemy taka kasa
![]() ![]() Może wskoczycie na Malediwy po drodze ![]() moj mały ost ciągle pcha piastki do buzi dzisiaj nawet 2 pchal nie wiem czemu. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1903 |
Zakorzenienie
|
zobaczymy, ile zaoszczędzimy
![]() ![]() ![]() ![]()
#1904 |
Wtajemniczenie
|
Ala fajny wyjazd Wam się szykuje za rok-nic tylko pozazdrościć ( tym bardziej, że noclegi free)
Domi jak się czujesz ? Trzymam kciuki za Ciebie. Baty Ci się należą jak nic -już kilka dni temu to pisałam, ale nie chciałaś słuchać dobrych koleżanek. Gusiak jak relacje z Tż - coś się poprawiło, był już weekend we dwoje ?? Blondynka mały jak pcha rączki to pewnie ząbki będą mu szły ![]()
#1905 |
Zakorzenienie
|
Vcelko dziekuje, juz mi jak reka odjał i czuje sie dobrze. Zrobiłam też obiad i z Tz chwile lezelismy, ale jednak Dzidzia miala dziwne usadowienie, bo mi bylo lepiej siedziec
![]() Ala super pomysł z Indiami, tam jest bardzo tanio. Za 200 funtów to podobno można zyc cały miesiąc (oczywiscie wykluczają te wielkie metropolie jak Bombaj czy new Delphi) ale te mniejsze. A 200 funtow to zaledwie 900 zł ![]() ![]() ![]() ![]() Ala jaki aparat zamowiliscie?jaka to firma i w ogle mozesz sie pochwalic, podac linka, itp ![]() ![]() ![]() Blondi zapomnialam Ci powiedziec...po wczorajszej naszej rozmowie snila mi sie Twoja tesciowa hahahaha. W moim snie miala takie brazowe wlosy, taki myszkowaty kolor i doucha (coś a'la na grzybka) ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1906 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1907 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
a Indie....super ![]() ja miałam lecieć do Egiptu w tym roku ale odpuszczam chyba, może na wiosnę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1908 |
Zadomowienie
|
Kochane jesteście - właśnie udało mi się wszystko przeczytać!
![]() A najbardziej mi się podobało swiętowanie moich urodzinek 2 raz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Uśmiałam się też z tych par dzieciaczków na Lejdis ![]() No właśnie - jaką czcionką mam napisać Wam coś bliżej? ![]() ![]() ![]() Zanka ![]() ![]() Zuzia - znów już niedługo piątek, więc i M się pojawi: życzę miłego spotkanka ![]() Domi - ła, to już widzę gospodarzysz na całego w Waszym mieszkanku, super! ![]() A już widziałaś te mebelki do kuchni od wujka? Co do ubranek to ja też po tylu latach od siostry mam i spoko - dużo jest "po domu", ale też fajne niektóre i dobre jakościowo. Aha - Domi, my nie kupowaliśmy w sumie tych kosmetyków dla baby, bo ze szk. rodz. masę próbek dostawaliśmy i tak samo w szpitalu - u Was też pewnie tak będzie (za wypełnienie ankiety dostajesz tego trochę i zupełnie starcza to na począteczek by zobaczyć co fajniejsze i nie uczula baby, więc może się wstrzymacie? Czemu chcecie już teraz niedługo kupować??? Gusiak - witaj Wrażliwcu! ![]() ![]() ![]() Vcelko - ładne znów zakupki poczyniłaś +wygodne ![]() Magdzia - no głosik to Ty masz super, Dziewczyno! Extra! Zresztą Ci mówiłam - a wiesz, że ja nawet nie wiedziałam, że tyle tych "szokingów" udało mi się wtedy wyrazić ![]() Blondi ![]() ![]() ![]() ![]() Sylu ![]() Ali - fajny ten Twój brat z tą nauką j. polskiego u Małego ![]() ![]() A Jagódka mi życzyła miłego porodu - ła! Ale sie Jej rzekło - serio jeszcze nie wróciła, a tu Jacuś już jest, Garfieldek i Sunset też na "wyjeździe" i może się zdiwią, że to już, a już Piwusia to pisała kiedyś, że ma nadzieję przed moim porodem się odzywać już (wtedy "se" pomyślałam - o ludzie, o czym Ona już pisze, do porodu tyyyle... - a tu nagle ciach prach i po ![]() No i wyszła nowela jak Syla pisała, choć przeżyć narodzinowych prawktycznie brak... |
![]() ![]() |
![]() |
#1909 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Jane ale emocji co ?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1910 |
Zakorzenienie
|
Jane ale masz fajnie, ja jednak jestem ciekawa tego porodu, bo to chyba wcale nie takie straszne jak czytam Twoje wypowiedzi, więc wydaje się taki lekki
![]() ![]() Jane własciwie to koniec 5ego miesiąca u mnie, jutro zaczynam 23 tydz, co niektórzy to licza, ze zaczyna sie 6ty miesiąc 1-4 tydz.-I miesiąc 5-8 tydz.-II 9-13 tydz.-III 14-17 tydz.-IV 18-22 tydz.-V 23-27 tydz.-VI 28-31 tydz.-VII 32-35 tydz.-VIII 36-40 tydz.-IX 1 miesiąc - 1-4 tygodzień, 2 miesiąc - 5-8 tygodzień, 3 miesiąc - 9-13 tydzień, 4 miesiąc - 14-17 tydzień, 5 miesiąc - 18-22 tydzień, 6 miesiąc - 23-27 tydzień, 7 miesiąc - 28-31 tydzień, 8 miesiąc - 32-35 tydzień, 9 miesiąc - 36-40 tydzień Jane kiedy bedzie fotka małego Jacusia??no bo my czekamy?? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1912 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fajnie to wszystko opisałaś, tyle emicji i przeżyć, ale najważniejsze, że masz już Jacusia przy sobie. A nic nie napisałaś jak się teraz czujesz, nie boli Cię ![]() ![]() Domi dobrze, że już czujesz się lepiej. Teraz tylko spróbuj się przemęczać to normalnie tam pojadę do Ciebie i będzie ![]() Kiedy będziesz mogła obejrzeć mebelki z Francji ?? Gusiak fajnie, że spędziliście z Tż wspólne chwile i że już się poprawiły Wasze relacje. Widocznie tego Wam było trzeba. Ala co do aparatów samsung to miałam kiedyś taki ( nie chodzi mi o konkretny model ), ale strasznie żarł baterie, nie byłam z niego zadowolona. Mam nadzieje, że ten Twój będzi lepszy ![]()
![]() |
#1913 |
Zakorzenienie
|
Vcelka moj wujek jutro jedzie do mojej babci jej czesc ukladac, ale podobno tyle tych szafek i potem ma przyjechac do mnei na mieszkanie. A kolor tych mebli to jak określiła moja mama, to kolor fasolki szparagowej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1914 |
Wtajemniczenie
|
Domi na dobry początek ja bym brała takie meble. Do żółtej kuchni myśle, że będą pasowały
![]() DOMAGAM SIĘ ZDJĘCIA JACUSIA ![]()
#1915 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
weźmiemy weźmiemy, nasza kuchnia i tak super nowoczesna nie jest wiec i takie beda pasowaly ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1916 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale zdecydowaliśmy się na ten, bo po pierwsze mój tata polecił, a mój tata na bieżąco jest w kwestii elektroniki, taki jego "konik" ![]() ![]() Jane, kochana, opowiadaj, jak tam synuś się chowa, płacze dużo? je dużo? daje się wyspać swojej mamie? Opowiadaj, obojętnie jaką czcionką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój aparat Benq siemens dziadowski też żre baterie, jest dziwny. Na szczescie mam ładowarke wiec tylko akumulatorki ładuje, ale jest tak beznadziejny, że szok. Takie nieładne zdjecia robi ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1918 |
BAN stały
|
Ale napierdziela mnie brzuch z przejedzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1919 |
Zakorzenienie
|
pamietaj, że nieumiarkowanie w jedzeniu i piciu to jeden z grzechów
![]() a tak na poważnie, to jedz jedz, teraz modne okragłe kształty ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1920 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:46.