|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Zuzia moim zdaniem z tego co po nowych zdjeciach widze to teraz wygladasz w sam raz, napewno kosciotrup juz nie jestes
![]() ja bym Wam wkleila zdjecia jaka bylam chuda 3 lata temu, ale nie chce Was przerazic ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1922 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1923 |
Zakorzenienie
|
ja mam aparat Sony już 2 i jest super.Ja mam z tych większych
![]() ( mamuśka mi sprezentowałam 1,5 roku temu.) jutro jadę w trasę bo pozostawiono mi mieszkanie do pilnowania i muszę jechać podlać kwiaty i spr czy wszystko ok ![]() Jane cieszę się że już jesteś z Nami i że wszystko się dobrze skończyło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1925 |
BAN stały
|
proszę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1926 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1927 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1928 |
Zakorzenienie
|
Zuzia, nie wpędzaj mnie w kompleksy!!
![]()
#1929 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz wyglądasz swietnie z taka figura, chyba, ze chcesz wygladac tak ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1932 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() chyba otwieram karmi kawowe i będę oglądać The Ring 2 ![]() ---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- o czizes ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1933 |
Zakorzenienie
|
Zuzia a wydajesz sie naprawde w sam raz
![]() ![]() ![]() Ring2 ogladalam, nie podobal mi sie, za to Ring jednyka podobno super ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1934 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Co warto obejrzeć? Bo ściągam mgłe i jeszcze bym coś zarzuciła. ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Domi wejdź na moment na gg ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1935 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
juz wchodze ![]() a polecam z horrorów "Smakosza"...właściwi e tylko on mi na mysl teraz przychodzi a tyle ogladalismy ostatnimi czasy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1936 |
Zakorzenienie
|
dla mnie wypasiony horror to "rec", oglądałam w kinie, w ciąży byłam hhe
pierwsze 10 minut nudy ale potem akcja do końca super polecam jeszcze fajowy jest "sierociniec" "wrong turn" 1 i 2, "hostel" 1 i 2 tyle mi do głowy przychodzi a i ten najnowszy "ostatni dom po lewej"
#1937 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo "zły zakręt" był fajny ![]() ![]() chociaz mi juz minal ten zachwyt horrorami ![]() ja ide spac dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1938 |
Zakorzenienie
|
Domi to nie jest taki typowy horror, ale jest krwawy i w sumie zaskakujący bo niby podejrzewasz co ma się wydarzyć a inaczej się dzieje
#1939 |
Zakorzenienie
|
ooo "Domek w górach" nawet nawet fajny był ostatnio ogladany
![]() a w ogole to tego "Slumdoga" ogladalismy ostatnio...nie powalil mnie na kolana w ogole, wlasciwie to nawet mi sie nei spodbal.. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1940 |
Zadomowienie
|
Lejdiski
![]() 1 kąpiel za nami i wszyscy cali! ![]() Zdjęć malutko póki co - w szpitalu komórką mężusia, a w domu zrobiłam parę naszym panasonikiem fajnym, no i nagle coś laptopikowi mojemu odbiło i nie mogę ich z karty przenieść ![]() ![]() Ale "popracuję" nad tym i jak coś to Wam pokażę - albo na nk albo na priv., no gdzieś jakoś na pewno ![]() ![]() Gusiak - dzięki ![]() ![]() Fajnie, że Was moje emocje (te ogólne, bez szczegółów ![]() ![]() To powiem Wam, że po porodzie w piątek, gdy się chwilkę rozżaliłam to tak sobie pomyślałam, że lepiej żeby np. Syla, dziewczyny ze szkoły rodzenia teraz nie pytały jak będzie bo skwituję, że są biedne bo przed, a jam już happy po ![]() Ale racja, że już w sb. lżejsze miałam spojrzenie na miniony dzień i tamte chwile, choć dalej jeszcze źle mi było i przerażała mnie myśl, że ja wszak chcę 2 dzieciaczków mieć, to muszę cc mieć i koniec, w nd. znów lepiej, a w pn. gdy i Jacusia wyniki na paciorkowca wyszły ok, to już w ogóle pomyślałam, że się faktycznie to niemiłe wszystko zaciera i może do czasu kolejnego otwarcia się na baby byłoby już zupełnie ok? Ale najważniejsze odnośnie porodu to to, że była moja gin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Szycie boli także, wewnętrzne wartwy da się znieczulić (miejscowo, no i u mnie jeszcze ciut to ZZO działało), ale zewn. warstwy skóry już nie bardzo ![]() Hm, ale najbardziej szokujące jest uczucie gdy baby już ma się pojawić na świecie - taka siła napiera, że nie ma wyjścia przeć trzeba, nie można się powstrzymać, no i to uczucie, jakby duża kula rozdierałą człowieka tam na samym dole, a zaraz potem jakby ulga i brzuszek puch w dół i taki wsklęsły się zrobił ![]() No i wszystkim mówię i mówimy - idźcie na poród ze swoimi facetami, tatusiami tych babies! Mój M zawsze chciał iść i super zadowolony, a ja happy, że był -nawet w tych bólach krzyżowych trochę pomógł (b. mocno masował, biedny aż sam musiał odetchnąć w tych minutowych i sekundowych przerwkach między skurczami), potem się wzruszył przy urodzeniu Fasolki, a potem ... padł ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-08-12 o 21:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#1941 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczynki!
Wpadłam przede wszytskim by pogratulować Jane jej cudnego syneczka!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Niech się zdrowo chowa, rośnie na silnego i mądrego faceta (na pewno tak będzię ![]() Jane napisz nam jeszcze jakie emocje towarzyszyły Wam gdy poznaliście płeć "fasolki"??? To na pewno niesamowite uczucie........ ![]() Dominika u nas w naszej mieścinie na os. Witosa jest taka a'la hurtownia dla dzieci, więszość osób tam robi zakupy, ale miejsca jest tam trochę mało.......... Jesli chodzi o pościel do łóżeczka mnie najbardziej podoba się na allegro http://www.allegro.pl/item709850704_...m_90_x_12.html ale jaka jest ona w rzeczywistości to nie wiem. W sklepach w J i w Rz jest dość mały wybór (a w Rz. ceny ![]() A tak w ogóle Domi, to byłam wczoraj na szkoleniu w Sali Ślubów w Urzędzie Miasta (nie w Ratuszu tylko w kamienicy vis a vis Ratusza), tam gdzie będziesz niedługo przysięgać ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego dnia ![]()
#1942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Loni wczoraj kilka razy tamtędy przechodzilam, jesli masz NK, to podaj mi moze Cie rozpoznam na mieście ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1943 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Lejdis
![]() Witam Was z kubeczkiem herbatki i pokrzywy(ponoć włosy ładniejsze się robia więc pije różne takie ziółka) Jane fajnie to opisałaś, ja zawsze myślałam że jak już przyjdzie co do czego to nie chcę zeby mój TŻ był przy porodzie, ale teraz to nie wiem, okaże się w praniu
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-08-13 o 10:01 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1944 |
Wtajemniczenie
|
Sorry dziewczyny, ale nawet pisac mi sie juz nie chce. Zglaszam wiec tylko moja obecnosc w dwupaku i zycze milego dzionka
![]()
#1946 |
Wtajemniczenie
|
Hello
Ja z horrorów polecam "Piątek 13-go". Dziś jestem strasznie słaba, cały dzień leżę i nie mam na nic siły.
#1947 |
BAN stały
|
Wróciłam z pracy wcześniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1948 |
Zakorzenienie
|
Syla to miłego dnia no i czekamy, czekamy...
![]() Vcelka a czemu taka słaba jesteś?Przez pogode?moze cisnienie nie teges? ![]() Ja długo leżałam, ale posprzatałam troszke łazienke, porobiłam porzadek w moich papierach i notatkach ze studiów i w efekcie wyrzucam dwie wielkie reklamówy, bo uważam, że to mi się juz nie przyda, tylko miejsce nadaremnie zajmuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1949 |
Zakorzenienie
|
Jane, a opowiadaj, jak sobie radzisz z Jacusiem? Bo jak ja sobie pomyślę o sobie, to nie mam bladego pojęcia, jak w ogóle dbać o takiego dzieciaczka
![]() Jestem padnięta, szkolenie się udało, nawet spodobało mi się szkolić kogoś ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1950 |
Zakorzenienie
|
Ala a jak długo Cie nie bedzie? No pewnie, że bedziemy tęsknić, wieczorami bedziemy płakac w podusie za Alą
![]() przynajmniej sie rozerwiesz i uraczysz nas super fotkami i emocjami po przyjeździe ![]() Moj Tz jutro ma wolne więc idziemy na zakupki, mooooze znajdziemy rolete w końcu do kuchni. Zaniesiemy garnitur do czyszczenia no i kupimt tz kolszule i krawat pod moją suknie. Pokazalam sie dzis Tz w sukience na slub i butach, bardzoo mu sie spodobalo, az za bardzo ![]() ![]() Czyli na sczescie buty pasuja, bo juz mi sie nowych nei chce kupowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.