|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1951 |
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
|
![]() ![]() |
![]() |
#1952 |
Zakorzenienie
|
popielata ![]() ![]() Mój Tz chce zebym mu zorbiła pizze, ale musze znaleźc przepis. Chyba, że Wy macie i znacie ![]() Jane odezwij sie, jak sie czujesz, kiedy wkleisz focie Jacusia?czekamy na kolejna relacje. A mi coś nie pasowalo, ze masz urodzinki i nawet dpoytywałam, czy aby napewno ![]() Vcelka jak sie czujesz????? |
![]() ![]() |
![]() |
#1953 |
BAN stały
|
Nie mów mi o pizzy, ja chce jesc
![]() wiecie ile ja jem ![]() ![]() idę coś szamać i spać... jutro znowu na 8... |
![]() ![]() |
![]() |
#1954 |
Zakorzenienie
|
Ja tez jem dość duzo, ale gdzie to sie podziewa to nie wiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1955 |
Zakorzenienie
|
ja byłam na zakupach i kupiłam małemu butelkę 3 systemowa , kaszki ale takie bez mleka, kleik ryżowy, soczki , smoczki do butelek, chusteczki do pupci, i paklanki
![]() jutro mamy iść do neurologa ale nie wiem czy pójdę bo mały ma rozwolnienie i chyba pójdę do dziecięcego lekarz z Nim.Ciągle coś ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1956 |
Zakorzenienie
|
ojej, mały chory? Ale długo ma to już rozwolnienie? buziaczek dla niego
![]() Domi, no ja myślę, że będziesz płakać do poduszki oczekując z wytęsknieniem mojego powrotu ![]() ![]() ![]() ![]() Zuzia, tyle jesz? ![]() ![]() Jane, nie wymiguj się, dawaj focie Jacusia ![]() ![]()
#1957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() To musisz pięknie wyglądać w sukience Domi ![]() ![]() Vcelko, jak zdrówko?? Blondi, lepiej sprawdzić co z małym, biedactwo. Ala, miłego wypoczynku i odzywaj się do nas jak najczęściej w miarę możliwości. Będziemy bardzo tęsknić ![]() Miłego wieczorku dla Was wszystkich ![]() ![]()
![]() |
#1958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana zabij mnie, ale zapomniałam o przepisach ![]() obiecuje, że jutro Ci powklejam oki?zapomniałam, ze mialam poszukac w moich gaztekach z Bolly ![]() Blondi trzymam kciuki za Malutkiego ![]() Gusiak dzis sie nie przepracowywalam ![]() ![]() Najgorsze jest to, że nie mam fryzjera, bo nei ma juz terminów i co ja teraz poczne?Tz mnie nie uczesze raczej ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-13 o 20:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1959 |
Zakorzenienie
|
Domi, spoko, ostatnio dużo się u Ciebie dzieje, masz masę na głowie, dlatego luz
![]() ![]()
#1960 |
BAN stały
|
Ala jem gigantyczne ilości, własnie wchłonełam kanapki, obym szybko zasnęła bo znowu bede głodna
![]() ![]() ![]() Dobranoc bo zasypiam.. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak powklejam, bo obiecalam ![]() Cytat:
![]() gdzie sa nasze zbłakane owieczki: Motylicaja, Piwusia, Dra, Cinusiowa, Sunset, Garfieldek itp? ![]() edit: co do Piwsui to zauważyałm, że wypowiada sie na innych watkach- u nas nie, to juz nie wywołuje wiecej... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-13 o 23:13 |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1962 |
BAN stały
|
Domi mówisz hormony? Kto wie...
Siedzę teraz w pracy, włączyłam wizaż...ale net tu bardzo zamula. Nie mam dużo pracy, właściwie to dzisiaj luzik ![]() Dzisiaj już widzę się z M. ![]() Właśnie gdzie reszta dziewczyn ![]() Wynalazłam wczoraj fryzurę na wesele, chcę fale ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1963 |
Zakorzenienie
|
Ja nie wiem co ja zorbie z moja fryzurą
![]() ![]() zreszta zawsze mi się podobała ![]() bede najwyzej caly tydzień ćwiczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1964 |
Wtajemniczenie
|
Cześć
Nie wiem czemu wczoraj byłam taka słaba, ale cały dzień przeleżałam. Dziś tak jakoś średnio też, do tego wkurza mnie ciągła zmiana planów co do przyjazdu Tż siostry i jej znajomych. Teraz podobno chcą przyjechać po koncercie, ja nie mam zamiaru czekać na nich do 2 czy 3 w nocy ![]() Wczoraj przez to prawie pokłóciłam się z mężem ( wiem, że to takie głupoty, ale jestem jakaś rozdrażniona ![]() Domi ładna ta fryzurka na zdjęciu. Dlatego radziłam, żeby wcześniej zamówić fryzjera - tym bardziej, że to czas wesel. Ale może sobie sama zrobisz fale ![]()
#1965 |
Wtajemniczenie
|
Hejka dziewczeta.
Juz mi troszke lepiej dzisiaj ![]() ![]() Jane fajnie to wszytsko opisalas ![]() ![]() ![]() Domi fryzurka bardzo ladna ![]() ![]() ![]() Nie wiem co ze soba dzisiaj zrobic ![]()
![]() |
#1966 | |
Zakorzenienie
|
Vcelko no ja tak w planie miałam tydzień przed zamówić wesela, ale jak widać to nawet 1,5 tyg za późno. Jestem tym bardziej zdziwiona, że u mnie w mieście tyle fryzjerów i nie ma terminów
![]() ![]() Rozumiem Cie doskonale, ja też bym sie wkurzała. Wczoraj do mnie koleżanka na gg sie spytala czy moga przyjechac do nas (z facetem). To nie jest jakas moja przyjaciólka, moj Tz jej nawet nei zna. Ale wkurzyło mnie to. Czego sie ludzie wpraszaja?a czego mnie i Tz sama nigdy nie zaprosiła?hmm? ![]() Napisalam, że jeszcze sien ie urzadzilismy ![]() a taka prawda, że dziś przychodzi do nas znajoma para, tzn Tz kolega, a jego dziewczyna to moja kolezanka, ale oni maja u nas na slubie byc swiadkami i sami ich zaprosilismy w kulturalny sposob. A nie, że powiedzieli, że wpadna. Jak tak dalej pojdzie to bede sie drzec do ludzi, ze jestem w ciazy i ze nei mam ochoty przyjmowac gosci ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
![]() a co do porodu to prawda, Lence widocznie jest dobrze w brzuszku, to ona musi poczuc, kiedy bedzie chciała wyjsc. pamietaj, że to kwestia właściwie godzin, pomysl, że miesiac juz napewno nei bedziesz chodziła w ciąży. A po porodzie napewno dasz rad,e popatrz jak wszytskie ładnie dajemy rade, teraz Jane i z jej opisu to wszytsko takie "proste" sie wydaje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1967 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Lejdis
![]() Domi, fajna ta fryzurka, też już sobie ją zapisałam i będę brała pod uwagę coś podobnego na swój ślub tylko muszę włosy trochę zapuścić ![]() Zuzia, to pewnie odliczasz godziny do wieczora ![]() ![]() Miłego dnia Lejdis ![]()
#1968 |
Wtajemniczenie
|
Domi wiesz o normalnej godzinie jakby mieli przyjechać to jeszcze ujdzie w tłumie, ale kurna w nocy ( już prawie nad ranem ) to już przesada. Szykuj im jedzenie, bo pewnie będą głodni itp. Wkurza mnie to strasznie - już mam tego dość. Jeszcze obcych ludzi w domu będę trzymała
![]()
#1969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no do cholery hotele są ![]() ja bym się taj wstydziła do kogs w srodku nocy przyjeżdżać ![]() a co Twój mąż na to? |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1970 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A mnie to wkurza, chodzę taka naburmuszona i wściekła ![]()
![]() |
#1971 |
Zakorzenienie
|
Vcelko ale oprócz siostry jeszcze jakaś koleżaneczka ma byc
![]() Nie pozostaje Ci nic innego, jak myślec, ze zaraz rano pojada. Twoim obowiązkiem nie jest nic szykować tym bardziej wykwintnego. |
![]() ![]() |
![]() |
#1972 |
Wtajemniczenie
|
Ello lejdies
Vcelka - doskonale cie rozumiem...przyjmowac gosci w nocy praktycznie to chyba jakis zart...zostawilabym to na glowie meza..to przeciez jego siostra,nie? ty zarcia nie przygotowywuj-chyba ze rano cos na szybko i tyle... strasznie nie lubie, gdy ktos zmienia tak czesto plany...jakby sie nie liczyl zupelnie z innymi... Domi-fajne te fale...a moze sprobuj je zrobic na walkach a nie na prostownicy? - ja fryzjera przed swoim slubem szukalam na tydz. przed-udalo sie fuksem, wiec doskonale cie rozumiem....z drugiej strony-jak nie uda ci sie zadnego znalezc-to prostownica,czy tez walki zalatwia sprawe doskonale i bedziesz pieknie wygladac tak czy owak...jesli sama sukienka i buty na tobie juz daja powalajacy efekt - to czuje, ze usmiech w dniu slubu i delikatny makijaz po prostu dopelnia reszty i olsnia pana mlodego i gosci. a jak makijaz? bedziesz sama robic? Jane - no,no,no-swiezo upieczona mamusko...widze zakochalas sie w syneczku..strasznie milo to czytac...widac, ze instynkt macierzynski sie obudzil i wszystko idzie jak po masle...normalnie jak cie czytam budzi sie we mnie nadzieja, ze macierzynstwo to nie takie wielkie wyzwanie i kazda z nas da rade ![]() ![]() ![]() Ala - udanej podrozy juz ci teraz zycze i pamietaj: rob duzo zdjec i jak wrocisz -opowiadaj ze szczegolami jak bylo!!! Zuzia - a moze ty w wieloryba sie zamieniasz, ze tak duzo jesz, co? ![]() dobra zmykam-odezwe sie pozniej...dzis w planach ost.wizyta na jarmarku i przygotowanie nowego dania popisowego na obiad: Meksykanskie Quasedille w ostrym sosie. Przepis na pizze moge zapodac ci Domi - dzis wieczorem. Od razu mowie, ze przepis jest autorski-wiec nie jest to pizza ani wloska ani polska ![]()
#1973 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() w następną sobotę w orkę chyba ![]() ![]() zrobiłam właśnie sałatkę z brokułami, serem feta, czosnkiem i słonecznikiem ![]() ![]() idę szorować rower, bo stoi od roku a jutro zamierzamy na wycieczkę rowerową sie udać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1974 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() U nas byli znajomi, dostalismy od nich takie filizanki w pudeleczku, milutko ![]() Co do fryzury na zdjeciu to kupilam podobna spinke. garnitur w pralni, koszula i krawat kupiony, ja tylko jeszcze silikonowe szelki do stanika. Nawet bielizne mam juz ![]() Madzia13 popatrz jakiego posta Twego znalazłam z poprzedniej części: "Domi-dziewczyno!!!! gratulacje!!!! normalnie sie wzruszylam!!!sciskam cie mocno!!! ty sie nic nie przejmuj-pamietasz ja tez bylam w szoku caly dzien jak sie dowiedzialam...a teraz szybko dzwon do lekarza i sie umow!!! a slubem sie nie przejmuj-moja ciotka szla w 5 mies. - w tajemnicy przed ojcem(sic!), ktory wogole sie nie domyslal-kumasz! - a potem 4 miechy po slubie - myk ! - i blizniaki w paczce przyszly!!! - wiec ty mi sie tu nie martw-bo na moje oko - u ciebie bedzie sliczna, rozowa ksiezniczka!!! tak chyba wlasnie mialo byc....bociany nisko lataja cos ostatnio..." Miałas racje ![]() Co do lokow na wałkach a prostownicy to jest bardzo duża róznica. Prostownica wychodza takie fajne fale, amerykańskie ![]() ![]() I poprosze o przepis ![]() Vcelko i jak samopoczucie> Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-14 o 19:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1975 |
BAN stały
|
Ja robię taką fryzurę na wesele, na wizażu wynalazłam.
Ale idę do fryzjerki. |
![]() ![]() |
![]() |
#1976 |
Zakorzenienie
|
Ale tutaj u nas puściutko i cichutko
![]() Zuziunia, ja też poproszę o przepis ![]() Syla się od rana nie odzywała ![]() ![]() Zuzia, fajne loczki, gdzie można pooglądać fryzurki na wizażu, bo bym na ślubne popatrzyła ![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-08-14 o 20:10 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#1977 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() A więc.. Średni brokuł, ja kupiłam mrożone, gotować nie za długo, aby nie był za miękki ser feta pokroić w kostkę (całe opakowanie) słonecznik łuskany przyprażyć na suchej patelni żeby był złoty (całe opakowanie np.bakalland) 2 łyżki majonezu i trochę jogurtu naturalnego wymieszać w szklance i pokrojony w kosteczke czosnek, ja cała główkę skroiłam bo lubię czosnek. Wszystko wymieszać ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1978 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co sadzicie o tych torebkach?
http://www.allegro.pl/item704257683_...odziezowe.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1980 |
Wtajemniczenie
|
Domi - Zapodaje przepisa:
Pizza Składniki: pieczarki lub inne grzyby suszone, 2 cebule 2-3 pomidory, 2 ząbki czosnku, 25 dag szynki lub salami, 25-30 dag sera żółtego, 1 szklanka wody letniej, 2 szklanki mąki tortowej, 50g drożdży, sól szczypta, cukier szczypta oragano, bazylia,pieprz,pieprz kajeński,papryka ostra i słodka, przyprawa do pizzy, koncentrat pomidorowy,sos pomidorowy Sposób wykonania: Ciasto: do mąki dolać szklankę wody,soli. Ugnieść ciasto i do tego wlać wcześniej przygotowane wyrośnięte drożdże, wymieszane z małą ilością ciepłej wody z dodatkiem cukru.To wszystko ugniatać przez kilka minut i pozostawić do wyrośnięcia. Cebulkę usmażyć na złoto na oleju, dodać pokrojone grzybki,pomidory pokrojone w kostke, szynkę pokrojoną w kostkę oraz czosnek. Dodać jeszcze puszeczke koncentratu pomidorowego, bazylię, oregano, pieprz, pieprz kajeński,paprykę ostrą i słodką,sól,przyprawa do pizzy i chwilkę pod przykryciem na małym ogniu poddusić [ok.10 min]. Gdy ciasto już wyrośnie, rozwałkować i rozprowadzić na blasze. Rozprowadzić na nim sos pomidorowy oraz przygotowany farsz.Całość posypać grubą warstwą startego sera. Należy piec w temp ok 180 stopni przez 25-30 min tak wogole na obiady polecam stronke z latwymi przepisami: http://student-gotuje.pl/ oraz jak gdzies ustrzelisz w ksiegarni to taka ksiazyne: http://komiks.polter.pl/Garfield-Mam...arfielda-n9002 mam ja w domu i bardzo sobie chwale ![]() Normalnie za ten tekst do ciebie z przed jakiegos czasu- to chyba powinnam oplaty pobierac jako wrozka jakas czy co...wszystko zgadza sie co do joty...no nie wiem..chyba zaloze agencje wrozbiarska "Wrozka Magda prawde ci powie..."; ) A torebki fajne....tylko ja bym wolala je jeszcze pomacac przed kupnem ![]() Agusia - a ogladalas moze te filmiki o bizu, ktore zapodawalam ostatnio? co o nich sadzisz? Zuzia - fajna fryzura...bedziesz slicznie wygladac...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.