|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-stare znjome.
napisalam juz do moderatora zob czy zmieni
![]() Ala ja mam ost werwe do pracy hihi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Wtajemniczenie
|
a w scrabble gram w domu a nie w kurniku
![]()
#183 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj gralam w kosci online a z Tż mialam grac w Tysiaca ale poszedl spac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Wtajemniczenie
|
wlasnie zostalam sromotnie ograna na 30 pktow....biedna ja..ale bedzie rewanz jeszcze tylko nie wiem kiedy..
a wy blondynka tez robicie gupie zaklady jak gracie? bo my po prostu w tym celujemy... dobra jeszcze na zakonczenie: Małolata zwierza się matce, ze zaszła w ciążę. Matka dostała histerii słysząc to wyznanie i krzyczy na córkę. - Ależ mamo - tłumaczy się córka - wszystkiemu winna ta cholerna mgła - nawet na 16 centymetrów nie było nic widać! -------------------------------------------------------- Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkos pyta: - Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie? Lekarz: - W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka. - A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka? - Leżysz pan koło nory i wyjesz! --------------------------------------------------- Kobieta w ciazy a maz wiecznie napalony...to w kuchni...to w łazience...kobieta juz na porodówce a on jeszcze ją "dorwał"... DZiecko sie urodzilo...podrosło.. podchodzi do ojca...i zaczyna go WALIC palcem w czoło i pyta': fajnie?Fajnie? i ide lulu...wszystkim zycze dobranoc..slodkich snow o kreseczkach i innych warzywkach straczkowych ![]()
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-12-16 o 21:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Zakorzenienie
|
co taka cisza dzisiaj
![]() pisalam do moderatora ale nie wiem czemu nic nie odp ![]() ja dzisiaj poszalalam na zakupach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
To mój zakup
![]() ![]() sliczne sa te rzeczy Disneya |
![]() ![]() |
![]() |
#187 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cisz cisza ![]() ![]() Ciekawe dlaczego to ubranko i rozek maja niebieski kolor ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#188 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Blondi, sliczne zakupy
![]() ![]() Ja niedługo wybywam na Wigilię firmową, ależ mi się nie chce (jak reszcie pracowników ![]() ![]()
#189 |
Zakorzenienie
|
hihi niebieskie bo bardziej uniwersalne jak roz
![]() ![]() Ala udanej zabawy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Zakorzenienie
|
Nie ma Loni, nie ma Zuzi, nie ma Jane...w ogóle dawno ich nie było?
![]() Blondynka ojoj jakie słodkie ciuszki ![]() Magdaka13 rozbrajasz mnie swoimi dowcipami ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#191 |
Zadomowienie
|
Ahoj!!! Ja już jestem!
![]() Dziewczynki, a o co chodzi z tym niebieskim czy różowym??? Wszak Blondi - Ty chyba jeszcze nie znasz płci baby, co nie??? No to "wsjo ryba", nie? A czekajcie - róż to na kogo???? ![]() Hej - no a oficjalnie już mogę do Was mówić Lejdis (czy Ladies?) czy jeszcze nie???? Nie no, u mnie wyświetla się stara nazwa - u Was też??? Hm, to nie wiem co z moderatorem - Domi kiedyś pisała to szybko nam poprawił literówki??? Hej Blondi, hej Dźomi! ![]() Oooo - teraz widzę już nowy tytuł!!! No, ależ fajnie zapraszający ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2008-12-17 o 19:24 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#192 |
Zadomowienie
|
Mam pytanie to kobietek w ciąży....jedni mówia ,że nie jest łatwo zajść w ciąże, niektorzy staraja sie nawet kilka lat, z drugiej strony tyle wpadek na świecie...Teoretycznie rzecz biorąc aby doszlo do zaplodnienia kobieta musi byc w trakcie owulacji ( miec dni plodne) i do wytrysku musi dojsc w pochwie, wtedy śluz ktory wydziela sie z drog rodnych kobiety przenosi plemniki, dochodzi do zagniezdzenia jejczka w macicy a jak to jest praktycznie....chodzi mi o to czy ktoras z was zaszla w ciaze z przypadku...opiszcie prosze jak to bylo...czy zdarzylo wam sie zajsc w ciaze podczas stosunku przerywanego gdy do wytrysku nie doszlo w pochwie, czy naprzyklad zaplodnily was plemniki znajdujace sie w plynie przedwytryskowym...zastan awiam sie od dluzszego czau czy to mozliwe...sadzilam ze tak ..ale od ponad roku regularnie uprawiam seks, nie stosuje zadnego zabepieczenia poza stosunkiem przerywanym (jesli wogole mozna nazwac to formą zapezpieczeni) i co miesiac opoznia mi sie miesiaczka i caly czas mam cicha nadzieje ze to moze ciaza ( teoretycznie jeszcze nie planuje byc mama,jednak zdalam sie na los;-)...jednak coe miesiac przychodzi okres...wiec moze te plemniki w plynie przedwytryskowym nie sa zdolne do zaplodnia albo poprostu trafialam na dni nieplodne..nie wiem...opiszcie swoje historie...ktora z was zaszla w ciaze bez wytrysku w srodku...
|
![]() ![]() |
![]() |
#193 |
Zakorzenienie
|
Justine, ja niestety w ciąży nie jestem i wiem sama po sobie,że zajść w ciążę nie jest tak łatwo, wiele czynników na to wpływa. Teoretycznie plemniki w tym płynie, jeszcze przed wytryskiem są w stanie zapłodnić, ale to zależy też od ich jakości, szybkości itp. Oczywiście w grę wchodzą dni płodne, a mierzysz sobie regularnie temperaturę? Wiesz, kiedy masz owulację? To tez jest istotne. Moja znajoma od kilku lat stosuje stosunek przerywany i w ciążę nie zaszłą. A wszystko jest z nią ok, bo ma już córeczkę i to było planowane dziecko.
A jeśli Ciebie to niepokoi, dlaczego nie zachodzisz w ciążę, to może warto zrobić sobie badania, tak dla spokoju sumienia ![]() ![]()
#194 |
Wtajemniczenie
|
Ello lejdiski,
Blondynka-fantastyczny ten sweterek... kubus tak zalotnie patrzy ![]() Aliszcze - idz,idz na te wigilie..u nas byla wczoraj..z tym ze mnie nie bylo [jednak wole wykorzystac moje wolne na prawo jazdy ![]() Justin-witaj...hmm...nie znajdziesz tutaj dziewczyny, ktora wpadla przez stosunek przerywany. powiem ci, ze mam taka kumpele, ktora stosowala te metode przez 5 lat i zawsze sie udawalo. jednak tuz przed wyjazdem jej chlopaka do anglii kochali sie "na pozegnanie" no i wtedy ta metoda nie zadzialala. mysle, ze po prostu mieliscie fuksa nie trafic w dni plodne u ciebie, stad brak efektu. Jane -hej! jak samopoczucie?..czy ty tez masz taki dziwny ucisk w podbrzuszu?...wiem, ze pomecze pytaniami...ale troche mi przeszkadza i szukam dobrego wyjasnienia;P(pomimo tego, ze juz wyczytalam ze to pewnie sie macica rozciaga) poza tym przekopalam dzisiaj troche stron o ciazy - wiem dziobak-ale lubi wiedziec, no i z fajnych polecam: http://www.edziecko.pl/edziecko/0,0.html www.ebrzuszek.pl/ zeby bylo smieszniej moj maz sie bardziej przejal i oglada obrazki z ksiazeczek o ciazy....ehhh faceci. Domi - widzialam twoja sale i kolejny prototyp sukienki [na watku alternatywnym]. Sala bardzo wykwintna, dobrze zorganizowana-i goscie beda mogli pogadac i potanczyc. Sukienka zas wbila mnie w fotel-rewelacja normalnie!
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-12-17 o 20:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Ja niedawno wróciłam z tej Wigilii, było dość smętnie. Dobrze, że my- dziewczyny z kadr razem siedziałyśmy, to przynajmniej pośmiałyśmy się trochę i pogadałyśmy
![]() Hmmm, może powinnam zastosować seks a pożegnanie, by zajść w ciążę ![]() Justine, mówisz, że już byś chciała być mamusią, a co na to Twój TŻ?
![]() |
#196 |
Zadomowienie
|
To takie dziwne teoretycznie bym bardzo chciała...ale praktycznie wiem ze jeszcze nie powinnam sie spieszyc.....mam dopiero 21 lat, rozpoczelam studia.Tż...masz na myśli mojego mężczyzne???Moj chłopak myśle że chcialby jeszcze poczekac chociaz jest starszy ode mnie o 5 lat..ale widze ze on nie czuje sie jeszcze dojrzaly jednak dziecko zmienia ludzi kochamy sie i wiadomosc o ciazy nie bylaby tragedia....mysle ze obojgu wyszlaby na dobre...ale nie powinanm decydowac za niego wiem...ale jednka jesli zgodzil sie na brak zabezpieczeni musi sie z tym liczyc...wiem ze by sie cieszyl...to by zmusilo go do stania sie odpowiedzialnym..a przydalaby mu sie taka lekcja....ja bylabym najszczesliwsza na swiecie...sama pochodze z niepelnej rodziny i non stop marze o tym zeby stworzyc takie rodzinne cieplo...potrzebuje tego...mam ochote dac mojemu przyszlemu dziecku to czego ja nie mialam nie mam..to taka wewnetrzna potrzeba..ja juz dawno dojrzalam do tak powaznychh decyzji zycie mnie zmusilo... juz dawno nie jestem bezmyslna gowniara..chce normalnego zycia..rodziny..
|
![]() ![]() |
![]() |
#197 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tu mąż Magdaki: zapytaj kolesia czy w ogóle ktoś mu kiedyś opowiadał o kwiatkach i pszczółkach, bo jakoś nie wydaje mi się być do końca uświadomiony ktoś, kto chce kochać się bez zapiezpieczeń i nie mieć dzieci. To świadczy raczej o skrajnej nieodpowiedzialności w tej materii - wysonduj go trochę, bo coś mi się wydaje, że Twój wybranek nie patrzy wiele dalej niż czubek własnego nosa.
![]() |
#198 |
Zadomowienie
|
UUU ostro....ale nie obraziłam sie spoko....tylko wiesz co zle mnie odebralas....myślisz ze myślałabym o dziecku gdybym nie przeanalizowała tak waznych aspektów.Naleze do osób odpowiedialnych i gdybym nie byla pewna ze moj chlopak nie sprosta zadaniu w zyciu nie kochalabym sie bez zabezpieczenia...zdarzyła m sie już w tym aspekcie upewnic. A druga sprawa....gdybym nie miala odpowiednich warunkow tez nie snulabym narazie takich planów. Wiem czego chce i wiem ze wlasnie z nim...
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
ja z moim TŻ jestem 7 lat i decyzja o dziecku byla w pelni swiadoma.
Majac 21 lat raczej bym sie swiadomie nie zdecydowala. Teraz mam 26 jak urodze 27 a Tż 30 i uważam ze jest fajnie ale wiadomo ze czasem mamy chwile zwatpienia ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
![]()
no ja nie wiem - zawsze mozesz sprobowac;P - ale nie traktuj tego jako preskrypcji - bo ja nie doktor...ale wiesz gdyby to Jane powiedziala, nasza przyszla doktorowa - no to wiesz od razu zmienia postac rzeczy?!!
#201 |
Zadomowienie
|
Hejka - wróciłam: byłam strasznie głodna
![]() ![]() "Jane -hej! jak samopoczucie?..czy ty tez masz taki dziwny ucisk w podbrzuszu?...wiem, ze pomecze pytaniami...ale troche mi przeszkadza i szukam dobrego wyjasnienia;P(pomimo tego, ze juz wyczytalam ze to pewnie sie macica rozciaga) poza tym przekopalam dzisiaj troche stron o ciazy - wiem dziobak-ale lubi wiedziec, no i z fajnych polecam: http://www.edziecko.pl/edziecko/0,0.html www.ebrzuszek.pl/ zeby bylo smieszniej moj maz sie bardziej przejal i oglada obrazki z ksiazeczek o ciazy....ehhh faceci" Hi hi - też się zastanawiam, że to chyba fasolka tam rozciąga wszystko ![]() ![]() ![]() ![]() Magdzia - a Ty już się jakoś oswoiłaś z myślą o baby??? Rodzice już wiedzą czy jak??? A męzuś to super, że się "przyucza" - i b. dobrze! ![]() Ali - no ja też nie przepadam za takimi "pracowymi" świętami - jakoś dziwnie trochę te życzenia się składa, choć czasem atmosfera mi sie udzielała i byłam happy ![]() Justin - hm, serio wydaje mi się, że w ten sposób chwilę pewnie jeszcze nie b ędziecie mieć baby, chyba, że kiedyś Twój man straci panowanie nad sobą... - ale nie wiem, hm, jesli o to Ci chodzi to czemu nie pogadacie wprost i będziecie ze sobą na max`a? Choć wiesz, jeśli marzysz o pełnej rodzinie to może jednak lepiej byłoby tak tradycyjnie - najpierw ślub, a potem baby, co??? Byłoby Wam fajnie i bezpiecznie... ![]() Dźomi, ojejku - pokaż tę suknię, please!!! Gdzie ja mam jej szukać? - na jakim wątku? Wszak Ty na tylu jesteś??? A gdzie Zuzia, Syla, Loni? - hej, jesteście tam???? Jak żyjecie??? |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, rozmawialiście otwarcie o tym? Rozumiem Twoje pragnienie stworzenia kochającej rodziny i jak najbardziej to pochwalam i trzymam kciuki, by się spełniło Twoje marzenie
![]() ![]() A poza tym to witam na naszym wątku ![]() ![]() ![]()
#203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#204 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jeszcze jedno ci powiem - tak z dobrej woli - lepiej jednak najpierw skonczyc studia a potem miec dziecko - jest zdecydowanie latwiej. Wiekszosc studiow wymaga poswiecenia troche czasu i energii [ a nierzadko tez wyzwala duzo stresu - szczegolnie w czasie egzamow..niewiadomo czemu ![]()
![]() |
#205 |
Zakorzenienie
|
Witam nowa koleznke i inne osoby czytajace nasz watek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#206 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() O rety - 1 raz użyłam tych gębek ![]() ![]() ![]() A tak na serio to Ali, Ty po tych lekach "dających odpoczynek" jajnikom, zagadując tu z nami sobie na luza, nim się obejrzysz będziesz nam o 2 kreseczkach pisać, więc nigdzie się z mężusiem nie żegnaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#208 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie się nie zegnam z meżem, bo na odległośc to trudno tak dziecko zmajstrować ![]()
![]() |
#209 |
Zadomowienie
|
Justine, no fajnie Dziewczynki Ci piszą, nie?
![]() ![]() ![]() Ali też pisze, że gotowa była już wcześniej niż na ostatnim roku studiów - kurcza, no podziwiam, ja to serio "do tyłu" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#210 |
Wtajemniczenie
|
Jane -zobacz tutaj:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=297256&page=4 #100 - jak dla mnie normalnie bombowa ta sukienka, do ladnej brazowej opalenizny jak znalazl! Przyznam ze juz sie oswoilam z mysla o baby - ale chce miec potwierdzenie na pismie od doktorki, ze jest ok i ktory tydz. rodzicom powiem na wigilii, ale chyba wczesniej w pracy - bo musze -bo wg kodeksu nie wolno w tym czasie pracowac na zmiany i w nocy - a ja do konca roku mam wpisane jeszcze 3 zmiany...z drugiej strony na poczatku mies. to nie wiedzialam o tych kreseczkach i chodzilam na zmiany, wiec mam nadzieje ze bedzie wszystko ok. EDIT: wogole ide do nowej doktorki - wiec pewnie sie naslucham..niestety moj poprzedni gin [facet] skonczyl juz praktyke...no ale mysle ze jakos to bedzie...juz teraz musi byc dobrze i juz ![]()
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2008-12-17 o 20:55 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:39.