|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2131 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Blondi o koscielnym narazie nie myśle, bo to za rok. W ogole nie mysle co bedzie za rok, narazie tylko kilkam iesiecy naprzod, bo czekaja mnie wazniejsze rzeczy jak porod itp
![]() Zuzia zawsze wiedziałam, że on jest głupi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2132 |
Zakorzenienie
|
Zuzia większość facetów to beznadzieja
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2133 |
BAN stały
|
Zuzia-jak woogle mogl byc on twoim mezem.....
![]() a ja sobie siedzie mysle o K..i daje zdjecia na N-k ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2134 |
BAN stały
|
A ja zdążyłam 2 filmy obejrzeć Oko i Iluzjonistę, oba fajne
![]() może jeszcze 3 zarzucę bo spać mi sie nie chce. A ex to idiota... pije z rozpaczy czy co.. teraz to mnie może pocałować w ![]() wykasowałam konto na nk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2135 |
Raczkowanie
|
...wróciłam kochane moje ,fajnie było ale się skończyło
![]() ![]()
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#2136 |
Wtajemniczenie
|
ello wszystkim i na kawke zapraszam....
Sunset-witaj i opowiadaj jak bylo? jak sie cora ma?
#2137 |
Zakorzenienie
|
Hej, Madzia jak zwykle dołączam się z herbatką
![]() Sunset, witaj, jak tam wakacje?? Zanka, dołączam się do odchudzania ![]() ![]()
![]() |
#2138 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2139 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2140 | ||
Zakorzenienie
|
no pewnie domi jak się napisało na wizażu ponad 8000 postów to nie ma się co dziwić
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2141 | |||
Zakorzenienie
|
przeładowanie grafiką
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() tyle nadrobiłam...idę sie w końcu umyć ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2142 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() wcinam właśnie ryż z sosem meksykańskim, bo przecież wczoraj po pizzy już nie dałam rady nic jeść....znaczy się zjadłam kubek malin, nektarynkę i trochę czipsów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2143 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
o matko a jest takie cos mozliwe ![]() ![]() ![]() ![]() Mnie brzuch boli tak jak na @. Wczoraj wieczorem zaczal, w nocy bolal i dzis rano caly czas tak pobolewa. Na poczatku mnie tylko takie bole lapaly, wiec mam nadzieje, ze wszytsko okej. Moze to ze stresu przed sobota ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2144 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Co do ślubu....My też póki co mamy tylko cywilny z tym, że my cywilny braliśmy jeszcze zanim zaszłam w ciążę...chcieliśmy brać ślub kościelny ale niestety nasze plany legły w gruzach....a ponieważ chcieliśmy wziąć ślub ponieważ staraliśmy się o dziecko i ja bardzo chciałam urodzić jako Pani F.(nazwisko do wiadomości redakcji ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
wiesz co dokładnie nie pamiętam jej słow bo byłam zbyt oszołomionai zmęczona ale ja to zrozumiałam tak, że zaczęły się zagnieżdżać bliźniaki ale tak jakby został tylko Kubuś ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2145 |
Raczkowanie
|
dzień dobry moje kochaniutkie,urlopik całkiem całkiem,przyjechałam ciężarówką heheheh tyle fajnych rzeczy na wyprzedażach,młoda zadowolona dziadki też,po powrocie miałam jeszcze cudowną możliwość wypadu na kilka dni z moim kochanym Tż,bo córcia została pod opieką dziadków...
Omnia vincit Amor ( Miłość zwycięża wszystko ) [ Etym. - z Wergiliusza (Eklogi, 10, 69). Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie. [ O'Gangaceiro ] dla mojego T. |
![]() ![]() |
![]() |
#2146 |
Zakorzenienie
|
to fajnie że Ci się wypadzik udał
![]() Już wiem dokładnie co z moją pracą. Nie mam całego etatu, tylko 13 godsz, zmniejszyli mi o godzinę jeszcze w porównaniu z tamtym rokiem. Na początku się wkurzyłam strasznie, bo jestem pewna że zostały mi przydzielone same zawodówki, a poza tym liczyłam że dostanę wiecej, ale tak sobie myślę że może to przez to że jestem jeszcze w trakcie robienia mgr i jestem jedyna w takiej sytuacji, już sama nie wiem. Z drugiej strony to sie w ogóle cieszę że mam pracę.
#2147 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdis
![]() Jestem w domku, ale temp. jeszcze jest, więc i humorek średni - choć wszyscy mnie pocieszają, że wszak tam mi ranę zrobili w środku w czasie zabiegu, więc może tak być, no a antyb. mam teraz inny i juz będzie dobrze! OBY! No - tak tak, koniec już tego dobijania się, już zaczynam pozytywnie myśleć, że wszystko jest i będzie dobrze! ![]() ![]() ![]() A Wy mi o tym czasem przypominajcie gdyby mnie "marudzenie" i strachy wzięły, ok? No i 3macie nadal kciuki Kochane - dzięki! ![]() Z Gusią właśnie sms-ujemy ![]() Gratulacje dla Syli!!! ![]() ![]() ![]() Domi ![]() ![]() Jagódka, Sunset - witajcie po wakacjach! ![]() Jagódka - hm, ciekawe czy to była "wakacyjna miłość" czy będzie ciąg dalszy? Jeżeli chcesz to ja ci tego życzę mocno mocno! I new Lejdis witam ( na "N", ale znów dobrze jeszcze nie pamiętam - sorki ![]() I Wszystkie Lejdis - czyli jeszcze Blondi, Zanka (dzięki za podnoszący sms ![]() ![]() ![]() ![]() Właśnie jeszcze mam pytanko - Drogie Mamusie, nie miałyście nic zupełnie temp. po porodzie??? Dzięki za wieści o mnie i Waszą pamięć ![]() ![]() ![]() Ale z pozytywnych rzeczy to Wam skrobnę, że 1 raz mam tak do czynienia z noworodkiem i kochanie jest móc nóżek, rączek policzków aksamitnych dotykać (jak te chrapki u źrebaczków są super tak i tutaj te rączęta, nózie są extra! ![]() ![]() ![]() Aha - dostałam jeszcze swoją book do korekty autorskiej ![]() ![]() Lecę, bo Jacuś macha wszystkim - całym sobą ![]() ![]() Zatem - pozdrawiamy cieplutko!!! Kciuki za Was trzymamy i Wy trzymajcie nadal za nas! PA! PA! Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-08-20 o 11:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#2149 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ciężarówka? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Jane juz widze, jaki słodziak z niego, z tego co opisujesz ![]() ![]() ![]() ![]() Jane napisze Ci priva, bo obieclam, a na smski nie odpisuje, bo nie mam nic na koncie. Dziwnym trafem moj Tz ma wydzwonione wszytskie minuty i przekroczone juz o duza kwote, bo cos zmienili w plusie, wiec on teraz tylko do mnei dzowni bo ma darmowe. Musi to wyjasnic, zreszta umowa mu sie konczy i moze przez to ![]() Bo ja do Ciebie chetnie zadzwonei ![]() |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2150 |
Zakorzenienie
|
no niestety, nie poradzę, powiedzieli mi że najwyżej jakby się jeszcze jakaś klasa dodatkowo utworzyła, bo czasami podobno tak sie dzieje, że sie z innych szkół przenoszą, albo jakoś tak więc wtedy może coś, ale to rzadko się tak dzieje wiec pewnie już tak zostanie
#2151 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do temp. z tego co pamiętam...to najpierw miałam przez 3 dni aż mama zadzwoniła do lekarza i powiedział, że mogę Pyralginę ....gorączka zeszla (a dochodziła już prawie do 39 stopni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2152 |
Zakorzenienie
|
Alkamor na Nk mam zaslonieta twarz bo baaardzo niekorzystnie wyszłam
![]() ![]() ![]() a w ogole to jest wielki problem u Tz w rodzinie, czemu tamci nie sa zaproszeni. Moj tato ma gadac dzis z tz tata ![]() A ja do tej pory nie nauczylam sie jak sie robi te loki prostownica ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a kiedy macie ten ślub cywilny ?? ![]() ![]() a TŻ nie umie załatwić tej sprawy z rodzicami sam?? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2154 |
Zakorzenienie
|
domi - weszłam na chwilę do Was na mamuśki listopadowo-grudniowe i nie chciałam się tam wtrącać więc napiszę Ci tutaj...wiem, że z tymi przepowiedniami/zabobonami to nie mówicie na poważnie ale.....ja w ciąży ani razu nie miałam zgagi i Kubusia włoski przy urodzeniu....sama zobacz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2155 |
Zakorzenienie
|
kurcze jaki malutki byl
![]() ![]() moja mama i babcia uparcie twierdza, ze z tymi myszami to jest prawda, a co do zgagi i naszyjnikow to tez mi sie w to wierzyc nei chce, bo ja zgagi nie mam, a łancueszek nosze non stop ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2156 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2157 |
Zakorzenienie
|
Ala tak patrze na to zdjecie i zastanawiam sie czy ja bede miala duzo mleka
![]() ![]() Syla gdzie jestes?jestes juz w domu, jak dajecie rade? ![]() no i Aliszcze dzis wraca z Pragi, jutro napisze nam pewnie wrazenia i wklei móstwo fotek ![]() Vcelka zajmuje sie goscmi ![]() a reszta? ![]() Zanka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2158 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wiem coprawda czy takie rzeczy są dziedziczne ale np moja siostra i mama nie miały problemów z karmieniem tzn z pokarmem...Bo jak wiadomo na początku prawie każda ma problemy z karmieniem piersią ![]() ![]() A zanka poszła do mamy na obiadek dzisiaj ![]() ---------- Dopisano o 15:21 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- A właśnie domi byłam we wtorek u fryzjera...podcięłam końcówki...dosyć sporo bo miałam bardzo zniszczone...i ta fryzjerka mi powiedziała,że na suche włosy dobra jest "sauna dla włosów" tzn u nich maja cuś takiego i że to kosztuje 15 zł...co o tym myślisz?? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A co do fryzjera, to ja w takie rzeczy nie wierze. To jest na raz, czyli pewnie nawilżone beda tylko do pierwszego mycia. lepiej troszke pracy włożyc we włosy, poużywac masek nawilzajacych (Kallos latte, jak pisalam ), olejkow i blask po czasie i zdrowie sie same z nich zaczna wydobywac ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2160 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.