|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2221 | |
BAN stały
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
Ja mam testosteron w normie...a tez mam nadmierne owłosienie ![]() ile masz testosteronu? Dziewczyny fotograf sie do mnie odezwał ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
Domi kochana, tak się cieszę
![]() ![]() ![]() ![]() no i lecę po fete i pomidory, zaczynam wcinać grecka sałatkę ![]() ![]()
#2223 |
Zakorzenienie
|
Domi kup kwas foliowy bo do 12 tc trzeba go jeść a później witaminki ciążowe
![]() Ala ślicznie wyglądasz w tych nowych włosach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2224 |
Zakorzenienie
|
dziękuję
![]() Domi, słuchaj się Blondi, to zaprawiona już w ciąży "mamuśka" ![]() ale super, że cały czas któraś z nas zachodzi, jest jakiś ciąg ![]() ![]() a dziś zamówiliśmy z mężem łóżko i stół ![]()
#2225 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Toteż dla Ciebie osobna porcja 7miu fluidków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Jedz jedz sałatke Piwuś, bo to może od niej ta ciąża ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-15 o 18:51 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2226 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ala specjalnie dla Ciebie fluidki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() mam folik, jeszcze jeden listek w domu ![]() ![]() myślisz, że nie za poźno zaczne brać ???? Cytat:
zzieleniałam z zazdrości ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-15 o 18:50 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2227 |
Zakorzenienie
|
dziękuję Domi za fluidki
![]() ![]() ![]() ![]() wiesz co Domi, zwykle, jak się dowiadywałam o czyjeś ciąży to byłam taka "pół na pół", cieszyłam się ale też dołowałam. A teraz chyba pierwszy raz nie czuję nic, żadnego doła, sama radość z Twojego powodu ![]() ![]() ![]() Piwusia, ja się raz w życiu "woskowała" i nigdy więcej, ból jak diabli, normalnie rzeźnia ![]()
#2228 |
Rozeznanie
|
Zuzunia ja mam testosteron między 140 a 156 (skacze) gdzie lekarka podała mi norme
![]() Małż wraca do domu. ja do niego z mety "Domi zaciążyła ![]() On :''Jaka Domi??" "z wizażu, mówiłam Ci o Niej" on "ta od sałatki greckiej??" ![]() Ala ja Ci mówie, w tej sałatce coś jest ![]() ![]()
#2229 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a o dziwo mama mi dzis mowi, ze jak kuzynka przyjedzie na slub w październiku to "coś tam coś tam" a ja jej, że moze nie przyjedzie (moja mam za tą rodzina nie przepada ;D). Potem przyslismy do tesciowej, to zaczeła o weselu i o dzieciach. Tz mowi, ze my chcemy duzo a ja na to"dlatego juz zaczynamy" (ale nic nie mowilam o dwpoch kreskach :P)I potem Tz poszedł mi zorbic herbate a tesciowa podobno do niego gadała, ze jak szła do slubu to była w ciąży ![]() ![]() ![]() Ala ![]() ![]() jak ja wpadłam jak sliwka w kompot, to co Wy nie możecie? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dziewczyny jeszcze sie zastanwiam czy w maseczkach czegos nie ma do włosów ![]() Piwsia podcinała, Ale pomalowała więc teraz na zaciążenie czekam ![]() Piwsua ja Ci, niestety nie powiem nic o tym owłosienie, bo nie mam pojecia. Ja mam słaby zarost bardzo, nawet cienkie włosy mam, ale troche je podhodowałam. A swoją droga mam nadzieje, że mi szybciej beda rosly i Tz bedzie przez okno po nich wchodził ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-15 o 18:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2230 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2231 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2232 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Wtajemniczenie
|
ty sie Zuzia nie przejmuj-ja tez wlosow na rekach mam jak malpka. ale wiesz - kto owlosiony duzo-ten bogaty bedzie/jest!!!
no a ja w koncu moge sie pochwalic: na moim watku mam kilka nowych wytworkow swiateczno-inszych, zapraszam: http://www.wizaz.pl/forum/showthread...1#post11898639 no i oczywiscie tradycyjnie tu [powoli w tempie mojego inetu dzisiaj ![]() http://community.webshots.com/user/magdaka13
#2234 |
Zadomowienie
|
Domi!!!
Ale jaja!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Normalnie lookłam wczoraj późno i już nie miałam weny pisać, ale tak sobie pomyślałam i do mojego M-ka mówię, że kurcza pewnie Domi będzie w ciąży, cosik tak czuję ![]() Ale czemu Cię krytykować, Kochana!? No coś Ty! ![]() ![]() ![]() Fakt faktem, że cosik z tych zapewnień o "nie-kochaniu" przed ślubem nico nie wyszło ![]() ![]() A tempkę po poradni małżeńskiej mierzyłaś? Obserwowałaś się? Może masz po prostu szybko po @ owu, albo w ogóle @ zwykle krótką? Bo przed @ to niemożliwe ![]() ![]() Domi - cieszysz się? No proszę, napisz! Bo ja się z Tobą w takim razie mega cieszę!!! I jak Lejdiski tu pisały - będzie dobrze! Ze ślubem także, tylko na teraz to pewnie suknię trzeba będzie ciut zmienić i tyle! No widzisz - a mówiłam, że nie ma się co spieszyć z przygotowaniami, bo i tak się zawsze zdąży gdy się chce i kocha? ![]() ![]() ![]() A betę zrób, bo i tak lekarze często każą robić - nie o to chodzi, że to nie to, na pewno to, ja też tak miałam ![]() ![]() My też wtedy spontam i tylko 2 razy, bo wszak ginka rzekła, że hormony szaleją i bolało mnie tam i wyszło, że stan zapalny! I w ogóle trudno nazwać to staraniem - po prostu po latach dojrzewania w tym temacie (bo strasznie się bałam) otwarłam się na mężusia i Pana Boga prosiłam żeby po prostu było dobrze i by mi pomógł bym dała radę! No i Fasolka przyszła... - i tyle już przeszła, no i mam nadzieję, że już pięknie będzie wszystko - i u nas i u Was!!! Ła! Z tego samego roku te wszystkie nasze dzidzi będą!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 |
Zakorzenienie
|
o nie ![]() ![]() o Jane ![]() ![]() Ja mam ogromnie mieszane uczucia, z jednej strony martwie sie przyszłoscia ( jedynie z takich praktycznych rzeczy to ciesze sie,ze praca prawie skonczona, tylko poprawki) a z drugiej ciesze sie, że to w sumie odpowiedni wiek. Pociesza mnie Tz, ktory nie do końca wierzy i ma nadzieje, ze to bedzie prawda ![]() A @ w marcu miałam normalna, kilka dni trwała, wiec podejrzewam...kurde...to czego mi brzuch urósł????i takie dwie wyraźne kreski, jedna nie powinna byc malo widoczna ???o ja jeszcze sie okaze, ze to drugie miesiac (moze nawet lepiej by bylo, bo slubu bysmy nie przekladali) ale z drugiej strony, ja pilam piwo i palilam fajki. Wiadomo, że nie tak duzo, ale od Tz zawsze sobie pociagalam. Ale mam zero objaw, wiec nie wiem...zgupiałam... ale ostatnio Wam pisałam, że mi brzuch od piwa urósł, ale piwo tak co dwa dni albo radziej piliśmy a brzuch zostal i dziś tak patrze w lustro, zawsze taka decha bylam a teraz tak mi odstaje ![]() ![]() raz mi sie w glowie zakreciło dziś po południu, taki mały zawrót, moze to objaw ![]() A u nas staranek w tym miesiacu mało było jak na nas, i to nawet tak dwa razy w tygdoniu wychodziły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2236 |
Zadomowienie
|
"o Jane
![]() ![]() Ja mam ogromnie mieszane uczucia, z jednej strony martwie sie przyszłoscia ( jedynie z takich praktycznych rzeczy to ciesze sie,ze praca prawie skonczona, tylko poprawki) a z drugiej ciesze sie, że to w sumie odpowiedni wiek. Pociesza mnie Tz, ktory nie do końca wierzy i ma nadzieje, ze to bedzie prawda ![]() A @ w marcu miałam normalna, kilka dni trwała, wiec podejrzewam...kurde...to czego mi brzuch urósł????i takie dwie wyraźne kreski, jedna nie powinna byc malo widoczna ???o ja jeszcze sie okaze, ze to drugie miesiac (moze nawet lepiej by bylo, bo slubu bysmy nie przekladali) ale z drugiej strony, ja pilam piwo i palilam fajki. Wiadomo, że nie tak duzo, ale od Tz zawsze sobie pociagalam. Ale mam zero objaw, wiec nie wiem...zgupiałam... ale ostatnio Wam pisałam, że mi brzuch od piwa urósł, ale piwo tak co dwa dni albo radziej piliśmy a brzuch zostal i dziś tak patrze w lustro, zawsze taka decha bylam a teraz tak mi odstaje ![]() ![]() raz mi sie w glowie zakreciło dziś po południu, taki mały zawrót, moze to objaw ![]() A u nas staranek w tym miesiacu mało było jak na nas, i to nawet tak dwa razy w tygdoniu wychodziły ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi Kochana ![]() ![]() Normalnie chyba tylko Ty pierwsza, jedyna i ostatnia pewnie ![]() A czemu jeśli to 2 miesiąc to ślubu nie trzeba przekładać? ![]() ![]() ![]() Hm, to po becie rodzince powiecie? - ależ się rymło ![]() Co do objawów to ja nie miałam żadnych - serio! Brzusio mnie ciut pobolewał jak przed @, piersiątka takie jak zwykle przed @, zatem to o niczym nie świadczy! Nawet mi się w głowie nie kręciło chyba never - aha, tylko jakbym jelitowe problemiki miała (no..., zapracie, no wiecie ![]() ![]() Domi - to teraz kiedy się umówimy gdy i Ty zafasolkowana? ![]() Z wrażenia, to aż się z Lejdiskami nie przywitałam - Ahoj Dziewczynki!!! ![]() ![]() ![]() Kurcza - no i jakoś też tych zarazków (tak je zwiecie?) nie wysyłałam dotąd - no czemu się nie domagacie??? Przypominajcie, ok? To co - mam spróbować je Wam przesłać? Ktosik chce??? Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-04-15 o 19:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale za to na weekendzie było o dziwo i wczoraj, no to chyba jakies dziwne, bo normalnie przed @ się nei chce ![]() A jesli wczoraj byly staranka i dlatego taki test pozytywny???ma to coś do rzeczy ![]() ![]() A jesli to drugi miesiac byłby to chyba byłabym w szostym mies przed slubem a nie w siodmym..a juz głupoty gadam...Ale najabrdziej mi pasuje przełożyc tak na kwiecien przyszłego roku, mamy wszytsko zarezerwowane więc moze da sie na przyszły rok ![]() Mi sie cały czas wydaje, że zaraz @ przyjdzie ,ale brzuch mnie nei boli ![]() Ja głupoty napisałam przedtem, bo jakby był juz teraz drugi miesiac, to wtedy tym bardziej trzeba byłoby przesunąć slub ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-15 o 20:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A za fluidki pięknie dziękuje. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2239 |
Zakorzenienie
|
Jane, dawaj zarazki, łapie co się da
![]() Domi, kwiecień to świetny miesiąc na ślub ![]() ![]() ![]() ![]() madmuazelle, zobaczysz, Twoje marzenie też się spełni ![]() ![]() ![]() ![]() Jane, właśnie to samo pomyślałam co Ty, Domi tu mówi, że 2 razy w tygodniu to cienizna i się dziwi, że tak mało staranek było a tu dzidzi na świecie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
od. 04.04.2008 roku szczęśliwa mężatka ![]() ![]() Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem ![]() http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png nadzieja umiera ostatnia..... Edytowane przez Aliszcze Czas edycji: 2009-04-15 o 20:25 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2240 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Maj już z miesiąc ![]() dziewczyny jak mi zrobia tę betę i dadza wyniki, to powiedzą, który tydzień? ![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
oo jaa tylko nie to ![]() u Tz będą sie cieszyć, a umnie...to nie wiem ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Zadomowienie
|
A więc zasyłam
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Domi - no właśnie, tak się zdziwiłam, że 2 miesiące, czyli o miesiąc dalej z brzuszkiem, a Ty, że ślubu nie przekładać i że krócej w ciązy bedziesz ![]() ![]() A wyniki zinterpretujemy gdy już je tu napiszesz, ok? Na razie tym się nie martw ![]() ![]() Idę na Ycan Dance, a potem znów nauka, bo oczywiście nic nie umiem, a jutro 1 zajęcia z new przedmiotu - wykłady! ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-04-15 o 20:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Wtajemniczenie
|
Jane - dzieki za fluidki - ale ja swoje przekazuje z wileka checia innym 'potrzebujacym'
![]()
#2243 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja jutro jak tylko będe miaął wyniki, to napisze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Domi jeszcze raz gratuluje, ja właśnie wyglądam @
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-04-15 o 21:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2245 |
Zakorzenienie
|
to trzymam żeby przyszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2246 |
BAN stały
|
Ja pikole zapomniałam o YCD
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2247 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Trzymam za Ciebie i męża kciuki. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Dziękuje bardzo za fluidka/idki. ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2248 |
BAN stały
|
Niestety znowu humor mi nie dopisuje....
zaczynam mieć powoli dość... idę spać... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2249 |
BAN stały
|
zuziu,witam w klubie.
![]() ![]() Oglądnijcie filmik,córka i jej facet powiadamiają mame,że jest/są w ciąży.Najlepsza jest reakcja mamuśki. ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NYck-...eature=related ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- albo reakcja tatusia--> http://www.youtube.com/watch?v=n44kAY9O5t4&NR=1 ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() spać nie mogę ![]() czuje że@ się zbliża.. ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.