|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2221 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
Dziewczyny prosze sie nie smutac ani nie zloscic...... ![]() dla waszego dobra ta prosba..... A ja bylam na rowerku...tatus mnie przecioral....uff ledwie nadazalam ehhehe ale bylo extraa pozniej kapiel z godzinke...bosko bylo....i czuje sie swietnie ![]()
|
|
|
|
|
#2222 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
właśnie wylazłam z wyra... oglądałam wczoraj kac vegas no nic idę paznokcie u nóg malować.. mój M już w drodze do mnie... strasznie mnie biust nawala już od dobrego tygodnia, dawno tak nie miałam..
|
|
|
|
|
#2223 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dzien dobry Domi-Milego dnia,i udanego slubu.....zeby przeszedl oki bez zadnych wpadek i zdenerwowania na rodzinke...heheh BUZKA ![]() Ja dzis jade odwiedzic siostre w pracy pracyje neidaleko Zakopca..... Ale bedzie fajnie...Jedzie cala rodzinka z psem...ehhe buzka do wieczorka Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-08-22 o 10:16 |
|
|
|
|
#2224 |
|
Zakorzenienie
|
sprzedałam buty na allegro za dużo mniej niż polowa ceny.Buty nowe kupiłam do ślubu ale jednak miałam inna sukienkę i mi nie pasowały.Laska mi dzisiaj pisze ze buty są używane i ze chce je oddać
|
|
|
|
#2225 |
|
BAN stały
|
Jagoda
blondi kurde nooo ![]() Ciekawe jak tam nasza Domi, mam nadzieję że wszystko jest ok |
|
|
|
#2226 |
|
BAN stały
|
Domi WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA!!!
Dziś w Dniu Ślubu moi mili Życzę ciesząc się do łez Byście w swej miłości tkwili Aż po swego życia kres. Byście w zdrowiu, szczęściu byli Razem dzieląc życia trudy Aby Wasze wspólne życie Nie zaznało nigdy nudy. Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-08-22 o 10:58 |
|
|
|
#2227 |
|
Zakorzenienie
|
Domi Kochana
Żeby mimo wszystko ten dzień był udany, romantyczny, wzruszający... żebyś ze swoim mężem była najszczęśliwszą żoną na świecie żebyście się wspierali, kochali, dążyli w tym samym kierunku żeby Wasza córeczka bezproblemowo doczekała do polowy grudnia żeby urodziła się zdrowa Dużo szczęścia dla Was, miłości, pieniążków i spełnienia najskrytszych marzeń P.S. Przekaż TŻ, że już dziś jego żoną zostanie najwspanialsza i najpiękniejsza Dominika na świecie
|
#2228 |
|
BAN stały
|
Kochane ja znikam do fryzjera, a potem nie wiem czy będę miała czas się odezwać, miłego weekendu
będę pewnie jutro wieczorkiem.. |
|
|
|
#2229 |
|
Zakorzenienie
|
Zuziu udanej zabawy
Ja dopiero teraz skończyłam ćwiczyć, bo wcześniej nie dało się, dziadek się kręcił i pranie rozwieszał, młody nie spał ale trening zaliczony
|
#2230 |
|
BAN stały
|
Wróciłam od fryzjera, mam burzę loków na głowie
![]() idę pić kawę i się szykowac dalej.. M. jeszcze nie dojechał.. ale wkrótce powinien być.
|
|
|
|
#2231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:* chciał
chciałam być twarda, dzielna i nie przejmować się nimale nie potrafię, pierwszy dzień a ja już dostaję białej gorączki już kompletnie nie wiem co robić, przysięgam, że nie wytrzymam tu to jakieś piekło jest dziadek spał i zadzwonil telefon, ale on nie słyszał więc poszłam odebrać no i nagle się zerwal i leci, dałam mu słuchawkę a sama wzięłam Filipa i chciałam go uśpić, bo znowu mial atak bólu ten mi ładuje się do pokoju i wyrywa mi płaczącego Filipa z rąk: chodź do dziadka, posiedzimy sobie... powiedziałam, ze usypiam go "aha..." i wyszedł, Filip po chwili ryk, ale tak przeraźliwy, wiecie jak płacze od zębów, a on nie i otworzył drzwi i wcisnął głowę i się lampi jak młodego tule, ciiiiii, ciiiii i płaczę z nim normalnie już a ten stoi bezczelnie i się gapi, myślalam, że wybuchnę już takim płaczek, że pomyśli że nawiedzona jestem śpiewalam potem Filipowi i tuliłam go, dałam Panadol i plakałam z nim tu już żadne słowa typu: musisz wytrzymać, olej go nic nie dadzą to jest ponad moje siły dobry dziadziuś dziś dał mi (że dla Filipa) 100 zł, wsadziłam do koszyka i niech się wypcha, ja nie chcę od niego nic niech mąż sobie weźmie ale dla Filipa nic niech nie kupuje bo sobie nie życzę w dupie mam jego stówę, bo potem będzie sobie rościł prawa do Filipa
|
#2232 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
my juz po, wszytsko trwalo zaledwie 20 min, potem poszlismy na obiad ze swiadkami, teraz przyszlismy do domu, przebralismy sie i odpoczywamy. potem idziemy do mnie do domu. A jutro jedziemy nad SolineDZIEKUJE WAM ZA SLICZNE ZYCZENIA, ZANKO TWOJE ZYCZENIA TZ SAM OSOBISCIE PRZECZYTAL Zuzia to zdjecie z cieżarną jest boskie ![]() Chyba bede miala duzo zdjec, bo moja mam non stop robila i kamerowala, i jeszcze nasz swiadkowa duzo zdjec robila Zanko ze ludzie tacy potrafią być...
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-22 o 15:32 |
|
|
|
#2233 |
|
Zakorzenienie
|
Domi recepta na udane małżeństwo 1/2 kg miłośći 3 łyżki zazdrości 10 dkg zaufania 2 krople na “nerwach grania” 6 gramów cierpliwości 3 dkg wyrozumiałości 5 łyżek humoru 10 łyżeczek wigoru wszystko razem dokładnie mieszamy i doskonałe małżeństwo mamy. ps.rodzina Tż faktycznie źle się zachowała współczuje i to w takim dniu |
|
|
|
#2234 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, szczęścia, szczęścia, szczęścia
masakra, że nie przyszli od TŻ mogli sobie darować odstawiać takie fochy
|
#2235 |
|
Zadomowienie
|
Domi
No i sił wielu, żebyście dali radę z tymi niesnaskami rodzinnymi wytrzymać i humoru Wam już więcej to nie psuło!!! A jutro super udanego wypadu i nocy poślubnej (ale to już dziś, no a tak naprawde chyba zanucić pasuje: "ale to już było..." Gusiak - biedna z tym dziąsłem - no jak sie masz? Nic nie pomogło? Ale co to może być? Kiedy dentysta i jakieś działania konkretne? 3maj się!!! Ali - super, żeś happy po Pradze - nie daj się złym myślom i humorom, wspominaj te fajowe chwile i nabieraj sił do "dbania o siebie" - 3mam kciuki! Zuzia - miłej zawaby i romantycznych tańców na weselu z M! Zanka - wielu sił na zmagania życia codziennego w niedużym mieszkanku z dziadkiem męża... - 3mam kciuki za Ciebie i wierzę, że dasz radę, boś Ty seryjnie silna woman! Magdzia - pokażesz zakupki? A książka o biżu fajna? Stworzyłaś coś nowego? Hej -a ja wciąż jakoś nie widziałam jeszcze tego "zdjęcia piaskowego", które na konkurs miałaś posłać, hę??? Gdzie ono?Blondi, Alkamor, Zanka, Cinusiowa - a do Was Drogie Mamusie mam pytanko jeszcze takie: kupowałyście takie specjalne dedykowane na chrzest ubranko? Czy po prostu jakieś ładniejsze spiszki, komplecik, body? no i jakie kolory wybrałyście, no i do tego jeszcze co - rożek biały, becik, CO???? Bo chrzest dziś zaklepaliśmy na 6 września (Jacuś będzie miał prawie miesiąc - no, bez 1 dnia , no i zaczęłam się nad tym zastanawiać: czy kupować takie ubranko na 1 raz czy pożyczyć, czy w ogóle jakoś ładnie ubrać Maluszka i już????? Poradźcie Jagódka - takie fajowe wakacje, extra zdjęcia (super masz to z konikiem za Tobą - tym co śmieje się w głos ), a Ty tu znów jakieś wizje, żeś SAMA - oj Ty Ty, bo baciki będą! Jaka sama? A rodzinka, kumple i my tutaj? A facecika znajdziesz, a jak za wcześnie to będzie to jeszcze będziesz żałować, że się nie wyszalałaś tylko od razu na poważnie się życiem zajęłaś i zero zabaw (bo to różne facety bywają - no i jakiś Cię może b. kochać i tak zazdrosnym być, że nie puście Cię do koleżanek ni z tatą na rower, no i co wtedy? Pozdrawiam Wszystkie Lejdiski Drogie - no i "lecę" do Jacusia - Bye bye!
|
|
|
|
#2236 |
|
Zakorzenienie
|
Jane ja ubranka spec nie kupowałam bo szkoda mi było pieniędzy
|
|
|
|
#2237 |
|
Zakorzenienie
|
o 20 przychodzą dziewczyny, ja już przebrana za hinduskę
o 21.00 zaczyna się imprezka
|
#2238 |
|
Zakorzenienie
|
Ala czekamy na focie i relacje z imprezy
![]() Udanej zabawy patrzcie to ![]() ![]() http://wp.tv/i,Smierc-zdeformowanej-...l?ticaid=589cc Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-08-22 o 21:03 |
|
|
|
#2239 | ||
|
Zakorzenienie
|
Domi ja również życzę Ci wszystkiego naj a w zasadzie Wam ale jakaś zmęczona jestem i nie mam siły na jakieś lepsze życzonka
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() aż się popłakałam
|
||
|
|
|
#2240 |
|
Zakorzenienie
|
Filip jeszcze nie był chrzczony
póki co wszędzie nam odmawiali chrztu, bo nie mamy kościelnego szukamy dalej kościoła
|
#2241 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuje za recepteCytat:
Cytat:
dziekuje ![]() a jutro rano nad Soline ![]() Cytat:
juz sie fotek nie moge doczekac, baw sie dobrze Cytat:
![]() Cytat:
Ala dziekuje za życzenia Cytat:
![]() My bylismy u mnie w domu, posiedzielismy, moj tato przekazal nam pare niusów, ktore sie dowiedzial od Tz taty, a tamten nie raczyl mojemu Tz powiedziec. Min. ze mieszkanie, ktore mial daje tamtemu synowi ładnie, nie?i tamten sie tam bedzie wprowadzal, juz mu remontuje.Akurat teraz, kiedy sie wyprowadzilsimy, skorzystali z okazji. A mojemu Tz nawet 5 zł nie dali![]() matko Tz to juz moj mąż, małż
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-22 o 22:49 |
|||||||
|
|
|
#2242 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Super ze sie udalo....a rodzinka TZ....to jakcys idioci..... Co za ludzie...slub syna i takie jaja....a szkoda gadac...a co do tego mieszkania to widac jak kochaja twego meza..... Ale ci zazdroszcze slubu meza dziecka...ehehhe![]() i znow mnie zlapalo.... ![]() ![]() SOrki....Cytat:
![]() Cytat:
Buzka dla Jacusia....Dlaczego ja go ejszcze nie widzialam???? ![]() : confused:![]() A ja worcilam chwile przed 24 do domku Bylo dzis super.....piekna pogoda pomoglam sisotrze przy konikach sporkalam sie z ludzmi...i wowogle extra.....tylko szkoda ze deszczyk padal od 20 bo mi sie zle ejchalo autkiem bo sie nalam ze bedzie slisko..... Dobra ide lulu buzka |
|||
|
|
|
#2243 |
|
Zakorzenienie
|
Domi masakra jemu dali mieszkanie a przecież Wy będziecie mieć rodzinę.Ja bym nie utrzymywała z Nimi wogóle kontaktu na Waszym miejscu bym olała zupełnie
Mojemu Tż też rodzinka nawet 5zł nie dała a wszystko obiecywali ale to było wiadome że to obiecanki-cacankidzisiaj znajomi wracaja z Rodos mam nadzieje ze ich mieszkanie jeszcze stoi bo tylko raz byłam a miałam tam spać Jestem ciekawa jakie maja wrażenie bo wyjazd był taniutki tylko że hotel był tylko 3gwiazdkowy.Laseczki zakochałam się w tym wózku przy kolejnej dzidzi sobie go sparawie ![]() http://en.pegperegoskate.com/full-skate-video Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-08-23 o 07:50 |
|
|
|
#2244 |
|
Zakorzenienie
|
Wieczór się udał, jedzenie też
byłyśmy przebrane, robiłyśmy kilka konkursów przyszłej pannie młodej, piłyśmy mojito, cuba libre i cosmopolitana spać poszłam o 4.30. Mąż wrócił ok. 5.00, tez się dobrze bawił![]() dziś się relaksujemy ![]() Domi, teraz to stateczną mężatką jesteś Jestem w szoku, że nie można ochrzcić dziecka z powodu ślubu cywilnego
|
#2245 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Witajcie co u nas tal pusto.... ![]() U mnie oki juz....weczoraj jakos mi sie smetnie zrobilo.... wstalam o 11 a teraz wlasnie ciasto robie...z galaretka... z mamą sie poklocilam... ![]() a pozniej ide na spacerek i do kosciola... buzka milej niedzieli ![]() |
||
|
|
|
#2246 |
|
Wtajemniczenie
|
Ala - a czemu w szoku?..niestety to jest konsekwencja zasad KK..czyli - jesli rodzice nie maja slubu koscielnego=zyja w grzechu=nie dawali by dobrego swiadectwa w wierze...brutalne acz prawdziwe...
tu jest opisane to bardziej profesjonalnie: http://www.kosciol.pl/article.php/20050416141910282 http://mateusz.pl/pow/040810.htm jeszcze oficjalny dokument: http://www.kkbids.episkopat.pl/dokum...ep/chrzest.htm jest tam ciekawy akapit, na ktory ew. mozna by sie powolac..ale z reguly i to nie przechodzi..przynajmniej u tych ksiezy, ktorych ja znam
Cuda wianki preferencje Filipek jest juz z nami od 09.01.2011 Borysek ur. 05.04.2013 Vivere non necesse est. Navigare necesse est. Edytowane przez magdaka13 Czas edycji: 2009-08-23 o 14:39 |
|
|
|
#2247 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Lejdis
ja nadal z bolącym dziąsłem, antybiotyk już 3 dzień biorę i nic, dentyska mi powiedziała że jakieś zapalenie mi się zrobiło. Ale muszę Wam powiedzieć że poszłam też do lekarza w przychodni, pokazałam co mnie boli- a on na to - ząb ci rfośnie- APAP SOBIE WEŹ no i zwątpiłam. Jutro chyba pójdę do innego dentysty tym razem prywatnie, bo wydaje mi się że za długo te objawy i poa tym jeszcze mnie cos boli po tej samej stronie co to przeklęte dziąsło - węzeł czy migdał już sama nie wiem, Zanka bardzo Ci współczuje, a na prawdę nie ma innego rozwiązania, musisz z tym dziadkiem mieszkać? Przepraszam, że pytam, ale nie znam Twojej sytuacji Domi, głupio wyszło z tą rodziną Twojego męża, kurcze ldzie nie mają w ogóle dobrego smaku i taktu. Najważniejsze myślę żebyście sie Wy dobrze dogadywali i żeby jego rodzina nigdy nie stawała między Wami. A teraz miłego wypoczynku nad solina ![]() Jane, mojego TŻta bracia jak chrzcili swoje dzieci to kupowali takie odświetne ubranka, ale nie wiem czy jest sens, bo to tylko na 1 raz Jagódka, młodziutka jesteś, ciesz sie zyciem, spotykaj ze znajomymi i wychodź do ludzi, na pewno poznasz kogoś wartościowego A poza tym to też nie smuć się tak i nie myśl coiągle o tym, sama zobaczysz że faceci wolą uśmiechnięte i pogodne dziewczyny, zobaczysz jeszcze nie raz będziesz nam opowiadać jakieś lovestory![]() Ala, fajnie że wieczór udany Zuzia sie pewnie fajnie bawiła skoro jeszcze sie nie odezwała Pozdrowiomka dla wszystkich Lejdis, udanej niedzieli mimo brzydkiej pogody (u mnie paskudnie)
|
#2248 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Łoo ale mnie dawno nie było. Zaglądałam do Was i mnie więcej wiem co u której się dzieje, ale nie bardzo miałam czas by się rozpisywać ![]() U nas spokój i za wiele się nie dzieje. Codziennie tylko spacerki z małą lub wyjazdy gdzieś na wieś lub łono natury Jak jestem w domu, to po prostu odsypiam z Ninką poranne wstawanie, bo w nocy śpi mi pięknie. Już się nie budzi w środku nocy, tylko dopiero około 5 ranoJuż byliśmy u księdza załatwiać chrzest. Odbędzie się 27 września. Tak późno, bo mamy przyjezdnego ojca chrzestnego (Tż brat) i musimy mu podostarczać te wszystkie zaświadczenia do spowiedzi i osobne z jego parafii. Potem on to musi u siebie załatwić i nam odesłać. Salę też już mamy, znaczy mamy zamówiony obiad i poczęstunek w restauracji , a my zapłacimy raptem 30-50 zł w zależności co będziemy chcieli na obiad i jakie przystawki. Orientujecie się może, czy jeśli pierwsze imię dziecka jest święte, to czy przy chrzecie konieczne jest nadawanie drugiego imienia? Bo mojej córci imię jest święte i wolałabym aby z tym jednym została sobie, bo potem milion imion w dokumentach widnieje Jakby nie było trzeba, to by było nam wygodniej, a niestety zapomniałam o to zapytać księdza. Czytałam, że wspominałyście o chrzczeniu dziecka w przypadku, gdy rodzice nie mają ślubu kościelnego. My nie mamy, ale trafiliśmy na sympatycznego księdza, który oczywiście zapytał nas o to, ale nie prawił na na ten temat kazania. Pytał tylko jakie są nasze plany w tym zakresie i namawiał abyśmy się w końcu zebrali i stanęli przed ołtarzem, bo tak będzie lepiej dla nas i dla naszego potomstwa. To wszystko i mówił to miło z uśmiechem.... a muszę przyznać, że obawialiśmy się tego typu pytań, gdy szliśmy do księdza ![]() Domi Gratki...
|
|
|
|
#2249 |
|
Zakorzenienie
|
Ciniusiowa nie wiem czy trzeba ale ponoć tak ja odrazu małemu dałam dwa mój jest Olivier Franciszek miał mieć na pierwsze Franio ale Tż się nie zgodził
|
|
|
|
#2250 |
|
Zakorzenienie
|
mąż pyta w pracy o jakieś mieszkanie, może ktoś coś ma albo zna kogoś kto ma
jest jedna szansa, ale jeszcze nic nie wiadomo, nie piszę żeby nie zapeszać
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:59.

ale wkrótce powinien być.
chciałam być twarda, dzielna i nie przejmować się nim

my juz po, wszytsko trwalo zaledwie 20 min, potem poszlismy na obiad ze swiadkami, teraz przyszlismy do domu, przebralismy sie i odpoczywamy. potem idziemy do mnie do domu. A jutro jedziemy nad Soline
ze ludzie tacy potrafią być...

mogli sobie darować odstawiać takie fochy
Jaka sama? A rodzinka, kumple i my tutaj? A facecika znajdziesz, a jak za wcześnie to będzie to jeszcze będziesz żałować, że się nie wyszalałaś tylko od razu na poważnie się życiem zajęłaś i zero zabaw (bo to różne facety bywają - no i jakiś Cię może b. kochać i tak zazdrosnym być, że nie puście Cię do koleżanek ni z tatą na rower, no i co wtedy?
ładnie, nie?i tamten sie tam bedzie wprowadzal, juz mu remontuje.Akurat teraz, kiedy sie wyprowadzilsimy, skorzystali z okazji. A mojemu Tz nawet 5 zł nie dali![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)