|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
BAN stały
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
![]() ano fajnie fajnie ![]() wstałam dopiero na obiad dzisiaj, ale nawet na poprawiny nie dałam rady jechać... wytańczyłam się z M. naprawdę było fajnie. zdjęcia jeszcze nie zgrane. Młoda wyglądała ślicznie ![]() Jestem trochę zaspana ale jeszcze obejrzę sobie film na lapku. @ nie mam, choć powinna dzisiaj być, a mnie nawet brzuch nie boli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2252 |
Zakorzenienie
|
no po prostu musialam sie pokazac w tym watku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2253 |
Zakorzenienie
|
byłam w tym mieszkaniu co pilnowałam bo dzisiaj wrodzili z Rodos dostaliśmy 3 ręczniki z różnymi napisami 2 z napisem Rodos a 1 Grecja.Mały dostał komplet spodenki plus bluzka-na bluzce mapa Grecji, dostał też koszulkę z reprezentacja piłkarską Grecji
![]() ![]() Wiecie ile w Grecji kosztuje chleb? Uwaga 3E ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2255 |
Zakorzenienie
|
Hej lejdiski
![]() witaj Ivi 1988 ![]() my bylismy nad Solina, bylo fajnie, tylko pogoda troche niedopisala ![]() Przed chwila poszli od nas znajomi, bo mieli przyjsc dzis na wódke, takie niby poprawiny ![]() Widze, że wiele z Was tutaj na watku jest tylko po slubie cywilnym:zanka, alkamor, blondi, cinusiowa ![]() Motylicaja ja jestem 5 lat starsza od Ciebie a widzisz, ze dopiero teraz ta kolej rzeczy (slub, dziecko) mnie spotyka, tak ze masz jeszcze wiele czasu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() Domi-wlasnie mailam cie spytac o wiek ehhe ![]() A ja cos osatnio dlugo siedze na kompie....eheh u mnie po stremu niedziela przeszla naszczescie bez deszczu bylo nawet przyjemnie.... Musze wam dziewczyny powiedziec ze czesto lapie sie na tym ze mowie cos mamie albo Kindze i przytaczam osoby z wizazu.... ![]() ![]() ide lulu buziolki ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2257 |
Zakorzenienie
|
byłam u Tż z taką bolącą szczęką, właśnie wróciłam i zaraz kładę sie spać, ciekawa byłam co u Was.
Zanka trzymam kciuki za mieszkanie. Zuzia, fajnie że weselicho udane ![]() Jagódka, mnie też się zdarza, tylko u mnie nie wiedzą co to wizaż i mówię wtedy "koleżanka" ![]() Dobranoc - kolorowych snów ![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-08-24 o 00:09 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2258 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was laseczki
![]() U mnie właśnie goście pojechali ( mieli wczoraj jechać, ale zostali jeszcze do dziś rana ). Ja już zdążyłam nadrobić zaległości wizażowe. Fajnie było ogólnie, bylismy w ZOO, w pałacu i parku wilanowskim, na opalaniu nad jeziorkiem ![]() Domi mam nadzieje, że dostałaś ode mnie życzonka na komórkę ![]() ![]() Zuzia fajnie, że wesele się udało, a piersi może bolą przed @ Aanka trzymam kciuki za rozwód, skoro już tak postanowione to pewnie musiało być niezaciekawie. Zanka mam nadzieje, że uda Wam się poszukać jakiegoś mieszkanka i się uwolnicie od dziadka, bo z tego co piszesz to jest tragicznie i sama bym nie wytrzymała. I dobrze, że @ przyszła - a mówiłam, że tak łatwo nie jest zajść w ciąże ![]() Resztę Lejdisek pozdrawiam
#2259 |
Zakorzenienie
|
modle się, żebyśmy jak najszybciej coś znaleźli, bo już serio psychika mi siada
dziś znowu dał popis, i od samego rana mam humor do ![]() usypiałam Filipa 15 min, w końcu jak zasnął włożyłam go do łóżeczka i poleciałam siku do pokoju wszedł pies, dziadek go zobaczył wszedł za nim i drze się swoim wspaniałym basem: po coś tu wszedł chodz tu akurat wyszłam z kibla a dziecko zaczyna płakać obudził go i poszedł a ja nie mogę młodego uśpić już 40 min nie śpi a ja nie mam na nic czasu i cały harmonogram dnia mi się sypnął po prostu super a jeszcze z ciekawostek to dziadek mądry i cudowny ma tak lewe ręce że rozbil taką dolną szklaną półkę w lodówce ![]() ![]() już mam dość mieszkania w tej norze, bo od kiedy wrócił dom znowu przypomina norę, syf, kiła i mogiła teraz poszedł na zakupy i pewnie zaraz wróci nawet pies się go panicznie boi i ucieka jak go widzi musimy się wszyscy uwolnic od tego człowieka, bo jeszcze w życiu nie widziałam i nie przypuszczałam że mogę być tak nieszczęśliwa przez jednego chłopa chyba jest ślepy i glupi skoro nie widzi jak rujnuje nam życie normalnie ja układam wysoki domek z kart a ten przychodzi i mi go z buta kopie i rozwala, z uśmiechem na twarzy i satysfakcją
#2260 |
Wtajemniczenie
|
Zanka poszukajcie może ogłoszeń w gazecie. Na pewno znajdziecie gdzieś mieszkanie do wynajęcia, bo szkoda Waszych nerwów. A dziadek jest bardzo mściwy, albo robi to specjalnie albo nawet nie zdaje sobie z tego sprawy ( może już w tym wieku tak się zachowuje -starsi ludzie czasem tak mają)
#2261 |
Zakorzenienie
|
przejrzałam ogłoszenia, aktualnych jest chyba z 5 ale cena nam nie odpowiada, czynsz plus odstępne waha się w granicach 1300 -1600 zł
mąż zarabia 2000 zl, więc nie dalibyśmy rady wyżyć za resztę, a nie liczę innych opłat typu woda, prąd, internet, cyfra... na necie czy w gazecie dają chyba ogłoszenia Ci którym nie udalo się wynając mieszkania ze względu na cenę po znajomości może łatwiej pójdzie no i ja napiszę ogłoszenie, że szukamy mieszkania, zostawię na tablicy ogłoszeń w supermarkecie
![]() |
#2262 |
Wtajemniczenie
|
Zanka trzymam mocno kciuki żeby Wam się udało uwolnić od piekła. Trzeba coś działać bo się wykończysz nerwowo.
A reszta Lejdisek to co - ŚPIĄ ?? Ja idę sprzątać mieszkanie, bo po gościach wygląda gorzej niż źle.
#2263 |
Zakorzenienie
|
Vcelko kochana oczywiscie, ze dostalam i bardzo sie ucieszylam, jak potem przeczytalam, ale nie odp, bo wiesz jak to u mnie z kontem. Poza tym jakos tak daleko przez weekend bylam od telefonu
![]() Zanka Twoj dziadek mnie osłabia ![]() ![]() Trzymajcie kciuki o 18, dzis mam wizyte u gina ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Domi teść raz gadał z dziadkiem, to obraził sie na 2 dni a potem zaczął od nowa
#2265 |
Zakorzenienie
|
To niech pogada jeszcze raz, najwyzej dziadek sie obrazi i bedzicie miec spokoj na jakis czas....
Kurde a nie mozna dziadka gdzies wyeksmitowac??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2266 |
Zakorzenienie
|
eeee dziadka się nie da
ale szukamy i wierzę że się uda mamy na oku jedno miejsce, teraz mieszka tam znajomy męża z pracy z rodzinką, wynajmują bo sami remontują górę domu u teściów i możliwe, że za niedługo się wyprowadzą to wskoczylibyśmy na ich miejsce no i ja do męża: ale jak oni będą tam mieszkać do grudnia? a mąż: i co nie wytrzymasz? a ja: to wtedy wyprowadzisz się sam z Filipem bo ja już dawno z okna na główkę skoczę no to powiedzial, że jak to nie wypali poszukamy dalej a nie będziemy czekać
#2267 |
Zakorzenienie
|
Zanka mąż w pracy jest to pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy, co Ty tu przezywasz. A ja on jest w domu to dziadek tez tak wpada?
Trzymam kciuki,zebyscie jak najszybciej cos znaleźli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2268 |
Zakorzenienie
|
po południu albo dziadek wychodzi albo nas nie ma więc mąż jest przy jednej wizycie może
![]()
#2269 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2270 |
BAN stały
|
Witam
![]() Jestem strasznie śpiąca ![]() idę pic kawę bo ledwo siedzę... @ brak a powinna byc wczoraj, po luteinie zawsze na 2 dzień mam, nigdy się nie zdarzyło oby była później.... ![]() grunt że na weselu nie miałam ![]() a gin powiedział że przyjechać po @ albo gdyby nie było to po 7 dniach od odstawienia luteiny.. wiec w razie czego pojadę w sobotę. Od dzisiaj 2 tygodnie do sprawy rozwodowej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2271 |
Zakorzenienie
|
Domi to ja też kciuki trzymam, a co
![]() ćwiczenia zaliczyłam i młody w końcu śpi ![]()
#2272 |
Wtajemniczenie
|
Ello lejdies
ja dzis na momencik - troche jeszcze musze w domu ogarnac, zrobic obiad i wybyc na miasto. Pozniej mam w planach podziobac troche nowej bizu i w koncu obrobic wszystkie swoje zdjecia. A co u mnie?- Nd w pracy, w So wizyta tesciowej na obiadku-na szczescie sie juz dobrze czuje-3 pobyty w szpitalu tego lata - to jakis koszmar byl. Teraz tylko dieta zoladkowa i zdjecie szwow...mam nadzieje, ze w koncu bedzie dobrze. Warsztaty bizu, ktore mialy sie odbyc w So - okazalo sie, ze babka jakas niepowazna - zapomniala mnie uprzedzic, ze sie nie odbeda a ja szlam po proznicy ![]() ![]() Ala- Fotki kamizelki wrzuce dzisiaj pozniej - co byscie sobie obejrzaly... Domi - bardzo mi przykro, ze rodzina TZta zachowala sie tak prostacko...i jeszcze raz zycze : wszystkiego najlepszego na nowej drodze zycia, byscie sie zawsze kochali i byli szczesliwi! Cinusiowa-hej! Agusia - jak zab dzisiaj? ogladalam twoja bizu na twoim watku-bardzo fajny ten nowy wrzut! - podkradlabym ci ta zielona bransoletkę... Zanka - kombinujcie z tym wynajmem mieszkania...BTW:w Trojmiescie ceny, ktore podajesz to jest minimalna cena za wynajem...niestety... Reszte pozdrawiam !
#2273 |
Zakorzenienie
|
Chcialam sie Wam pochwalic, ze przyszla paczka od jednej z Wizazanek
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2274 |
Wtajemniczenie
|
Domi-sliczne te ciuszki i strasznie duzo!!! chyba nie bedziesz musiala juz nic kupowac
![]()
#2275 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 |
Zakorzenienie
|
Domi super
![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Domi pochwal sie mieszkankiem... widzialam że masz fajną kanapę a obiecałaś coś pokazać please ![]() a możesz mi odpowiedzieć na kilka pytań? 1. czy Wy płaciliście kaucję przy wynajmie mieszkanka? 2. na jak długo podpisaliście umowę? 3. czy jeśli umowa jest np. na rok a człowiek chciałby się wcześniej wyprowadzić to jak to jest? 4. Wasze mieszkanie puste było? wiem, że mogliście wszystko na własną rękę zrobić, bo planujecie kiedyś je kupić a ja właśnie nie bardzo bo mieszkanie mamy tu, no i wolałabym częściowo umeblowane, tzn. kuchnia żeby miała meble a pokój/pokoje nie bo my swoje mamy i chcemy je zabrać znajomy kolegi ma do opchnięcia w razie czego pralkę i lodówkę z grosze tak póki co by nam wystarczyło, bo po co wydawać teraz kasę jak kiedyś* tu kuchnię zrobimy i wszystko będziemy na wymiar brać * kiedyś- czytaj jak dziadka nie będzie
#2277 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadzam się z zanka...domi pokaż jakieś fotki... zanka ja coprawda nie domi ale napiszę ci jak to u nas jest...więc tak...jeżeli chodzi o kaucję to zalezy od właściciela...my płaciliśmy kaucję tylko w jednym mieszkaniu...ale zdarza się to często albo np chcą za kilka miesięcy z góry żeby zapłacić....co do mebli etc to różnie strasznie z tym bywa....a co do umowy i wyprowadzenia się...tak naprawdę nic Ci nie mogą zrobić jeżeli jest to umowa między Wami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo wiesz, jak dziadek w międzyczasie ![]() ale jestem wredna ![]()
![]() |
#2279 |
Zakorzenienie
|
patrze na ciuszki i oczom nie wierze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:52.