|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2371 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Cytat:
![]() ![]() domi nie wiem czy doczytałas (u nas)ale twoje czary u mnie nie działaja...a szkoda ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2372 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
doczytałam, że napisałaś "a szkoda" ![]() ![]() ale @ jeszcze nie masz? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2373 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Więc nie wiem jak to z Wami jest kobietki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nawet mój mąż dawał sobie radę, bo ja pierwszy dzień po porodzie nie mogłam się zwlec z łóżka to mąż małego przewijał. To w pewnym momencie staje się naturalne nie martw się. muszę sie wyszykować, bo idziemy z małym na zakupy ciuszkowe dla niego, jak będę po retuszu ![]()
![]() |
#2375 |
Zakorzenienie
|
Zanko ślicznego masz tego pieska
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2376 |
Zakorzenienie
|
dzięki blondynko
![]() no duży już jest, ale ma dopiero 9 miesięcy i straszny dzieciak z niego czekam aż spoważnieje, bo teraz mamy w domu bardzo dużego szczeniaka ![]()
#2377 |
Zakorzenienie
|
zanka205 - patrzę na tego "pieseczka" i on nie jest zazdrosny o dzieciątko? Nie boicie się że taki agresor chodzi w koło małego?? Ja mam dwa kundelki w domu, które niby nic nikomu nie robią, ale ja już się boję żeby nie spoufalały się z czasem za bardzo i mimo, że dzidzi jeszcze nie ma, będzie za półtora miesiąca, to psy wiedzą już od kilku miesięcy, że od mojego łóżka wara, a do pokoju mogą tylko wejść i wyjść, żadnego leżenia nawet tam nie ma... serce mi się kroiło jak ich tego uczyółam ale... psów teraz nie pogonię, a o dzidzie trzeba dbać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2378 |
Zakorzenienie
|
Jane chcielismy isc na szkole rodzenia ale moj Tż pracuje do ok 17 przychodzi zmeczony wiec szkole odp.Ponoc to czy sie czegos tam nauczy zalezy od osoby prowadzacej.U Nas w Poznaniu koszt szkoły ok 400zł
ja tez mam duzego pieska on uwielbia dzieci wiec bede musiala go pilnowac.Ma 6 lat a tez jeszcze dzieciak. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2379 |
Zakorzenienie
|
nie boimy się
ogólnie pies nie spędza czasu przy dziecku, ma swoje posłanie i tam leży większość dnia staramy się nie spychać Bustera na dalszy plan, żeby właśnie nie poczuł się odrzucony, bo to mogłoby spowodować, że będzie zazdrosny. Jak już jest w pobliżu małego prawie nie zwraca na niego uwagi, czasem powącha i odchodzi. Nie interesuje się Filipem. Oczywiście jak pies jest koło synka mamy go na oku, bo wiadomo zawsze lepiej dmuchać na zimne. Wbrew pozorom amstaffy nie są takie agresywne, przynajmniej nie do ludzi, bo do psów owszem mogą być, taka ich natura. A do ludzi czemu mają być agresywne? Wypadki tego typu dzieją się w 99% z winy właścicieli, którzy nie mają ręki do psów, zwłaszcza ta rasa potrzebuje silnej ręki, trzeba od szczeniaka uczyć kto jest panem w stadzie, a że pies jest na końcu hierarchii bo ta rasa lubi dominować, ale nie jest agresywna. Prawda psy są masywne i silne, ale dobre podejście do nich sprawia że są takimi dużymi przytulankami. No chyba tyle na ten temat... ![]()
#2380 |
Zakorzenienie
|
ja planowałam mojemu przenieśc posłanie do innego pokoju a on wieczorkiem tylko na nim spi i tak patrzyl ze nie ma jego poduszki w tym miejscu wiec mi sie go zal zrobilo i znowu spi u Nas.
![]() Mój krzywdy nie zrobi jedyne co przez przypadek bo ma duza siłe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2381 | |
Zakorzenienie
|
co tam piesek, patrz na syna!coś mi się wydaje, że urośnie z niego przystojniak i łamacz serc, bo jest strasznie ładnym dzieckiem
![]() Cytat:
![]() ALA WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIEN ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-18 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Domi dzięki ![]()
![]() |
#2383 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio bardzo mało spie. Zawsze z Tz wstawalismy około 11,12, a od środy koło. W srode to w ogołe pobudka po 6 była
![]() ![]() a dzis miałam koszmary. Sniło mi się, że byłam u lekarza a on mnie nie chcial przyjac ![]() Zanka pamietasz jak rok temu rzucilas kosci za szafe?od tamtego momentu jakos zaciążyłaś ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2384 |
Zakorzenienie
|
Domi a jak planu ślubne? jakieś zmiany sie szykują?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2385 |
Zakorzenienie
|
No tak, przekładamy na przyszły rok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2386 |
Zakorzenienie
|
to super ze juz decyzja podjeta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2387 |
Zakorzenienie
|
w przyszłym tygodniu bedziemy dzwonic do restauracji, orkiestry, fotorgafa, itp. zeby dowiedziec sie jakie terminy maja wolne w przyszlym roku. My obstawiamy tak kwiecien
![]() ![]() Wszytsko bedzie tak, jak my byc tylko kilka miesiecy pozniej. Suknie te bede miala, ktora zamowila, podekrzewam ze na puerwsza przymiarke pojde nie w czerwcu ale w styczniu ![]() Tylko grawer na obraczkach mam 24.10.09 ale chyba mozna to zmienic prawda??? Mam nadzieje, że wszytsko dobrze bedzie. Blondi za tydzien we wtorek bede konczyla 7tydz, to chyba dobry czas na USG? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2388 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Upomnij się od doktora o pierwszą fotkę dziecka, bo nie zawsze pamiętają żeby zrobić wydruk z USG ![]() Polecam tą stronkę, ja na tych fotkach obserwowałam jak w danym tygodniu wygląda moja dziecinka: http://twoja-ciaza.com.pl/czlowiek1-7.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2389 |
Zakorzenienie
|
ja bym poszłam tak ok 8 tc .A idziesz prywatnie?
jak ja poszłam nic nie było widac pozniej przyszlam za 2 tyg.I za kazda wizyte 100zl hihi |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2390 |
Zakorzenienie
|
dziękuję za życzenia
![]() ![]() ![]() Jane, kochana, Tobie też wszystkiego najlepszego ![]() ![]() ![]() ![]() Ja dziś lekkiego dołka załapałam, ale @ się zbliża, wiec to pewnie dlatego. W każdym razie myślę, że jak w końcu dojdzie do IUI i się nie uda to dajemy sobie spokój z mężem na jakiś czas z leczeniem. Chcę zająć się czymś innym, mam wiele planów, wiem, że sporo ich się nie spełni, ale część jak się postaram to na pewno ![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że Olivce się uda, trzymam kciuki za jej bete. Należą jej się te dwie kreseczki, za to co przechodzi i za to co przeszła.
#2391 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja obczajałam tę stronę http://www.familie.pl/ za pomocą kalendarzyka chińskiego wyliczyłam sobie płeć ![]() ![]() http://www.familie.pl/Gravid/Kalende...ller-pojke.php cinusiowa sprawdź czy Tobie też wyszła dziewczynka ![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
Wiesz, jakie ja mam zdanie na temat przerw ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2392 |
Zakorzenienie
|
Oto co mi wyszło: ![]() Wynik: Chinka mająca 26 lat, zapłodniona w 8 miesiącu księżycowym powinna mieć... Dziewczynkę |
![]() ![]() |
![]() |
#2393 |
Zakorzenienie
|
Ala
Jak masz na imię - dobrze wiem, więc dziś życzenia złożyć Ci chcę. Mnóstwo radości, słodkiej miłości, pełnego szczęścia i wiecznej młodości. ![]() ![]() Jane Z serca płyną te życzenia: w datę Twego urodzenia zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia, moc radości! Zdrowie wiecznie niech Ci służy, uśmiech stale miej na twarzy, niech się spełni o czym marzysz. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2394 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no Tobie sie sprawdziło ![]() JANE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO, DUŻO ZDROWIA, SZCZEŚCIA, KOCHAJĄCEGO MĘŻA U BOKU, ZDROWEGO DZIDZIUSIA I SZYBKIEGO PORODU, SPEŁNIENIA NAJSKRYTSZYCH MARZEŃ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2395 |
Zakorzenienie
|
mi wyszedl syn
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2396 |
Zakorzenienie
|
wszytskim sie sprawdza ;P
ciekawe jak Zance wyjdzie ![]() Zanka rób tu nam testa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2397 |
BAN stały
|
Jestem już w domu...
idę spać...na dworze leje, pogoda straszna. R. to jakiś idiota dla mnie...zaczyna mnie wkurzać! |
![]() ![]() |
![]() |
#2398 |
Zakorzenienie
|
a co zrobił R.?
#2399 |
Zakorzenienie
|
mi wyszła dziewczynka hehe a mam synka
![]()
#2400 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
głupi burakello ![]() tam jest napisane, żesprawdza się w ponad 50%, czyli Ty jesteś w tej drugiej połowie ![]() mn9ie brzuch boli ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:14.