|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2401 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
Jane Wszystkego Najlepszego...
![]() Ala Sto lat Domi a propops niewiedzenia jak się dzieckiem zająć. Moja znajoma (tu w anglii) nie miała bladego pojęcia, w dodatku zero szans na pomoc teściowej czy mamy. Bała się że jest za mało zdyscypinowana itp Gdy była w ciąży kupiła sobie lalkę bobasa (taką sikającą, jedzącą itp) i na niej ćwiczyła ![]() Ja podszykowałam obiad. Teraz wlazłam pod kołderkę z kubeczkiem capucino i się relaksuje Brzuch mnie nadal napierdziela Małż na szkoleniu od jedynastej do niewiadomo kiedy
|
#2402 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2403 |
|
Zakorzenienie
|
cos mi sie zdaje, że pewna osoba go psychicznie zestresowała i probuje chamstwem naprawic to co zrobił wczesniej (podrywanie Ciebie)
|
|
|
|
#2404 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A poza tym pamiętasz jak pisałam że niby to się czegos dowiedziałam, że jak to niby ktoskłamie itp..coś mi się wydaje, że biedak ma cosna sumieniu i mysli, że czegoś się o nim dowiedziałam..bo od tamtej pory dziwnie się zachowuje ![]() Dobrze mu tak!!! Niech mysli! |
|
|
|
|
#2405 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
napewno ingerowała tutaj ona, może mu na niej choć troche zalezy skoro tak sie zachowuje dziwny typ...a zaczynałam go nawet lubic
|
|
|
|
|
#2406 |
|
BAN stały
|
ja to samo...ale zaczyna mnie ostro wkurzać...no daj spokój
|
|
|
|
#2407 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia zawiesza mi sie komp tu w domu i pisze drugi raz wiadomość. Moim zdaniem powinnas mu powiedziec, że nic nie bedzie z tej "przyjaxni" skoro sie tak opryskliwie zachowuje. Zreszta jego zachowanie jest dziecinne ![]() a u mnie mama zamowila takie jedzonko na 3 osoby, aaa jak mi burczy w brzuchu, zjem coś a za godzine juz mi burczy i mnie skreca z głodu, nie wiem czy to normalne. Ale mój Tz juz od jakiegoś tyogdnia mi mówił, że jem za dwoje
|
|
|
|
#2408 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2409 |
|
Zakorzenienie
|
Mama mi podcięła włoski, jakieś 2 cm
i zaczynaja "wyglądać"![]() Dzis Tz rodzice wyjechali na 1,5 miesiaca. ja przyszlam troche do domku. U Tz posprzatalismy kuchnie jeszcze przedtem, ale błyszczy teraz hehe |
|
|
|
#2410 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
jak ja bym chciała mieć taka długość włosów jak u Ciebie |
|
|
|
|
#2411 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Dziewczynki za życzonka śliczne!!!
![]() No naprawdę - aż się wzruszyłam Kochane jesteście!!! ![]() Ali, Blondi (ależ fajniutkie wierszykiem! Supcio! A ja lecę znów do nauki na jutro! Dziś strszne młotki miałam na tym wykładzie - normalnie szok A wczoraj jak dzienni faceci cosik przeszkadzali to ich myszami postraszyłam, bo w końcu brzuszek trochę jednak widać, więc kumają chyba wszyscy o co chodzi A Mój M kochany specjalnie na mą zachciankę zrobił mi pycha fryteczki Lecę - pa kochane!!! Jutro może popisze więcej i do Każdej cosik, dziś muszę się serio uczyć, a jeszcze nie zaczęłam jak zwykle , a jeszcze mnie cosik w nereczce pyka, albo nerwek jakiś znów zawiany - choc i tak lepiej żeby nerwek niż nereczka - o ludzie! Boli! 3mcie kciuki żeby było ok i nic!Właśnie - ZDROWIE najważniejsze!!! 3majcie się - pa pa! O ludzie! Teraz dopiero zauważyłam, że życzonka mi się na górze od wizażu świecą - no proszę! Ach- dziękuję więc też redakcji wizażu za pamięć
Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-04-18 o 21:45 |
|
|
|
#2412 |
|
Wtajemniczenie
|
Ello wszystkim
Jane, ALi - wszystkiego naj!!! niech wam szczescie sprzyja!!!
|
#2413 |
|
Zadomowienie
|
Dzięki Magdzia
|
|
|
|
#2414 |
|
Zakorzenienie
|
Jane
niestety taka młodzież dzis jest niedobra kurcze u mnie jakoś ludzie na wykładach siedzą cicho. Ale ja mam strasznie zdyscyplinowany rok, kilka wykładowców nam już to mówiło Jak długo bedziesz pracowała?niech dadzą Ci spokój, masz leżec, ja leże cały czas![]() magdaka13 ello, co słychować u Ciebie?
|
|
|
|
#2415 |
|
BAN stały
|
Jane widać że bije od Ciebie mega pozytywna energia...
Ja moze coś popiszę i spadam spać. Maskara ta koncepcja pracy
|
|
|
|
#2416 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie spoko - dzis w pracy na noc; a w dzien - shopping..wstyd sie przyznac ale ja chyba wyroslam juz z uwielbienia szwendania sie po sklepach. A dzis to istny marton-wczoraj zepsul nam sie telewizor i moj maz stwierdzil-to kupimy nowy. Wiec spoko - jeden sklep z telewizorami, drugi,trzeci..ja juz mialam dosc..wszystkie dla mnie takie same..ale w koncu jest !!! bo chyba juz bym nie dala rady wiecej porownywac parametrow,szukac martwych pikseli i patrzec czy te 100 Hz faktycznie cos daje..
No i przy okazji buty dla meza...a z nim to nie tak latwo..jak z babka normalnie..noga dluga i szeroka jak kajak, wiec znow jeden sklep,drugi,trzeci,czwart y..a bo fason nie ten,kolor nie taki, cena nie ta, rozmiar nie ten...ale sa!!! 2 pary..wiec bedzie spokoj na pol roku ))..a dla mnie skromnie: kawa, rajstopki (ostatnio uskuteczniam noszenie sukienek, bo u nas ciepelko nad morzem - choc dzisiaj zmarzlam jak pies! chcac wygladac ladnie [ach! ta proznosc ] i pudelko na drobiazgi koralikowe - gdzies trzeba trzymac te wsyzstkie skarby do nowego hobby .. no i smaczny obiadek u Turka
|
#2417 |
|
BAN stały
|
Ja zakupów nienawidzę...najlepiej wejść do sklepu kupic i wyjść...zawsze tylko wnerwiam się szukaniem..
|
|
|
|
#2418 |
|
Wtajemniczenie
|
no prosze...a ja myslalam, ze jestem jakas inna
![]() ja najbardziej lubie tak: lista zakupowa-idziesz, bierzesz, placisz i wychodzisz..a zajmuje to max 2h ...a nie 6h tak jak dzis...
|
#2419 | ||
|
BAN stały
|
[quote=Jane2008;11931378]"
Cytat:
Naprawde pomyslam tak.... Cytat:
![]() Witajcie wieczorowa porą ![]() Ja dzis mailam zmiany nastrojow jak u zaciążonej hehehe![]() a mianowice...Z moim dziadkiem nie ciekawie...wybudzila sie z tego zabiegu...ale nadla jest slaby....i podobno jest w stanie krytycznym... ![]() ![]() ![]() ![]() Dzis jak juz sie wyplaklam to moja przyjaciolka Kinga zorbila mi Fryzurke(kolor, podciecie) no a pod wieczor ogoladma komedie romantyczna...i nzow stwierdizlam ze nikt mnie niechce....ehhh ![]() ![]() ![]() Bo ja brzydka jestem i malo wartosciowa....ehhh.... ![]() buziaczki ![]() zyczonka Jane |
||
|
|
|
#2420 |
|
Wtajemniczenie
|
Jagodko-witaj
ladny fryz i do twarzy ci w tym kolorze...a co do komedii romatycznych - kiedys jak je ogladalam mialam identyczne mysli jak ty...a prawda jest taka, ze w wiekoszci przypadkow przeklamuja i pokazuja idealne zycie bez problemow...fajnie takie cos sobie poogladac..ale jak wiadomo nie wszyscy maja szczescie spotkac druga osobe na ulicy, gdy idzie po gazete, co nie? ja z moim mezem co prawda poznalismy sie na osiemnastce kumpeli..ale zanim zaczelismy byc para ..czailismy sie jak stare czajniki..co nam pomoglo w sumie to byly wspolne zainteresowania ...jeszcze wtedy gry komputerowe i cuda, ktore mozna bylo zrobic na kompie... wiec, co bym ci polecala - szukac chlopakow tam gdzie moga byc - czyli np. na imprezkach, koncertach, poprzez kolezanki - tak polowa moich kumpel spotykala sie z kumplami mojego meza w pewnym czasie no i poprzez wspolne zainteresowania - nie wiem co tam cie mocno kreci : konie, taniec, czy moze cos jeszcze innego..moze wolontariat ? [tutaj tez sporo chlopakow wbrew pozorom sie kreci]...a z fajnych filmow polecam np. ostatnio widziany 'Wszystko jest iluminacja' lub filmy Almodavara [niby o milosci ale w pokretny sposob]...
|
#2421 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ja wsumie to czasem jest mi strasznie smutno i zle ze nie mam jeszcze chlopaka...ale juz teraz chyba dochodze do wniosku ze nic na sile nie bede szukac na sile...to moze znajde...tego jedynego.... ![]() buziaczki I dobranocka ![]() |
|
|
|
|
#2422 |
|
Rozeznanie
|
http://www.youtube.com/watch?v=9lp0I...eature=related
słucham i rycze i znowu słucham i znowu rycze.... ![]() jak dla mnie to diament... piękny bo nieoszligowny
|
#2423 |
|
BAN stały
|
Spadam do szkoły
|
|
|
|
#2424 |
|
Zakorzenienie
|
Jagódka ładna fryzurka masz zdolna koleżanke
![]() Piwusia Ty tez tak wczesnie w niedz sie obudziłaś? ja od 4 nie śpie sama nie wiem czemu juz pochlonelam budyn czekoladowy hihihiDzisiaj znowu jedziemy na grilla Zuzia udanego dzionka ![]() Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-04-19 o 06:45 |
|
|
|
#2425 |
|
Zakorzenienie
|
Jagódka, tak mi przykro że z dziadkiem nie najlepiej
ale trzeba mieć nadzieje, dziadek jeszcze poczuje się lepiejco do fryzurki i koloru to super wyglądasz co do własnego TZ, młodziutka jesteś, niejednego będziesz jeszcze miała zobaczysz, jeszcze potem zatęsknisz za czasami singielskimija dziewczyny muszę miec wenę na zakupy, czasem bardzo lubie chodzić po sklepach,a czasem to mam dość. Najgorzej, jak wiem, że muszę sobie coś kupić, na przyład w chwili oebcnej musze buty sobie kupić, no i nic mi się nie podoba!! a to, co mi się podoba, to drogie a założe się, że jakbym nie potrzebowała butów to widziałabym setki ładnych butów po przyzwoitej cenie
|
#2426 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc Lejdis
![]() Motylicaja ładny kolorek ![]() Madzia13 to nie kupiliscie tego tv? a ile calowy chcecie?pewnie taki na pół ściany Zuzia miłego dnia w szkole Ci zycze, pokaz co niektórym na co Cię stać Piwusia jaka Ty wrażliwa dusza Ala, Blondi Nie wiem, czy to mozliwe ale chyba tak, od jakiegoś czasu mam duży brzuch, głownie wieczorami. Mówiłam Wam, że mi z piwa urósł, a to chyba jednak nie z piwa. Tz sie wczoraj zaszokował, bo mi wystaje, głownei wieczorami
|
|
|
|
#2427 |
|
Zakorzenienie
|
Domi a dodzwoniłaś sie do lekarza wczoraj?
|
|
|
|
#2428 |
|
Zakorzenienie
|
nie, nikt nie odbierał wczoraj jutro zadzwonie
|
|
|
|
#2429 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi wieczorami zawsze po całym dniu brzuch tak wywala.
Ja miałam identycznie....
|
#2430 |
|
Rozeznanie
|
Ja Blondyneczko w ogóle cuś spać nie mogę
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.

dziwny typ...a zaczynałam go nawet lubic 

i zaczynaja "wyglądać"

, a jeszcze mnie cosik w nereczce pyka, albo nerwek jakiś znów zawiany

niestety taka młodzież dzis jest niedobra