|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2461 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
No calkiem mozliwe, ze masz jakies problemy z hormonami, zrob lepiej te badania...
A ja sie musze pochwalic, ze w ciagu ostatniego miesiaca udalo mi sie przytyc prawie 2 kg... ![]() Waze teraz niecale 55 kg ![]() ![]() zuzia to ciekawy weekend sie zapowiada z M..... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2462 |
BAN stały
|
Mi też ciężko przytyć, ważę 55kg na 171cm, przez tego jołopa ex ważyłam w styczniu 49.
Weekend z M będzie krótki tym razem, następny będzie dłuższy. za tydzień w poniedziałek już sprawa ![]() ciekawe jak aankaa szaleje ze swoim lubym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2463 |
Zakorzenienie
|
hehh to mamy podobnie, bo ja mam 170 cm wzrostu
![]() rozprawa za tydzien, wiec narazie nie mysl o niej, ciesz sie ze masz M. przy sobie,a reszta sie nie liczy ![]() dobra ja spadam na obiadek zdobyc pare cennych kJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2464 |
Zakorzenienie
|
a ja mam wręcz odwrotnie dziewcczyny, nie jem dużo a moja waga i tak pokazuje jakbym jadła ogromne ilości, także dobrze macie. Taką tendencję do tycia i problemy z trawieniem chyba po mamie odziedziczyłam, alewalczę z tym jak mogę.
Miłego weekendu kochane ![]()
#2465 | |
BAN stały
|
PEWNIE>>>>
![]() Cytat:
Wczoraj to tak pofiltrowalam z 2 kolesiami ze az do 3.30 ![]() ![]() A dzis spalam do 10....i lezalam w lozku do 13...a pozniej sniadanie... i znow klikanie z facetami..... ![]() a o 17 ide do znajomych to bedzie fajanie... AA pogoda do bani leje deszcz.... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2467 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]()
#2468 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2469 |
Zadomowienie
|
Hej Lejdis
![]() O ludzie! Ale się u nas dzieje - śluby, noce poślubne, nowe mieszkanka, flirciki, romanse, nowe miłości, rozwody, narodziny, chrzciny, no i ... biżu oraz zakupki ![]() ![]() ![]() A u nas też się dużo dzieje - och, mówię Wam Lejdiski Miłe, ileż emocji od tego pamiętnego piątku 7 sierpnia, ła! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aha - no i tę korektę robiłam, więc znów nocami musiałam (wczoraj w końcu o 4:30 skończyłam ![]() To dlatego Kochane nie pisałam ![]() Po chrzcie w naszym kościele obiadek+torcik z kawką/herbatką zrobimy w restauracjo-pizzerii ![]() ![]() ![]() Sorry Lejdiski Drogie, że w tym tygodniu się nie odzywałam, no ale już wiecie co robiłam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() DOBRANOC ![]() ![]() ![]() Aha - no i mam prośbę do Zuzi o linka do fotos (suknia, wesele), o to samo do Domi (ślub, suknia) i Vcelki (mieszkanko, które bardzo się Lejdiskom podobało) - PLEASE! Świeżym mamusiom też się z pewnością nie odmawia ![]() Edytowane przez Jane2008 Czas edycji: 2009-08-29 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2470 |
BAN stały
|
EJJJJ dziewuchy gdzie was wcielo....
![]() ![]() A juz wiem.... zapewne Zuzia ze swym M......a reszta z rodzinka...tlyko ja sama na tym forum....eheh ![]() ![]() ![]() ![]() dzieki JANE ![]() Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-08-29 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2471 |
Zadomowienie
|
Heja Jagódka
![]() To dziś nie flirtujesz na gg? ![]() No jam to "nocny marek", Jacus pewnie też ![]() ![]() Zaraz pewnie będzie "amciu", no i tę okładke muszę zrobić - a Ty? To pewnie zaraz zagadasz z którymś z tych 3, nie? To jak coś to miłej gadki, no i spotkanka kiedyś może z którymś z nich (z najfajniejszym ![]() PA! ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2472 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2473 |
Zakorzenienie
|
Jane moje zdjecia na NK
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2474 |
Wtajemniczenie
|
Hejka dziewczyny.
Chyba najwyzszy czas wrocic do swiata zywych ![]() ![]() Moja niunia troszke daje mi czadu w nocy w zwiazku z czym nie bardzo funkcjonuje w dzien. Poza tym ma/miala zatkane kanaliki lzowe i przyplatala sie do niej jakas paskudna bakteria ![]() ![]() ![]() A moje cycki ![]() ![]() ![]() Co tam jeszcze u mnie...??? Chyba nic. Karmienie, odbijanie i przewijanie, karmienie, odbijanie i przewijanie. Jane a jak twoje piersi ![]() Zuzia ja tez poprosze o ten link ze zdjeciami ![]() Domi super urzadzilas sobie to mieszkanko a przynajmniej ten pokoj ktory widzialam. Bardzo mi sie podoba ![]()
#2475 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2476 |
Zakorzenienie
|
Domi zob jak podkoniec bedzie wszystko bolec
![]() ![]() Syla ja z jednej str się ciesze ze nie karmie. ![]() Jane super ze wreszcie jest ok bo ost same złe(czyt zdrowie) rzeczy Ciebie spotykały Garfildek Ty przytyłaś 2kg a ja chce cosik zgubić chętnie oddam ![]() My dzisiaj na grillu byliśmy rodzice zostali a My do domciu wróciliśmy. Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-08-29 o 23:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2477 |
Zakorzenienie
|
Syla, biedna malutka
![]() ![]() ![]() Jane, z Tobą wróciły kolory na wizaż ![]() ![]() ![]() ![]() Słonko u nas za oknem świeci, zaraz wyjdę sobie z Miśką (mąż tradycyjnie jak co weekend ogląda swój serial ![]() ![]() Blondi, ja też chcę zgubić kilka kg, może razem się zrzucimy na naszego Garfildka? ![]() ![]() ![]()
#2478 |
Wtajemniczenie
|
Cześć Lejdiski,
Ja się wczoraj nie odzywałam, bo byliśmy w Ikei, a tam jak się chodzi po tym sklepie to czas bardzo szybko leci i później byłam już padnięta. Dziś będziemy wieszać telewizor na ścianie - mam nadzieje, że nie spadnie ![]() Syla - współczuję, że malutka musi się męczyć z oczkami ropiejącymi, ale mam nadzieje, że po antybiotykach przejdzie. Jak Lenka pogryzła Ci sutki to może karm przez takie "kapturki" ? Jane - trzymam kciuki za książkę. I cieszę się, że u Ciebie minęły już problemy zdrowotne. No i nadal CZEKAMY NA ZDJĘCIE JACUSIA !!! Garfi gratuluję przytycia, ja też wiem co to oznacza, bo zawsze mam z tym problem, dopiero w styczniu br moja waga pokazała pierwszy raz w życiu powyżej 50 kg ( wtedy byłam w ciąży ) i waga do tej pory na szczęście nie spadła, a dziś jest 52-53 kg przy 165cm. Domi jak się dziś czujesz? Kręgosłup Cię boli czy brzusio ? Ja jutro zaczynam rehabilitacje, więc mnie nie będzie od rana - trzymajcie kciuki, żebym po ćwiczeniach nie cierpiała.
#2479 |
Zakorzenienie
|
hejka
![]() vcelka daj znnac jak na rehabilitacji bylo, bo ja jutro do masarzysty sie wybieram z tym moim kregoslupem i zobaczymy co to bedzie ;/ ali i blondi przyjme kazdy kg... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2480 |
BAN stały
|
Witacjicie niedzielnie
![]() ![]() ja troszke niewyspana bo znow filtrowalam z facetami do 3.30 ![]() ![]() ale za to szczesliwa z rozmow...... Wlasnie zaraz ide na spacerek i na cmentarz.... wypieknilam sie kolczyki...itp........ehh ee ![]() ![]() buzka milej niedzieli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2481 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Vcelka dzieki, dzis czuje sie lepiej. I nie zapominam brac magnezu, poza tym sie ochłodzilo i juz jest lepiej ![]() Juz sie nie moge doczeklac nastepnego weekendu, bo jedziemy do Auchanu po czesc wyprawki, bo tam widzialam strasznie tanie i duzy wybor. Min. przewijak i rożek juz napewno kupimy ![]() Dzis moj Tz robi obiad ja mu tylko pomagam ![]() Motylicaja milego podrywu, na cmentarzu to bylby taki romantyczny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2482 |
Wtajemniczenie
|
Ello lejdies
troche sie nie odzywalam - jakis taki dziwny czas ostatnio - czlowiek sie przejmuje rzeczami, ktore powinien olac...ale tak bywa niestety czasem... W czw bylam na wycieczce z moim ojcem w Zarnowcu - polecam chociaz raz zobaczyc ta elektrownie - bo robi wrazenie i w koncu czlowiek wie skad ma prad w scianie ![]() Tutaj troche naszych fotek: http://outdoors.webshots.com/album/563941905BgydKp Dla ciekawych mojej nowo-nabytej kamizelki: http://outdoors.webshots.com/photo/2...91747771gsORiv Dzisiaj dzien lenia - znaczy przygotowywuje sie do urlopu, ktory zaczynam we wtorek. Plany urlopowe - przygotowac sie do egzamu na prawko i stworzyc troche nowej bizu. I oczywiscie czeka mnie troche nowych ksiazeczek do przeczytania. Dzisiejszy wieczor zas sygnowany u nas koncertem Ennio Morricone w Stoczni Gdanskiej. Ciekawa jestem co ten artysta nowego pokaze...
#2484 |
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj bylam z Tż na zakupach bo chciał sobie jakies bluzki kupic.On nic nie kupil a jak kupilam torebke
![]() ![]() Jutro moze wkleje focie czekam jeszcze na te z allegro moze jutro dojda.Zamowilam tez stroj kapielowy tez moze jutro dojsc.Zamowilam tez Shimmer Diora ale dopiero jutro zaplace wiec nie wiem kiedy do mnie dojdzie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2485 | ||||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() i ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tobie tez wysyłam link na priva ----------------------------------------------------------------- Mój kochany pojechał dzisiaj wcześniej, bo ostatnia niedziela wakacji i pewnie duzy ruch na drodze. Za tdz się widzimy, jedzie ze mną na sprawę, tyle że do sądu nie pójdzie, pójdę sama. Ale chce mnie wspierać. Pytał czy myślę o tym, ale póki co staram się nie myśleć. Dałam mu ciacho do domku ze śliwkami ![]() ![]() za 2 tyg o tej porze będę w drodze w góry ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2486 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() a wlasnie wrocilam ze spacerku 3 h......fajnie bylo bo pogoda cudnaaa ![]() ![]() a teraz odpoczynek po obiadku i na rowerek... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2487 |
BAN stały
|
Boli mnie głowa
![]() moje kochanie już szczęśliwie do domku dawno zajechało, ja byłam w kościele. Słyszeliście pewnie o katastrofie w Radomiu ![]() Orientujecie się może czy poziom estrogenu trzeba badać w jakimś określonym dniu cyklu? Czy mogę w dowolnym. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2488 |
Zakorzenienie
|
Zuzia a estrogen to nie po @ sie bada
![]() ![]() Motylicaja a Ty wolisz starszych czy takich rowiesnikow? ![]() Madzia13 Ty to lubisz takie wyjscia i koncerty, ja polowy tych artystow, a raczej wiekszosci, ktorych wymieniasz nie kojarze ![]() ![]() Blondi fotki zakupow, please ![]() Jane z tego co opisujesz to macierzynstwo Ci bardzo sluzy. Jak w ogole sampoczucie? ![]() Syla nie chce nawet myslec o karmieniu....pamietam jak sie balas tego najbardziej. Jak czytam o zdarciu sutkow do krwi to mi sie az cos robi....jeny to takie straszne???jak w ogole sobie z Tz radzicie, pomaga Wam ktos? ![]() dziekuje, ze Ci sie mieszkanko podoba. Ale tam jeszcze duzo rzeczy nam brakuje, bo meble bedziemy kupowac,l ozeczko tez stanie na poczatku/ No i od tych zdjec to sie zmienilo to, ze mamy tv podlaczone i stoi troszke inaczej przesniete:P Mi mama dala taka kosz wiklinowy, ale nie taki pleciony jak wiklina tylko troszke inaczej. Nareszcie mam, gdzie moje roze pochowac. Dodam, ze ma on 15 lat a jest taki super. Nigdy mi w domu go nie chciala dac, ale teraz nadeszla ta chwila ![]() ![]() My bylismy z Tz i moimi rodzicami w sasiednim miasteczku na imprezce. objedlismy sie lodami, goframi, jakimis chipsami z ziemniakow, jeszcze placki za darmo dawali ![]() A Tz dzis zrobil dobry obiadek ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-30 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2489 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2490 | ||
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Jane, fajnie usłyszeć że u Ciebie wszystko dobrze ![]() Syla, biedna ta Twoja Lenka, ale wierzę że z każdym dniem będzie tylko lepiej ![]() Kurcze, rozleniwiłam się jak nie wiem co, a jutro rada i od wtorku praca,
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:50.