Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:* - Strona 83 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-29, 11:43   #2461
garfieldek
Zakorzenienie

Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*

No calkiem mozliwe, ze masz jakies problemy z hormonami, zrob lepiej te badania...

A ja sie musze pochwalic, ze w ciagu ostatniego miesiaca udalo mi sie przytyc prawie 2 kg...

Waze teraz niecale 55 kg ale dla mnie to spory sukces, bo jakos ciezko mi jest przytyc... Szkoda tylko, ze wiekszoscitluszczyku idzie mi w brzuch i pupe, no ale trudno, przynajmniej juz takim szkieletkiem nie jestem....

zuzia
to ciekawy weekend sie zapowiada z M.....

Wymianka
garfieldek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 12:09   #2462
Zuziunia
BAN stały

Mi też ciężko przytyć, ważę 55kg na 171cm, przez tego jołopa ex ważyłam w styczniu 49.

Weekend z M będzie krótki tym razem, następny będzie dłuższy.

za tydzień w poniedziałek już sprawa jadę z M i moją mamą.

ciekawe jak aankaa szaleje ze swoim lubym
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 12:18   #2463
garfieldek
Zakorzenienie

hehh to mamy podobnie, bo ja mam 170 cm wzrostu

rozprawa za tydzien, wiec narazie nie mysl o niej, ciesz sie ze masz M. przy sobie,a reszta sie nie liczy

dobra ja spadam na obiadek zdobyc pare cennych kJ

Wymianka
Stary 2009-08-29, 13:40   #2464
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

a ja mam wręcz odwrotnie dziewcczyny, nie jem dużo a moja waga i tak pokazuje jakbym jadła ogromne ilości, także dobrze macie. Taką tendencję do tycia i problemy z trawieniem chyba po mamie odziedziczyłam, alewalczę z tym jak mogę.
Miłego weekendu kochane
Stary 2009-08-29, 13:45   #2465
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
Flirciara

ja oglądam filmy... bo cóż mi zostało....
PEWNIE>>>>

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Witam mało się odzywam, bo nie mam właściwie co pisać, ale czytam Was, także na bieżąco jestem

u mnie poranny seksik a potem leniwa sobota idę niedługo do Lidla, dziś chcę spróbować nowego dania, też z kuchni świata. Zachęciłam się po indyjskich eksperymentach, do próbowania różnych potraw z całego świata.

Jagódka, widzę, że choroba czy nie, ale flirtować trzai tak trzeba pamietaj, że trzeba pocałowac wiele żab, zanim się znajdzie księcia
OJJ ja tez by sie posexila ale nie mam z kim...wreszcie musze kogos znalezc.....

Wczoraj to tak pofiltrowalam z 2 kolesiami ze az do 3.30 na gg pisalam....

A dzis spalam do 10....i lezalam w lozku do 13...a pozniej sniadanie... i znow klikanie z facetami.....

a o 17 ide do znajomych to bedzie fajanie...

AA pogoda do bani leje deszcz....
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 13:51   #2466
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

u mnie też leje, a Ty Motylku tylko flirtujesz wirtualnie czy masz w perspektywie jakieś spotkanie??
Stary 2009-08-29, 14:09   #2467
zanka205
Zakorzenienie

dzień dobry

"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu"

zanka205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 14:16   #2468
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez gusiak23 Pokaż wiadomość
u mnie też leje, a Ty Motylku tylko flirtujesz wirtualnie czy masz w perspektywie jakieś spotkanie??
Wiesz sama nie wiem....

jedne mieszka w Sandomierzu a ten 2 gdzies odalone odemnie o 3.5h drogi..autem......

zoabczy sie jak to bedzie
Stary 2009-08-29, 21:52   #2469
Jane2008
Zadomowienie

Hej Lejdis
O ludzie! Ale się u nas dzieje - śluby, noce poślubne, nowe mieszkanka, flirciki, romanse, nowe miłości, rozwody, narodziny, chrzciny, no i ... biżu oraz zakupki - generalnie super, bo Zuzia i Aanka, które niefajne przeżycia z rozwodami mają, już są znów zakochane i happy , no fajnie fajnie

A u nas też się dużo dzieje - och, mówię Wam Lejdiski Miłe, ileż emocji od tego pamiętnego piątku 7 sierpnia, ła! No Dzidzi rośnie, je , więc tematu laktacji uczę się tym razem na własnej "skórze" , a raczej Jacuś mnie uczy , kurowałam się (antybiotyków mam dość - beee, bee, brr!), goście nas powoli już nawiedzają, do lekarza z kontrolami chodziliśmy (pediatra, okulista - po fitoterapii trzeba, no i ja do ginki - - -no i wszystko dobrze u nas! Ja wczoraj u ginki byłam i rzekła, że już zapomniec o tych problemikach mogę, bo wszystko tam ładnie, jupi ), no i chrzciny szykujemy - - to już za tydzień, 6 września (u nas w rodzinie takie mamy zasady żeby Baby najszybciej ochrzcić, no i tak chcemy, więc Jacuś praktycznie miesiąc będzie miał )
Aha - no i tę korektę robiłam, więc znów nocami musiałam (wczoraj w końcu o 4:30 skończyłam , no i teraz jeszcze nad okładką popracować i wysyłać! I już 3mać tylko za efekt końcowy - oby już nie było z tym wydaniem żadnych komplikacji!
To dlatego Kochane nie pisałam - seryjnie nawet kompa nie włączałam!
Po chrzcie w naszym kościele obiadek+torcik z kawką/herbatką zrobimy w restauracjo-pizzerii przy naszym osiedlu (potem ciasta, sałatki u nas - raczej w stylu "szwedzkiego stołu" , więc wiecie - ustalenia, menu, telefony do rodzinki, a dziś Jacusiowi ubranko kupiliśmy jednak (49 zł), ale blue marynarskie takie, więc jeszcze będzie można je gdzieś ubrać (bo moje kumpele miały ładne ubranka, ale za duże wszystkie!), no i talerze, bo mieliśmy tylko po 6 wszystkich i już wcześniej o tym myśleliśmy, że się przydadzą

Sorry Lejdiski Drogie, że w tym tygodniu się nie odzywałam, no ale już wiecie co robiłam - ja też wiem co u Was, bo już poczytałam i teraz muszę już króciutko Wam tylko napisać, że 3mam za Was i cieszę się, że miłości się rozwijają (Zuzia, Aanka, no i Domi, bo wszak żonką już została , flirciki kwitną (Jagódka), mieszkanka pięknieją i nowe się szykują (Domi, Zanka, no a kiedyś i Gusia , wakacje, wesela, zakupy i sprzedaże się udają (Garfieldek, Sunset, Zuzia, Blondi, Vcelka), zdrowie dopisuje i się reperuje (Vcelka, Garfieldek, Gusiak z ząbkiem, no i ja Jane oczywiście , zdolności i projekty się realizują (Magdzia z biżu - dobrze, że się tekstem tej specu nie przejmujesz , Gusiak, no i Jane także z tą książką - OBY!), seksiki poranne się udają (Ali ), garderoby się powiększają (wszystkie zakupoholiczki, no i Domi z ciuszkami dla Malutkiej - ojej, ileż tego! Jacuś tyle chyba nie ma , chrzciny się szykują (Alkamor, Zanka, Ciunusiowa, Jane , no i mamusie świeże sobie radę dają, a Dzidzie to wytrzymują (Syla, Jane - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - i lecę do mężusia, Jacusia i okładki książki mej!

DOBRANOC - widzę, że jak mnie nie ma to kolorów u nas mało

Aha - no i mam prośbę do Zuzi o linka do fotos (suknia, wesele), o to samo do Domi (ślub, suknia) i Vcelki (mieszkanko, które bardzo się Lejdiskom podobało) - PLEASE! Świeżym mamusiom też się z pewnością nie odmawia

Edytowane przez Jane2008
Czas edycji: 2009-08-29 o 22:01
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 21:56   #2470
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

EJJJJ dziewuchy gdzie was wcielo....

A juz wiem....

zapewne Zuzia ze swym M......a reszta z rodzinka...tlyko ja sama na tym forum....eheh ale za to mam chlopakow z gg

dzieki JANE tlyko ona chodz z dzieciaczkiem ale jest w sobotni wieczorek...ehhe

Edytowane przez Motylicaja
Czas edycji: 2009-08-29 o 21:59
Stary 2009-08-29, 22:04   #2471
Jane2008
Zadomowienie

Heja Jagódka
To dziś nie flirtujesz na gg?
No jam to "nocny marek", Jacus pewnie też , więc wiesz...
Zaraz pewnie będzie "amciu", no i tę okładke muszę zrobić - a Ty?
To pewnie zaraz zagadasz z którymś z tych 3, nie? To jak coś to miłej gadki, no i spotkanka kiedyś może z którymś z nich (z najfajniejszym

PA!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-29, 22:14   #2472
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
Heja Jagódka
To dziś nie flirtujesz na gg?
No jam to "nocny marek", Jacus pewnie też , więc wiesz...
Zaraz pewnie będzie "amciu", no i tę okładke muszę zrobić - a Ty?
To pewnie zaraz zagadasz z którymś z tych 3, nie? To jak coś to miłej gadki, no i spotkanka kiedyś może z którymś z nich (z najfajniejszym

PA!
Ja filtruje i pisze na wizazu....
Stary 2009-08-29, 22:16   #2473
domi7ks
Zakorzenienie

Jane moje zdjecia na NKja jutro napisze wiecej, dzis mnie wszytsko boli, ciezko mi siedziec, lezec, a yu jeszcze ponad 3 miesiace do finału

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 22:21   #2474
syla39
Wtajemniczenie

Hejka dziewczyny.

Chyba najwyzszy czas wrocic do swiata zywych. Troszke niedobrze sie dzialo u mnie wiec sie nie odzywalam. za duzo zmartwien na glowie.
Moja niunia troszke daje mi czadu w nocy w zwiazku z czym nie bardzo funkcjonuje w dzien. Poza tym ma/miala zatkane kanaliki lzowe i przyplatala sie do niej jakas paskudna bakteria. Ma okropne ropiejace krostki na twarzy. Nie dalo sie rozgonic normalnymi masciami, trzeba bylo podac antybiotyk. I tak moja wtedy 9 dniowa coreczke zaczelam faszerowac antybiotykiem. Przypuszczam ze zlapala cos w szpitalu

A moje cycki. O bosze jak bola. Mala pogryzla mi sutki do krwi, jak ja karmie to sycze z bolu. Czekam tylko dnia kiedy ten bol minie bo jak narazie to kazdy jej posilek to moj stres.

Co tam jeszcze u mnie...??? Chyba nic. Karmienie, odbijanie i przewijanie, karmienie, odbijanie i przewijanie. Jane a jak twoje piersi

Zuzia ja tez poprosze o ten link ze zdjeciami.

Domi super urzadzilas sobie to mieszkanko a przynajmniej ten pokoj ktory widzialam. Bardzo mi sie podoba

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 22:39   #2475
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Jane moje zdjecia na NKja jutro napisze wiecej, dzis mnie wszytsko boli, ciezko mi siedziec, lezec, a yu jeszcze ponad 3 miesiace do finału
ja nie ma twojego NK...wiec ja tez tego nie widzialam.....

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Hejka dziewczyny.

Chyba najwyzszy czas wrocic do swiata zywych. Troszke niedobrze sie dzialo u mnie wiec sie nie odzywalam. za duzo zmartwien na glowie.
Moja niunia troszke daje mi czadu w nocy w zwiazku z czym nie bardzo funkcjonuje w dzien. Poza tym ma/miala zatkane kanaliki lzowe i przyplatala sie do niej jakas paskudna bakteria. Ma okropne ropiejace krostki na twarzy. Nie dalo sie rozgonic normalnymi masciami, trzeba bylo podac antybiotyk. I tak moja wtedy 9 dniowa coreczke zaczelam faszerowac antybiotykiem. Przypuszczam ze zlapala cos w szpitalu

A moje cycki. O bosze jak bola. Mala pogryzla mi sutki do krwi, jak ja karmie to sycze z bolu. Czekam tylko dnia kiedy ten bol minie bo jak narazie to kazdy jej posilek to moj stres.

Co tam jeszcze u mnie...??? Chyba nic. Karmienie, odbijanie i przewijanie, karmienie, odbijanie i przewijanie. Jane a jak twoje piersi

Domi super urzadzilas sobie to mieszkanko a przynajmniej ten pokoj ktory widzialam. Bardzo mi sie podoba
Fajnie ze napsialas....biedactwo to twoje OJJ ja tez mailam zatkana jak bylam mala...i nie lekarze idioci na zywca mi wielka iglo przebijali... bez znieczulenia...nie ma co sie dziwnic bylo to w 1989r....

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-29, 23:30   #2476
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Domi zob jak podkoniec bedzie wszystko bolec
Syla ja z jednej str się ciesze ze nie karmie.
Jane super ze wreszcie jest ok bo ost same złe(czyt zdrowie) rzeczy Ciebie spotykały
Garfildek Ty przytyłaś 2kg a ja chce cosik zgubić chętnie oddam

My dzisiaj na grillu byliśmy rodzice zostali a My do domciu wróciliśmy.

Edytowane przez blondynkapoznan
Czas edycji: 2009-08-29 o 23:32
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 08:21   #2477
Aliszcze
Zakorzenienie

Syla, biedna malutka buziak od cioci Ali

Jane, z Tobą wróciły kolory na wizaż a do seksiku porannego dodam też wieczorny i nic więcej już nie powiem

Słonko u nas za oknem świeci, zaraz wyjdę sobie z Miśką (mąż tradycyjnie jak co weekend ogląda swój serial). a potem do Tesco do pasażu na zakupy bo dziś odwiedza nas kuzyn z synkiem malutkim i chcę coś małemu kupić od cioci i wujka

Blondi, ja też chcę zgubić kilka kg, może razem się zrzucimy na naszego Garfildka?wczoraj brzuszki zrobiłam był też długi spacer z Misią i mężem

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 09:10   #2478
Vcelka
Wtajemniczenie

Cześć Lejdiski,
Ja się wczoraj nie odzywałam, bo byliśmy w Ikei, a tam jak się chodzi po tym sklepie to czas bardzo szybko leci i później byłam już padnięta.
Dziś będziemy wieszać telewizor na ścianie - mam nadzieje, że nie spadnie

Syla - współczuję, że malutka musi się męczyć z oczkami ropiejącymi, ale mam nadzieje, że po antybiotykach przejdzie. Jak Lenka pogryzła Ci sutki to może karm przez takie "kapturki" ?
Jane - trzymam kciuki za książkę. I cieszę się, że u Ciebie minęły już problemy zdrowotne. No i nadal CZEKAMY NA ZDJĘCIE JACUSIA !!!
Garfi gratuluję przytycia, ja też wiem co to oznacza, bo zawsze mam z tym problem, dopiero w styczniu br moja waga pokazała pierwszy raz w życiu powyżej 50 kg ( wtedy byłam w ciąży ) i waga do tej pory na szczęście nie spadła, a dziś jest 52-53 kg przy 165cm.
Domi jak się dziś czujesz? Kręgosłup Cię boli czy brzusio ?

Ja jutro zaczynam rehabilitacje, więc mnie nie będzie od rana - trzymajcie kciuki, żebym po ćwiczeniach nie cierpiała.

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 10:11   #2479
garfieldek
Zakorzenienie

hejka

vcelka
daj znnac jak na rehabilitacji bylo, bo ja jutro do masarzysty sie wybieram z tym moim kregoslupem i zobaczymy co to bedzie ;/

ali i blondi
przyjme kazdy kg... Wiec dawac mi troche (tylko bez przesady nie...? )

Wymianka

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 11:37   #2480
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Witacjicie niedzielnie Milo....

ja troszke niewyspana bo znow filtrowalam z facetami do 3.30
ale za to szczesliwa z rozmow......

Wlasnie zaraz ide na spacerek i na cmentarz....

wypieknilam sie kolczyki...itp........ehh ee moze kogos poderwie....ehhe byle nie na cmentarzu byly by zle wspomienia 1 spotkania....

buzka milej niedzieli
Stary 2009-08-30, 12:02   #2481
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Vcelka dzieki, dzis czuje sie lepiej. I nie zapominam brac magnezu, poza tym sie ochłodzilo i juz jest lepiej
Juz sie nie moge doczeklac nastepnego weekendu, bo jedziemy do Auchanu po czesc wyprawki, bo tam widzialam strasznie tanie i duzy wybor. Min. przewijak i rożek juz napewno kupimy

Dzis moj Tz robi obiad ja mu tylko pomagam

Motylicaja milego podrywu, na cmentarzu to bylby taki romantyczny

Stary 2009-08-30, 12:29   #2482
magdaka13
Wtajemniczenie

Ello lejdies

troche sie nie odzywalam - jakis taki dziwny czas ostatnio - czlowiek sie przejmuje rzeczami, ktore powinien olac...ale tak bywa niestety czasem...

W czw bylam na wycieczce z moim ojcem w Zarnowcu - polecam chociaz raz zobaczyc ta elektrownie - bo robi wrazenie i w koncu czlowiek wie skad ma prad w scianie - a pozatym calkiem ciekawa i ladna okolica, np. 10km od Zarnowca jest strusia farma, gdzie kosztowalismy jajecznice ze strusiego jaja i zakupilismy troche "strusiny" na grilla.
Tutaj troche naszych fotek:
http://outdoors.webshots.com/album/563941905BgydKp

Dla ciekawych mojej nowo-nabytej kamizelki:
http://outdoors.webshots.com/photo/2...91747771gsORiv

Dzisiaj dzien lenia - znaczy przygotowywuje sie do urlopu, ktory zaczynam we wtorek. Plany urlopowe - przygotowac sie do egzamu na prawko i stworzyc troche nowej bizu. I oczywiscie czeka mnie troche nowych ksiazeczek do przeczytania.
Dzisiejszy wieczor zas sygnowany u nas koncertem Ennio Morricone w Stoczni Gdanskiej. Ciekawa jestem co ten artysta nowego pokaze...
Borysek ur. 05.04.2013

Vivere non necesse est. Navigare necesse est.
magdaka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 13:06   #2483
garfieldek
Zakorzenienie

ja ide sie szykowac, bo zaraz TZ wpada

milej niedzieli

Wymianka
Stary 2009-08-30, 13:55   #2484
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja dzisiaj bylam z Tż na zakupach bo chciał sobie jakies bluzki kupic.On nic nie kupil a jak kupilam torebke Tż mowi kup sobie bo masz tak malo torebek( mam chyba 30szt).

Jutro moze wkleje focie czekam jeszcze na te z allegro moze jutro dojda.Zamowilam tez stroj kapielowy tez moze jutro dojsc.Zamowilam tez Shimmer Diora ale dopiero jutro zaplace wiec nie wiem kiedy do mnie dojdzie no i sie nachwaliłam
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-30, 14:00   #2485
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Hej Lejdis
O ludzie! Ale się u nas dzieje - śluby, noce poślubne, nowe mieszkanka, flirciki, romanse, nowe miłości, rozwody, narodziny, chrzciny, no i ... biżu oraz zakupki - generalnie super, bo Zuzia i Aanka, które niefajne przeżycia z rozwodami mają, już są znów zakochane i happy , no fajnie fajnie
No ja w następny poniedziałek mam już sprawę.

Cytat:
chrzciny szykujemy - - to już za tydzień, 6 września (u nas w rodzinie takie mamy zasady żeby Baby najszybciej ochrzcić, no i tak chcemy, więc Jacuś praktycznie miesiąc będzie miał )
Aha - no i tę korektę robiłam, więc znów nocami musiałam (wczoraj w końcu o 4:30 skończyłam , no i teraz jeszcze nad okładką popracować i wysyłać! I już 3mać tylko za efekt końcowy - oby już nie było z tym wydaniem żadnych komplikacji!
Ja też miałam miesiąc jak mnie ochrzczono pewnie im szybciej tym lepiej

i za efekt końcowy

Cytat:
Aha - no i mam prośbę do Zuzi o linka do fotos (suknia, wesele), o to samo do Domi (ślub, suknia) i Vcelki (mieszkanko, które bardzo się Lejdiskom podobało) - PLEASE! Świeżym mamusiom też się z pewnością nie odmawia
już zapodaje

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość

Uuu to też masz trochę problemów

Tobie tez wysyłam link na priva
-----------------------------------------------------------------

Mój kochany pojechał dzisiaj wcześniej, bo ostatnia niedziela wakacji i pewnie duzy ruch na drodze.

Za tdz się widzimy, jedzie ze mną na sprawę, tyle że do sądu nie pójdzie, pójdę sama.
Ale chce mnie wspierać.
Pytał czy myślę o tym, ale póki co staram się nie myśleć.

Dałam mu ciacho do domku ze śliwkami a ostatnio serniczek

za 2 tyg o tej porze będę w drodze w góry
Stary 2009-08-30, 16:03   #2486
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

Cytat:
Hej

Vcelka dzieki, dzis czuje sie lepiej. I nie zapominam brac magnezu, poza tym sie ochłodzilo i juz jest lepiej
Juz sie nie moge doczeklac nastepnego weekendu, bo jedziemy do Auchanu po czesc wyprawki, bo tam widzialam strasznie tanie i duzy wybor. Min. przewijak i rożek juz napewno kupimy

Dzis moj Tz robi obiad ja mu tylko pomagam

Motylicaja milego podrywu, na cmentarzu to bylby taki romantyczny
Niesytety nie udalo sie.... Albo malolaci albo nie samieheh

a wlasnie wrocilam ze spacerku 3 h......fajnie bylo bo pogoda cudnaaa

a teraz odpoczynek po obiadku i na rowerek...
Stary 2009-08-30, 18:12   #2487
Zuziunia
BAN stały

Boli mnie głowa

moje kochanie już szczęśliwie do domku dawno zajechało, ja byłam w kościele.

Słyszeliście pewnie o katastrofie w Radomiu zawsze szczególnie przezywam śmierć pilotów, czy to wojskowych czy cywilnych.

Orientujecie się może czy poziom estrogenu trzeba badać w jakimś określonym dniu cyklu? Czy mogę w dowolnym.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-30, 18:28   #2488
domi7ks
Zakorzenienie

Zuzia a estrogen to nie po @ sie bada tak mi sie cos kojarzy

Motylicaja a Ty wolisz starszych czy takich rowiesnikow?

Madzia13 Ty to lubisz takie wyjscia i koncerty, ja polowy tych artystow, a raczej wiekszosci, ktorych wymieniasz nie kojarze moze polecisz jakiegos, ktory ma spokojna, lekka muzyke, zebym mogla sobie sluchac z Dzidzia?

Blondi fotki zakupow, please

Jane z tego co opisujesz to macierzynstwo Ci bardzo sluzy. Jak w ogole sampoczucie?i kiedy beda fotki jacusia?:P

Syla nie chce nawet myslec o karmieniu....pamietam jak sie balas tego najbardziej. Jak czytam o zdarciu sutkow do krwi to mi sie az cos robi....jeny to takie straszne???jak w ogole sobie z Tz radzicie, pomaga Wam ktos?
dziekuje, ze Ci sie mieszkanko podoba. Ale tam jeszcze duzo rzeczy nam brakuje, bo meble bedziemy kupowac,l ozeczko tez stanie na poczatku/ No i od tych zdjec to sie zmienilo to, ze mamy tv podlaczone i stoi troszke inaczej przesniete:P

Mi mama dala taka kosz wiklinowy, ale nie taki pleciony jak wiklina tylko troszke inaczej. Nareszcie mam, gdzie moje roze pochowac. Dodam, ze ma on 15 lat a jest taki super. Nigdy mi w domu go nie chciala dac, ale teraz nadeszla ta chwila

My bylismy z Tz i moimi rodzicami w sasiednim miasteczku na imprezce. objedlismy sie lodami, goframi, jakimis chipsami z ziemniakow, jeszcze placki za darmo dawali

A Tz dzis zrobil dobry obiadek

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-08-30 o 18:32
Stary 2009-08-30, 18:47   #2489
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia a estrogen to nie po @ sie bada tak mi sie cos kojarzy
a bo ja wiem

akurat jestem prawie po @
Stary 2009-08-30, 20:06   #2490
gusiak23
Zakorzenienie

GG do gusiak23

Hej Ja jestem u TŻ i wpadłam zobaczyć co u Was.
Cytat:
Domi, ja nie mam Ciebie w znajomych

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość

Blondi, ja też chcę zgubić kilka kg, może razem się zrzucimy na naszego Garfildka?wczoraj brzuszki zrobiłam był też długi spacer z Misią i mężem
ja też chętnie oddam parę kg Od września się za siebie ostro biorę, bo przez te wakacyjne szaleństwa spodnie mi się nie zapinają

Jane, fajnie usłyszeć że u Ciebie wszystko dobrze Trzymam kciuki żeby z książeczka wszystko OK było
Syla, biedna ta Twoja Lenka, ale wierzę że z każdym dniem będzie tylko lepiej

Kurcze, rozleniwiłam się jak nie wiem co, a jutro rada i od wtorku praca,

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości