|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2521 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski
dzięki za przepisy
latte uwielbiam, przez to kupiłam sobie spieniacz do mleka![]() Zuzia, też chcę obczaić jeśli mogę oczywiście
|
#2522 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2523 | ||
|
BAN stały
|
]
Pozdrowie pozdrowie ![]() Cytat:
no chyba zaczleam wlasnie...szalec z facetami...Mial dzis zadzownic...i nie zadzownil... Wariat..Cytat:
Mam nadzieje ze bedziesz sie lepiej czulaA ja bylam w Piotrka i jak juz wychodzila i pomachal mi to na koniec powiedzial...Trudno Bylam na spacerku z psiapsiukla....cale 3h... ![]() i bylo fajnie.,.. zaraz ide spac..bo jutro na 7,30 do Gabrysi bede caly dzien w domku siedziec bo mala jest chora![]() buziaczki |
||
|
|
|
#2524 |
|
Zakorzenienie
|
magdak super tv kupiliscie
My tez kupilismy jakies 2 miesiace temu ale 32 cale a chcielismy 26 ale tych mniejszych sie nie oplaca cenowo.A w razie zmiany mieszkanka 32 bedzie lepiej pasowal.A ten twoj to prawie jak w kinieOpinie ma super dobrze ze twoj Tż sie zna bo moj jest w tej kwesti zielony ![]() Domi ja miala tylko bole glowy a pozniej zgage od rana na co pomagaly banany piwusia widze ze chyba dzisiaj spis dluzej niz ja jagodko udanej pracy mam nadzieje ze maluda Ciebie nie zaraziAla ciekawe co z Syla sie dzieje ![]() ja wczoraj byłam u babci a ona że mam wielki brzuch i obniżony pytała kiedy wreszcie urodze wkurzaja mnie takie pytania przeciez ja juz chce rodzic a maly nie chce
|
|
|
|
#2525 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem
Blondynka to ty sie dopiero teraz z tymi bananami pucujesz a ja juz od tygodni mecze sie z ta zgaga i nie moge sobie poradzic. Nie wiem ile juz migdalow zjadlam, chyba z tone . Dzisiaj wyprobuje banany. O matko, mam nadzieje ze pomogaDomi nie kazdy od razu czuje sie ciazowo. Ja nie mialam za bardzo mdlosci, ani innych objawow. Troche glowa i brak apetytu, zwlaszcza mieso bylo be i nie jadlam slodyczy co przed ciaza bylo niemozliwe. Codziennie cos slodkiego bo inaczej dzien starcony. Mozesz powtorzyc bete i porownac czy zgadza sie z tygodniem ciazy Piwusia wspolczuje boli przed miesiaczkowych . Ja tez tak kiedys mialam, ze prawie mdlalam z bolu. Na szczesie przeszlo po 3 miesiecznej kuracji tabletkami antykoncepcyjnymi.Mischoko widzialam zdjecia na nk. WOW! Pieknie wygladasz Zuzia czyzby zauroczenie
|
#2526 |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() Wczoraj o 21 poszłam spać a zawsze chodziłam o 12 w nocy albo pierwszej ![]() Ja nie wiem co mam robic, niby mam objawy, ale ja myslalam, ze to bedzie wymiotowanie non stop a tu nic. Ale dzis rano jak wstalam, to poszlam do ubikacji wymiotowac a tu nic, bo juz mnie meczyło
|
|
|
|
#2527 |
|
Zakorzenienie
|
Domi zamiast sie cieszyc ze nie masz wymiotow to Ty szukasz dziury w całym
|
|
|
|
#2528 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Okropienstwo. Mylam minutke bo dluzej nie dawalam rady.
|
|
#2529 |
|
BAN stały
|
Oj chyba tak...
tylko ja go nie znam, wymieniłam raptem kilak wiadomości prywatnych na fotce i jedną na nk, na którą mi już nie odpisał...i siedzę i ogl go z ukrytego.. na nk..Domi ja bez ciąży ostatnio chodzę spać wcześnie...wiosna swoje robi.. |
|
|
|
#2530 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam Was
Aliszcze ja nadal męczę się z @, wczoraj wieczorem tak bardzo bolał mnie brzuch ( jakieś skurcze miałam), że już nie mogłam wytrzymać, mimo że wzięłam tabl. przeciwbólową. Dziś na razie brzuch trochę mniej boli, ale jeszcze "jak z kranu". Domi Ty tu się nie doszukuj żadnych objawów i ciesz się, że ich nie masz. Bo dopiero będziesz narzekała jak się zaczną. Jak nie możesz wytrzymać do wizyty to dla Twojego spokoju zrób betę lub idź do szpitala na usg. Bo jak Ty się zamartwiasz to dzidzia też pewnie się niepokoji. Blondyna jeszcze za wcześnie na poród, niech synek sobie jeszcze posiedzi w brzuszku. Wiem, że chciałabyś już urodzić, ale dla małego każdy dzień w Twoim brzuszku jest cenny. On sam zdecyduje kiedy będzie się chciał pojawić na świecie ![]() Pozdrowienia dla wszystkich
|
#2531 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
mnie kiedyś zatapiało...a ost @ to ciągnęła się tydzień ale praktycznie nic nie było... jeszcze takiej nie miałam...prawdopodobnie cykl bezowulacyjny ale póki co mnie to jakoś nie wzrusza, będe martwic się kiedys. |
|
|
|
|
#2532 |
|
Zadomowienie
|
Hej Lejdis!!!
![]() Się macie?! Wiosna i faceci widzę na całego - no i super, tak dobrze, można sobie "oblukować" i "zagadywać" własnie na singlu, no i już widzicie Zuzia i Jagódka jakie to ma swoje uroki ![]() Blondi - Ty serio nie żartuj tak nawet, bo 35 tydzień masz w podpisie, a to wszak jeszcze za wcześnie na Małego: wytrzymaj jeszcze chwileczkę, już niedługo! Dasz radę! ![]() Domiś - ale co Ty się martiwsz, bo nie kumam? Ja nie miałam żadnych objawów - serio! No bo że brzusio trochę boli jak przed @ to piszą wszędzie, że normalka, więc spoko! Uczyłam się, spałam po 3 godziny góra, stresowałam wszystkim, zbytnio czasu na myślenie nie miałam, prosiłam tylko jak zawsze Pana Boga o pomoc i opiekę - - - - też tak rób Dźomi, a tam w brzuszku cuda już same się dzieję i "działają", tak naprawdę zupełnie bez naszego udziału! A poza tym to Ty masz objawy - i to kilka: i te bóliki jak przez @, i jakieś mdłości lekkie, głowa też kiedyś Cię chyba bolała, śpisz i śpiąca jesteś, no i 3 dowody masz: test, betę i brzuszek piszesz ciut wiekszy (może bliźniaczki lub więcej? ) - - - a zatem, podsumowaująć: wszystko ok u Ciebie, ciążowo na bank A jak do gina pójdziesz to będzie już widać wszystko spoko pewnie, bo betę masz wysoką, a ja przy mojej blisko 1500 w 6tygodniu, na początku serduszko już widziałam Magdzia! Tv fajny, czyli jednak lcd wybraliście - a plazmę rozważaliście w ogóle??? No i co zaważyło na wyborze lcd??? My też o 42 myśleliśmy, albo nawet 46, no ale jeszcze kaskę trzeba uzbierać, no nie mamy też nic do odtwarzania i słuchania, więc już cały sprzęt trzeba byłoby kupić - na razie "badamy" temat i fajnie byłoby żeby ceny zaczęły w końcu spadać A Michoko - może i mnie zaprosisz na nk, bo już sobie założyłam, ale Ciebie nie mam? A tak poza tym - to wołam HEJKA Pozdrówka Aha - pisałyście kiedyś o Olivce, że się martwicie, to aż lookłam i na szczęście wszystko dobrze Idę się uczyć - trzeba, no! ![]() A ja dziś koszmar miałam - ojejciu... brrr ![]() ![]() - lookłam wczoraj na jakiś film w necie z porodu i pewnie stąd, bo strasznie się potem roztrzęsłam i rozryczałam, że tak to nieludzko wygląda, 0 intymności i wszystko na wierzchu, a wszak w filmach tak ładnie pokazują, że jakies prześcieradło na tej babeczce rozłożone i dyskretniej to wszystko się odbywa, lakerza i położna tak sobie lookają gdy trzeba... !!! a na tym filnie jeszcze facet jakiś był, idiota zdjęcia robił, ktoś kręcił film, a babka sama ze wszystkim została i białych fakruchów pełno! Zamiast ją trzymać, podpierać to głupek fotosy robił!!! Nie no - jednak faceci są z Marsa no! ![]() W sensie, że hasła "rodzić po ludzku" coś dały i te porody rodzinne wyglądają jednak lepiej!!!???? OBY!!! No i jasne, że człowiek wtedy w bólu, strachu, o baby się martwi, o wszystko by było dobrze, więc chce lekarzy, ale wszak możan pogodzić i opiekę z szacunkiem i jakąś dozą choc intymności! To przecież taka ważna chwila dla rodziców i baby, a wszędzie trąbią, żeby się nie denerwować, bo to szkodzi i potem na deprechę wpływa! A skąd te deprechy? No z takiego czegoś też na pewno! Serio - mam nadzieję, że jest lepiej, że naprawdę można bardziej spokojnie i intymnie, że można razem to przeżyć.... - oj! Lejdiski!!! Jak myslicie? Jakie macie nt. wyobrażenia??? Pomóżcie!!! |
|
|
|
#2533 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nasza kochana Loni poradzila mi (JAK WIECIE JESTESMY Z TEGO SAMEGO MIASTECZKA :d), zeby isc do jednego lekarza prywatnie, dzwonilam juz do niego. Nie trzeba sie zapisywac, tylko sie przychodzi i zrobi mi usg z tamtego lekarza co bylam zapisana na przyszly wtorek chyba zrezygnuje, bo za duzo osb negatywnie sie o nim wypowiada ![]() No i lOni mi podala kilka lekarzy, musze jeszcze sie jej spytac, ale sie ciesze, ze juz dizs usg byłam rano na becie, ale wzielam tlyko wyniki, babka mi powiedziala, ze mam taki wysoki, ze sie cieszyc i poradzila zeby nie robic bety zmnow, wiec jej posluchalam, dobrze ze kasy nie chciala zedrezec tylko doradzila Moj Tz robi remont, wsyztskie meble wyniesione, kolor farby mamy kupiony zmysłowa czerwien hahahaha ![]() ZARAZ WAS NADROBIE, TERAZ JEM JAJECZNICE ZE SZCZYPIROKIEM
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-04-22 o 12:59 |
|
|
|
#2534 |
|
BAN stały
|
Blondi
Chyba tez idę cos jeść A Domi oblukaj gościa i powiedz co na jego temat myślisz... a wiesz co R sie odezwał i milutki strasznie...
|
|
|
|
#2535 |
|
Zakorzenienie
|
Jane Ty sie nie martw tym, ja nawet takich filmików nie włączam, bo to nie ma sensu. Po co mamy sie stresować ?
![]() Zuzia powiem Ci szczerze,ze ja tak kolesi nie umiem oceniać. Moze i jest przystojny, ale mi sie tak nie podoba za bardzo ale Ali widze, że sie na przykład podoba![]() A ten R. to psychopata
|
|
|
|
#2536 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() a R...no cóż brak słów |
|
|
|
|
#2537 |
|
Zakorzenienie
|
witam ponownie
Jane nie mogę się zdecydować , dla dziewczynki pewnie bym szybciej wybrała ale też pewnie bym miała dylemat dużo żeńskich imion noszą psy maja, Sonia, kaja. Domi czekam na foty pokoiku nie wiem czy czerwień nie jest zbyt ostra przynajmniej dla mnie ![]() mnie dzisiaj czeka kolejny wydatek gin mi nakazał ciśnienie codziennie spr min 2 razy i muszę ciśnieniomierz kupić ciągle coś .Laseczki zast się czy nie zrobić włosków na jakiś brąz może czekoladowy? jak myślicie będzie mi pasował . |
|
|
|
#2538 |
|
Zakorzenienie
|
Blondi nie! Ty jestes blondynka masz nawet taka ksywe, nie wolno Ci nic zmieniac
w brazowym kolorze bedziesz ygladala ijako, Ty jestes stworzona do blondu
|
|
|
|
#2539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale sie ze mnie teraz buraczek zrobil ze wstydu ))dziekuje pieknie )Cytat:
tylko napisz ze ty t ty bo ja nie mam pojecia jak ty sie zwiesz kochana )Dzien dobry kobitki )
|
|
|
#2540 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Hej Iza.... co mi powiesz nt numerologicznej 1? Ty masz o tym jakąś książkę? Z tym kolesiem co 6 jest ide na wesele
|
|
|
|
|
#2541 |
|
Zadomowienie
|
Mischoko
Domi - no "pięknie", nie żartuj! Koszmar - brrr! ![]() Wy też mebelki na red malujecie? To tak jak my - jeszcze narzutę chcę red, no i chyba jakis fotelik sobie tani zamówimy i też na red oczywiście , ale ściany są w delikatnych odcieniach żółtego. A Ty się już lepiej masz i nie zamartwiasz? No to super! I dawaj znać jak po usg - pewnie już wszystko będzie widoczne (ja to się tylko zastnawiam czy 1 czy więcej - no i widzisz jak Loni Ci podpowiedziała, super tak sobie pomagać, nie? A gdzie ta Loni się podziewa? Namów Ją na "głos" tutaj! Blondi - na szczęście nie słyszałam, że psy nazwyaja maja, kaja - o ludzie! Alez niektórzt przesadzają, nie? Ale co tam - może nie mają kofo tak nazwać i te pieski to już za dzieci robią i stąd takie imiona? Tym to się lepiej nie przejmować - byle tylko imię brzmiało spoko, no i ja jednak wolę się bardzo nie wyróżniać z tłumu, więc dlatego wolałabym żeby imię było "w wyśrodkowanym, umiarkowanym standardzie", że tak powiem , no wiesz - żeby potem baby pretensji nie miało, że wyróżnia się w stadzie zanadto ![]() Ale jeśli byłas już zdecydowana i Wasm się podoba, to po co zmieniać, nie? Zuzia - no to pogadaj sobie z tym "nowym" jak Ci się podoba i sama zopbaczysz czy fajny koleś czy nie bardzo (hm, ja myślę, żeby jednak znytnio podobny do poprzedniego nie był - nie masz bowiem zbyt fajnych doświadczeń, no wiesz...) Hej Zuzia - a co z tą sesją? Bo kiedys pisałaś, że cię jakis fotograf poderwał na fotce i miałaś mieć sesję?Kurcza - czyli nas przeczytał, że chcemy jeszcze Cię na modelke posłać A Piwusia też mieszkanko miała zmieniać - zmieniła??? Ali - a u Was jak postępy remontowe? Czego jeszcze brak? Kiedy wprowadzka? Ależ to supe bedzie! Dobra - zbieram się, może na chwilkę gdzieś podjedziemy za futrzakami red popatrzeć? Tylko konto puste..., no ale nic - przynajmniej opatrzone będzie jak coś Narazka! |
|
|
|
#2542 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
kurnaaa...........A z sesji zrezygnowałam... jakoś złe przeczucia miałam. |
|
|
|
|
#2543 |
|
Zakorzenienie
|
Jane mebli nie malujemy
na poczatku głownie chodziło oto, zeby odswiezyc sciany, zebym nie siedziała w plesni, ale jak juz szalec i brac kolor to czerwony ![]() No własnie dzieki Loni zrezygnowałam z lekarza pewnego, tylko odwołam wtorkową wizyte ![]() I dzis am w planie isc do jednego lekarza polecanego przez Loni a potem juz tak za 2-3 tygodnie pojde do innego lekarza, ktry nadaje sie na prowadzenie ciąż, podpowiedziala mi Lni o nim i innej znajomej spytalam o niego i sie okazalo ze chodzila do niego i jest bardzo zadowolona
|
|
|
|
#2544 |
|
BAN stały
|
Jestem ciekawa co Ci Domi lekarz na usg powie
|
|
|
|
#2545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z szosteczka na wesele no prosze ) a jedyneczke spojrze wieczorkiem )Oki doki Jane bede czekac brzuchola mi pokaz tez ) to se monitora poglaskam )Dominisiu Ty nam dobre wiesci przynosc oki ? czekamy !
|
|
|
#2546 |
|
Zakorzenienie
|
ja też ![]() pare rzeczy dowiedzialam sie od kolezanki innej ktora chodzila do lakarza, o ktorym tez pisala Loni, ze jest dobry dlatego z Tz okaze sie ze bede miala labo dzis usg alno jutro rano, ale rano juz musze miec napewno![]() Izka ja sie stresuje nomalnie, że szok
|
|
|
|
#2547 |
|
Zakorzenienie
|
Nie ma po co sie stresowac to nie pomaga
bedzie ok ale bedzie zciebie sliczna mama mam nadzieje ze podeslesz mi listem fluidki do Anglii jak juz bedziesz pewna zewszystko ok nie ))
|
|
#2548 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
no nawet powiedział że to zaszczyt dla niego super jak mi jeszcze o tej 1 cos napiszesz Cytat:
no ciekawa jestem ile Twoja fasolka ma już długości |
||
|
|
|
#2549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) oby to przynioslo efekty
|
|
|
#2550 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

latte uwielbiam, przez to kupiłam sobie spieniacz do mleka
jeśli mogę oczywiście

Wariat..
Dali jakiś zastrzyk w tyłek a po tygodniu dostałam krwotoku
My tez kupilismy jakies 2 miesiace temu ale 32 cale a chcielismy 26 ale tych mniejszych sie nie oplaca cenowo.A w razie zmiany mieszkanka 32 bedzie lepiej pasowal.A ten twoj to prawie jak w kinie
. Dzisiaj wyprobuje banany. O matko, mam nadzieje ze pomoga