Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-21, 21:46   #2521
Aliszcze
Zakorzenienie

Dot.: Zaciążone i nie zaciążone-zapraszamy wszystkie Lejdiski

dzięki za przepisy w weekend zrobię sobie Cappucino latte uwielbiam, przez to kupiłam sobie spieniacz do mleka

Zuzia, też chcę obczaić jeśli mogę oczywiście

Joasia przyszła na świat 19.12.2010- jest naszym cudem

http://www.suwaczki.com/tickers/km5skrhmyifedqdn.png

nadzieja umiera ostatnia.....
Aliszcze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 22:20   #2522
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
dzięki za przepisy w weekend zrobię sobie Cappucino latte uwielbiam, przez to kupiłam sobie spieniacz do mleka

Zuzia, też chcę obczaić jeśli mogę oczywiście
sle link..tylko błagam z niewidocznego, co by nie widział kto go oglądał
Zuziunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 23:00   #2523
Motylicaja
BAN stały

GG do Motylicaja

]

Cytat:
Napisane przez Jane2008 Pokaż wiadomość
D
Jagódka - to i Grzesia pozdrów od nas

!
Pozdrowie pozdrowie

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
Hej

Jagódka, widzę, że i Ty szalejesz z facetami Cały czas trzymam kciuki za Twojego dziadka, musi być dobrze.
hehehe no chyba zaczleam wlasnie...szalec z facetami...

Mial dzis zadzownic...i nie zadzownil... Wariat..

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
Swój zły nastrój usprawiedliwiam okropnym bólem w podbrzuszuRwie ciągnie, tak boli że aż mnie mndliPrawie rok temu miałam podobnie, wtedy po omdleniu małż zawiózł mnie do szpitala a oni mi tam powiedzieli że na ból jajnika się nie umiera Dali jakiś zastrzyk w tyłek a po tygodniu dostałam krwotoku

Madzia
Zuzia
Jagódka
Mischoko
Vcelka
Jane
Blondyneczka
Domi
dziekuje za buziaczki Mam nadzieje ze bedziesz sie lepiej czula

A ja bylam w Piotrka i jak juz wychodzila i pomachal mi to na koniec powiedzial...Trudno:ha haha: Maly lobuz...

Bylam na spacerku z psiapsiukla....cale 3h...
i bylo fajnie.,..

zaraz ide spac..bo jutro na 7,30 do Gabrysi bede caly dzien w domku siedziec bo mala jest chora

buziaczki
Motylicaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 06:55   #2524
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

magdak super tv kupiliscie My tez kupilismy jakies 2 miesiace temu ale 32 cale a chcielismy 26 ale tych mniejszych sie nie oplaca cenowo.A w razie zmiany mieszkanka 32 bedzie lepiej pasowal.A ten twoj to prawie jak w kinie
Opinie ma super dobrze ze twoj Tż sie zna bo moj jest w tej kwesti zielony
Domi ja miala tylko bole glowy a pozniej zgage od rana na co pomagaly banany zawsze mialam jednego uszkowanego na rano hihihi
piwusia widze ze chyba dzisiaj spis dluzej niz ja
jagodko udanej pracy mam nadzieje ze maluda Ciebie nie zarazi
Ala
ciekawe co z Syla sie dzieje

ja wczoraj byłam u babci a ona że mam wielki brzuch i obniżony pytała kiedy wreszcie urodze wkurzaja mnie takie pytania przeciez ja juz chce rodzic a maly nie chce
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 08:11   #2525
syla39
Wtajemniczenie

Ja jestem, ale tylko czytam bo jakos natchnienia i weny do pisania brak.

Blondynka to ty sie dopiero teraz z tymi bananami pucujesz a ja juz od tygodni mecze sie z ta zgaga i nie moge sobie poradzic. Nie wiem ile juz migdalow zjadlam, chyba z tone. Dzisiaj wyprobuje banany. O matko, mam nadzieje ze pomoga.

Domi nie kazdy od razu czuje sie ciazowo. Ja nie mialam za bardzo mdlosci, ani innych objawow. Troche glowa i brak apetytu, zwlaszcza mieso bylo be i nie jadlam slodyczy co przed ciaza bylo niemozliwe. Codziennie cos slodkiego bo inaczej dzien starcony. Mozesz powtorzyc bete i porownac czy zgadza sie z tygodniem ciazy.

Piwusia wspolczuje boli przed miesiaczkowych. Ja tez tak kiedys mialam, ze prawie mdlalam z bolu. Na szczesie przeszlo po 3 miesiecznej kuracji tabletkami antykoncepcyjnymi.

Mischoko widzialam zdjecia na nk. WOW! Pieknie wygladasz

Zuzia czyzby zauroczenie

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 08:44   #2526
domi7ks
Zakorzenienie

Czesc

Wczoraj o 21 poszłam spać a zawsze chodziłam o 12 w nocy albo pierwszej
Ja nie wiem co mam robic, niby mam objawy, ale ja myslalam, ze to bedzie wymiotowanie non stop a tu nic. Ale dzis rano jak wstalam, to poszlam do ubikacji wymiotowac a tu nic, bo juz mnie meczyło

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 09:07   #2527
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Domi zamiast sie cieszyc ze nie masz wymiotow to Ty szukasz dziury w całym.Dzisiaj juz sroda zob jak malo do wityty zostalo.
Stary 2009-04-22, 09:09   #2528
syla39
Wtajemniczenie

Cytat:
Czesc

Wczoraj o 21 poszłam spać a zawsze chodziłam o 12 w nocy albo pierwszej
Ja nie wiem co mam robic, niby mam objawy, ale ja myslalam, ze to bedzie wymiotowanie non stop a tu nic. Ale dzis rano jak wstalam, to poszlam do ubikacji wymiotowac a tu nic, bo juz mnie meczyło
Domi nie nastawiaj sie na zadne objawy ciazowe. Powtarzam ze nie wszyscy je maja. Ja nie wymiotowalam wiec nie jest powiedziane ze ty bedziesz. Lepiej modl sie o brak objawow ciazowych, potrafia dac sie we znaki i to tak ze czlowiek ma dosc. Ja przez pare miesiecy mialam meczarnie z myciem zebow, za kazdym razem mnie mdlilo i cofalo. Okropienstwo. Mylam minutke bo dluzej nie dawalam rady.

syla39 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 10:28   #2529
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Zuzia czyzby zauroczenie
Oj chyba tak...
tylko ja go nie znam, wymieniłam raptem kilak wiadomości prywatnych na fotce i jedną na nk, na którą mi już nie odpisał...i siedzę i ogl go z ukrytego.. na nk..

Domi ja bez ciąży ostatnio chodzę spać wcześnie...wiosna swoje robi..
Stary 2009-04-22, 10:50   #2530
Vcelka
Wtajemniczenie

Witam Was
Aliszcze ja nadal męczę się z @, wczoraj wieczorem tak bardzo bolał mnie brzuch ( jakieś skurcze miałam), że już nie mogłam wytrzymać, mimo że wzięłam tabl. przeciwbólową. Dziś na razie brzuch trochę mniej boli, ale jeszcze "jak z kranu".
Domi Ty tu się nie doszukuj żadnych objawów i ciesz się, że ich nie masz. Bo dopiero będziesz narzekała jak się zaczną. Jak nie możesz wytrzymać do wizyty to dla Twojego spokoju zrób betę lub idź do szpitala na usg. Bo jak Ty się zamartwiasz to dzidzia też pewnie się niepokoji.
Blondyna jeszcze za wcześnie na poród, niech synek sobie jeszcze posiedzi w brzuszku. Wiem, że chciałabyś już urodzić, ale dla małego każdy dzień w Twoim brzuszku jest cenny. On sam zdecyduje kiedy będzie się chciał pojawić na świecie
Pozdrowienia dla wszystkich

Mój kochany synek Igorek - 09.11.2010

Vcelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 11:26   #2531
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Vcelka Pokaż wiadomość
Witam Was
Aliszcze ja nadal męczę się z @, wczoraj wieczorem tak bardzo bolał mnie brzuch ( jakieś skurcze miałam), że już nie mogłam wytrzymać, mimo że wzięłam tabl. przeciwbólową. Dziś na razie brzuch trochę mniej boli, ale jeszcze "jak z kranu".
Bidulka

mnie kiedyś zatapiało...a ost @ to ciągnęła się tydzień ale praktycznie nic nie było...
jeszcze takiej nie miałam...prawdopodobnie cykl bezowulacyjny ale póki co mnie to jakoś nie wzrusza, będe martwic się kiedys.
Stary 2009-04-22, 12:48   #2532
Jane2008
Zadomowienie

Hej Lejdis!!!
Się macie?!
Wiosna i faceci widzę na całego - no i super, tak dobrze, można sobie "oblukować" i "zagadywać" własnie na singlu, no i już widzicie Zuzia i Jagódka jakie to ma swoje uroki

Blondi - Ty serio nie żartuj tak nawet, bo 35 tydzień masz w podpisie, a to wszak jeszcze za wcześnie na Małego: wytrzymaj jeszcze chwileczkę, już niedługo! Dasz radę! Kiedy do tego szpitala idziesz? No i jak tam imię?

Domiś - ale co Ty się martiwsz, bo nie kumam? Ja nie miałam żadnych objawów - serio! No bo że brzusio trochę boli jak przed @ to piszą wszędzie, że normalka, więc spoko! Uczyłam się, spałam po 3 godziny góra, stresowałam wszystkim, zbytnio czasu na myślenie nie miałam, prosiłam tylko jak zawsze Pana Boga o pomoc i opiekę - - - - też tak rób Dźomi, a tam w brzuszku cuda już same się dzieję i "działają", tak naprawdę zupełnie bez naszego udziału! A poza tym to Ty masz objawy - i to kilka: i te bóliki jak przez @, i jakieś mdłości lekkie, głowa też kiedyś Cię chyba bolała, śpisz i śpiąca jesteś, no i 3 dowody masz: test, betę i brzuszek piszesz ciut wiekszy (może bliźniaczki lub więcej? ) - - - a zatem, podsumowaująć: wszystko ok u Ciebie, ciążowo na bank A jak do gina pójdziesz to będzie już widać wszystko spoko pewnie, bo betę masz wysoką, a ja przy mojej blisko 1500 w 6tygodniu, na początku serduszko już widziałam 3maj się!!!

Magdzia! Tv fajny, czyli jednak lcd wybraliście - a plazmę rozważaliście w ogóle??? No i co zaważyło na wyborze lcd???
My też o 42 myśleliśmy, albo nawet 46, no ale jeszcze kaskę trzeba uzbierać, no nie mamy też nic do odtwarzania i słuchania, więc już cały sprzęt trzeba byłoby kupić - na razie "badamy" temat i fajnie byłoby żeby ceny zaczęły w końcu spadać

A Michoko - może i mnie zaprosisz na nk, bo już sobie założyłam, ale Ciebie nie mam?

A tak poza tym - to wołam HEJKA do Was, do: Ali, Blondi, Domi, Zuzi, Magdzi, Piwusi, Zanki, Syli, Jagódki, Madmuazelle, Chilanes, Aanki, Loni, Poziomki i całej Reszty Lejdisek, żebyście mnie zobaczyły w końcu!!! Pozdrówka

Aha - pisałyście kiedyś o Olivce, że się martwicie, to aż lookłam i na szczęście wszystko dobrze Myślę, że tym razem to będzie już TO na 9 miesiący , bo beta ładna, chyba największa jak dotąd u Olivki i przysrosła wzorcowo ok. 66%, więc już na serio musi być teraz dobrze! No ale ma się trzymac kciuki, no to dalej trzymamy, no nie?

Idę się uczyć - trzeba, no!
A ja dziś koszmar miałam - ojejciu... brrr - lookłam wczoraj na jakiś film w necie z porodu i pewnie stąd, bo strasznie się potem roztrzęsłam i rozryczałam, że tak to nieludzko wygląda, 0 intymności i wszystko na wierzchu, a wszak w filmach tak ładnie pokazują, że jakies prześcieradło na tej babeczce rozłożone i dyskretniej to wszystko się odbywa, lakerza i położna tak sobie lookają gdy trzeba... !!! a na tym filnie jeszcze facet jakiś był, idiota zdjęcia robił, ktoś kręcił film, a babka sama ze wszystkim została i białych fakruchów pełno! Zamiast ją trzymać, podpierać to głupek fotosy robił!!! Nie no - jednak faceci są z Marsa no! No i potem mojemu M się niechcący dostało - bo ryczałam na wszystko, facetów też, że im dobrze, popatrzą sobie z boku jak człowieka z godności obdzierają.... - - - - -ale tak naprawdę to mam nadzieję, że to nie jest jednak aż tak strasznie? W sensie, że hasła "rodzić po ludzku" coś dały i te porody rodzinne wyglądają jednak lepiej!!!???? OBY!!! No i jasne, że człowiek wtedy w bólu, strachu, o baby się martwi, o wszystko by było dobrze, więc chce lekarzy, ale wszak możan pogodzić i opiekę z szacunkiem i jakąś dozą choc intymności! To przecież taka ważna chwila dla rodziców i baby, a wszędzie trąbią, żeby się nie denerwować, bo to szkodzi i potem na deprechę wpływa! A skąd te deprechy? No z takiego czegoś też na pewno!
Serio - mam nadzieję, że jest lepiej, że naprawdę można bardziej spokojnie i intymnie, że można razem to przeżyć.... - oj! Lejdiski!!!
Jak myslicie? Jakie macie nt. wyobrażenia??? Pomóżcie!!!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 12:57   #2533
domi7ks
Zakorzenienie

hej
Nasza kochana Loni poradzila mi (JAK WIECIE JESTESMY Z TEGO SAMEGO MIASTECZKA :d), zeby isc do jednego lekarza prywatnie, dzwonilam juz do niego. Nie trzeba sie zapisywac, tylko sie przychodzi i zrobi mi usg na 16.30 mam
z tamtego lekarza co bylam zapisana na przyszly wtorek chyba zrezygnuje, bo za duzo osb negatywnie sie o nim wypowiada
No i lOni mi podala kilka lekarzy, musze jeszcze sie jej spytac, ale sie ciesze, ze juz dizs usg

byłam rano na becie, ale wzielam tlyko wyniki, babka mi powiedziala, ze mam taki wysoki, ze sie cieszyc i poradzila zeby nie robic bety zmnow, wiec jej posluchalam, dobrze ze kasy nie chciala zedrezec tylko doradzila

Moj Tz robi remont, wsyztskie meble wyniesione, kolor farby mamy kupiony zmysłowa czerwien hahahaha a i tak niebawem sie przeprowadzimy, ale za szafami taka pleśń była, że myslałam, że padne

ZARAZ WAS NADROBIE, TERAZ JEM JAJECZNICE ZE SZCZYPIROKIEM

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2009-04-22 o 12:59
Stary 2009-04-22, 13:15   #2534
Zuziunia
BAN stały

Blondi

Chyba tez idę cos jeść

A Domi oblukaj gościa i powiedz co na jego temat myślisz...
a wiesz co R sie odezwał i milutki strasznie... czyżby jednak flirt z tą dziewczyną nie był satysfakcjonujący
Stary 2009-04-22, 13:23   #2535
domi7ks
Zakorzenienie

Jane Ty sie nie martw tym, ja nawet takich filmików nie włączam, bo to nie ma sensu. Po co mamy sie stresować ? w filmie wiadomo to ładnie pieknie wyglada

Zuzia powiem Ci szczerze,ze ja tak kolesi nie umiem oceniać. Moze i jest przystojny, ale mi sie tak nie podoba za bardzo ale Ali widze, że sie na przykład podoba
A ten R. to psychopata

Stary 2009-04-22, 13:28   #2536
Zuziunia
BAN stały

Cytat:

Zuzia powiem Ci szczerze,ze ja tak kolesi nie umiem oceniać. Moze i jest przystojny, ale mi sie tak nie podoba za bardzo ale Ali widze, że sie na przykład podoba
A ten R. to psychopata
Domi on jest strasznie podobny do mojego byłego... może temu mi się podoba

a R...no cóż brak słów
Stary 2009-04-22, 13:39   #2537
blondynkapoznan
Zakorzenienie

GG do blondynkapoznan

witam ponownie
Jane nie mogę się zdecydować , dla dziewczynki pewnie bym szybciej wybrała ale też pewnie bym miała dylemat dużo żeńskich imion noszą psy maja, Sonia, kaja.
Domi czekam na foty pokoiku nie wiem czy czerwień nie jest zbyt ostra przynajmniej dla mnie
mnie dzisiaj czeka kolejny wydatek gin mi nakazał ciśnienie codziennie spr min 2 razy i muszę ciśnieniomierz kupić ciągle coś .
Laseczki zast się czy nie zrobić włosków na jakiś brąz może czekoladowy? jak myślicie będzie mi pasował.
Stary 2009-04-22, 13:44   #2538
domi7ks
Zakorzenienie

Blondi nie! Ty jestes blondynka masz nawet taka ksywe, nie wolno Ci nic zmieniac w brazowym kolorze bedziesz ygladala ijako, Ty jestes stworzona do blondu

Stary 2009-04-22, 13:48   #2539
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Aliszcze Pokaż wiadomość
Hej Mischoko a jak mieszkanie? znaleźliście nowe, bo z tego, co pamiętam, to szukaliście?
Ala nawet nie pytaj.... prawie nas trzeci raz zalao a mieszkanie wciaz to samo... nie mowie nic.... nadal szukamy....

Cytat:
Napisane przez piwusia5 Pokaż wiadomość
Mischoko
dziekuje Piwunia

Cytat:
Napisane przez syla39 Pokaż wiadomość
Mischoko widzialam zdjecia na nk. WOW! Pieknie wygladasz
ale sie ze mnie teraz buraczek zrobil ze wstydu ))
dziekuje pieknie )

Cytat:
Napisane przez Jane2008;11990422A [B
Michoko[/B] - może i mnie zaprosisz na nk, bo już sobie założyłam, ale Ciebie nie mam?
Jane mnie latwo znajdziesz po imieniu ze swindon mam taki am avatar tylko napisz ze ty t ty bo ja nie mam pojecia jak ty sie zwiesz kochana )

Dzien dobry kobitki )
Stary 2009-04-22, 14:02   #2540
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Blondi nie! Ty jestes blondynka masz nawet taka ksywe, nie wolno Ci nic zmieniac w brazowym kolorze bedziesz ygladala ijako, Ty jestes stworzona do blondu
o tak

Hej Iza....

co mi powiesz nt numerologicznej 1?
Ty masz o tym jakąś książkę? Z tym kolesiem co 6 jest ide na wesele
Stary 2009-04-22, 14:03   #2541
Jane2008
Zadomowienie

Mischoko - to już Cię szukam, a odezwę się jak Jane po prostu
Domi - no "pięknie", nie żartuj! Koszmar - brrr!
Wy też mebelki na red malujecie? To tak jak my - jeszcze narzutę chcę red, no i chyba jakis fotelik sobie tani zamówimy i też na red oczywiście , ale ściany są w delikatnych odcieniach żółtego.
A Ty się już lepiej masz i nie zamartwiasz? No to super! I dawaj znać jak po usg - pewnie już wszystko będzie widoczne (ja to się tylko zastnawiam czy 1 czy więcej - no i widzisz jak Loni Ci podpowiedziała, super tak sobie pomagać, nie?
A gdzie ta Loni się podziewa? Namów Ją na "głos" tutaj!
Blondi - na szczęście nie słyszałam, że psy nazwyaja maja, kaja - o ludzie! Alez niektórzt przesadzają, nie? Ale co tam - może nie mają kofo tak nazwać i te pieski to już za dzieci robią i stąd takie imiona? Tym to się lepiej nie przejmować - byle tylko imię brzmiało spoko, no i ja jednak wolę się bardzo nie wyróżniać z tłumu, więc dlatego wolałabym żeby imię było "w wyśrodkowanym, umiarkowanym standardzie", że tak powiem , no wiesz - żeby potem baby pretensji nie miało, że wyróżnia się w stadzie zanadto
Ale jeśli byłas już zdecydowana i Wasm się podoba, to po co zmieniać, nie?
Zuzia - no to pogadaj sobie z tym "nowym" jak Ci się podoba i sama zopbaczysz czy fajny koleś czy nie bardzo (hm, ja myślę, żeby jednak znytnio podobny do poprzedniego nie był - nie masz bowiem zbyt fajnych doświadczeń, no wiesz...)
Hej Zuzia - a co z tą sesją? Bo kiedys pisałaś, że cię jakis fotograf poderwał na fotce i miałaś mieć sesję?Kurcza - czyli nas przeczytał, że chcemy jeszcze Cię na modelke posłać - no i super!
A Piwusia też mieszkanko miała zmieniać - zmieniła???
Ali - a u Was jak postępy remontowe? Czego jeszcze brak? Kiedy wprowadzka? Ależ to supe bedzie!

Dobra - zbieram się, może na chwilkę gdzieś podjedziemy za futrzakami red popatrzeć? Tylko konto puste..., no ale nic - przynajmniej opatrzone będzie jak coś Narazka!
Jane2008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-22, 14:18   #2542
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Zuzia - no to pogadaj sobie z tym "nowym" jak Ci się podoba i sama zopbaczysz czy fajny koleś czy nie bardzo (hm, ja myślę, żeby jednak znytnio podobny do poprzedniego nie był - nie masz bowiem zbyt fajnych doświadczeń, no wiesz...)
Hej Zuzia - a co z tą sesją? Bo kiedys pisałaś, że cię jakis fotograf poderwał na fotce i miałaś mieć sesję?Kurcza - czyli nas przeczytał, że chcemy jeszcze Cię na modelke posłać
No ale jak mam z nim pogadać jak on milczy kurnaaa...........

A z sesji zrezygnowałam... jakoś złe przeczucia miałam.
Stary 2009-04-22, 14:34   #2543
domi7ks
Zakorzenienie

Jane mebli nie malujemy na poczatku głownie chodziło oto, zeby odswiezyc sciany, zebym nie siedziała w plesni, ale jak juz szalec i brac kolor to czerwony
No własnie dzieki Loni zrezygnowałam z lekarza pewnego, tylko odwołam wtorkową wizyte
I dzis am w planie isc do jednego lekarza polecanego przez Loni a potem juz tak za 2-3 tygodnie pojde do innego lekarza, ktry nadaje sie na prowadzenie ciąż, podpowiedziala mi Lni o nim i innej znajomej spytalam o niego i sie okazalo ze chodzila do niego i jest bardzo zadowolona

Stary 2009-04-22, 14:40   #2544
Zuziunia
BAN stały

Jestem ciekawa co Ci Domi lekarz na usg powie
Stary 2009-04-22, 14:41   #2545
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Napisane przez Zuziunia Pokaż wiadomość
o tak

Hej Iza....

co mi powiesz nt numerologicznej 1?
Ty masz o tym jakąś książkę? Z tym kolesiem co 6 jest ide na wesele
Zuziu mam ksiazke i takie jeszcze od kilku lat spisywane cechy poszczegolnych ludzikow co mi sie przewineli przez wrozenie. Generalnie to ja stawiam karty na ogol tylko tego mnie babcia koleznki nauczyla a numerologia sie poprostu intresuje Z szosteczka na wesele no prosze ) a jedyneczke spojrze wieczorkiem )

Cytat:
Mischoko - to już Cię szukam, a odezwę się jak Jane po prostu
Oki doki Jane bede czekac brzuchola mi pokaz tez ) to se monitora poglaskam)

Dominisiu Ty nam dobre wiesci przynosc oki ? czekamy !
Stary 2009-04-22, 14:42   #2546
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem ciekawa co Ci Domi lekarz na usg powie

ja też
pare rzeczy dowiedzialam sie od kolezanki innej ktora chodzila do lakarza, o ktorym tez pisala Loni, ze jest dobry dlatego z Tz okaze sie ze bede miala labo dzis usg alno jutro rano, ale rano juz musze miec napewno

Izka ja sie stresuje nomalnie, że szok

Stary 2009-04-22, 14:48   #2547
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Nie ma po co sie stresowac to nie pomaga bedzie ok ale bedzie zciebie sliczna mama mam nadzieje ze podeslesz mi listem fluidki do Anglii jak juz bedziesz pewna zewszystko ok nie ))
Stary 2009-04-22, 14:51   #2548
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
Zuziu mam ksiazke i takie jeszcze od kilku lat spisywane cechy poszczegolnych ludzikow co mi sie przewineli przez wrozenie. Generalnie to ja stawiam karty na ogol tylko tego mnie babcia koleznki nauczyla a numerologia sie poprostu intresuje Z szosteczka na wesele no prosze ) a jedyneczke spojrze wieczorkiem )
!
Ha a widzisz no nawet powiedział że to zaszczyt dla niego a tak w ogóle to z 8 dałam spokój...

super jak mi jeszcze o tej 1 cos napiszesz

Cytat:
ja też
pare rzeczy dowiedzialam sie od kolezanki innej ktora chodzila do lakarza, o ktorym tez pisala Loni, ze jest dobry dlatego z Tz okaze sie ze bede miala labo dzis usg alno jutro rano, ale rano juz musze miec napewno
Grunt to jak lekarz jest polecony, to musi byc dobry...
no ciekawa jestem ile Twoja fasolka ma już długości
Stary 2009-04-22, 15:00   #2549
Mischoko
Zakorzenienie

GG do Mischoko

Cytat:
Ha a widzisz no nawet powiedział że to zaszczyt dla niego a tak w ogóle to z 8 dałam spokój...

super jak mi jeszcze o tej 1 cos napiszesz

Grunt to jak lekarz jest polecony, to musi byc dobry...
no ciekawa jestem ile Twoja fasolka ma już długości
pewnie ze napisze ) a czemu nie oby to przynioslo efekty
Stary 2009-04-22, 15:05   #2550
Zuziunia
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Mischoko Pokaż wiadomość
pewnie ze napisze ) a czemu nie oby to przynioslo efekty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości