|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
ja obiadów nie gotuję, nie jem też tego co on gotuje
jak on do usmażenia mięsa dodaje pół kostki smalcu bleeee mąż coś wciska co dziadek ugotuje ale nie zawsze, czasem jemy u moich rodziców powód jest prostu nie wchodzę do tego syfu (tylko przygotowuję młodemu jedzenie) gdybym chciała coś ugotować to najpierw musiałabym posprzątać co zajęłoby mi z godzinkę a ja nie mam na to czasu ani sił no i przeciskać się koło grubego brzuch dziadka też nie mam ochoty
#2522 |
Zakorzenienie
|
Zanka to co Ty jesz przez caly dzien?
![]() ja to w kuchni 1/3 dnia przesiaduje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
obiadu wcale albo u rodziców ja uwielbiam gotować, jak dziadka nie bylo to gotowałam, sprzątałam i byłam w siódmym niebie ale teraz się nie da a ja nie chcę sobie psuć humoru
![]() |
#2524 |
BAN stały
|
Chwilkę spałam....
idę coś zjeść... jestem ciekawa jak mi estrogen wyjdzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#2525 |
Zakorzenienie
|
Vcelka basen super sprawa mi gin mówił jak byłam w ciąży że mam chodzić nie zarazisz sie grzybem bo przecież woda jest chlorowana i często spr czy nie ma bakterii
Zanka mam taka sama komodę dla Olivierka tylko że białą dużo do niej się wmieść polecam doszła ta listonoszka z allegro ale inny fason ![]() ![]() czekam na strój który zamówiłam na 4lejdis.pl ale nie doszedł a ja wczoraj wszystkie stare wyrzuciłam ![]() Dzisiaj oglądam katalogi wakacyjne bo chcemy cosik zarezerwować jak wyjdą na sezon 2010 ( pewnie ok listopada) ale ten hotel co byliśmy w zeszłym roku w normalnej cenie kosztuje 6000zl/os/2tyg więc jeśli byśmy tam chcieli jechać to poczekam na super last minute ![]() 1, moja chrześnica z Olikiem 2, listonoszka z allegro na żywo taka w miarę 3, półka wklejam dla Domi ta półka bardzo poreczna 4,torebka Carry Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-08-31 o 16:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale bedziesz mogla szalec juz niedlugo od 1ego pazdziernika. w tym dniu ma moj tz urodziny, bede musiala znow kase swoja wybrac, ale wymyslilam, ze mu kupie bluze jakas Nike albo tym podobne. Bo takie uwielbia. poza tym te firmowe to nie to samo, co z innego sklepu ![]() ![]() Cytat:
No lepiej poczekac na last minute. W sumie first minute tez sie czasem oplaca, ale okres od zarezerwowania do wykazdu jest dlugi i moze sie cos zmienic, wiec faktycznie...lepiej last minute ![]() a ta torebka, ktora przyszla nie jest fajna? Mi lekarz zabronil chodzic na basen, dlatego nie chodze. Mowil, ze po basenie czesto sa infekcje ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-31 o 16:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
Syla, taka biedna ta Twoja malutka, mam nadzieję, że szybko jej minie
![]() Zuzia, mnie zwykle pod koniec @ boli głowa, taki migrenowy ból, nic nie mogę zrobić wtedy. Ale u mnie to rodzinne, babcia tak miała, mama też. Idę dekorować tort bo jutro wizyta(cja) teściów ![]() znaleźliśmy tani (jak na Rzym) nocleg ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2528 |
Zakorzenienie
|
zazdroszcze tych wyjazdow Ala
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2529 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ja migrenę miałam 3 razy w życiu i zawsze wymiotuję..a to jakby mnie ktoś pierdyknął czymś ciężkim. Mnie boli ponad tydzień już, zanim jeszcze @ się zaczęła. ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Rzym łaaaa super.... ![]() ja już się nie mogę doczekać urlopu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
eeehh... ale wam zazdroszcze tych urlopow
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2531 |
Zakorzenienie
|
ja to tak zazdroszcze, ze az mnie skreca
![]() Robie liste zakupow z wyprawki, przezraza mnie to, ile rzeczy musimy kupic ![]() Syla ja tak patrze na Twoja malutka i mi sie plakac chce ![]() ![]() ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-08-31 o 18:18 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2532 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2533 |
Zakorzenienie
|
Zuzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2534 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2535 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zuzia ale ja Ci powiem, ze ja z moim Tz znalam sie bardzo krotko a juz mielismy takie dzieciate plany ![]() a w sumie po roku juz bylam gotowa na dziecko, bo wtedy myslalam, ze jestem w ciazy, wrecz bylam pewna ![]() Zuzia ile Wy jestescie razem? Wiesz z tego, co zaobsrewowalam, to jakbyscie byli z pół roku razem to juz by to inaczej wygladalo, a i Ty bys sie czula inaczej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2536 |
Zakorzenienie
|
A ja jak sobie pomysle ile moich kolezanek juz po slubie i z dzieckiem w drodze, albo juz z narodzonym dzieciatkiem to mi zal..... :/
Ja jestem z TZ-tem prawie 2 lata, a mi sie juz marzy pierscionek zareczynowy ![]() Jestem ciekawa kiedy to nastapi..... ehhh marzenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Zakorzenienie
|
Domi, a ja zazdroszczę Fasolki
![]() ![]() ![]() Zuzia, zobaczysz, raz dwa i mamusia zostaniesz ![]() ![]() ![]()
#2538 |
BAN stały
|
Znamy się ponad 2,5 miesiąca, a jesteśmy ze sobą ponad 2. Więc króciutko jeszcze.
Dzisiaj jak gadałam z ex to rozmowa była służbowa... potem M opowiadałam o niej, był zazdrosny, dopytywał, wydaje mi się że się boi trochę. W sumie to go rozumiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#2539 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i juz niedlugo bedzie ROCZNICA od zareczyn ![]() ![]() Cytat:
No Ala, daje Ci ostatnia szanse we Włoszech ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
Hej Lejdis, ja dopiero teraz do kompa siadłam, cały dzień zabiegana, teraz to już będę dla Was miała troszkę mniej czasu, ale na pewno będę w miarę możliwości zaglądać
![]() Syla, dzielna z Ciebie babeczka, a Lenka biedulka,taka malutka a już takmusi cierpieć Zanka, jutro już 1wrzesien i równiutki miesiąc, szybko zleci zobaczysz ![]() Zuzia, trzymam kciuki za sprawę i za dzidzię żeby sie zrobiła szybciutko jeśli tego chcesz ![]() Miłego wieczorku kochane Garfi, a co do pierścionka, ja dostałam po niecałych 5 latach ![]()
Mikołaj Edytowane przez gusiak23 Czas edycji: 2009-08-31 o 18:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2541 |
Zakorzenienie
|
domi
moze u nas tez tak bedzie, 2 latka i 3 miechy ![]() to by gdzies wypadlo na nowy rok.... jaaaa taki prezent noworoczny dostac ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Zakorzenienie
|
No ja chyba jeszcze dobry rok sobie poczekam pewnie albo dluzej, takze zuzia nie przejmuj sie, nie bedziesz ostatnia.....
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2544 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ale dzisiaj 2 policjantów się na mnie gapiło na stacji benzynowej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2545 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() WItajcie ![]() Ja dzis mailam nerwowy dzien poklocima sie z rodzicami o przyszlosc moja....bo wsumei to bawienie dzieci to tak dorywczo...wsumie ejst... No i albo studia albo cos albo cos...ehehhe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i MAm dzisaj MEGAAAAA dolka..... A i na odstresowanie pojechalam sobie na 3 h na rowerek..... ![]() ![]() a teraz siedzie na kompie ale cos facetow do filtrow brak.... ![]() ![]() ide spac.....bo jutro ide do PITRUSKA>>>>> ![]() ![]() ![]() ![]() buzka dobranocka ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
Motylku nie przejmuj się kłótnią jutro będzie dobrze
![]() Torebkę kupiłam w Carrym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
A ja sie z TZ-tem poklocilam, bo chce jechac na weekend w gory, a ja nie wiem czy moge sie tak wybierac na wycieczki w takim stanie, bo jak sie pogorszy z moim kregoslupem to po co tam pojade no i jestem w kropce....
![]() ![]() ![]() pociesza mnie tylko fakt, ze jutro ide do fryzjera i mam spotkanie babskie, wiec wiele sie bedzie dzialo.... Ale martwi mnie ta sprawwaz TZ-tem... CO ROBIC??????????? to ide papapa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2548 |
BAN stały
|
Znowu boli głowa...no ile może boleć
![]() jeszcze nie zdążę się obudzić i mi łeb rozsadza. |
![]() ![]() |
![]() |
#2549 |
Zakorzenienie
|
Zuziu a może od ciśnienia?
ja na początku ciąży miałam bardzo niskie ciśnienie, pierwszy raz w życiu codziennie bolała mnie głowa, w sumie cały pierwszy trymestr, masakra jakaś próbowałam tabletek ale nie działały, ale jak napiłam się choć łyka kawy to ciśnienie się podnosiło i przestawała mnie głowa boleć a ja kawy nie pijam w ogóle więc wcześniej na to bym nie wpadła, dopiero jaki mi pielęgniarka ciśnienie zmierzyła
#2550 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie wiem...ale już mnie to wkurza. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:39.