|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
z tym sklepem to się zgadzam a co do kg....to nie martw się...ja też szybko chudłam...w ponidziałek wyszłam ze szpitala w czwartek śmigałam w spodniach sprzed ciąży..teraz pół roku po porodzie schudłam 26 kg (w ciąży miałam +15kg) |
|
|
|
|
#2612 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przewijak kupuje na lozeczko w lazience nie byloby szans na przebranie bo jest malutka, tylko na lozeczku, a ono bedzie stalo z namiSyla a reczniki jakies specjalne dla dzieci sa???czy takie zwykle jak dla nas
|
|
|
|
|
#2613 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Przede wszystkim to mam nadzieje, że już nie będę się męczyła z bólami kręgosłupa i nabiorę trochę wprawy bo moja kondycja jest zerowa. Cieszę się Domi, że czujesz się lepiej Syla może faktycznie masz anemię albo po prostu z przemęczenia gubisz kg.
|
|
#2614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
DZIEWCZYNY JAK U WAS Z ROZSTEPAMI BYLO???ja nie mam jeszcze i mam nadzieje, ze mi sie nie zrobia Cytat:
![]() ![]()
|
||
|
|
|
#2615 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi nikt mnie nie masuje, ja mam tylko ćwiczenia i okłady z błota.
|
#2616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
teraz nie wejdę do pokoju bo Kuba śpi a musze poszperać żeby znaleźć...co do rozstępów to ja nie miałam całą ciążę w zasadzie wogóle i w 9 miesiącu mi powychodziły |
||
|
|
|
#2617 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
. Ja jestem w szoku bo brzuch mam mniejszy n iz przed ciaza, a przynajmniej nie ma na nim tyle tkuszczu. Skory tylko wiecej.Cytat:
Ja kupowalam z kapturkami na glowke bo dziecku zimno po wyjeciu z kapieli, ale kupilam tez i zwykle. mam zamiar dzisiaj testowac. Nie mam ani jednego rozstepu . Tez sie tego obawialam, ale jak narazie obylo sie bez. Spojrz na mame, mysle ze to w duzym stopniu dziedziczne. Moja ma ale po trojce wiec nie ma sie co dziwic.
|
|
#2618 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do ręczników to ja po prostu tak układałam zwykły ręcznik, że główkę zakrywał...a Kubuś po kąpieli ani razu nie miał na sobie czapeczki co do rozstępów "genetycznych" to pewnie coś w tym jest ale np. moja mama ani siostra nie mają a ja mam ![]() ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- domi - zerknęłam teraz Kartę Ciąży i ja w 26t.c miałam +6 kg.Mnie w sumie waga rosła dość systematycznie |
|
|
|
|
#2619 |
|
Zakorzenienie
|
ehhh
![]() z tym mieszkaniem chyba nic nie będzie właścicielka podniosła odstępne, na remonty kręci nosem bez sensu mamy się jeszcze spotkać, ale ja chyba już straciłam nadzieję
|
#2620 |
|
Zakorzenienie
|
Syla moja mama ma rozstepy, ale w tamtych czasach niczym sie nie smarowala i nawet nie wiem czy nie po bracie jej dopiero wyskoczyly...w kazdym razie ja ciagle mam nadzieje, bo swoj brzuch przed ciaza lubilam, wolalabym, zeby byl taki sam po ciazy:/
Ala no to ja jutro zaczynam 26ty tydzien i mam 6 kg na plusie tez ![]() Dziewczyny czy po kapieli zawsze trzeba zakladac czapeczke???kurcze ja prawie nic nie wiem o pielegnacji dziecka, kiedy sie tego naucze..edukujcie mnie laski, plis ![]() zanka co Ty gadasz...a co jej sie nagle odmienilo?????jeny, mam nadzieje, ze sie to jakos ulozy, bez jaj |
|
|
|
#2621 |
|
Zakorzenienie
|
ja nie zakladałam wcale po kąpieli
Domi niestety miało być 3o0 odstępnego a teraz chce 500 a remont to na własny koszt jak chcemy
|
#2622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jeny!!!ale czemu podniosla??przeciez mowila co innego na poczatku, nie powinna tak zmieniac. Chyba ze ten ktos kto teraz mieszka to jakis znajomy i dlatego taniej jemu dala.... a remont na wlasny koszt?a nie chodzi jej o to, ze Wy zaplacicie a potem nie bedziecie za mieszkanie placic? |
|
|
|
|
#2623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podobno poszła do US i chciała zgłosić to że wynajmuje to wiadomo że podatek musi odprowadzać no i stwierdziła, że przy 300 zł jej się nie opyla a remont to my sobie mamy zrobić jak chcemy, ona nie chce i nic nam nie potrąci ani nie odda
|
|
#2625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiesz co ?? moja siostra płaci 300 zł odstępnego a właściciele odprowadzają do US podatek i powiedzieli, że ten podatek to są małe pieniądze... |
|
|
|
|
#2626 |
|
Wtajemniczenie
|
Zanka może jeszcze jakoś się ułoży z tym mieszkaniem, powiedzcie jej, że na początku zadeklarowała 300 zł, więc teraz niech nie podnosi. A na wszelki wypadek poszukajcie jeszcze coś innego, bo może się okazać w ostatniej chwili, że jednak Wam nie wynajmnie i bez sensu tracić czas.
Domi wyedukujesz się na własnej skórze, pewnie wszystko samo przyjdzie i nawet nie będziesz wiedziała skąd to wiesz - bo zadziała instynkt macierzyński. A jak chcesz to możesz poczytać gazetki - tam też dużo rzeczy można sie dowiedzieć. A w ogóle to są jakieś wieści o tej mamie od Was z wątku co urodziła wcześniaka ?
|
#2627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki, ze mnie uswiadomilyscie z tym recznikiem z kapturkiem ![]() Cytat:
no sorry, su*a chce sie dorobic czy co Vcelka wiesci sa, Mały skonczyl dzis miesiac, wazy ponad 1kg, fika juz, i ta dziewczyna bedzie karmila go piersia szansa jest ze za miesiac wyjdzie![]() Tak jak ja bym urodzila jak ta mamusia, to moje dziecko mialoby juz ponad tydzien aaaa Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-02 o 14:54 |
||
|
|
|
#2628 |
|
Wtajemniczenie
|
Domi Twoja Królewna niech jeszcze 15 tygodni posiedzi w brzuszku
![]() Dobrze, że tej dziewczyny synek ma się lepiej, wierzę, że będzie zdrowy i już niedługo wyjdzie ze szpitala.
|
#2629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no 13-14 i bedzie git od jutra wypadaloby 14 do 40ego tygodnia, ale w 39 moglabym juz urodzic chcialabym przed 10 grudnia![]() Na swieta moze czulabym sie ciut lepiej ![]() A tamten malutki fika podobno i oddycha bez respiratora, moze juz go brac na rece ![]() musze sie pochwalic, ze wczoraj w tv leciala jakas piosenka hiszpanska i mojemu Tz sie spodobala bardzo, wiec ja siedzialam akurat na laptopie, wsluchalam sie w slowa i mu ja sciagnelam jestem z siebie dumna...ach ten espaniol:P
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-02 o 15:36 |
|
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzisiaj wreszcie weszłam w spodnie sprzed ciąży
![]() Zanka może jeszcze sie dogadacie w spr mieszkania ?trzymam kciuki ja 1 @ dostała równe 4 tyg po porodzie była b.mocna-dobrze że miałam jeszcze paczkę podkładów poporodowych ![]() ja małemu nie zakładałam paczki po kąpieli.kupiłam mu szlafrok i na to okrywałam recznikiem Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-09-02 o 16:07 |
|
|
|
#2631 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do @ to ty chyba nie karmisz piersią ?? ja uważałam, że szlafrok dla takiego malucha to raczej zbędny jest...uważam, że najprostsze rozwiązania są przeważnie najlepsze... |
|
|
|
|
#2632 |
|
Zakorzenienie
|
mój synek gaduła ost się bardzo głośny zrobił
http://www.youtube.com/user/blondynakpoznan ---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- ja mam szlafrok dla mnie zbędny jest ręcznik z kapturkiem
|
|
|
|
#2633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam ani szlafroczka ani ręcznika z kapturkiem mamy zwykłe milusie ręczniki i jest git
|
|
|
|
|
#2634 | ||
|
BAN stały
|
weźcie... rozlałam kawę w pracy, zapomniałam napisać nr konta na druczku przelewu, znowu zapomniałam okularów z pracy
Cytat:
Cytat:
Wiecie co G. wyznał mi dzisiaj można powiedzieć miłość że nie chciał mnie wtedy stracić...Czyżby taka zmiana bo już rozwód i on się tak otworzył ![]() i wyjaśniliśmy tą dziwną sytację nieodzywaniem się. NARESZCIE! Ma ktoś przepis na nalewkę aroniową! |
||
|
|
|
#2635 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzia, powiem tak, trzeba mieć rzeczywiście oko na tego M., nie zakładałabym najgorszego, bo pozory mogą mylić i może wszystko jest ok. Rzeczywiście fajnym rozwiązaniem jest szczera rozmowa, ale czy skutecznym. Bo jeśli ma coś na sumieniu, to czy się przyzna? Miej oko na M.
z drugiej strony, czy gdyby kogoś miał, to by chciał wyjeżdżać na 2 tygodnie z Tobą?Syla, fajnie, że kg tak Ci spadają, ciesz się z tego dobrze, że antybiotyk idzie w odstawkę i jest lepiejmi się płace zaczęły, wiec znów mnóstwo roboty, jutro pójdę wcześniej do pracy, bo mam deadline i muszę jutro wyrobić się z czymś. Mam dosyć tej pracy, nawet nie że konkretnie pracy w kadrach, ale firmy w której pracuję znowu kolejna osoba odchodzi z firmy, w ciągu miesiaca kilka osób zwyle się zwalnia z pionu administracyjnego, co znaczy, że nie jest zbyt dobrze, tym bardziej, że Administracja nie jest duża.zazdroszczę Wam dziewczyny tych doswiadczeń z dzieciaczkami, kąpieli, zabaw, opieki. Blondi, jak spojrzałam na filmik z Twoim synkiem, to się roczuliłam, tak bym chciala mieć pewność, że uda mi się urodzić takiego słodziaka ech, chyba dołek mnie łapię. A zaraz zmykamy z meżem do przyjaciłóki uczcić jej urodziny
|
#2636 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jestem we wtorek umówiona na konsultacje w związku z unieważnieniem kościelnego i powiedziałam o tym M, ucieszył się nigdy nie zrozumiem facetów... |
|
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sie pochwale moim brzusziem, dawno Was nie meczylam
![]() Ala fluidki od mojej królewny Blondi a wazysz tyle co przed ciąża?
|
|
|
|
#2638 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- no no domi jest już co pokazywać ...oj jest |
||
|
|
|
#2639 |
|
Zakorzenienie
|
moj ulubiony teledysk ostatnio
http://www.youtube.com/watch?v=n9yay4PX0OA |
|
|
|
#2640 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Śliczny brzuszek |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:05.

. Niby dobrze bo troszke przytylam przed ciaza ale takie chudniecie bez powodu mnie martwi
. 
. Jak by nie bylo nie spie po nocach
w lazience nie byloby szans na przebranie bo jest malutka, tylko na lozeczku, a ono bedzie stalo z nami

że nie chciał mnie wtedy stracić...
znowu kolejna osoba odchodzi z firmy, w ciągu miesiaca kilka osób zwyle się zwalnia z pionu administracyjnego, co znaczy, że nie jest zbyt dobrze, tym bardziej, że Administracja nie jest duża.