|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=Yq77pTi03qQ&feature=fvst a brzuszek już masz spory ost jakby szybciej rośnie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- Domi a ost mówiłaś że to twój przebój ![]() http://www.youtube.com/watch?v=91PNP...eature=related |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Blondi nonon a Ty sobie chyba to pod nosem czesto nucisz ![]() http://www.youtube.com/watch?v=myTktAvNM1w Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-02 o 17:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2643 |
BAN stały
|
obczajcie to http://www.youtube.com/watch?v=85ykqtMflv8
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- Ja właśnie słucham energy retro mix, stare dobre przeboje ![]() ![]() jak prawko robiłam to non stop to leciało ![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-09-02 o 18:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Zakorzenienie
|
jeny co to za debile wymyslaja takie teledyski i piosenki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Zakorzenienie
|
Domi nie slyszalas o Gracjanie Roztockim?
![]() Domi Ty uczysz sie gotować tutaj coś dla Ciebie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=7Di26NNZnCU |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie slyszalam ![]() ale Blondi z nieba mi spadlas, bo tz chce zebym zrobila pizze wiec bede sie uczyla z Grackiem ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, padłam z tych teledysków, szczególnie pioseka o internecie
![]() Domi, fajny brzuszek, a poza tym jak oglądam te Wasze dzieciaczki to mi się instynkt załącza ![]() Zuzia, ja bym chyba zapytała M wprost dlaczego się tak zachowuje, ale może być też tak jak Ala napisała, że tak to tylko wygląda, ja też mam wyciszony sygnał w tel często bo jak jestem wieczorem z TŻtem to nie chcę żeby nam kto.ś przeszkadzał. A tak poza tym to kto to jest G, bo ja nie w temacie A ja dzisiaj @ dostałam i pół dnia przespałam, jutro mam wolny dzieńto więcej z Wami popiszę ![]() ![]()
#2649 | |||
BAN stały
|
Cytat:
OJOJO moze jednak bedzie dobrze.... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
hejka ![]() U mnie dzis to w domku bylam pozniej bylam na rowerku ale sie spocilam bo duszno jak fix bylo.... ![]() ![]() ![]() ALe mnie wkurzaja te nowe emoniki....wrrr ![]() A to moj ulubiony teeldysk...... http://www.youtube.com/watch?v=5wRkoGKQ8qQ&feature=fvst |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tylko z jego strony to już nie jest przyjaźń, wczoraj i dziś sie o tym dowiedziałam... wreszcie jest ze mną szczery.. właśnie nap smsa... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2652 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
BAN stały
|
Nic. Jestem z M. i reszta mnie nie interesuje. A że on dopiero się obejrzał to cóż jego sprawa.
Kontakt może jakiś będzie ale nic poza koleżeństwo. ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ---------- Idę szykować się do pracy... śniadania nie jadłam bo nie mam apetytu... wystarczy na link w podpisie kliknąć i będzie wiadomo dlaczego... jak ja chcę być już po! |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Zakorzenienie
|
Zuzia jeszcze 4 dni i bedziesz najszczesliwa na swiecie
![]() Motylicaja z jakiego to filmu ten teledysk i piosenka? mnie sie te nowe emotikonki baaardzo podobaja ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2656 |
BAN stały
|
a we wtorek konsultacja w związku z unieważnieniem
![]() Edytowane przez Zuziunia Czas edycji: 2009-09-03 o 10:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Wtajemniczenie
|
Hejka,
Ja już jestem w domku, znów sobie przełożyłam na wcześniejszą godziną jeden zabieg ![]() Tak mnie strasznie bolą wszystkie mięśnie, że nie miałam dziś siły wejść na 3 piętro, nawet nie wiedziałam, że od takich ćwiczeń mogą boleć mięśnie.....gardła ![]() ![]() Domi jaką masz śliczną piłeczkę ( czyt. brzusio ), normalnie nie mogłam wzroku oderwać, jak ja już bym chciała..... ![]() Zuzia teraz G. się przypomniało o Tobie, bardzo wcześnie...teraz to niech spada na drzewo, bo masz M. i mam nadzieje, że on Cię nie oszukuje. Zanka czekam na relacje co wyszło z tym mieszkaniem.
#2659 |
Zakorzenienie
|
Vcelko dziekuje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A moze tak miesnie Cie bola, bo w ogole dawno nie cwiczylas?dawno mialysmy wf w szkole i kondycjaj uz nie ta ![]() Zuzia wiesz co mi tak nam ysl jeszcze przyszlo odnosnie tych telefonow M.?ze moze mama do niego czesto dzowni albo pisze, bo w koncu to, chyba, jej jedyny syn a on sie tego wstydzi.... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-03 o 10:53 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2660 |
Zakorzenienie
|
no właśnie, ja mam taką ciotkę która wszystko lubi wiedzieć i dzwoni do mnie średnio 1 lub 2 dziennie i też często nie odbieram jak mi się nie chce z nią gadać, może M ma podobnie z mamą
#2661 |
Zakorzenienie
|
Ja mialam z jedna ciotka nie tak dawno. Nigdy do nas do domu nei dzownila a ostatnio wziela numer od babci na komorke moj i zaczela do mnie dzwonic. Na poczatku kilka razy odebralam, ale ona zaczela coraz czesciej az dochodzilo po kilka razy dziennie, a jan ie odbieralam. Juz mnie to tak wkurzalo, ze napisalam jej smsa ze nie mam ochoty gadac i przestala dzwonic:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 |
Zakorzenienie
|
rezygnujemy z tego mieszkania, nawet jakby jakimś cudem dogadać się na 300 to oni nie chcą remontów a my przecież dokładać nie będziemy do interesu
tam jedynie porządne są okna bo PCV a tak to nic tam nie ma, rozsyp totalny ehh nie warto się w to pakować szukamy dalej na a podatku jest 8,5 % czyli od 300 płaciłaby niecałe 30 zł a naściemniała że prawie 300 jej wezmą, a my mamy znajomą w US i nam wszystko wytłumaczyła ta właścicielka myślała że jeleni złapała i jesteśmy tacy głupi że nie sprawdzimy tego podatku ![]()
#2664 |
Zakorzenienie
|
Zanka mowilam ze chce sie babora dorobic
![]() to nic trzymam kciuki i najlepiej poszukajcie czegos, gdzie nie bedziecie musili robic remontów. Za pare lat czeka Was remont na mieszkaniu dziadka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2665 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem tego pewna, że mięśnie właśnie mnie bolą bo dawno, a nawet bardzo dawno nie ćwiczyłam, ostatnio jakieś 5 lat temu ![]() Co do telefonów to Zuzi M. faktycznie może się wstydzi, że mama ciągle do niego dzwoni, tylko zastanawia mnie jedno, dlaczego on nie odbiera jak Zuzia do niego dzwoni ![]() ![]()
![]() |
#2666 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze znajdziemy, gdzie twki problem i wszytsko sie wyjasni z M.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Zakorzenienie
|
no mam nadzieję, że coś znajdziemy, wydrukowałam kilka ogloszeń, kolega w centrum nam porozwieszał
popytaliśmy znajomych, tata ma w pracy zapytać, mama sąsiadki takiej co jej wszędzie pełno więc może ona coś pochyta no i czekamy
#2668 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Zanka szkoda z tym mieszkaniem... Mam nadzieje ze szybciutko znajdziecie cos innego ![]() Zuzia co ten G. dopiero teraz zrozumial ze mu na tobie zalezy? Faceci sa dziwni ![]() Powiedz mi na jakiej podstawie chcecie uniewaznic koscielny? Wiem ze to nie taka prosta sprawa... Domi brzuszek rzeczywiscie ladniutki ![]()
![]() |
#2669 |
Zakorzenienie
|
Syla fajnie, ze poprawilysmy Ci humorek
![]() A mnie odwiedzila znajoma kolezanka....byla zaledwie chwile, ale przekonalam sie, ze chyba gosci nie lubie ![]() Jak przyszla od razu poszla myc nogi do lazienki przy tym mowiac, ze musi to zrobic bo mi zasmierdzi caly dom. Powycierala je w recznik moj ![]() ![]() ogólnie jestem zła i dopiero skonczylam sprzatac ![]() __________________ a i jeszcze poszlam do sklepu, stałam przy kasie a babka jedna rozwalila piwo tuz kolo mojej nogi i mnei skaleczyla:/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.