|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lejdiski-najwspanialsze babeczki pod słońcem-cz. II oficjalnie otwarta:*
Cytat:
Cytat:
|
|
#2822 |
|
Zakorzenienie
|
Domi, ale słodkie są te małe ciuszki, te różowe dresiki świetne
Jane zaganiana przed chrzcinami, pewnie wszystko szykuje i nie ma czasu na wizaż Zuzia, mnie się ta sprawa też nie bardzo podoba,musisz pogadać i będzie wiadomo na czym stoisz,nie wiem czy dobrze myślę ale wydaje mi się że on jest jakiś podatny na wpływy ze strony rodziny, może czuje się zobowiązany albo coś w tym stylu i dlatego na ten ślub poszedł Madzia, kiedy pochwalisz się czego się nauczyłaś na warsztatach?? Pozdrawiam wszystkie Lejdiski i życzę miłego wieczorku, ja siedzę u TŻ, ale tak jakby sama, bo on ogląda mecz a mnie się nie chce i siedzę na wizażu
|
#2823 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka sto lat dla Filipka
![]() Zuzia z tym M. to...uważaj, jakos mu nie wierze juz przez to co wyprawia
|
|
|
|
#2824 |
|
BAN stały
|
Już się uspokoiłam... kilka razy gadałam z M.
|
|
|
|
#2825 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Gratki Cytat:
NOO niezle Kurde jak bym ja tak miala to bym TZ opierniczyla i to niezle....woogle jak mozna isci z kims na slub wiedziac ze dziewczyna czeka na ciebie....Cytat:
A mnie dzis dzien lenia spaolam do 10 a lezlam do 12 w lozku piszac smski z tajemnicyzm M.... apozniej w dopmku posiedzilam a o 17 poszlam z Kina do lasku Wolskiego niedaleko Zoo..oczywiscie plotki....ehhe![]() A tu pare fotek tych rzeczy z zakupionych czwartek. jeszce zdjecie spodnicy po odcieciu gory......i ja w sukience.....ale jakos dziwnie wyszlam chyba do mnie nie pasuje bo za duze cycyki mam... |
|||
|
|
|
#2826 |
|
Zakorzenienie
|
Motylicaja zauwazyłam, ze lubisz koszule:0najbardziej podoba mi sie ogrodniczko-spódnica
![]() A ja jestem zakrecona...jane mi napisala niedawno smsa i zapomnialam wam napisac ![]() Mam Was pozdrowic i zaprosic na swietowanie chrzcin Jacusia jutro. O 12 msza, po mszy chrzest, potem obiad i torcik w knajpce a placki i salatki w domku u jane i M. |
|
|
|
#2827 |
|
BAN stały
|
Motylka wiesz co moim zdaniem powinnaś zmienić trochę styl ubierania, widzę że masz szerokie ramiona.. powinnaś zacząć chodzić w bluzkach z dekoltem w szpic... bo sądzę że masz ładny.
|
|
|
|
#2828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dokładnie |
|
|
|
|
#2829 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Bo tak to lepiej jak na tym zdjeciu../? Edytowane przez Motylicaja Czas edycji: 2009-09-05 o 22:59 |
|
|
|
|
#2830 |
|
BAN stały
|
Masz proporcjonalną figurę, tylko unikaj bluzek w paski, kratkę, najlepiej żeby były jednolite
|
|
|
|
#2831 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2832 |
|
BAN stały
|
Dzieki dziewczyny
i jeszcze jeden komplet tak granatowa koszula ze spodniczka... |
|
|
|
#2833 |
|
Zakorzenienie
|
Motylka Ty kochasz koszule, i ponizej na zdjeciu znow koszula, w avatarku rowniez
![]() predzej widzialabym Cie w czyms takim mimo, ze jestes okragla masz ladna twarz i figure i to ładnie wyglada wszystkoEdytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-05 o 23:29 |
|
|
|
#2834 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A wlasnie Domi...ja mam takie pytanie Bo osatnio sobie tak o tobie myslam i otej stulacji rodzinnej Powiedz mi dlaczego rodzina twojego TZ...Tak cie nie lubi?>>> Sorki...za dociekliwosc..
|
|
|
|
|
#2835 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie mialam juz gasic kompa, ale jeszcze zerkłam na watek
![]() kedys mnie lubili, ale odkad sie pokłocilismy w maju z Tz rodzenstwem, ja nie dalam szansy, zeby pogodzic sie z siostra (bo z bratem to Tz w ogole juz nie chce miec kontaktu)to nas nie lubia, no a mnie to bankowo obwiniaja o wszytsko. Dla rodzicow Tz tamta dwojka jest najwazniejsza, nawet na nasz slub nie przyszli. Poza tym bylo duzo sytuacji, gdzie chcieliby nami rzadzic, zeby Tz dawal im kase, sami by nie pomogli. Ja jestem osoba, ktora nie da sobie wejsc na glowe. I jesczze podczas ramotnow byly sytuacje, ze tz tato to w ogole chcialby rzadzic moja kasa i decydowac, co mamy kupic. Ani z jedna rzecza nie posluchalismy. A Tz mial ladna szkole zycia przed slubem i zobaczyl jacy oni sa. Zreszta prawda jest taka, ze nigdy nie byl zzyty nie wiadomo jak z rodzina, zawsze ten gorszy, taka czarna owca ![]() Ale ja doszlam do wniosku, ze sie nimi przejmowac nie bede. Tyle nerwow w ciazy przez tych ludzi zjadlam, nie liczyli sie i nie licza w ogole z nami, bo juz pal licho ze mna, mimo, ze w ciazy jestem Chcieliby, zeby bylo po ich mysli wszystko. A teraz niech zaluja za swoje zachowanie. Tamtemu synkowi dali mieszkanie i jeszcez ukrywali przed moim tz ten fakt, a mojemu tz nic. |
|
|
|
#2836 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
AHA.....wsumie to bardzo smutne.....ze twoj TZ tak jest traktowny przez rodzicow...
|
|
|
|
|
#2837 |
|
Zakorzenienie
|
Moj Tz sie prawie w ogole tym nie przejmuje...
ja uciekam na "Smakosza" milej nocki Lejdiski |
|
|
|
#2838 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2839 |
|
Raczkowanie
|
najgorsze co może być to koniec lata
|
|
|
|
#2840 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2841 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry!!
jestem wybawiona, wytańczona i w ogóle fajnie było ślub i przyjęcie, które właściwie było weselem tylko, że do 23, było extra. Zasługa tez tego, że sporo naszych bliskich znajomych było na nim, wiec mieliśmy z kim się bawić![]() Zuzia, opierniczyłaś zdrowo tego swojego M.? Bo to paranoja, by miał towarzyszyć jakiejś lasce na weselu!!! Domi, ciuszki śliczne!! już się nie mogę doczekać Twojej córci w tych ciuszkach ![]() no to świętujemy chrzciny Jacusia
|
#2842 |
|
BAN stały
|
Jeszcze go nie ma
rozważam pewną decyzję, bo mam tego już dość wszystkiego podziękuję mu za wsparcie ide zaraz do kościoła... rano miałam odruch wymiotny z nerwów, ale kogo to obchodzi... ale go zjadę dzisiaj |
|
|
|
#2843 |
|
Zakorzenienie
|
Ala dzieki
Zuzia no co za człowiek...a miał być rano? Ja na jego miejscu spiepszylabym z tego wesela do Ciebie juz dawno wczoraj
|
|
|
|
#2844 |
|
Zakorzenienie
|
zuzia
M. zachowal sie bardzo nie w porzadku, ja bym chyba zabila TZ-ta gdyby mi taki numer wywinal ![]() A ja wlasnie czekam na obiad i padam z nog, bo szlam spac o 4.00
|
|
|
|
#2845 |
|
Wtajemniczenie
|
Hello,
Zuzia przecież M. obiecał Ci na początku, że miał być u Ciebie wczoraj wieczorem i jednak nie przyjechał To mu chyba w ogóle nie zależy na Tobie, skoro wolał jak przypuszczam pójść na wesele z jakąś koleżanką. Jakaś paranoja, on jest chyba niepoważny, zamiast do Ciebie przyjechać...brak mi słów. Przecież nie widzicie się codziennie, tylko w weekendy i jeszcze powiedział, żebyś się cieszyła, bo przyjeżdża do Ciebie co weekend Szczerze, nie podoba mi się ten koleś i już nie wierzę mu w żadne słowo. Żeby tylko nie wywinął Ci numeru i nie pojechał na wakacjeDomi jakie boskie ciuszki dostałaś od cioci z Ameryki ( jak będę miała dziewczynkę i miałabyś ochotę odsprzedać to ja zamawiam ). I widzę, że zakupy w Auchanie też się udały. Ja muszę sobie kupić płaszcz zimowy, ale chyba jeszcze za wcześnie trochę.Ala super, że wesele się udało, że się wytańczyliście-może jakąś foteczkę byśmy zobaczyły ![]() Garfi co Ty robiłaś do 4 rano ?? Jane ja też Cię pozdrawiam i świętuje razem z Wami chrzciny Jacusia I wciąż nie mogę się doczekać fotki![]() Ja już po kościele, ćwiczeniach, obiad mam od wczoraj więc dziś dzień lenistwa.
|
#2846 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie melduje weekendowo
zaraz spadam na spacerek z synkiem |
|
|
|
#2847 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podejrzewam, że jakies balety Cytat:
Vcelka masz racje co do M. absolutnie sie z Toba zgadzam. Mam nadzieje, ze nie oszuka Zuzi, bo bym mu nakopała ![]() a ciuszki-pewnie, trzymam kciuki za zaciazenie szybkie a co do Jane, to w takim razie swietujemy
Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-09-06 o 12:17 |
||
|
|
|
#2848 |
|
Zakorzenienie
|
domi i vcelka
ano balety to moj przedostatni wolny weekend, (potem studia), wiec korzystam ile sie da dzisiaj tez nie zamierzam sie nudzic ![]() milej niedzielki zycze buss
|
|
|
|
#2849 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ZUZIA: //poczekaj jak wróci i czym sie wytłumaczy sama poznasz wtedy czy kłamie czy nie bo jak od wejścia zrobisz mu awanture to schowa głowe w piasek i nie dowiesz sie niczego
|
|
|
|
|
#2850 |
|
Zakorzenienie
|
saveme30 ja odczytalam tez
a ja lubie jesien i czasem takie uczucie jak sie lato konczy lubie takie wieczory z ksiazka, gdzie za oknem jest chłodno i pada deszcz![]() tylko ostatnimi czasy zamieniłam ksiazki na wizaz ![]() ciekawe jak tam Zuzia, nie mam jej wiec może M. przychal
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:36.

Kurde jak bym ja tak miala to bym TZ opierniczyla i to niezle....woogle jak mozna isci z kims na slub wiedziac ze dziewczyna czeka na ciebie....
apozniej w dopmku posiedzilam a o 17 poszlam z Kina do lasku Wolskiego niedaleko Zoo..oczywiscie plotki....ehhe

i to ładnie wyglada wszystko
Sorki...za dociekliwosc..