![]() |
#271 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
JA odejdę od tematy P. Edyty i podejdę to tytułowego.
Polecam Montownię, strzyże się tam moja kolezanka i zawsze z nią chodzę. Zazwyczaj jest to Włodek. Obserwowałam Pawła i tez jest bardzo fajnie. Koloryzacja u chłopaków powala na kolana, a styl zależy od gustu: awangarda i klsyczne cięcie są tam na wysokim równym poziomie i to nie prawda jak ktoś kiedy pisał, ze oni tną hardcorowo. Mogę polecić tez Toko. Strzyże się tam mój kumpel, ale z tego co wiem, to dziewczyny tez wychodzą pięc razy piękniejsze. Odradzam LAurenta, Łaniewskich Jean Louis David, stamtąd nie wyszłam zadowolona. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#272 |
Zakorzenienie
|
A ja polecam nieznany chyba zupelnie salon (?) na 1-go Maja. Idać od skrzyżowania DRUGI po prawej stronie - to jest taki łączony fryzjer- wjednej częsci męski w drugiej damski. To jest za bankiem, po drugiej stronie. Troche przeraża wygląd tego miejsca, powierzchnia jest bardzo mała, jedno długie siedzisko i na środku krzesełka, zlew i pracujące fryzjerki
![]() ![]() ![]() I raz robiłam tam balejaż - bardzo dobrze wyszedł, ale nie radziłam sobie z odrostami i zafarbowałam na brąz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#273 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie
DOMINIKA2004:
zenada jest to co robisz...sama przemycilas reklame jakiegos salonu na kalinie....predzej ty jestes fryzjerka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#274 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, ja mam pytanie-bo został mi polecony salon Gabriela na Jana Sawy, ale ja się po ostatnim moim pobycie u fryzjera normalnie boje iść gdziekolwiek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#275 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Nikogo nie reklamuję. Napisałam tylko gdzie sama się strzygę i wykonuję koloryzację. To mały salon i myslę ze nie potrzebuje reklamy na tym forum. Napisałam o nim tylko raz a teksty o ,,wielkości,, Pani Edyty na innych postach są w dziesiątki. Nie brak też bardzo negatywnych opinii na jej temat. Z fryzjerstwem mam tyle wspólnego ze chodzę do salonu na usługę raz na miesiąc. POZDRASWIAM |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#276 |
Zakorzenienie
|
czilalt maaaan :czarodzie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#277 | |
lipiec na maksa!!! :)
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#278 |
Zakorzenienie
|
noseknosek
hyhyh no bo juz mam dosc tych glupot ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#279 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam ponownie
Tu się zgadzam , ze nie trzeba być zbytnio bystrym by zobaczyć tu a zwłaszcza na innych wątkach o lubelskich fryzjerach to o czym piszę we wczesniejszych moich tekstach - ,,wielka Edyta,, ![]() Az mi się Humor poprawił i chyba wszystkim czytajacym ![]() Ale chyba trzeba to powiedzieć wprost ,,BIZNES JEST BIZNES,, POZDRAWIAM ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#280 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#281 |
Przyczajenie
|
Czy moze wiecie czy w tym salonie przedluzaja wlosy,bo na tym mi bardzo zalerzy(nie chce specjalnie jechac do Warszawy)Czy wogole jest jakis zaklad fryzjerski w lublinie gdzie przedluzaja wlosy???prosze o pomoc!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#282 |
Zadomowienie
|
W Lublinie przedłużają włosy w salonie fryzjerskim w Olimpie - widziałam efekty na dwóch osobach, z czego w przypadku jednej szczęka mi opadła jak się dowiedziałam, że to nie je własne kudły
![]() ![]() Poza tym przedłużanie & zagęszczanie jest jeszcze w takim małym zakładzie na rogu Popiełuszki i yyyy nie wiem jak się nazywa ta ulica - Poniatowskiego ![]() ![]()
![]() |
#283 |
Przyczajenie
|
dziekuje za pomoc od razu mi ulrzylo ze nie musze szukac nic po Warszawie tylko spokojnie na miejscu moge zrobic!!jeszcze jedno male pytanko czy nie wiesz jakimi metodami tam robia w Olimpii(ja jestem zainteresowana micro rings)nie na jakis klej....prosze o pomoc.... naprawde jestem wdzieczna za pomoc!!pozdrawiam goraco!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#284 |
Raczkowanie
|
Polecam inny wątek o salonach fryzjerskich w Lublinie. W marcu trfiłam tam przez przypadek i po dokładnym przeczytanu stwiedziłam że większość informacji taz zawartych to nie kryptoreklama, wątek rozwija się naturalnie przez kilka miesięcy itd. Bo to tutaj to jakiś żart chyba.
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#285 |
Zadomowienie
|
Olivia, ja niestety nie wiem, jakimi metodami przedłużają tam włosy - niby byłam zainteresowana, ale moja fryzjerka (tak, tak, sławna Pani Edytka
![]() ![]()
![]() |
#286 |
Przyczajenie
|
hejka! masz racje,w koncu to jest zabieg i nie jest taki bezpieczny,ale czy wydaje Ci sie ze jest bardziej niszczacy od rozjasniania wlosow...bo ja mam taki prolem ze zawsze mialam robione jasne pasemka(co zniszczylo moje wlosy)teraz chcialabym przestac rozjasniac a w zamian tego przedluzyc sobie,wtedy moze nie bylyby straszne moje odrosty ,a moje wlosy zaczelyby rosnac i moglaby powoli wrocic do naturalnego koloru,czy wydaje Ci ze to ma sens..??bo ja juz sama nie wiem ...pozdrawiam
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#287 |
Przyczajenie
|
pilnie poszukuję fryzjerki Gabrysi pracowała w zakładzie na Czubach na Szmaragdowej 24.
Otworzyła swój salon na Czechowie razem ze swoją siostrą bliżniaczką. Może ktoś wie o kogo chodzi - proszę o jakieś namiary na p. Gabrysię |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#288 |
Przyczajenie
|
![]()
pilnie poszukuję fryzjerki Gabrysi pracowała w zakładzie na Czubach na Szmaragdowej 24.
Otworzyła swój salon na Czechowie razem ze swoją siostrą bliżniaczką. Może ktoś wie o kogo chodzi - proszę o jakieś namiary na p. Gabrysię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#289 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja też straciłam fryzjerkę i jakby ktoś wiedział, gdzie teraz można ja spotkać, to byłabym wdzięczna. Nazywała się p. Marzena, pracowała w Instytucie Eris na Wieniawskiej. Nikt mi tak doskonale nie cieniował moich hear'ków, a teraz jej tam nie ma
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#290 |
Rozeznanie
|
nie no spoko
![]() Bo zamiast dowiedzieć sie czegoś na temat najlepszego salonu; przeczytałam o ![]() - tym kto sie sam reklamuje - "kłótniach" o tym kto jest prawdziwą fryzjerką a kto nie ![]() tak jakby sie do dało sprawdzić - pani edytce, ... dobra czy zła nie no troche to sie śmieszne wydaje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#291 |
lipiec na maksa!!! :)
|
jest inny, normalny wątek o fryzjerach w lublinie
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#292 |
Wtajemniczenie
|
A czy ktoś robił pasemka w ANETTE na Wileńskiej? Mam za 3 tyg wesele i nie wiem czy tam warto oddac włosy w ręce fryzjerek. Ma ktoś jakieś wtrażenia?
Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#293 |
Raczkowanie
|
Szukam podpowiedzi.
Za miesiąć idę na wesele i chcę ładnie wyglądać - jakieś loczki czy coś podobnego. Jednak moja fryzjerka bedzie wtedy na urolpie będę zmuszona pójść do innej fryzjerki. Jak możecie to podpowiedzcie mi jakiś salon na oś. Niepodległości lub w okolicy. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#294 |
Przyczajenie
|
mam pytanko, czy ktoś może podać numer telefonu do salonu "Miracle art "
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#295 |
Rozeznanie
|
Od lat chodze do tego samego fryzjera i po długim namyśle zdecydowałam, że teraz pójdę (chyba) do Montowni. To dla mnie bardzo trudna decyzja.
![]() Aha, powiedzcie proszę, jak tam dojechać? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#296 |
Rozeznanie
|
A ja byłam niedawno w Lovely Look w Real'u, chcialam zrobić baleyage i skusiałm się ceną (za 99zł jest baleyage 2 kolory + mycie + strzyżenie + odżywki + modelowanie), pani która się mną zajmowała była bardzo miła, używają tam farb Welli, i tak:
- mam na głowie jasny blond + moj naturalny + ciemny brąz, z czego ciemny brąz zmył mi się już po 2 miesiącach (dodam że moje włosy rosną powoli i nie potrzebuję częstego farbowania) + pani podcięła mi włosy dokładnie o tyle, ile chciałam (!!!) czyli o 1cm, co jest rzadkością, bo do tej pory jak chciałam 1 cm to obcinano mi 5cm ;( Tak więc ogólna ocena: tak sobie, przeciętnie: dobre strzyżenie i odżywki, ale nietrwały kolor (ostrzegano mnie że się zmyje)
![]() |
#297 |
Przyczajenie
|
eee to mialas szczescie, ja kiedys poszlam do tego salonu i powiedzialam ze juz wiecej nie pojde!! fryzjerka ktora sie mna zajmowala ciagle gdzies latala i w miedzy czasie zrobila sobie przerwe na jedzenie a ja siedzialam na tym fotelu i nie wiedzialm co mam zrobic
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#298 |
Przyczajenie
|
ja rowniez polecam salon na ulicy Bursztynowej
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#299 |
Zakorzenienie
|
szalacik(?) a może pan Piotrek?
chyba ci sie coś pomyliło ![]() Tania reklama nie wyszła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#300 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
Po lovelly look w realu pozostało juz tylko wspomnienie. Ostatnio byłam na zakupach z kolezanką w Realu i jest tam już inny zakład fryzjerski . Lovelly look chyba padł. Nowy właściciel jak zauważyłyśmy zaczął od oszczędności - zamienił profesjonalne kosmetyki WELLA na tanie i wątpliwej jakości której nazwy nawet nie pamiętam. Ktoś chce oszczędzać kosztem klientek - ceny bez zmian !!!! Pozdrawiam wszystkich |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:32.