Fryzjer - Lublin - Strona 10 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-06-24, 16:03   #271
moniczka_lbn
Raczkowanie

GG do moniczka_lbn
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany

JA odejdę od tematy P. Edyty i podejdę to tytułowego.
Polecam Montownię, strzyże się tam moja kolezanka i zawsze z nią chodzę. Zazwyczaj jest to Włodek. Obserwowałam Pawła i tez jest bardzo fajnie. Koloryzacja u chłopaków powala na kolana, a styl zależy od gustu: awangarda i klsyczne cięcie są tam na wysokim równym poziomie i to nie prawda jak ktoś kiedy pisał, ze oni tną hardcorowo.
Mogę polecić tez Toko. Strzyże się tam mój kumpel, ale z tego co wiem, to dziewczyny tez wychodzą pięc razy piękniejsze.
Odradzam LAurenta, Łaniewskich Jean Louis David, stamtąd nie wyszłam zadowolona.
Pozdrawiam
moniczka_lbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-27, 17:50   #272
cziki
Zakorzenienie

A ja polecam nieznany chyba zupelnie salon (?) na 1-go Maja. Idać od skrzyżowania DRUGI po prawej stronie - to jest taki łączony fryzjer- wjednej częsci męski w drugiej damski. To jest za bankiem, po drugiej stronie. Troche przeraża wygląd tego miejsca, powierzchnia jest bardzo mała, jedno długie siedzisko i na środku krzesełka, zlew i pracujące fryzjerki Ale ceny są dość przyzwoite- przy włosach do ramion za strzyżenie z myciem i modelowaniem płaciłam do 25 zł. Fryzjerki to takie młode kobitki i o ile im się chce to potrafią wyczarować naprawde spoko rzeczy na głowie Własciwie to byłam tam kilka razy i za kazdym razem strzygł mnie ktoś inny i nigdy nie zrobiono mi fryzury jaką chciałam ale w sumie wyszło na plus.. na szczescie
I raz robiłam tam balejaż - bardzo dobrze wyszedł, ale nie radziłam sobie z odrostami i zafarbowałam na brąz
cziki jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 08:12   #273
praline
Zakorzenienie

Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

DOMINIKA2004:
zenada jest to co robisz...sama przemycilas reklame jakiegos salonu na kalinie....predzej ty jestes fryzjerka...zejdz z dziewczyny(moze masz jakies kompleksy zwiazane z pania Edyta--ze jej nigdy nie dorownasz? no sorrrry tak to wyglada!
praline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 11:59   #274
Kapciuszka
Raczkowanie

Dziewczyny, ja mam pytanie-bo został mi polecony salon Gabriela na Jana Sawy, ale ja się po ostatnim moim pobycie u fryzjera normalnie boje iść gdziekolwiek Ostatnio mi Pani fryzjeka zrobiła blondi pasemka i się włosy zsianiły jednym słowem, przesuszone są na maxa. Więc pojechałam do innego fryzjera szukać ratunku, to Pani w salonie na wstępie mnie równo zjechała, poczułam się tak jakbym to ja sama w domu sobie te pasemka zrobiła wodą utlenioną co najmniej. Jakoś zniosłam rozpacz nad moimi włosami, no ale w gruncie rzeczy coś czuję że również nie jest skłonna zrobić coś z nimi. Teraz jestem na etapie totalniej regeneracji włosów. Ostatnio przyjechałam do Lublina i Panie z Gabriela zostały mi polecone, ale ja naprawdę nie wiem...
Kapciuszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 14:31   #275
DOMINIKA2004
Raczkowanie

Talking Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

Cytat:
Napisane przez praline
DOMINIKA2004:
zenada jest to co robisz...sama przemycilas reklame jakiegos salonu na kalinie....predzej ty jestes fryzjerka...zejdz z dziewczyny(moze masz jakies kompleksy zwiazane z pania Edyta--ze jej nigdy nie dorownasz? no sorrrry tak to wyglada!
Witam
Nikogo nie reklamuję. Napisałam tylko gdzie sama się strzygę i wykonuję koloryzację. To mały salon i myslę ze nie potrzebuje reklamy na tym forum. Napisałam o nim tylko raz a teksty o ,,wielkości,, Pani Edyty na innych postach są w dziesiątki. Nie brak też bardzo negatywnych opinii na jej temat.
Z fryzjerstwem mam tyle wspólnego ze chodzę do salonu na usługę raz na miesiąc.
POZDRASWIAM
DOMINIKA2004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-28, 18:05   #276
praline
Zakorzenienie

czilalt maaaan :czarodzie
Stary 2006-06-28, 20:16   #277
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez praline
czilalt maaaan :czarodzie
nie mogę, padłam normalnie
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-06-29, 08:07   #278
praline
Zakorzenienie

noseknosek
hyhyh no bo juz mam dosc tych glupot nie wystarczy byc super bystrym by zobaczyc ze nie faworyzujesz kogos, forsujac non stopm swoje zdanie ! a wiec no stressss zycze pani D
Stary 2006-06-29, 15:05   #279
DOMINIKA2004
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

Witam ponownie
Tu się zgadzam , ze nie trzeba być zbytnio bystrym by zobaczyć tu a zwłaszcza na innych wątkach o lubelskich fryzjerach to o czym piszę we wczesniejszych moich tekstach - ,,wielka Edyta,,
Az mi się Humor poprawił i chyba wszystkim czytajacym !!!!
Ale chyba trzeba to powiedzieć wprost ,,BIZNES JEST BIZNES,,
POZDRAWIAM DOMINIKA
Stary 2006-06-30, 16:14   #280
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DOMINIKA2004
Witam ponownie
Tu się zgadzam , ze nie trzeba być zbytnio bystrym by zobaczyć tu a zwłaszcza na innych wątkach o lubelskich fryzjerach to o czym piszę we wczesniejszych moich tekstach - ,,wielka Edyta,,
Az mi się Humor poprawił i chyba wszystkim czytajacym !!!!
Ale chyba trzeba to powiedzieć wprost ,,BIZNES JEST BIZNES,,
POZDRAWIAM DOMINIKA
poczytaj dokladnie co pisala noseknosek jak chcezs to ci wkleje tu i zobaczysz ze jestes jakas dziwna....
Stary 2006-07-01, 21:41   #281
olivia1234
Przyczajenie

Czy moze wiecie czy w tym salonie przedluzaja wlosy,bo na tym mi bardzo zalerzy(nie chce specjalnie jechac do Warszawy)Czy wogole jest jakis zaklad fryzjerski w lublinie gdzie przedluzaja wlosy???prosze o pomoc!!
olivia1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-07-01, 22:15   #282
wunia83
Zadomowienie

W Lublinie przedłużają włosy w salonie fryzjerskim w Olimpie - widziałam efekty na dwóch osobach, z czego w przypadku jednej szczęka mi opadła jak się dowiedziałam, że to nie je własne kudły Potem przez pół roku chodziłam chora na przedłużanie

Poza tym przedłużanie & zagęszczanie jest jeszcze w takim małym zakładzie na rogu Popiełuszki i yyyy nie wiem jak się nazywa ta ulica - Poniatowskiego Ale tutaj już nic nie jestem w stanie powiedzieć o końcowym rezultacie
Stary 2006-07-03, 23:43   #283
olivia1234
Przyczajenie

dziekuje za pomoc od razu mi ulrzylo ze nie musze szukac nic po Warszawie tylko spokojnie na miejscu moge zrobic!!jeszcze jedno male pytanko czy nie wiesz jakimi metodami tam robia w Olimpii(ja jestem zainteresowana micro rings)nie na jakis klej....prosze o pomoc.... naprawde jestem wdzieczna za pomoc!!pozdrawiam goraco!!
Stary 2006-07-04, 22:30   #284
arba
Raczkowanie

Polecam inny wątek o salonach fryzjerskich w Lublinie. W marcu trfiłam tam przez przypadek i po dokładnym przeczytanu stwiedziłam że większość informacji taz zawartych to nie kryptoreklama, wątek rozwija się naturalnie przez kilka miesięcy itd. Bo to tutaj to jakiś żart chyba. . Fryzjerkę sobie wybrałam, byłam już 2 razy i jestem b zadowolona. . Również moje koleżanki z pracy (dwie już były a następne 2 mają w planach). Myślę że dokładne przeczytanie tamtego wątku naprawde pomoże przy wyborze fryzjera
arba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-05, 17:59   #285
wunia83
Zadomowienie

Olivia, ja niestety nie wiem, jakimi metodami przedłużają tam włosy - niby byłam zainteresowana, ale moja fryzjerka (tak, tak, sławna Pani Edytka ) mówi, że taki zabieg nie pozostanie bez wpływu na stan moich własnych włosów. Także pozostaje Ci się tam udać i wypytać, albo spytać dziewczyn na tym drugim wątku o lubelskich fryzjerach - Arba ma rację, że jest cokolwiek bardziej wiarygodny, choć ostatnio i tam zdarzają się spamerskie wtręty
Stary 2006-07-06, 12:02   #286
olivia1234
Przyczajenie

hejka! masz racje,w koncu to jest zabieg i nie jest taki bezpieczny,ale czy wydaje Ci sie ze jest bardziej niszczacy od rozjasniania wlosow...bo ja mam taki prolem ze zawsze mialam robione jasne pasemka(co zniszczylo moje wlosy)teraz chcialabym przestac rozjasniac a w zamian tego przedluzyc sobie,wtedy moze nie bylyby straszne moje odrosty ,a moje wlosy zaczelyby rosnac i moglaby powoli wrocic do naturalnego koloru,czy wydaje Ci ze to ma sens..??bo ja juz sama nie wiem ...pozdrawiam
Stary 2006-07-08, 08:13   #287
kaja775
Przyczajenie

pilnie poszukuję fryzjerki Gabrysi pracowała w zakładzie na Czubach na Szmaragdowej 24.
Otworzyła swój salon na Czechowie razem ze swoją siostrą bliżniaczką.
Może ktoś wie o kogo chodzi - proszę o jakieś namiary na p. Gabrysię
kaja775 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-08, 08:35   #288
kaja775
Przyczajenie

Smile Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

pilnie poszukuję fryzjerki Gabrysi pracowała w zakładzie na Czubach na Szmaragdowej 24.
Otworzyła swój salon na Czechowie razem ze swoją siostrą bliżniaczką.
Może ktoś wie o kogo chodzi - proszę o jakieś namiary na p. Gabrysię
kaja775 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-13, 17:59   #289
Hortensja
Przyczajenie

Unhappy Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

Ja też straciłam fryzjerkę i jakby ktoś wiedział, gdzie teraz można ja spotkać, to byłabym wdzięczna. Nazywała się p. Marzena, pracowała w Instytucie Eris na Wieniawskiej. Nikt mi tak doskonale nie cieniował moich hear'ków, a teraz jej tam nie ma
Hortensja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-24, 17:52   #290
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

nie no spoko zobaczyłam sobie wątek Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie i od razu sobie pomyślałam, trzeba tu zajrzeć może w końcu trafie do fajnego i dobrego fryzjera, ale chyba troche sie przeliczyłam

Bo zamiast dowiedzieć sie czegoś na temat najlepszego salonu; przeczytałam o
- tym kto sie sam reklamuje
- "kłótniach" o tym kto jest prawdziwą fryzjerką a kto nie
tak jakby sie do dało sprawdzić
- pani edytce, ... dobra czy zła

nie no troche to sie śmieszne wydaje
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-24, 22:16   #291
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

jest inny, normalny wątek o fryzjerach w lublinie tam jest wiecej normalnych ludzi

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-26, 19:40   #292
Pepus
Wtajemniczenie

GG do Pepus

A czy ktoś robił pasemka w ANETTE na Wileńskiej? Mam za 3 tyg wesele i nie wiem czy tam warto oddac włosy w ręce fryzjerek. Ma ktoś jakieś wtrażenia?
Pozdrawiam
Pepus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-07-28, 08:31   #293
DOMINIKA2004
Raczkowanie

Szukam podpowiedzi.
Za miesiąć idę na wesele i chcę ładnie wyglądać - jakieś loczki czy coś podobnego. Jednak moja fryzjerka bedzie wtedy na urolpie będę zmuszona pójść do innej fryzjerki. Jak możecie to podpowiedzcie mi jakiś salon na oś. Niepodległości lub w okolicy.
Pozdrawiam
Stary 2006-08-04, 19:01   #294
rozbi1975
Przyczajenie

mam pytanko, czy ktoś może podać numer telefonu do salonu "Miracle art "
rozbi1975 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-05, 12:46   #295
Króliczka
Rozeznanie

Od lat chodze do tego samego fryzjera i po długim namyśle zdecydowałam, że teraz pójdę (chyba) do Montowni. To dla mnie bardzo trudna decyzja. Chce w końcu jakiejś odmiany i zeby ktoś spojrzał na mnie trochę inaczej. Mam długie włosy i chciałbym je fajnie pocieniować ale nie jakoś drastycznie i bez przesady. Widzę że polecacie Włodka i Pawła. Jeszcze nie wiem na którego sie zdecydować.

Aha, powiedzcie proszę, jak tam dojechać?
Króliczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-11, 13:29   #296
Mircalla
Rozeznanie

A ja byłam niedawno w Lovely Look w Real'u, chcialam zrobić baleyage i skusiałm się ceną (za 99zł jest baleyage 2 kolory + mycie + strzyżenie + odżywki + modelowanie), pani która się mną zajmowała była bardzo miła, używają tam farb Welli, i tak:
- mam na głowie jasny blond + moj naturalny + ciemny brąz, z czego ciemny brąz zmył mi się już po 2 miesiącach (dodam że moje włosy rosną powoli i nie potrzebuję częstego farbowania)
+ pani podcięła mi włosy dokładnie o tyle, ile chciałam (!!!) czyli o 1cm, co jest rzadkością, bo do tej pory jak chciałam 1 cm to obcinano mi 5cm ;(

Tak więc ogólna ocena: tak sobie, przeciętnie: dobre strzyżenie i odżywki, ale nietrwały kolor (ostrzegano mnie że się zmyje)

- tym, co stymuluje człowieka najskuteczniej, jest egoizm.
- a miłość?
- miłość wynika z pragnienia, żeby ktoś nas kochał. A to znowu egoizm.
Mircalla jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-11, 17:10   #297
szalascik
Przyczajenie

eee to mialas szczescie, ja kiedys poszlam do tego salonu i powiedzialam ze juz wiecej nie pojde!! fryzjerka ktora sie mna zajmowala ciagle gdzies latala i w miedzy czasie zrobila sobie przerwe na jedzenie a ja siedzialam na tym fotelu i nie wiedzialm co mam zrobic( poszlam tam ok 12 a wyszlam jakos przed 19( bylam bardzo niezadowolona ale pewnie trafilam na taka fryzjerke;/ a ostatnio znalazlam fajnego fryzjera na BVursztynowej a nazywa sie ten salon Anna, stryzgl mnie mlody cvhlopak (Piotrek jakby co ) i bylam bardzo zadowolona) polecam!! pozdrawiam goraco
szalascik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-12, 07:36   #298
szalascik
Przyczajenie

ja rowniez polecam salon na ulicy Bursztynowej strzygl mnie pan Piotrek i jestem bardzo zadowolona wlasnie po niedzieli sie do niego wybieram pozdrawiam!!
szalascik jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-08-12, 08:38   #299
praline
Zakorzenienie

szalacik(?) a może pan Piotrek?
chyba ci sie coś pomyliło
Tania reklama nie wyszła
Stary 2006-08-14, 09:14   #300
DOMINIKA2004
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

Cytat:
Napisane przez Mircalla
A ja byłam niedawno w Lovely Look w Real'u, chcialam zrobić baleyage i skusiałm się ceną (za 99zł jest baleyage 2 kolory + mycie + strzyżenie + odżywki + modelowanie), pani która się mną zajmowała była bardzo miła, używają tam farb Welli, i tak:
- mam na głowie jasny blond + moj naturalny + ciemny brąz, z czego ciemny brąz zmył mi się już po 2 miesiącach (dodam że moje włosy rosną powoli i nie potrzebuję częstego farbowania)
+ pani podcięła mi włosy dokładnie o tyle, ile chciałam (!!!) czyli o 1cm, co jest rzadkością, bo do tej pory jak chciałam 1 cm to obcinano mi 5cm ;(

Tak więc ogólna ocena: tak sobie, przeciętnie: dobre strzyżenie i odżywki, ale nietrwały kolor (ostrzegano mnie że się zmyje)
Witam
Po lovelly look w realu pozostało juz tylko wspomnienie. Ostatnio byłam na zakupach z kolezanką w Realu i jest tam już inny zakład fryzjerski . Lovelly look chyba padł. Nowy właściciel jak zauważyłyśmy zaczął od oszczędności - zamienił profesjonalne kosmetyki WELLA na tanie i wątpliwej jakości której nazwy nawet nie pamiętam. Ktoś chce oszczędzać kosztem klientek - ceny bez zmian !!!!
Pozdrawiam wszystkich
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości