![]() |
#301 |
Rozeznanie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie
DOMINIKA2004 - I mi sie tez tak wydawalo jak ostatnio bylam w Realu. Ale nie bede plakac bo znalazlam nowego fryzjera, ide tam we wrzesniu
![]()
![]() |
#302 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
Króliczka, ja tez tam idę, ale pod koniec sierpnia, zeby na rozpoczęcie roku wyglądać oszołamiająco.
Ten salon jest na Puławskiej, boczna racławickich. dużo autobusów tam jeździ, praktycznie wsyzstko co na Racławickie. Koniecznie napisz jak bylo!!!!! Ja jeszcze sie eni zdecydowałam na fryzurę, codziennie mam inne pomysły ale wiem, ze ma być lekko awangardowo ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#303 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#304 |
Rozeznanie
|
Wiecie co...gdyby się dało wkleić zdjęcia z Waszych wizyt w Montowni...ja byłam ostatnio 2 razy u p.Edyty, w zasadzie jestem zadowlona, ale kusi mnie, zeby pójśc tam...tylko muszę namówić jakąs koleżanką, która ew. pozie na pierwszy -awangardowy-ogień
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#305 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#306 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#307 |
Raczkowanie
|
Właśnei dzwoniłam dzisiaj do Montowni sie umówić. Mój fryzjer ma juz zapchany terminarz... dograliśmy termin na 2 września. Wczesniej nie dało rady. Wolne sa pojedyncze, poranne godziny, które mi nie pasują.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#308 |
Rozeznanie
|
Zaczekamy i się dopomnimy
![]() A propos p.Edyty - dziś w przymierzalni przy ostrym świetle przyjrzałąm się swoim włosom...farbowałam je dokładnie miesiąc temu i już te na głowie i te w kitce różnią się odcieniem! A rozpuszczone nie układają się jak za pierwszym razem!:[ Więc kolejne starcie fryzjer-moja szopa nastąpni pewnie w Montowni... Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#309 |
Przyczajenie
|
Jeśli o Montownię chodzi....cóż wiem że wiele osób jest zadowolonych,sama po wyjściu od nich tez byłam ale pozwole sobie napisać co teraz myślę o tamtym cięciu i farbowaniu...
Byłam w Montowni raz, w sumie nawet byłam zadowolona po wyjściu co zresztą na tym forum opisałam ale to co się działo potem z moimi włosami....tragedia.... wogóle nie były podatne na układanie,musiałam czekać 3 miesiące żeby móc zlikwidować "poszarpane końcówki" zafundowane moim włosom przez Pawła... a kolor.....cóż....musiałam farbować potem jeszcze 3 razy żeby pozbyć się czerwonego refleksu.... Podobną opinię na temat wykonywanego tam cięcia ma również moja przyjaciółka której włosy zachowywały się tak samo jak moje.... Osobiście polecam moje sprawdzone fryzjerki z Prestiżu Monikę i Ewę, a także Agnieszkę z Gabriela w Pałacu Parysów. Jeśli chcecie dużej zmiany lub macie krótkie włosy to może i Montownia się nadaje jednak jesli ktoś chce tylko podciąć długie włosy lub je pofarbować....zdecydowani e odradzam. Pozdrawiam wszystkie forumowiczki ![]()
![]() |
#310 |
Rozeznanie
|
No własnie, ten przeklęty rudy odcień...od paru lat usiłuję się go pozby sama lub przy pomocy fryzjera i nic, nadal wyłazi! Może to już obsesja, ale odnoszę wrażenie, że ODRASTAJĄ MI włosy z czerwonawym refleksem!!! Nic nie mam do rudych, ale mnie to po prostu nie pasuje, choć jako nastolatka na włąsne życzenie zafundowałam sobie ten "najpiekniejszy kolor świata" i od tamtej pory wyglądam mniej lub bardziej jak straszydło:/
Gabriel był kiedyś przy jednostce, teraz jest też na Jana Sawy, była tam może która z Was? Mam włosy średniej długości, nie chcę ich masakrycznie poszarpać, poza tym mają tendencję do puszenia się i potrzebuję NAPRAWDĘ DOBREGO strzyżenia, żeby się potem jakoś układać...:/ Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#311 |
Przyczajenie
|
No to zdecydowanie odradzam ci Montownie, bo poszarpią Ci tam włosy ( jak stwierdził Paweł teraz tak się "tnie"
![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 |
Rozeznanie
|
Ustaliłam z p.Edytą, że nie będziemy ("my"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#313 |
lipiec na maksa!!! :)
|
ta odzywka koloryzujaca spiera sie calkowicie?
![]()
![]() |
![]() |
#314 |
Rozeznanie
|
Hm, szczerze mówiąc to nie wiem...pisałam już, że odnoszę potworne wrażenie, jakoby odrastały mi włosy w kolorze, jaki normalnie uzyskuję po farbowaniu, więc nie widzę tego tak dokładnie...tak strasznie nie miała nawet Ania z ZW;(((
Pogadaj z p.Edytą - wcześniej nikt mi czegoś takiego nie proponował - też się siedzi pod tym kosmicznym nagrzewaczem, ale nakładana jest na mokre włosy no i faktycznie zauważyłam, że nie robią się takie widoczne odrosty po prostu się spiera, równomiernie schodzi....włosy są po niej błyszczące i teoretycznie mają się dobrze układać...tym razem moje nie chcą, ale może to wina słońca :? Ja zawsze mówię, że chcę już wrócić do swojego własnego koloru, problem w tym, że ostatni raz widziałam go z 6-7 lat temu i nie pamiętam jak dokładnie wyglądał;( Na zdjęciach wychodził różnie, jak zaczynam tłumaczyć, ze to ma być taki złocisty szatyn albo może orzech laskowy...tyle że ciemny albo b.ciemny blond z naturalnymi pasemkami na skroniach...to patrzą na mnie jak na wariata;( Nie chcę już farbować włosów....chcę mieć swoje własne, może i nie najładniejsze ale za to bezproblemowe:9, fajnie obcięte, których nie musiałabym katować szczota i suszarką, bo nigdy mi nie wychodzi nawet w 10% taka fryzura jak tuż po wyjściu od fryzjera.... Włosy mi się puszą, wystarczy odrobina wilgoci w powietrzu i nie pomaga misterne wmasowywanie kremów wygładzających...mam tego dooość!!! Słyszałam o obcinaniu na sucho, podobno robili/robią tak w Pierre ale byłam tam raz i wrażenia mam nieszczególne....chyba obetnę się na zapałkę, wtedy nie będzie problemu ![]() Bronię się już za kilka miesięcy (o matko....) i ne mogę sobie pozwolić na jakieś eksperymentowanie z cięciem czy kolorem, chcę po prostu wyglądać ładnie ![]() ![]() OK, KONIEC ŻALENIA SIĘ...IDĘ SPAĆ ![]() POZDRAWIAM! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#315 |
lipiec na maksa!!! :)
|
kamkam, ja tez chce wrocic do naturalnego koloru, ale moj wyplukany do rudosci braz w korespondencji z moim mysim brazem w odrostach wyglada tragicznie
![]()
![]() |
![]() |
#316 |
Raczkowanie
|
Przejrzałam cały wątek i nadal nie moge sie zdecydować jakiego fryzjera nawiedzić :/ Może ktoś, kto był u pani Edyty z Imaginera powie mi jak ona ścina, tzn. czy preferuje klasyczne fryzury, awangardowe, czy polega na zdaniu klienta? Zależy mi na kimś kto naprawdę potrafi doradzić, umie ocenic stan włosów, dobierze fryzurę do kształtu twarzy. Do tej pory strzygłam się u Pierra (p.Edyta) ale kusi mnie żeby spróbować gdzie indziej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#317 |
Przyczajenie
|
Kamkam, Ty coś chyba za dużo kombinujesz;-) pisząc farbowanie też miałam na mysli "farbowanie" odzywką. Farbę nakładałam tylko gdy miałam na głowie blond, ale to juz przeszłość;-) Hmmm...... trochę śmiać mi się chce jak czytam rady tej Twojej Pani Edyty, bo.... mi radzili tak samo.... tez chciałam miec odcień zblizony do naturalnego;-) więc nakładałayśmy z fryzjerką ciągle tą samą odżywkę jakiś ciemny blond czy jasny szatyn, nie pamiętam dokładnie żeby jaśniały mi włosy...aż w końcu.... po nałożeniu trzeciej seriii ......odzywka wypłukała mi się po 3 myciach.... to był koszmar po prostu....mojego naturalnego koloru nie ujrzałam a przynajmniej nie był to taki odcień jaki był kilka lat temu, hehe. Myślę że do takiego nie ma szans dojść "odżywkując" włosy bo poprostu te odzywki jakis ślad też zostawiają.... Tak więc znów zdecydowałam się na czekoladowy brąz i jest git
![]()
![]() |
#318 |
Rozeznanie
|
Aaaaaa tam cicho być!:P
![]() Nie kombinuję...mówię jak jest, a Twoja historia jest niestety dziwnie znajoma:/ Ehhh...a ja już uwierzyłam p.Edycie (nie jest moja, tylko polecona przez Wizażanki, a ja po prostu skorzystałam:P)..nie chcę czekoladowego brązu, choć to b.ładny kolor, bo mi po prostu nie pasuje...gdzie ja głupia miałam oczy jak się farbowałam na rudo X lat temu...od tego się wszystko zaczęło:/ Liczę na jakąś fryzjerską rewolucję, która nie zniszczy mi włosów a przywróći dawny kolor...i jak to się stanie, nigdy przenigdy nie sięgnę po nic koloryzującego! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#319 |
Przyczajenie
|
![]()
Kamkam, jak zaczniesz siwieć to będziesz musiała po coś sięgnąć, hehe
![]()
![]() |
#320 |
Rozeznanie
|
Zanim zacznę siwieć, odkryją już coś, co trwale pozbawi ludzi tego problemu i nie będzie to farba ani obcięcie się na Kojaka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#321 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Myslę , ze dzwoniąć na informację telefoniczną podadzą Ci nr do każdego salonu fryzjerskiego |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#322 |
Przyczajenie
|
Hejka
Jestem nowa tutaj, ale dzięki poszukiwaniom w internecie znalazałm ten post i to forum. Dzieki niemu dowiedziałam się o Pani Asi z zakładu na Rzeckiego. Dziekuję bardzo komuś kto ten post napsiał. Byłam, sprawdziłam, genialne ![]() Pani Asia marnuje się w tym zakładzie,moim zdaniem. Chociaż to lepiej dla klientek bo zakład taniutki. Balejaż, nowa fryzura, przemiła obsługa, inteligentna i ciekawa rozmowa i to wszytko za 80 zł. Pełne 3 godziny świetnego relaksu i na deser nowa frzyzura ![]() Polecam gorąco Panią Asię ![]() pozdrawiam wszystkich |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#323 |
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Jak widzę forum to świetne źródło informacji - a ja poszukuję fryzjera-stylisty do uczesania ślubnego, ... Czy możecie mi polecić kogoś sprawdzonego ? Z góry wielkie dzięki od przyszłej Panny Młodej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#324 |
Rozeznanie
|
Czy ktoś wię czy w tym zakładzie na Rzeckiego pracuje tylko pani Asia czy jeszcze inne fryzjerki?I czy trzeba się wcześniej umawiać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#325 |
Przyczajenie
|
Pracują jeszcze inne, lepiej zadzwonić i się umówić
![]() pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#326 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#327 |
Raczkowanie
|
A ja byłam ostatnio w Montowni i jestem bardzo zadowolona. Zajmował się mną Paweł był bardzo miły mimo iż spóźniłam się ponad godzinę
![]() ![]() ![]() Także jestem bardzo zadowolona z tej wizyty każdy mi teraz mówi że lepiej wyglądam w tej fryzurze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#328 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam z kolei pytanie: otóz na Okopowej jest nowy salon(niepamietam nazwy ![]() Była może już tam któraś z Wizażanek ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#330 |
Raczkowanie
|
Ja podzielam w 100% opinię Oshinek. Chodzę do Gabriela w Pałacu Parysów do Anetki. To siostra mojej przyjacióki. Od poczatku jak otworzyła salon(wtedy jeszcze pod nazwą Nice).Jest genialną dziewczyną...
Nie oddam moich włosów w rece inne prócz jej. Naprawde polecam. Anetka ma talent. I świetnie doradza. ZAWSZE jestem zadowolona. I nie zmienie jej na żadną. Trzeba dzwonic wcześniej i się umawiać ale to nie jest chyba problem... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:19.