![]() |
#331 |
Rozeznanie
|
![]()
Z żalem muszę przyznac, że zawiodłam sie na Montowni i na Pawle.
Po wizycie w Pro Arte byłam przyzwyczajona do tego, że włosy po prostu same się układają i nie muszę spędzać godzin w łazience na ich stylizacji. Niestety nie mogę tego stwierdzić po pierwszej (i ostatniej) wizycie w Montowni. Ponadto z kliku centymetów,które zdecydowana byłam ściąć zrobiło się nagle 15 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#332 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
byla moze ktoraś z was w Vincencie na Okopowej? widzialam ten salon osttanio i zastanawiam sie jak tam strzygą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#333 |
Rozeznanie
|
Że też Montownia wzbudza takie skrajne emocje...sama nie wiem, iśc tam czy nie.
Czy ktoś jeszcze może wyrazić swoją opinię o Gabrielu w Pałacu Parysów?Ile jest właściwie w Lublinie Gabrieli?Chyba co najmniej ze 4...rozumiem, ze to wszystko działa na zasadach franchisingu jak JLD? A o Vincencie nie słyszałam, ostatnio nie wychodze praktycznie z domu (kampania:/) - proszę trzymac kciuki...stres mnie zżera, siły opuszczają, itd, itp...na zakupy, ryzjerów, mam nadzieję będę mieć czas i ochotę pod koniec wrzesnia:/ Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#334 |
Raczkowanie
|
ja ostatnimi czasy chodze do Anki na Sikorskiego- fakt ze scina awangardowo i odwaznie ale ja tak lubie
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#335 |
Przyczajenie
|
Ja jestem zapisana do Anki z Sikorskiego na jutro, troche sie boje bo niechce bardzo zmieniac fryzury, szczegolnie jezeli chodzi o długosc wolałabym ich bardzo nie skracać.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#336 |
Raczkowanie
|
hmm Anka jest osoba ktora ma swoje wizje
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#337 |
Zakorzenienie
|
WItam Lublinianki!
Mam pytanie: czy ktoras z Was wie gdzie pracuje Kamil, brunet, tatuaze.Kiedy spracował w Montowni...a teraz...gdzie??? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#338 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie
Masz rację - kosmetyki Welli mozna tylko kupić i są wystawione w witrynie. Niestety usługi wykonuje się na znacznie tańszych kosmetykach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#339 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ile moze kosztowac farbowanie w montownii ? ![]()
![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#341 |
Przyczajenie
|
Kamil- przyjmuje na Montażowej 14
Jego numer telefonu to 506 030 885 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#342 |
Zakorzenienie
|
na montazowej jest chyba afrohouse??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#343 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#344 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#345 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#346 |
Rozeznanie
|
Tak, za samo strzyżenie. Myslę, że na cenę może miec wpływ długosć włosów, a ja miałam bardzo długie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#347 |
Raczkowanie
|
to teraz ja jeszcze chcialabym sie dowiedziec, gdzie w okolicach os niepodleglosci albo centrum mozna ufarbowac dobrze wlosy?? chodzi mi o dosc odwazne farbowanie, wiec potrzebny mi fryzjer hmmm...odpowiedzialny, taki ktory wie co mi bedzie pasowac, a nie tyklo lepiej lub gorzej odtworzy to, o mu pokaze ze zdjecia. pomocy bo nie chce mi sie jezdzic na drugi okniec miasta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#348 |
Przyczajenie
|
![]()
DZIEWCZYNY A JAKIE MACIE ZDANIE NA TEMAT TEGO SALONU www.fryzjer.lublin.pl ? Mam czarne farbowane włosy i chce je troszke rozjasnić... na czekoladowo brązowe... do jakiego salonu radzicie mi iść ?
Please o odpowiedź |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#349 |
Zakorzenienie
|
też jestem bardzo ciekawa opnii, moja koleżanka tam pracuje ale zawsze się jakoś wymiguje od odpowiedzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#350 |
Raczkowanie
|
Byłam tam kiedyś... Ale ja włoski scinałam i nie byłam za bardzo zadowolona. Nie było źle ale nie było też rewelacji.
Jeśli chodzi o farbwanie to trudno mi cokolwiek powiedzieć. ja chodze TYLKO do Gabriela w Pałacu Parysów do Anetki. Wiem że dziewczyna zna się na w łoskach. Na farbowaniu też... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#351 |
Rozeznanie
|
Hm, chyba muszę się wybrać do Gabriela w PP, sporo osób go poleca...ostatnio byłam 2 razy u p.Edyty z Imaginer, ale mam ochotę na zmianę, za drugim razem byłam tak średnio zadowolona:/
Trzeba się umawiać dużo wcześniej, nie wiecie? A może macie telefon do tego saloonu? ![]() Pozdrawim |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#352 |
Raczkowanie
|
hej, wiecie może gdzie w Lublinie robią najlepsza trwałą???chodzi mi o delikatne fale, takie jakie uzyskuje się po zakręceniu włosów na grube wałki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#353 |
Raczkowanie
|
A ja się trochę dzisiaj zbulwersowałam cenami u Pani Edyty. Koleżanka zadzwoniła i okazało się że scięcie włosów do ramion z modelowaniem - 80 złotych a z farbowaniem jednym kolorem 180
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#354 |
Rozeznanie
|
Hm...no cóż, jest popularna, może podnosić ceny, popyt będzie zawsze....z tego co pamiętam, to jak byłam u p.Edyty ostatni raz (2 m-ce temu), to za odżywekę koloryzującą (liczy się chyba tak jak farbowanie 1 kolorem)+ścięcie+szybkie modelowanie zapłaciłam 150zł...stałą klientką raczej nie jestem, bo byłam dopiero 2 razy (no chyba że jak się idzie drugi raz, to już jest się VIPem
![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#355 |
Raczkowanie
|
Wszyscy piszecie o tym salonie "Miracle Art" a w necie nigdzie nie moge znależć namiarów zeby sie umówić na wizyte! prosze o jakis namiar chyba maja tam telefon:P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#356 |
Raczkowanie
|
![]()
Wszyscy piszecie o tym salonie "Miracle Art"a nigdzie w necie nie moge znalezc na niego namiarow zeby sie umowic na wizyte!Jesli ktos ma niech sie podzieli... chyba maja tam telefon:P
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#357 |
Raczkowanie
|
![]()
Witam ponownie wszystkie wizażanki
Słyszalam , ze od poniedziałku w tym salonie Loreala w markecie Champion ma być super promocja na strzyżenie z czesaniem . Podobno 29 zł na krótkie włosy !!! Chyba się skuszę . Jak pójdę to napiszę jak było , chociaż będę musiała ,, zdradzić ,, swoją frzjerkę , ale mam niedaleko więc zobaczmy. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#358 |
Raczkowanie
|
![]()
Tak jak pisałam poprzednio wczoraj wybrałam się od tego salonu LOREALA na Andersa w Championie Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej fryzurki. Cena tak jak wczesniej słyszałam 29 zł na moje krótkie włosy - do ramion. I tu szok.... Kiedyś byłam w Laurencie i szarpnęłam się na kurację regenerującą z ampułką wraz z sauną na włosy. Zapłaciłam za to 40 zł + 60 zł za obcięcie. Tu zapłaciłam 29 zł , a taką samą kurację zaaplikowano mi GRATIS !!!. Podobno ta promocja ma być do końca roku. Już zapisałam się za 2 miesiące. Naprawdę polecam .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#359 |
Wtajemniczenie
|
A co sądzicie o montowni fryzur na pulawskiej? zapisalam sie na grudzien(!) do Emila a przekonalo mnie to ze oni nie modeluja tam w obcinaja tak że sie same układaja (podobno)
Mam nadzieje ze wyjde zadowolona i ze pozostane zadowolona po piwrwszym myciu ![]() pozdrowienia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#360 |
Raczkowanie
|
Witam xD a ja sobie chodze do Akedemi pieknych włosów koło dworca głownego PKP do Sebastiana zawsze xD i zawsze jestem zadowolona
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:08.