Fryzjer - Lublin - Strona 13 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2006-10-13, 18:33   #361
jaga24
Przyczajenie

Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

red))))))) proszę powiedz, nie wiesz może czy w Akademii pracuje pani Beata????pilnie jej poszukuję miała, kiedyś salon na świętoduskiej(w podwórzu, po schodkach na górę był tam tez salon kiecek slubnych czy coś w tym stylu o ile pamietam )będe wdzięczna za każda podpowiedź
jaga24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-13, 18:58   #362
jaga24
Przyczajenie

Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany

Babeczkiposzukuję pani Beaty M prcowała kiedyś na świętoduskiej w podwórzu po schodkach na górę był tam tez sklep z kieckami slubnymi tzn chyba był z tego co pamieam bo to już dosc dawno temu byłodostałam cynk ze pracuje w akademii pięknych włosów koło dworca pkp plisss o cynk jeśli któraś z was wie cos na jej temat (rzecz jasna gdzie pracuje teraz )
Stary 2006-10-14, 13:52   #363
red Angel
Raczkowanie

hmm szczerze nie wiem! wiem ze jest Mateusz i Sebastian... jedna taka blondynka... ale nie wiem jak ma na imie no i jeszcze na stazu jest jedna, ale to juz kompletnie nie kojaze Ale jakby sie dowiedziala to napisze
red Angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-14, 13:55   #364
red Angel
Raczkowanie

aaa juz wiem ta blondynka ma na imie Ania... tak przynajmniej mi ciocia powiedziala
red Angel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-19, 13:48   #365
DOMINIKA2004
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

[quote=kharolina;2770299]hej, wiecie może gdzie w Lublinie robią najlepsza trwałą???chodzi mi o delikatne fale, takie jakie uzyskuje się po zakręceniu włosów na grube wałkiZ góry dzięki za odp.[/quote Myślę , ze jak pójdziesz do profesjonalisty gdzie trwałą wykonają Ci markowym produktem np . wella czy loreal i powiesz ze chcesz na najgrubsze wałki to powinnaś być zadowolona. Moja mama ostatnio zrobiła sobie trwałą owocową loreal i była zadowolona. Mogę ci polecić salon PIERR lub MIRACLE ART . Oba pracują na Lorealu , tylko pierr jest zdecydowanie droższy. POZDRAWIAM
DOMINIKA2004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-19, 18:44   #366
wskazówka
Zakorzenienie

Ile kosztuje ścięcie włosów za łopatki w Garielu?
wskazówka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-19, 22:26   #367
kamkam
Rozeznanie

Witaj Wskazówko
Ja się właśnie jakoś niedługo wybieram do tego polecanego Gabriela w Pałacu Parysów, jakbyś była już po wizycie, podziel się proszę wrażeniami
Pozdrawiam!
kamkam jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-19, 22:42   #368
wskazówka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamkam Pokaż wiadomość
Witaj Wskazówko
Ja się właśnie jakoś niedługo wybieram do tego polecanego Gabriela w Pałacu Parysów, jakbyś była już po wizycie, podziel się proszę wrażeniami
Pozdrawiam!
Chciałabym pójść ale póki co mam inne wydatki dlatego chciałam się zorientować ile kosztuje ścięcie tam. A szczerze to wcześniej nie słyszałam o tym fryzjerze, ale montownia odpada (widząc po fryzurach-nie dla mnie), pierre podobno drogi i miracle, więc może gabriel taniej Jeśli będziesz wcześniej to zerknij jak cenowo się to przedstawia dla włosów za ramiona
Stary 2006-10-20, 18:55   #369
agutek1984
Raczkowanie

Ceny w Gabrielu w PPzależa nie tylko od długości ale też i gęstości włosków. Ja za swoje do ramion płacę 35zł bez szcególnego modelowania. Anetka układa mi trochę włoski podczas suszenia. To mi w zupełnosci wystarcza.Z modelowaniem jest za takie do ramion 50.
Jeśli dłuższe to sądze ze koło 40 zł.
Warto się wybrać...
agutek1984 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-20, 21:17   #370
kamkam
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamkam
Witaj Wskazówko
Pozdrawiam!

Chciałabym pójść ale póki co mam inne wydatki dlatego chciałam się zorientować ile kosztuje ścięcie tam. A szczerze to wcześniej nie słyszałam o tym fryzjerze, ale montownia odpada (widząc po fryzurach-nie dla mnie), pierre podobno drogi i miracle, więc może gabriel taniej Jeśli będziesz wcześniej to zerknij jak cenowo się to przedstawia dla włosów za ramiona

ok sama mam włosy za ramiona, ale chciałabym jeszcze coś zdziałać z kolorem...mój odwieczny problem pt.:powrót do natury Plus modelowanie...a w ogól to tych Gabrielów jest w Lublinie kilka, ja widziałam na pewno 3
Stary 2006-10-22, 16:19   #371
lublinianka
BAN stały

Od razu się przyznam, że nie czytałam bardzo wnikliwie całego wątku, ale przeglądając go straciłam już rozeznanie. Dlatego proszę - poradźcie coś dziewczyny.... Otóż mam długie włosy (jakby co to zdjecie jest w wątku na metamorfozach) i zastanawiam sie nad zrobieniem czegoś z nimi. Nie mam jednak pomysłu. Poradźcie jakiego fryzjera wybrać, żebym potem płakać nie musiała. Z góry dzięki
lublinianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-23, 20:28   #372
DOMINIKA2004
Raczkowanie

Thumbs up Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

Cytat:
Napisane przez DOMINIKA2004 Pokaż wiadomość
Tak jak pisałam poprzednio wczoraj wybrałam się od tego salonu LOREALA na Andersa w Championie Jestem bardzo zadowolona z mojej nowej fryzurki. Cena tak jak wczesniej słyszałam 29 zł na moje krótkie włosy - do ramion. I tu szok.... Kiedyś byłam w Laurencie i szarpnęłam się na kurację regenerującą z ampułką wraz z sauną na włosy. Zapłaciłam za to 40 zł + 60 zł za obcięcie. Tu zapłaciłam 29 zł , a taką samą kurację zaaplikowano mi GRATIS !!!. Podobno ta promocja ma być do końca roku. Już zapisałam się za 2 miesiące. Naprawdę polecam .
W odpowiedzi na liczne prywatne pytania do mnie na temat mojej usługi w tym salonie to strzyżenie wykonywała mi Pani Marta !!! - mogę ją polecić wszystkim . Moje koleżanki już też się o tym przekonały i jak widzę i słyszę są bardzo zadowolone.

Edytowane przez DOMINIKA2004
Czas edycji: 2006-11-13 o 20:21
DOMINIKA2004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-25, 12:45   #373
Asiulak
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lublinianka Pokaż wiadomość
Od razu się przyznam, że nie czytałam bardzo wnikliwie całego wątku, ale przeglądając go straciłam już rozeznanie. Dlatego proszę - poradźcie coś dziewczyny.... Otóż mam długie włosy (jakby co to zdjecie jest w wątku na metamorfozach) i zastanawiam sie nad zrobieniem czegoś z nimi. Nie mam jednak pomysłu. Poradźcie jakiego fryzjera wybrać, żebym potem płakać nie musiała. Z góry dzięki
Polecam salon "Imaginer" na ul. Jana Sawy 10.
Ja osobiscie bylam u p. Edyty( jestem bardzo zadowolona, mam zupelnie inna fryzurke, juz umowilam sie na kolejna wizytke), ale z tego co obserwowalam podobalo mi sie rowniez wykonanie fryzurek przez p. Kasie.
Polecam ten salon.
(umowilam sie do p.Edyty po przeczytaniu pozytywnych opini na tym forum)

Wczesniej czesalam sie u Ani z "Casjopeja" na Chopina 11.(zawsze bylam zadowolona, ale postanowilam sprobowac czegos innego)
Asiulak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-25, 13:01   #374
wskazówka
Zakorzenienie

no i nie wiem co wybrać, salon Loreala, Gabriela czy Imaginer Jeśli ktoś był we wszystkich (albo w 2-óch) proszę o porównanie i ceny (bo ta pewnie przesądzi ).
Stary 2006-10-25, 13:14   #375
lublinianka
BAN stały

Cytat:
Napisane przez wskazówka Pokaż wiadomość
no i nie wiem co wybrać, salon Loreala, Gabriela czy Imaginer Jeśli ktoś był we wszystkich (albo w 2-óch) proszę o porównanie i ceny (bo ta pewnie przesądzi ).
też bym prosiła o jakieś zestawienie cenowe, bo jak wiadomo studencka kieszeń...
lublinianka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-25, 13:32   #376
wskazówka
Zakorzenienie

Mam info od jednej lubelskiej wizażanki że w salonie Loreala ściecie długich włosów 38zł chyba...
Stary 2006-10-25, 13:53   #377
karoolaaa
Zakorzenienie

Dot.: dekoloryzacja w Lublinie

Cytat:
Napisane przez kamkam Pokaż wiadomość
WITAM po długaśnej przerwie!!!

A teraz przechodzę do sedna sprawy: od paru ładnych lat noszę się z zamiarem zrobienia dekoloryzacji; mój naturalny kolor to coś między ciemnym blondem a jasnym szatynem; w maturalnej klasie mi odbiło i postanowiłam przemalować włosy na tycjanowską czerwień, która mi rzecz jasna pasowała jak pięść do nosa albo i gorzej, no ale to taki piękny kolor...później (w ww salonie Trendy) chciałam wrócić do swojego koloru i wyszłam z rubinem...po kolejnym roku następna próba w innym salonie i efekt: cieeeemny brąz...no cóż, potem postanowiłam sama się malować i wziąć na przeczekanie; kupowałam farby wyłacznie w odcieniach ciemny blond albo jasny szatyn, niestety za każdym razem wychodził b.ciemny brąz z rudawym połyskiem; wreszcie trafiłam na wizaż () i liczne wątki o dekoloryzacji-stwierdziłam, że co by się nie działo, muszę to zrobić i od tego momentu już nigdy wiecej nie będę malować włosów (no może jak zaczną siwieć)...ale się przestraszyłam (nie chcę wyjść z pomarańczowym sianem albo co gorsza dwukolorowym...osoby, które robiły dekoloryzację, najczęsciej te włosy potem malowały czy miały pasemka, więc ten pomarańcz można było jakoś ukryć); od ok 20 maja nie maluję (hm, brzmi jakbym była na odwyku i mam już wielgaśne odrosty,rudawy poblask stał się tycjanowską czerwienią (:O), a kucyk (mam włosy do ramion) nadal jest ciemnobrązowy.
I teraz tak: chcę ściągnąc farbę całkowicie i trochę podciąć włosy...temat co prawda dotyczy stylistów i strzyżenia, ale może Wy, szanowne Wizażanki albo wasze mamy/siostry/koleżanki/ktokolwiek przechodziły przez podobny zabieg??
Chciałabym prosić o polecenie konkretnego salonu (i najlepiej od razu osoby);
gdyby chodziło o samo strzyżenie, poszłabym do p. Agnieszki z salonu Trendy, ale boję się, że ona nie przeprowadza zabiegów de/koloryzacyjnych i znowu trafię do tej z kręconymi włosami, a wtedy zostałoby już tylko ścięcie na zapałkę....
Po przejrzeniu tego wątku (i linku) zaczęłam się zastanwiać nad Łaniewskimi (mojej koleżance zrobili śliczne, naturalne pasemka, wiec może i z dekoloryzacją sobie poradzą...) albo Pro Arte, no ale sama już nie wiem...
Zdaję sobie sprawę, że po zabiegu włosy mogą być podniszczone, ale niech nie będą zdewastowane! no i kolor...nie chcę ich już więcej farbować, więc dekoloryzacja i jednoczesnie farbowanie odpada!
Jeśli dotrwałyście do końća i możecie mi kogoś polecić, byłabym bardzo, bardzo, baaaardzo wdzięczną!
Pozdrawiam!

kamkam bylas w Salonie Trendy na Glebokiej ?? ja stamtad polecam Magde juz troche do niej chodze i jestem zawsze b.zadowolona ,moja mama takze
karoolaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-25, 22:13   #378
kamkam
Rozeznanie

Hej Karola!
W Trendy byłam kilka razy, z farbowania niestety nie byłam zadowolona, bo wychodził zawsze kolor rudawy, a moje życzenia nie nadawały się do realizacji;ale jeśli chodzi o strzyżenie to polecam tam p.Agnieszkę; w każdym razie może to wina moich włosów...pluję sobie w brodę, że w ogóle zaczęlam je farbować, przedtem były niemal idealne jeśli chodzi o kondycję, podatnośc na układanie, itp.
Byłam też 2 razy w salonie Imaginer, za pierwszym razem bardziej usatysfakcjonowana...tera z wyberam się chyba do Gabriela w PP;miałam zadzwonić i umówić się wczoraj, potem dziś, ale tak późno kończyłam zajęcia, że się nie wyrabiam, a zapomniałam zapisać numeru w komórce:/ Fanki p.Anety, nie wiecie, czy długo trzeba czekac na zapisanie się do niej??
Aha, w Imaginer płaciłam raz 160zł a drugi raz 150zł za położenie odżywki koloryzacyjnej, czymkolwiek ona jest, strzyżenie i modelowanie włosów do ramion.
Stary 2006-10-25, 22:20   #379
wskazówka
Zakorzenienie

Mogłabyś podać nr tel. do Gabriela? Ma ktoś do Loreala, Imaginera i Trendy?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-26, 10:56   #380
L_V
Zakorzenienie

Dziewczyny, czy ktoś był u fryzjera w Sannie na krolewskiej??
L_V jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-26, 11:26   #381
wskazówka
Zakorzenienie

No i mam statystykę
Ścięcie włosów za łopatki w salonie Loreala (z jakimiś jeszcze zabiegami) ok. 38zł, w Gabrielu 35zł (tylko ścięcie), w Imaginer ok. 55zł(tylko tu zapytałam o ścięcie włosów za ramiona-poyliłam się czyli jeszcze drożej) ). No i teraz nie wiem czy Loreal czy gabriel
Stary 2006-10-27, 09:07   #382
kharolina
Raczkowanie

[QUOTE=DOMINIKA2004;292178 9]
Cytat:
Napisane przez kharolina Pokaż wiadomość
hej, wiecie może gdzie w Lublinie robią najlepsza trwałą???chodzi mi o delikatne fale, takie jakie uzyskuje się po zakręceniu włosów na grube wałkiZ góry dzięki za odp.[/quote Myślę , ze jak pójdziesz do profesjonalisty gdzie trwałą wykonają Ci markowym produktem np . wella czy loreal i powiesz ze chcesz na najgrubsze wałki to powinnaś być zadowolona. Moja mama ostatnio zrobiła sobie trwałą owocową loreal i była zadowolona. Mogę ci polecić salon PIERR lub MIRACLE ART . Oba pracują na Lorealu , tylko pierr jest zdecydowanie droższy. POZDRAWIAM
dzięki wielkie za info
kharolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 10:08   #383
Kikis
Przyczajenie

Jakie macie zdanie (jako o fryzjerce) o pani Weronice i Ani z salonu Pro Arte w Lublinie ?
Kikis jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-27, 22:32   #384
Olencja01
Przyczajenie

GG do Olencja01

Cześć Kobitki ja dzis byłam drugi raz u p. Agnieszki z Gabriela w Pałacu Parysów. Ścieniowałam włosy i zrobiłam pasemka na koronie. zapłaciłam 80 zł i jestem bardzo zadowolona z efektu
Stary 2006-10-30, 16:19   #385
OutGirl
Raczkowanie

GG do OutGirl
Dot.: Re: fryzjer - LUBLIN - NIEEEEE!!!

ja polecam salon na Lipowej kolo sukien ślubnych
OutGirl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-10-31, 18:46   #386
jaga24
Przyczajenie

roszkę mnie tu nie było ale REDdzienx za niusa i za pamięc ze zapytałas cioci
Stary 2006-11-01, 13:30   #387
kamkam
Rozeznanie

A ja zapisałam się do p.Anety z Gabriela, zdam relację po powrocie.
Mam zamiar zrobić coś z kolorem (działania z zserii: jak wrócić do natury...nie chcę farbować włosów, ale wciąz mam ten czerwony poblask, widoczny zwłaszcza w sztucznym świetle, mam nadzieję, ze p.Aneta coś wymyśli...)i strzelić sobie jakoś twarzową, nieskomplikowaną fryzurę...nie wiem jeszcze jaką, na pewno nie łysą
Stary 2006-11-05, 15:02   #388
wskazówka
Zakorzenienie

a czy ktoś może był w salonie "la beaute"? Moja koleżanka była i b. ładnie ma ostrzyżone włoski. Ale to jedna osoba...może ktoś był jeszcze?
Stary 2006-11-05, 20:38   #389
kinga75
Przyczajenie

Widzę w tym poście , ze w Lublinie powstał salon Loreala na Kalinie. Bardzo lubię kosmetyki tej firmy. Stosuję je od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Ciekawe jakie fryzjerki , fryzjerzy pracują w tym salonie. Kiedyś chodziłam do LAURENTA ala teraz tochę przesadzają z cenami a tutaj jak piszecie jest bardzo przystępnie . Może się skuszę , ale to najwczesniej za 2 tygodnie niech jeszcze troszeczkę podrosną. Fajnie , ze powstają i w Lublinie firmowe salony renomowanych marek fryzjerskich
kinga75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2006-11-07, 11:03   #390
kata15
Przyczajenie

Hejka!
A ja dzisiaj idę do Montowni, o której się dowiedziałam od Was. Wcześniej chodziłam do Anety z Pierra, było ok ale miałam wrażenie że za każdym razem cięła tak samo.Potrzebuję chyba odmiany i dlatego padło na Montownię i p.Włodka. Boję się okropnie ale raz kozie śmierć.Odezwę się jutro i dam znać co i jak. No chyba że z rozpaczy nie dam rady;-)
kata15 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości