![]() |
#541 |
Zadomowienie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
Nie ma sprawy, jak już znajdziesz w Lublinku fryzjera, który nie dość, że zrozumie tak "fachową" terminologię, to jeszcze zrobi Ci coś takiego na głowie, to błaaaagam daj znać
![]()
![]() |
#542 |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie
Dawno nie zaglądałam na forum , ale moze napiszę kilka zdań
W sobotę spotkałam po 2 latach moją kolezankę . Muszę przyznać ze miała ,,dziwną,, fryzurkę. Po paru minutach rozmowy powiedziała ,ze niekoniecznie jest z niej zadowolona. Miała być ,, troszeczkę inna ,, , troszeczkę... nie wyszło fryzjerce. Była w nowym salonie w GALERII PLAZA !! Jak widziałam tę fryzurkę , a nie wiedziałam gdzie była to myślałam ze strzygła ją jakaś młoda fryzjerka bez wielkiego stażu , może dopiero po szkolnej praktyce. Z drugiej strony jak myślę sobie teraz nowy salon moze mieć duże roblemy z pracownikami , stąd posiłkuje się fryzjerami z ,,niższej półki,, No cóż takie jest życie. Ja tam juz nie pójdę spróbować , nie lubię takich eksperymentów ! Wolę swojego sprawdzonego fryzjera ! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#543 |
Rozeznanie
|
Jasne
![]() Przy okazji mam pytanie o salon Imaginer na Sawy - przechodziłam dziś tamtędy - okna i drzwi "zabite" roletami, szyld zdjęty - co się dzieje? Wie ktoś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#544 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() BTW, na wątku lubelskim na plotkowym ktoś pisał o salonie w Plazie, i to raczej negatywne opinie były... ![]()
![]() |
![]() |
#545 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#546 |
Rozeznanie
|
Czy mógłby ktoś mi podać nr tel. do salonu Gabriell na Bajkowej 3d? Wiecie może ile kosztuje tam strzyżenie u pani Anety?Wiie ktoś jaka jest cena za strzyżenie u p. Edyty w Imaginerze?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#547 |
Rozeznanie
|
Ja chodze do Andrzeja od 4 lat i jestem bardzo zadowolona, odmienil mnie nie do poznania, i nawet 160zl ktore daje za balejaz na dlugich wlosach jest tego warte!!!
![]() Btw. do niego chodzi takze Krzysztof Cugowski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#548 |
Rozeznanie
|
Kadus na Jana Sawy?Od 4 lat? Hm, nie zauważyłam...
Z całym szacunkiem dla twórczości Krzysztofa C., jak dla mnie to nie jest on najlepszą reklamą żadnego salonu fryzjerskiego ![]() Edytowane przez kamkam Czas edycji: 2007-08-06 o 19:22 Powód: żem się mylnęła w inicjale i dopiero teraz to przyuważyłam;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#549 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#550 | |
Rozeznanie
|
W takim razie nie moge Ci pogratulowac spostrzegawczosci
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#551 |
Rozeznanie
|
A mogłabyś powiedzieć na Jana Sawy ile? Przypadłością tej ulicy jest salon/zakład fryzjerski w ilości 3 na każdy blok. Ale nazwa "Kadus" nigdzie mi nie mignęła; chyba że zwie się inaczej, zatem proszę o więcej precyzji.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#552 |
Zadomowienie
|
Chyba popadam w p a r a n o j ę... Czytam już ten wątek enty raz, robię sobie w głowie notatki co do tego gdzie i do kogo warto pójść, ale boję się
![]() ![]() Nie byłam już na strzyżeniu dwa miesiące (mam wymówkę - zapuszczam grzywkę) w nadziei, że któraś z Was zaryzykuje i opisze tu swoje wrażenia z tego nowego salonu w Plazie, ale... chyba znowu skończę u Pani Edyty ![]()
![]() |
#553 |
Rozeznanie
|
No właśnie Wunia, mam dokładnie tak samo
![]() BTW, chodzi Ci o p.Edytę z Imaginera? Ten salon jeszcze działa? Robili remanent dla zmyły? Jak tam ostatnio przechodziłam to wyglądało, jakby był likwidowany... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#554 |
Zadomowienie
|
Kamkam, tak, o tej właśnie
![]() ![]() Zresztą ja tam się nie przejmuję, mam nr na komórkę do pani Edyty(chętnie się podzielę gdybyś nie miała), więc jak nie w Imaginerze, to gdzie indziej ją dojadę ![]() ![]()
![]() |
#555 |
Raczkowanie
|
BUhahahah widzę ze wymówka z grzywką jest bardzo popularna XD ja tez nie moge isc do fryzjera [bo sie boje XD] bo mi grzywka rosnie XD
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#556 |
Rozeznanie
|
Dzieki Wunia83, tez gdzies mam ten numer, jakaś usłużna Wizażanka zapodała mi go kiedyś na PW
![]() Tyle że...chciałabym spróbować czegoś a w zasadzie kogoś innego...ale co tu wybrać, skoro opinie są niekiedy tak różne i sprzeczne (choćby odnośnie Montowni czy Pierre...) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#557 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Nea, u mnie wymówka z grzywką powoli traci termin ważności - niedługo będę wyglądała jak człowiek lasu... EDIT: Raz, podczas urlopu pani Edyty, byłam w Pierre. Uważam, że było bardzo profesjonalnie, technicznie nie miałam zastrzeżeń co do fryzury, naprawdę. A już mistrzostwo świata jak suszyli mi włosy trzema suszarkami naraz ![]()
![]() |
![]() |
#558 |
Rozeznanie
|
Babski Świat?
![]() ![]() No właśnie to mi się marzy...ultralekka, świeża, jakby nieuczesana fryzurka, na którą nie trzeba poświęcać zbyt wiele czasu, żeby ją ułożyć, żeby następnego dnia po umyciu włosów nie przypominała stogu siana, pasowała do owalu twarzy...naprawdę wiele, jeśli nie większość zależy od cięcia, nie tylko od modelowania. Ja też jestem zadowolona z p.Edyty, byłam u niej już kilka razy, ale...chciałabym coś zmienić. Mam takie puszące się włosy, ciężko coś z nimi zrobić:/ Pal sześc kolor, od 3 lat usiłuję pozbyć się tego czerwonawego odcienia i bezkutecznie, mam wrażenie, że wręcz odrastają mi rudawe włosy, a nigdy takich nie miałam!! No ale trudno, teraz już nic na nie nie pakuję i może w końcu się doczekam swojego naturalnego koloru.. Ale cięcie, tak bym chciała, takie jak czasem widzę u dziewczyn i kobiet na ulicach...ale jakoś nigdy nie zebrałam się w sobie, żeby podejśc i spytać "Hej, kto Cię strzyże";P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#559 |
Raczkowanie
|
![]()
Szukam jakiegoś naprawdę dobrego fryzjera, TANIEGO, który potrafiłby dopasować fryzurę do kształtu twarzy, koloru oczu itd. Nie wiem jakie ceny są w Pierre i w tyvh innych profesjonalnych salonach więc napiszcie:P. Najlepiej by było gdyby za strzyrzenie brał do 40 zł, bo jak posżłam kiedyś do TOKO na Siokorskiego to wzieli ode mnie 70 zł za samo strzyżenie, a jak poszłam do jakiegoś małego salonu, ale podobno b.dobrego, gdzieś koło deptaku to wzieli 30 zł za strzyżenie i za trochę farbowania (kilka pasemek).
No więc... Gdzie opłaca się pójść? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#560 |
Rozeznanie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#561 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#562 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie
A do którego fryzjera / salonu chodzisz ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#563 |
Rozeznanie
|
No to wiem. Myślałam że będzie wielki szyld "Kadus" i takowego nie mogłam skojarzyć. Hm, w tym tygodniu muszę iśc do fryzjera....chorobski dylemat wraca:/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#564 |
Rozeznanie
|
Hm....przeczytałam od początku CAŁY wątek; gazetowy również
I zgadnijcie co ![]() ![]() Muszę sobie szybko zrobić zdjęcia i w związku z tym jeszcze szybciej wylądować na fotelu fryzjerskim... Teraz rozważam: 1)Łaniewskich na Staszica 2)p.Ulę z Prestiżu na Bursztynowej 3)Studio Modnej Fryzury na Hempla 4)Gabriel Professional na Jana Sawy 5)p.Annę hm też z Bursztynowej;] (czyżby 2 polecane salony przy tej samej ulicy?czy ja już mam omamy i to ten sam... ![]() KOBIETY....ratunku....:pl iz: |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#565 |
Zadomowienie
|
Bursztynowa to drugie Jana Sawy - fryzjer na fryzjerze...
![]()
![]() |
#566 |
Rozeznanie
|
O tak, o Jana Sawy to ja coś wiem;]
ALe co ja mam zrobiiić?? Wunia, zdecydowałaś się na skrócenie grzywki? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#567 |
Zadomowienie
|
Kamkam, ja tchórzę i umawiam się do Pani Edyty
![]() ![]() ![]() A to zbieg okoliczności, bo ja też właśnie zdjęcia do dokumentów musiałam zrobić ![]() ![]() ![]()
![]() |
#568 |
Rozeznanie
|
Super fryzura. Ja niestety w ramach zapuszczania włosów...obcięłam je do połowy szyi
![]() Niestety mam włosy w takim stanie, że nie chcę potem straszyć przez 10 lat fryzurą z nowego dowodu ![]() Muszę jeszcze dziś podzwonić i się popytać...miałabym ochotę na jakąś zmianę tzn zmianę fryzjera, ostatnio byłam wierna Pani Edycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#569 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na Staszica też się wybierałam, ale pamiętam, że cena mnie odstraszyła. Babka powiedziała, że oni robią na Kerastase, ale w ich salonie na Głębokiej robią na innych i jest taniej. Ja jestem wierna mojemu salonowi na Wieniawskiej (temu schodkami w górę), broń Boże Perfekt ! Nieważne do jakiej babki trafię, zawsze jestem zadowolona...no i cena z tego co pamiętam chyba 40-45 zł długie włosy ![]() Aaaa i byłam jeszcze w Gabrielu w Pałacu Parysów- pani20min podcinała mi grzywę ![]() Cena tylko była mniej atrakcyjna ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#570 |
Rozeznanie
|
Dzięki Praline
![]() Chyba zdecyduję się na p.Ulę z Bursztynowej...p.Edyty dziś już nie było i pewnie przed piątkiem nie miałaby czasu, a muszę szybko zrobić te zdjęcia. W Gabrielu byłam jakoś na jesieni i było poprawnie, na Trendy na razie nie mam ochoty, no zobaczymy...jakby co to pamiętaj, Izaban, od Ciebie mam tę informację i ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:50.