Fryzjer - Lublin - Strona 21 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2007-08-21, 19:24   #601
caramee
Przyczajenie

Dot.: dekoloryzacja w Lublinie

właśnie zdałam sobie sprawę z tego że nie opisałam mojej ostatniej wizyty w montowni
Otóż wszystko było by cacy.. Włodek zabrał mnie na fotel i nawet nie pytając czego ozcekuje chciał się zabrać do ścinania.. ale ja powiedziałam.. STOP! pokazałam mu co mniej wiecej chce.. (miałam ze sobą aparat i zdjecia fryzur zgrane z internetu ) Nie spodobało mi sie tylko to ze nawet nie chciał ze mna porozmawiac przed wykonaniem usługi.
Koniec końców ściął nie dokońca tak jak chciałam. Oczywiście technicznie było okej.. Ale to nie było to. Uprzedził ze nastepnym razem jak przyjde nie pozwoli mi sciac moich podatnych na krecenie się włosów pod kontem fryzury do prostych włosów(a ja prostuje i układam na szczotce z suszarką)
Od tamtej pory boję się pójść. Bo ja niecierpie moich kręconych
Zresztą może i włodek jest świetnym kolorystą ale na ścięcie bardziej polecam kogoś innego z tego salonu Teraz czekam az odrosną i bede mogła zrobic sobie to czegho naprawde chcę
Ps. jak byłam tam w maju to do emila były zapisy na sierpień! ;O

A ostatnio byłam na pokazie fryzjerskim toko. I nie powiem.. pozytywnie odbieram. Niby wszystko na prędko. A przed ścięciem i porozmawiali z ochotniczkami, doradzili a na koniec efekty były fajne A każda fryzurka pasowała do danej osoby. Także pewnie tym razem tam się skuszę oddać głowę.
caramee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-21, 21:49   #602
Nea75
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Nea75 Send a message via Skype™ to Nea75
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany

Dziewczyny powiedzcie mi czy znacie jakiegoś fryzjera który zrobi bardzo drobne pasemka? taka praktycznie tylko niteczki rozświetlające włosy?

[i wciąż sie dopytuje czy ktoś wie kto w lublinie działa na farbach loreala...]
Stary 2007-08-23, 12:30   #603
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lotka.b Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o Perfekt to mam również niemiłe wspomnienia, fakt że byłam tam już pare ładnych lat temu ale z tego co czytam to niewiele się zmieniło. Bo poszłam sobie pomalować odrosty i zapytałam ile mnie to będzie kosztowało ale zapłaciłam dużo więcej a kolor na odrostach się wyróżniał więc zapłaciłam dużo i miałam dwukolorowe włosy ;( I od tamtej pory Perfekt omijam z daleka. Ale muszę Wam powiedzieć że byłam ostatnio w salonie Anny Chołoty i wyszłam zadowolona Teraz znów musze pójśc bo to było miesiąc temu i już mi włosy odrosły :/
Co do zapłaty w Perfekcie to fakt. Ja za takie samo ułożenie włosów w odstępie tygodnia zapłacicłam raz 61 a potem za dokładnie to samo 51 Zupełnie nie wiem z czego to wynika....
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 16:08   #604
DOMINIKA2004
Raczkowanie

Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie

Cytat:
Napisane przez justina123 Pokaż wiadomość
Hej! Czy ktoś może mi napisac ile kosztuje ścięcie i farbowanie w salonie Miracle Art?? I czy trzeba sie zapisywac wcześniej na wizyte?
Ja dziś zapisałam się do P. MARTY w Miracle - myślałam ze trochę wczesniej mnie wciśnie , a tu dopiero za 12 dni ! - cena strzyzenia i ułozenia na moje włosy - 40 zł
DOMINIKA2004 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-24, 20:16   #605
Kajka18
Przyczajenie

Witam Byłam ostatnio w Perfekcie u pani Jagody i jestem zadowolona. P. Jagoda umie swietnie dobrac i dorodzic fryzure. Jedynym minusem jest cena bo za obciecie i ułozenie włosów zapłaciłam 63zł. ale jestem zadowolona. Byłam zaskoczona ze tak duzo klijentek było w salonie
Kajka18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-26, 13:04   #606
sss87
Zadomowienie

Przeglądam i przeglądam ten wątek i nadal jestem zagubiona.. Musze koniecznie w tym tygodniu ściąć włosy a pojęcia nie mam gdzie pójść... Może wiecie coś na temat Le Figaro na Pielgrzymiej? Czy warto i jakie ceny?

sss87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-26, 15:16   #607
wunia83
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sss87 Pokaż wiadomość
Przeglądam i przeglądam ten wątek i nadal jestem zagubiona.. Musze koniecznie w tym tygodniu ściąć włosy a pojęcia nie mam gdzie pójść... Może wiecie coś na temat Le Figaro na Pielgrzymiej? Czy warto i jakie ceny?
Chodzi o to LeFigaro przy Nadbystrzyckiej, obok sklepu żeglarskiego i rowerowego, niedaleko końca wąwozu? Moja mama tam była i wyszła niezadowolona. Pani wprawdzie oferowała się z poprawką koloru "po kilku dniach - po kilku myciach, jak kolor się ustabilizuje", ale mama miała ważną służbową imprezę, więc "po kilku dniach" na guzik by się zdało Strzyżenie też takie sobie - mama gustuje w falowanych włosach, pani z LeFigaro na siłę przeforsowała cięcie pod prostownicę...

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-26, 15:25   #608
sss87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez wunia83 Pokaż wiadomość
Chodzi o to LeFigaro przy Nadbystrzyckiej, obok sklepu żeglarskiego i rowerowego, niedaleko końca wąwozu? Moja mama tam była i wyszła niezadowolona. Pani wprawdzie oferowała się z poprawką koloru "po kilku dniach - po kilku myciach, jak kolor się ustabilizuje", ale mama miała ważną służbową imprezę, więc "po kilku dniach" na guzik by się zdało Strzyżenie też takie sobie - mama gustuje w falowanych włosach, pani z LeFigaro na siłę przeforsowała cięcie pod prostownicę...
Dzięki za odpowiedź Hm czyli nie za dobrze to wygląda... A nie wiesz jakie są ceny za strzyżenie?

Stary 2007-08-26, 19:18   #609
wunia83
Zadomowienie

Niestety nie wiem
Stary 2007-08-26, 21:27   #610
sss87
Zadomowienie

Trudno Dziękuje

Stary 2007-08-27, 13:33   #611
NUOVO
Przyczajenie

Dot.: Najlepsi Fryzjerzy/salony Lublin

Cytat:
Napisane przez Lillyann Pokaż wiadomość
Szukam jakiegoś naprawdę dobrego fryzjera, TANIEGO, który potrafiłby dopasować fryzurę do kształtu twarzy, koloru oczu itd. Nie wiem jakie ceny są w Pierre i w tyvh innych profesjonalnych salonach więc napiszcie:P. Najlepiej by było gdyby za strzyrzenie brał do 40 zł, bo jak posżłam kiedyś do TOKO na Siokorskiego to wzieli ode mnie 70 zł za samo strzyżenie, a jak poszłam do jakiegoś małego salonu, ale podobno b.dobrego, gdzieś koło deptaku to wzieli 30 zł za strzyżenie i za trochę farbowania (kilka pasemek).
No więc...
Gdzie opłaca się pójść?
POLECAM PANIĄ EDYTĘ KTÓRA PRACOWAŁA U PANI ANNY CHOŁOTY -chodzę do tej pani od 7 lat ,nietylko ja ale i moje kolezanki ze studiów wiem że otwiera teraz własny zakład od 10 wrzesnia-na ul -TURKUSOWEJ 2<obok sklepu żabka-polecam tel-500226881-czesałam sie u niej do ślubu jak ktos chce to pośle fotkę -fryzyra zachwyciła wszystkich
NUOVO jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-28, 07:47   #612
Beciak8808
Przyczajenie

Ma ktos moze nr tel do salonu Gabriel na Bajkowej, bo chce isc do pani Anety i zaryzykowac zobaczymy co z tego wyjdzie
Beciak8808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-28, 11:11   #613
Beciak8808
Przyczajenie

Albo nr tel d Imaginer i slawnejp.Edyty a i adres tego salonu, pewnie sie pojawil ale nie mam sily przegladac watku wiec blagam o pomoc
Beciak8808 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-28, 13:45   #614
oshinek
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Beciak8808 Pokaż wiadomość
Ma ktos moze nr tel do salonu Gabriel na Bajkowej, bo chce isc do pani Anety i zaryzykowac zobaczymy co z tego wyjdzie

Nr do Anety - 606610347
Nr do salonu: 5322488

Ale lepiej dzwoń na komórkę, bo Aneta nie wróciła jeszcze na stałe do pracy - umawia się indywidualnie z klientkami

Bycie konfidentem to najgorsza forma upodlenia człowieka

oshinek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-28, 19:54   #615
Jaguś
Rozeznanie

GG do Jaguś

Mogłybyście mi polecić jakiegoś fryzjera z okolic dworca pks,kaliny albo czechowa, nie musi być rewelacyjny ale też żebym po wyjściu od niego nie płakała? Niestety te salony o których piszecie są drogie,wolałabym ścięcie tak do 30 zł
Jaguś jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-30, 13:36   #616
ania_atena
Przyczajenie

A ja myślę że najlepszy salon w Lublinie to Fryzjer u Ani na ulicy Fabrycznej fachowy personel super stylistki a jakie fryzurki!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! i ceny nie z kosmosu bardzo przyzwoite za taką super usługę zobaczcie sami www.takczeszemy.pl (wszystkie fryzurki na tej stronce zostały wykonane właśnie w salonie u ani) WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!!!!
ania_atena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-08-30, 21:56   #617
Daisy_80
Raczkowanie

Widzę że fryzjerka Pani Marta z salonu Miracle Art jest tutaj coraz bardziej znana.... ja sama kilka miesięcy temu po przeczytaniu pochlebnych opinii na jej temat zdecydowałam się do nie wybrać i jeszczy nigdy w życiu nie byłam chyba z obcięcia tak ZADOWOLONA!!!! Byłam już u niej ze 3 razy i zamierzam we wrześniu wybrać się po raz kolejny. Jak tylko przeczytałam, że aż 2 tygodniowe oczekiwanie na swoją kolejkę to muszę chyba szybciej się zdecydować na konkretny termin.
Acha, ja zapłaciłam za ścięcie włosów 45 zł (i to za każdym razem). Ale za takie fachowe obcięcie poświęciłabym się zapłacić nawet więcej
Daisy_80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-04, 13:47   #618
Ewelina79
Raczkowanie

Przecież te wszystkie posty o tym Miracle Art to jakaś ściema. Od razu to widać. Piszą same fryzjerki stamtąd albo ich koleżanki żeby zrobić sobie reklamę a czy są dobre to naprawdę niewiadomo. Czy Wy naprawdę macie nas za jakieś naiwniaczki, że damy się na to nabrać?
Ewelina79 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-04, 14:43   #619
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewelina79 Pokaż wiadomość
Przecież te wszystkie posty o tym Miracle Art to jakaś ściema. Od razu to widać. Piszą same fryzjerki stamtąd albo ich koleżanki żeby zrobić sobie reklamę a czy są dobre to naprawdę niewiadomo. Czy Wy naprawdę macie nas za jakieś naiwniaczki, że damy się na to nabrać?
haha, zgadzam się
a najlepsza jest ta reklama :
Cytat:
Napisane przez ania_atena Pokaż wiadomość
A ja myślę że najlepszy salon w Lublinie to Fryzjer u Ani na ulicy Fabrycznej fachowy personel super stylistki a jakie fryzurki!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! i ceny nie z kosmosu bardzo przyzwoite za taką super usługę zobaczcie sami www.takczeszemy.pl (wszystkie fryzurki na tej stronce zostały wykonane właśnie w salonie u ani) WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!!!!
taa fryzjer u Ani, a post wysłany przez ania_atena- nie wierzę w przypadkowy zbieg imion no i ta ilość postów użytkownika.
praline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-04, 20:04   #620
gaga
Zakorzenienie

GG do gaga

Ewelina 79...a mi sie wydaje ze Ty cos moze tez w tym sciemniasz? jesteS z Lublina? niektore z wypowiedzi innych użytkowniczek ,również wygladaja na reklame.. czemu właśnie tylko ta Tobie sie wydaje?
Stary 2007-09-05, 21:00   #621
dziedziczka
Raczkowanie

Dziewczyny ostatnio wydałam kupę kasy na fryzjera... i nie jestem wogóle zadowolona. Nie będe pisać gdzie, bo ten salon zawsze spełniał moje wymogi, a jedno potknięcie o niczym nie swiadczy. Problem tkwi w tym że chce to (czyt. moją obecną fryzurę) poprawić.. taniej. Czy jest jakaś możliwośc ścięcia się tak do 40 zł w lublinie ale DOBRZE?
dziedziczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-08, 13:52   #622
ali_89
Raczkowanie

GG do ali_89

Cytat:
Napisane przez Jaguś Pokaż wiadomość
Mogłybyście mi polecić jakiegoś fryzjera z okolic dworca pks,kaliny albo czechowa, nie musi być rewelacyjny ale też żebym po wyjściu od niego nie płakała? Niestety te salony o których piszecie są drogie,wolałabym ścięcie tak do 30 zł

Jaguś,moge Ci polecic salon Bianco Nero w realu po kazdym razie bylam bardzo zadowolona.jednak mala uwaga: unikaj krotkowlosej blondynki z pasemkami chyba czarnymi,niestety nie znam jej imienia.hymm,nie chcialabym byc nie uprzejma,ale jesli Ci to pomoze w rozpoznaniu tej fryzjerki to dodam,ze jest wysoka strasznei chuda i niezbyt urodziwa.jest nie mila.szarpie za wlosy i nie slucha klientow.reszta dziewczyn jest naprawde super. sciecie z modelowaniem i myciem kosztuje 29 zl. dodatkowo maska odzywiajaca 5 zl. wiec zmiescisz sie w 34 a po wizycie sa cudownie miekkie i sprawiaja wrazenie extremalnie odzywionych

dodam ze chodze do bianco nero 1,5 roku.
ali_89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 10:17   #623
Nea75
Raczkowanie

Wyślij wiadomość przez MSN do Nea75 Send a message via Skype™ to Nea75
Dot.: "Montownia" Lublin

Dziewczyny jak sądzicie, do kogo najlepiej sie omówić na kolor i pasemka??
Stary 2007-09-09, 21:25   #624
Lillyann
Raczkowanie

!!!lublin Pilne! Montownia Czy Toko?

Chcę się wybrać do fryzjera i idę się jutro zapisać. Tylko nie wiem czy do Montowni Fryzur na Puławskiej do Włodka czy do TOKO na Sikorskiego do Anki. Wcześniej byłam u Radka w TOKO ale nie za bardzo mi się podobało. Czy ktoś mi może powiedzieć jakie ceny są w tych 2 salonach za strzyżenie i kto jest lepszy- Ania czy Włodek. Bo chciałam sobie extra wycieniować włosy i nie wiem kto byłby mnie w stanie wysłuchać i zrobić mi fryza jakiego chcę.
PROSZĘ O BARDZO SZYBKĄ ODPOWIEDŹ BO DO FRYZJERA IDĘ SIĘ UMÓWIĆ JUTRO!
Z góry dzięki
Lillyann jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 21:40   #625
Lillyann
Raczkowanie

czy Włodek dobrze strzyże no i oczywiście cieniuje???
prosze o odp
Lillyann jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 22:54   #626
Miss_Someone
Przyczajenie

Dot.: !!!lublin Pilne! Montownia Czy Toko?

nie znam w ogóle TOKO, więc nie mam porównania. ale szczerze mogę polecić Włodka, przesympatyczny profesjonalista!!
Miss_Someone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 22:57   #627
Miss_Someone
Przyczajenie

już napisałam dziś, Pan Włodeczek jest profesjonalistą, co do tego nie mam wątpliwości )
Miss_Someone jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-09, 23:20   #628
dziedziczka
Raczkowanie

up up
dziedziczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-14, 09:10   #629
morra111
Raczkowanie

właśnie zapisałam się do Tomka na przyszły tydzień mam włosy do ramion i mocne postanowienie wyjść stamtąd z krótką fryzurką (pierwszą w życiu) trzymajcie kciuki! jeżeli wyjdzie coś do ludzi to wkleję fotki przed i po!

pozdrawiam!

edit: to już dziś ale mam stres!

mój wątek wymiankowy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=193128

Edytowane przez morra111
Czas edycji: 2007-09-21 o 06:09
morra111 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2007-09-17, 15:06   #630
Smile_Smile
BAN stały

niewiasty kochane a doradzcie mi moze gdzie fajnie farbują wloski i rozjasniają. Bo zdarzylo mi sie zaplacic 150 zl i wyglądac jak skunks:/ nie wazna kasa tylko zeby wreszcie ktos mi to zrobil dobrze i fajne kolorki zebym pozniej mogla juz na farbowanie only odrostów chodzic. Czy ktos cos wie na ten temat? Bede wdzieczna
Smile_Smile jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości