![]() |
#601 |
Przyczajenie
|
Dot.: dekoloryzacja w Lublinie
właśnie zdałam sobie sprawę z tego że nie opisałam mojej ostatniej wizyty w montowni
![]() Otóż wszystko było by cacy.. Włodek zabrał mnie na fotel i nawet nie pytając czego ozcekuje chciał się zabrać do ścinania.. ale ja powiedziałam.. STOP! pokazałam mu co mniej wiecej chce.. (miałam ze sobą aparat i zdjecia fryzur zgrane z internetu ) Nie spodobało mi sie tylko to ze nawet nie chciał ze mna porozmawiac przed wykonaniem usługi. Koniec końców ściął nie dokońca tak jak chciałam. Oczywiście technicznie było okej.. Ale to nie było to. Uprzedził ze nastepnym razem jak przyjde nie pozwoli mi sciac moich podatnych na krecenie się włosów pod kontem fryzury do prostych włosów(a ja prostuje i układam na szczotce z suszarką) Od tamtej pory boję się pójść. Bo ja niecierpie moich kręconych ![]() Zresztą może i włodek jest świetnym kolorystą ale na ścięcie bardziej polecam kogoś innego z tego salonu ![]() ![]() Ps. jak byłam tam w maju to do emila były zapisy na sierpień! ;O A ostatnio byłam na pokazie fryzjerskim toko. I nie powiem.. pozytywnie odbieram. Niby wszystko na prędko. A przed ścięciem i porozmawiali z ochotniczkami, doradzili a na koniec efekty były fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#602 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
Dziewczyny powiedzcie mi czy znacie jakiegoś fryzjera który zrobi bardzo drobne pasemka? taka praktycznie tylko niteczki rozświetlające włosy?
[i wciąż sie dopytuje czy ktoś wie kto w lublinie działa na farbach loreala...]
![]() |
#603 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#604 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie
Ja dziś zapisałam się do P. MARTY w Miracle - myślałam ze trochę wczesniej mnie wciśnie , a tu dopiero za 12 dni ! - cena strzyzenia i ułozenia na moje włosy - 40 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#605 |
Przyczajenie
|
Witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#606 |
Zadomowienie
|
Przeglądam i przeglądam ten wątek i nadal jestem zagubiona..
![]()
![]() |
#607 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#609 |
Zadomowienie
|
Niestety nie wiem
![]()
![]() |
#610 |
Zadomowienie
|
Trudno
![]() ![]()
![]() |
#611 | |
Przyczajenie
|
Dot.: Najlepsi Fryzjerzy/salony Lublin
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#612 |
Przyczajenie
|
Ma ktos moze nr tel do salonu Gabriel na Bajkowej, bo chce isc do pani Anety i zaryzykowac zobaczymy co z tego wyjdzie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#613 |
Przyczajenie
|
Albo nr tel d Imaginer i slawnejp.Edyty a i adres tego salonu, pewnie sie pojawil ale nie mam sily przegladac watku wiec blagam o pomoc
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nr do Anety - 606610347 Nr do salonu: 5322488 Ale lepiej dzwoń na komórkę, bo Aneta nie wróciła jeszcze na stałe do pracy - umawia się indywidualnie z klientkami ![]()
![]() |
![]() |
#615 |
Rozeznanie
|
Mogłybyście mi polecić jakiegoś fryzjera z okolic dworca pks,kaliny albo czechowa, nie musi być rewelacyjny ale też żebym po wyjściu od niego nie płakała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#616 |
Przyczajenie
|
A ja myślę że najlepszy salon w Lublinie to Fryzjer u Ani na ulicy Fabrycznej fachowy personel super stylistki a jakie fryzurki!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!! i ceny nie z kosmosu bardzo przyzwoite za taką super usługę zobaczcie sami www.takczeszemy.pl (wszystkie fryzurki na tej stronce zostały wykonane właśnie w salonie u ani) WSZYSTKIM GORĄCO POLECAM!!!!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#617 |
Raczkowanie
|
Widzę że fryzjerka Pani Marta z salonu Miracle Art jest tutaj coraz bardziej znana.... ja sama kilka miesięcy temu po przeczytaniu pochlebnych opinii na jej temat zdecydowałam się do nie wybrać i jeszczy nigdy w życiu nie byłam chyba z obcięcia tak ZADOWOLONA!!!! Byłam już u niej ze 3 razy i zamierzam we wrześniu wybrać się po raz kolejny. Jak tylko przeczytałam, że aż 2 tygodniowe oczekiwanie na swoją kolejkę to muszę chyba szybciej się zdecydować na konkretny termin.
Acha, ja zapłaciłam za ścięcie włosów 45 zł (i to za każdym razem). Ale za takie fachowe obcięcie poświęciłabym się zapłacić nawet więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#618 |
Raczkowanie
|
Przecież te wszystkie posty o tym Miracle Art to jakaś ściema. Od razu to widać. Piszą same fryzjerki stamtąd albo ich koleżanki żeby zrobić sobie reklamę a czy są dobre to naprawdę niewiadomo. Czy Wy naprawdę macie nas za jakieś naiwniaczki, że damy się na to nabrać?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#619 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a najlepsza jest ta reklama ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#620 |
Zakorzenienie
|
Ewelina 79...a mi sie wydaje ze Ty cos moze tez w tym sciemniasz? jesteS z Lublina? niektore z wypowiedzi innych użytkowniczek ,również wygladaja na reklame.. czemu właśnie tylko ta Tobie sie wydaje?
![]() |
#621 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny ostatnio wydałam kupę kasy na fryzjera... i nie jestem wogóle zadowolona. Nie będe pisać gdzie, bo ten salon zawsze spełniał moje wymogi, a jedno potknięcie o niczym nie swiadczy. Problem tkwi w tym że chce to (czyt. moją obecną fryzurę) poprawić.. taniej. Czy jest jakaś możliwośc ścięcia się tak do 40 zł w lublinie ale DOBRZE?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jaguś,moge Ci polecic salon Bianco Nero w realu ![]() ![]() dodam ze chodze do bianco nero 1,5 roku. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#623 |
Raczkowanie
|
Dot.: "Montownia" Lublin
Dziewczyny jak sądzicie, do kogo najlepiej sie omówić na kolor i pasemka??
![]()
![]() |
#624 |
Raczkowanie
|
!!!lublin Pilne! Montownia Czy Toko?
Chcę się wybrać do fryzjera i idę się jutro zapisać. Tylko nie wiem czy do Montowni Fryzur na Puławskiej do Włodka czy do TOKO na Sikorskiego do Anki. Wcześniej byłam u Radka w TOKO ale nie za bardzo mi się podobało. Czy ktoś mi może powiedzieć jakie ceny są w tych 2 salonach za strzyżenie i kto jest lepszy- Ania czy Włodek. Bo chciałam sobie extra wycieniować włosy i nie wiem kto byłby mnie w stanie wysłuchać i zrobić mi fryza jakiego chcę.
PROSZĘ O BARDZO SZYBKĄ ODPOWIEDŹ BO DO FRYZJERA IDĘ SIĘ UMÓWIĆ JUTRO! Z góry dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#625 |
Raczkowanie
|
czy Włodek dobrze strzyże no i oczywiście cieniuje???
prosze o odp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#626 |
Przyczajenie
|
Dot.: !!!lublin Pilne! Montownia Czy Toko?
nie znam w ogóle TOKO, więc nie mam porównania. ale szczerze mogę polecić Włodka, przesympatyczny profesjonalista!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#627 |
Przyczajenie
|
już napisałam dziś, Pan Włodeczek jest profesjonalistą, co do tego nie mam wątpliwości
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#628 |
Raczkowanie
|
up up
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#629 |
Raczkowanie
|
właśnie zapisałam się do Tomka na przyszły tydzień
![]() ![]() pozdrawiam! edit: to już dziś ![]() Edytowane przez morra111 Czas edycji: 2007-09-21 o 06:09 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#630 |
BAN stały
|
niewiasty kochane
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:15.