![]() |
#901 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzjer - LUBLIN
dziewczyny, blagam podajcie mi na PW kontakt do p. Edyty z Imaginer, bo wlasnie tam dzwonilam, to powiedziano mi ze juz tam nie pracuje i ze pracuje teraz w salonie na Bema.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#902 |
Raczkowanie
|
Hey.. miałabym prośbę do Was,
naczytałam się już trochę o naszych lubelskich fryzjerach, już mniej więcej wiem do kogo mogłabym się udać, ale jeszcze jeden element decydujący by się przydał, mianowicie cena... Już kilka razy wydałam nieadekwatnie dużo pieniędzy za kiepskie ścięcie, dlatego tym razem wolałabym wiedzieć na jaką sumę mam się przygotowywać. Szczególnie interesują mnie ceny w Toko, Łaniewskich, chybaże znacie jeszcze jakiś innych ''niszowych'' i tanich a dobrych fryzjerów z fantazją..? pozdrawiam serdecznie!!
![]() |
#903 |
Rozeznanie
|
Od 2 lat jestem klientka Montowni ( najpierw Paweł potem Emil-szczególnie pierwszą jego fryzura byłam zachwycona
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#904 |
Przyczajenie
|
hej!
mam nadzieję, że to nie będzie złamanie regulaminu, ale czy ktoś mógłby mi powiedzieć, jak nazywa się studio fryzur przy ul.Jana Sawy 4 (na odp. czekam na priv). dziękuję wam bardzo, mam nadzieję, że mi pomożecie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#905 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#906 |
Raczkowanie
|
Witajcie
czy któraś z Was może coś powiedzieć na temat salonu p. Małgorzaty Bieleckiej na xxxx. Zapisałam się tam na czesanie na ślub, ale nie znam w ogóle tych fryzjerek. ślub mam wcześnie ( g. 14) więc nie mam za bardzo czasu na jeżdżenie po mieście. Oczywiście wcześniej idę na próbny ale wiadomo, lepiej wiedzieć wcześniej, żeby ewentualnie gdzieś jeszcze próbować sie zapisać ![]()
"Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła"- A.J. Cronin Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-07-07 o 20:35 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#907 |
Przyczajenie
|
ja rowniez poprosze namiary na p. Edyte
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#908 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() jezeli zasady mowia ze nie podajemy nazw ulic i nr tel...to chyba jednoznaczne...a my nie musismy wiedziec czy ta nazwa to dzielnica czy ulica...... zazwyczaj w dzielnicy nie ma dwoch takich samych salonow...o dwoch identycznych nazwach regulamin forum jeszcze dokladniej okresla zasadykorzystania z forum tez mila lektura.. ![]() Można by jeszcze długo się sprzeczać na ten temat ![]() ![]()
"Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności a daje więcej światła"- A.J. Cronin Edytowane przez omikrona Czas edycji: 2008-07-08 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#909 |
Raczkowanie
|
a rowniez poprosze namiary na p. Edyte
![]()
![]() |
#910 |
Przyczajenie
|
Bardzo prsze o kontakt do pani Edyty...z góry dziekuje. A słyszał ktos moze o Pani Magdzie z Gabrielan na xxxxxx...orientujece sie jak tam sa ceny scięcia włosów..dzieki pozdrawiam
Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-07-09 o 18:03 Powód: prosze zapoznac sie zasadami tego forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#911 |
Zakorzenienie
|
omikrona , nie uwazam ze regulamin jest poto aby go iterpretowac, tylko po to abysie z nim zapoznac i ewentualnie go zaakceptowac
![]() .regulamin...o tym mowi i sytuacje jakie zdarzalysie na forum... nie widze problemu podawania sobie na PV
![]() |
#912 |
Przyczajenie
|
wunia83 czy mogłabys mi podac nr do p.Edyty....bardzo mi zależy...z góry dziekuje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#913 |
Przyczajenie
|
Witam Wszystkich
![]() Jestem bardzo, bardzo, bardzo ciekawa Waszych doświadczeń i opinii na temat pana Łysola xxxx- jak strzyże? Czy słucha klientek, czy robi na głowie co mu się żywnie podoba? Czy potrafi doradzić fajną fryzurę? Jak z cenami? Dosłownie wszystko mnie interesuje!, bo słyszałam, że koleś jest niezły, ale może ktoś ma inne zdanie? Z GóRY DZIęKI !!! Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-12 o 08:40 Powód: prosze zapoznac sie z zasadmi forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#914 |
Przyczajenie
|
Aaa i jeszcze chciałabym poznać opinie na temat pani Uli Ryby xxxx - czy jest choć jedna osoba, która nie byłaby zadowolona z jej usług? i jeśli tak, to dlaczego? Piszcie, piszcie na jej temat - każde zdanie będzie dla mnie cenne !
![]() DZIĘKI ! Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-12 o 08:41 Powód: zasady forum sa cenna informacja :) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#915 |
Zakorzenienie
|
Faadeen nie pisz postow pod postem...to tez jest w regulaminie..
![]()
![]() |
#916 |
Raczkowanie
|
Ja jestem zapisana na próbne czesanie slubne do pani Uli na sierpień, wtedy mogę sie podzielić opinią. Z tego co wyczytałam na forum, cieszy się ona dobrą opinią, z rozmowy przez telefon też wydawała mi się rowna babka.
![]() |
![]() |
#917 |
Wtajemniczenie
|
ja tez poprosze o namiar na pania edyte
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#918 |
Przyczajenie
|
Potrzebuję RADY !
Zapuszczałam cierpliwie włosy przez dwa lata po kompletnie zchrzanionym cięciu :/ W ogóle jestem uczulona na fryzjerów, bo jeszcze NIKT nie obciął mnie tak, abym była zadowolona - zawsze za krótko albo zwyczajnie do bani. Więc teraz muszę trafić w 10 ! Tym razem muszą obciąć mnie ładnie, bo juz chyba nie zniosę kolejnego zapuszczania i unikania luster. Mam cienkie włosy do ramion, średnio gęste, w miarę równe pod względem długości i chcę dziewczęcą fryzurę, nie jakąś awangardową, ale młodzieżową, która nie wymagałaby wielu zabiegów. Ale konkretnego pomysłu nie mam, dlatego potrzebuję naprawdę dobrego fryzjera/ki-stylisty, który doradzi mi fryzurę dopasowaną do mojego typu twarzy, urody itd.. Mam trzy typy i nie wiem do kogo iść : 1. Łysol 2. ta pani Edyta z Imag. [?] 3. pani Ula Ryba KOGO WYBRAĆ ??? Dziewczyny, pomóóóżcie ! Edytowane przez Faadeen Czas edycji: 2008-07-15 o 08:51 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
poradzcie mi prosze gdzie najlepiej pofarbowac wlosy za niewielka cene a dobrze. Mam ciemne blond wlosy z pasemkami a chce na jakis bronzik.
![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
A który fryzjer obetnie mnie tak? czy któraś z was robiła sobie taką fryzurkę?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie
Kogo mozecie polecic z salonu Trendy (oprocz p.Magdy) Chodzi mi o obciecie wlosow...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
A który fryzjer obetnie mnie tak? czy któraś z was robiła sobie taką fryzurkę? Mozecie na priv podac mi namiary dokładne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#923 |
Rozeznanie
|
co to sciecia polecam trendy
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
Czy ktoś był w salonie Vincent w Lublinie i powie jak było?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#925 |
Zakorzenienie
|
poradzcie mi prosze gdzie najlepiej pofarbowac wlosy za niewielka cene a dobrze. Mam ciemne blond wlosy z pasemkami a chce na jakis bronzik.
![]() |
![]() |
#926 |
Przyczajenie
|
Hej
Mam baaardzo mocno krecone włosy - czy jes w Lublinie fryzjer który nie będzie mi ich na siłę prostował, a potem sztucznie kręcił? ![]() Chcę sobie pięknie upiąć włosy na ślub - doradźcie proszę! Najlepij jakieś namiary na pw. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#927 |
Przyczajenie
|
Ja byłam. I to kilka razy. Niestety nie polecam żadnego fryzjera oprócz właścicielki - Pani Marty. Ona jest naprawdę super- zawsze ale to zawsze doskonale ujarzmia moje włosy. Ostatnio byłam u jej pracownicy - nomen omen też ma na imię Marta, ale to już nie to....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#928 |
Zakorzenienie
|
a byla moze ktoras z Was w salonie xxxx (chyba MMdesign)? Warto?
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-27 o 22:15 Powód: prosze zapoznac sie zasadami forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#929 |
Raczkowanie
|
Pani Magda z top trendy będzie mieć dziecko albo już urodziła nie wiem
![]() ![]() wiem, bo przed chwilą dzwoniłam. Ewelina teraz też na urlopie ;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#930 |
Raczkowanie
|
Przeczytałam cały wątek, ale nic nie znalazlam o salonie VIVA xxxx. Był ktoś? Bo zapisalam się tam na jutro. I jest też słynny salon na xxxxx, jakie opinie? Czy ktoś z Was maluje włosy na odcienie czerwieni, czy tu tylko same blondynki?
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-07-28 o 21:35 Powód: prosze zapoznac sie z zasadami forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.