![]() |
#931 |
Raczkowanie
|
Dot.: fryzjer - LUBLIN
a czy wiecie może gdzie teraz pracuje sebastian z akademii pieknych włosow???
bo właśnie dziś po miesiącu czekania na obcięcie dowiedziałam się juz w salonie ,że sebastian juz nie pracuje a panie nie mogły zadzwonić zeby odwołać wizytę bo nie ma koleżanki odpowiedzialnej za zapisy , kompromitacja i porażka , a salon świeci teraz pustkami , wcale się nie dziwię że chłopak stamtad odszedł , niemiła obsługa to pierwszy minus i jeszcze na dodatek zupełnie niekompetentna, salon pomyłka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#932 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Jeśli któraś z Was będzie miała na niego nowe namiary to dajcie znać na forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#933 |
Zakorzenienie
|
Przypominam, że "namiarów" nie podajemy publicznie na forum. Można to robić za pośrednictwem PW.
![]() |
#934 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
a ile placi sie mniej wiecej za farbowanie wlosow ? w pierre
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#935 |
Przyczajenie
|
Witam dziewuszki!
Ja mam 2 pytanka i 1 prośbę. pytanie nr. 1- Czy macie/znacie jakieś opinie na temat salonu "Gabriel Profesional"? pytanie nr. 2- Czy macie/znacie jakieś opinie na temat "Studia Modnej Fryzury"? Moja prośba dotyczy namiarów na często spominaną panię Edytę (nr. telefonu, nazwę ulicy/salonu w którym teraz pracuje i możliwie- ceny za strzyżenie z modelowaniem) z góry dziękuję A Edytowane przez light24 Czas edycji: 2008-08-03 o 17:18 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#936 |
Przyczajenie
|
Moje drogie,
Ja również bardzo poproszę o info nt. miejsca gdzie teraz pracuje p. Edyta. (oczywiście na PW) I dodatkowo poproszę o kontakt do Kamila tego co kiedyś pracował xxxxx Byłam kiedyś u niego i rozpaczałam strasznie, jak się okazało, że już tam nie pracuje ![]() Z góry wielkie dzięki. Pozdrówki Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-08-04 o 18:15 Powód: zasady forum sie nie zmienily |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#937 |
Rozeznanie
|
kamil ma teraz studio obok Galixxxxxxx ale gdzie dokładnie nei wiem bo kolezanka chodzi do niego
Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-08-04 o 18:07 Powód: prosze zapaznac sie z zasadmi forum |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#938 |
Zakorzenienie
|
a co powiecie o Laurencie xxx ile xstrzyżenie długich włosów i kogo możecie tam polecić drogie Lublinianki?
![]() Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-08-04 o 18:08 Powód: prosze zapoznac sie z zasadmi forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#939 |
Zadomowienie
|
moja koleżanka ostatnio poszła do lauretna powiedziała fryzjerce: obetnij mnie jakoś retro /to jej szwagierka była/ i ścięła ją bosko :ślina: Tak jej ładnie wycieniowała włosy, że same jej się zaokrąglają "do szyi" prześlicznie wygląda. Ma grzywkę na bok którą tak podkręca na bok /coś jak piski/ Naprawdę wygląda ślicznie. Poproszę ją o zdjęcie, bo naprawdę fryzura jest zjawiskowa.
![]() |
#940 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie
........
hej... a ja szukam kreatywnej fryzjerki/fryzjera do współpracy nad kilkoma projektami ''plastycznymi'' załozyłam wątek na forum'' pracowym'' ale jak byscie mialy cynk o kims chetnym to proszę info na PW.
![]() |
#941 |
Wtajemniczenie
|
no i nikt mi niedal namiarow do pani Edyty... a bylo by tak prosto jakby ktos mogl zamiescis na forum namiary... no ale regulamin :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#943 |
Przyczajenie
|
Ja również bardzo Was proszę o namiary do p.Edyty oraz inf, gdzie znajduje się salon i ile kosztuje strzyżenie. Z góry dziękuję!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#944 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#945 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was czesała się w salonie fryzjerskim MMD na ul. xxx u pani Kasi?? Ja mam zamiar czesać się tam na ślub i chciałam zaciagnąć informacji
![]()
![]() |
![]() |
#946 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepszy salon fryzjerski w Lublinie
Czy któraś z Was korzystała z usług salonu MMD na ul xxx u pani Kasi?? Ja bede się tam czesac na swój ślub i chciałam zaciagnac informacji.
![]()
![]() |
![]() |
#947 |
Rozeznanie
|
Dołączam się do prośby. Jeżeli macie jakieś namiary na sebastiana, bardzo proszę o info na PW. z góry dzięki
![]() |
#948 |
Przyczajenie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
Nie rozumiem dziewczynki czemu tak polecacie Edyte. Byłam u niej po przeczytaniu forum. Po 1 nie było problemy żeby się umówić nawet z dnia na dzień.
Wyszłam nie zadowolona,rozczarowana Kolor za pierwszym i drugim razem zupełnie niedobrany do typu urody. Paskudny. Skrzyżenie po wyjsciu owszem fajne, ale po umyciu klapa. Wloski z tylu glowy krzywo sciete. Mialam fryzurke boba, ale niestety nie bylam zadowolona, znam duuzo wiecej lepszych fryzjerek. Moim zdaniem P.Edyta jest przereklamowana. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#949 |
Przyczajenie
|
Dziewczynki!
bardzo proszę napiszcie, gdzie Kamil (z Afro Hause, a wcześniej z Montowni) teraz pracuje. Będę wdzięczna za każdą informację. Z góry dziękuję i pozdrawiam !! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#950 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
W Akademii pięknych włosów powiedzieli,ze Sebastian pracuje teraz w Wa-wie :/ Buuu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#951 |
Przyczajenie
|
Cisza na forum, chyba dziewczynki są bardzo zapracowane.
Umówiłam się dzisiaj na strzyżenie do p.Edyty, która obecnie prowadzi własny salon na xxxxx. Niestety wizyta dopiero 17 września. Mam jednak nadzieje, że warto czekać.... Edytowane przez gaga Czas edycji: 2008-09-02 o 22:52 Powód: prosze zapoznac sie z zasadami forum |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#952 |
Przyczajenie
|
Jakiego fryzjera polecilibyście do ścięcia kręconych włosów? Mam mętlik w głowie, raz już popadłam w nieodpowiednie ręce
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#953 |
Przyczajenie
|
![]()
Dziwne bo pracując w poprzednim salonie umawiało się dzwoniąc na jej prywatna kom. nadal ma ten nr. i nadal można się umówić praktycznie z dnia na dzien.. dzwonilam
![]() Pozdrawiam Ps. Nielubię sztucznych naganiaczy Sama sie na to zlapałam tymi opiniami na forum i zupełnie się rozczarowałam, bo jak na moje oko to nie są zdania klientek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#954 |
Raczkowanie
|
To może i ja się wkońcu podzielę doświadczeniem z fryzjerami...
ODRADZAM /strzyżenie/: -babski swiat-zdałam się na fryzjerkę, żeby doradziła...zrobiła mi COŚ na głowie-tak jakby we mnie piorun strzelił/dosłownie!/. Wysuszyła suszarką, przeczesała palcami i już:/ no i lakier na koniec żeby się trzymało bo bez tego ani rusz. -pod asotrią po schodkach w dół- niezbyt młody pan-mówiłam ze chcę podciąć końcówki, niewiele bo chce zapuscić. Przytakiwał wydawało się, że rozumie o co chodzi...ale... z długości do ramion zostały mi włosy mniej więcej niewiele za uszy...i to mocno wycieniowane:/ -jak to ma się do zapuszczania nie skomentuje... Inne doświadczenia: -salon w świdniku-pracują na matrixie i jakoś chyba tak to się podobnie nazywa. zdałam się na panią fryzjerkę no i wyszło całkiem fajnie ![]() -salon w realu-hmmm efekt końcowy fajny-kolorek fajny brąz i ścięcie też ok. może za bardzo podcieniowane, a mówiłam że zapuszczam, ale wyglądało fajnie. tylko wkurzało mnie to, że byłyśmy/ja i kumpela/jak małpki w zoo-przy drzwiach głównych, wiec gapiów pełno:/ wkurzające. -jakieś 2 miechy temu byłam w malutkim saloniku osiedlowym w świdniku. wyszłam zadowolona. kosmetyki profesjonalne. kolor bazowy fajny, tylko refleksy troszkę w mój gust nie trafiały, ale znajomi twierdzili że fajnie-a chłopak zachwycony ![]() Na poniedziałek zapisałam sie do studia modnej fryzury czy jakoś tak-po raz pierwszy. ciekawa jestem co z tego wyjdzie... poza tym pani telefonicznie mnie już zraziła swoją "uprzejmością"...więc się jeszcze zastanawiam czy napewno pójdę... bo po rozmowie trochę mi się odechciało. ale muszę coś zrobić z włosami więc szukam fajnego miejsca, a z ciekawości nowego. pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#955 |
Przyczajenie
|
do Asiulak
"Dziwne bo pracując w poprzednim salonie umawiało się dzwoniąc na jej prywatna kom. nadal ma ten nr. i nadal można się umówić praktycznie z dnia na dzien.. dzwonilam ![]() Pozdrawiam Ps. Nielubię sztucznych naganiaczy Sama sie na to zlapałam tymi opiniami na forum i zupełnie się rozczarowałam, bo jak na moje oko to nie są zdania klientek ![]() Zanim nazwiesz mnie sztucznym naganiaczem to upewnij się wcześniej sto razy czy rzeczywiście tak jest! bo pisząc to obrazasz mnie! a jeśli chodzi o wizytę u p.Edyty to rzeczywiście muszę czekać aż do 17 września. Wprawdzie mogłam się zapisać na 15, ale ten termin zupełnie mi nie odpowiadał. Jakbyś uważniej czytała forum to zauważyłabyś, że wcześniej pisałam post z prośbą o namiary na Kamila. Nie mogłam dłużej czekać, a namiary na p.Edytę najłatwiej było zdobyć!! Ciekawa jestem też kiedy dzwoniłaś i mogłaś się umówić "praktycznie z dnia na dzień?" "na moje oko to nie są zdania klientek" najwidoczniej masz złe oko, bo jak najbardziej jestem klientką! pozdrawiam Edytowane przez karo.laa Czas edycji: 2008-09-04 o 09:21 Powód: zmiana edytowanego tekstu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#956 |
Raczkowanie
|
Jacky 605 napisałam Ci PW
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#957 |
Przyczajenie
|
Ja również proszę o kontakt z panią Edytą
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#958 |
Przyczajenie
|
Podzielę się swoimi przeżyciami...
Wczoraj po wielomiesięcznych poszukiwaniach fryzjera, który potrafił będzie zająć się moimi kręconymi włosami- wybrałam się do TRENDY HAIR FASHION. Wiele osób zachwalało ten salon więc się skusiłam... Fryzjerka była jakaś taka mało zadowolona z tego, że będzie musiała obcinać kręcone włosy... przedstawiłam jej swój plan krótkiej fryzurki to skomentowała, że zrobi mi się szopa na głowie... kurcze już wtedy mogłam stamtąd wiać ale nic, zostałam bo już nie miałam siły niczego szukać... w ogóle to ciężko się z nią było porozumieć, bez gadania przystąpiła do cięcia. Obcięła mi z 5 cm z lekkim cieniowaniem pomijając fakt, że wyszłam stamtąd z sianem na głowie, tak jakby jej było szkoda pianki czy jakiegoś żelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#959 |
Rozeznanie
|
a jak miała na imię ta fryzjerka?/jak wyglądała?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#960 |
Zadomowienie
|
no i ja jestem zaskoczona gdyż mnie Pani Magda /ta z rudymi włosami/ w Trendy pytała przez 15 minut jak ma wyglądać fryzura.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:50.