![]() |
#962 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzjer - LUBLIN
Nie to, że jestem kompletnie nie zadowolona tylko po prostu troszkę inaczej sobie to wyobrażałam. Fryzurka mi się dobrze układa po takim podcięciu ale zdecydowana byłam na krótszą... Obcinała mnie farbowana na rudo dziewczyna z małym kolczykiem w nosie, ogólnie stylowa babka i pewnie gdybym miała proste włosy to ciachnęłaby coś fajnego bo pytała czy nie chciałabym prostować włosów ale ja niestety nie mam na to czasu, z resztą szkoda mi włosów...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#963 |
Moderator
|
Chcialam od siebie dodac w tym watku, ze od dzisjaj weszly nowe zasady na forum ,,Dobry fryzjer,, Nie musiscie namiarow pisac PW .Pozdrawiam
![]()
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#964 |
Zadomowienie
|
wypas. To chyba ta magda która mnie ścinała
![]()
![]() |
#965 |
Przyczajenie
|
Ja chodzę do Piera. Ceny są baaaaaaardzo wysokie (trochę zbyt). Polecani fryzjerzy to Aneta Domiańczyk, Grzegorz stępnik i Ilona rynkowska (do Pani Ilonki chodzę najchętniej
![]() ![]() ![]() Fajnie strzygą też w Montowni. Tam zawsze chodzę do Emila Połoka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#966 |
Raczkowanie
|
Wszystkim Pannom Młodym, które będą chciały czesać się w salonie MMD na ul. Startowej 16, odradzam!!!!!!
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#967 |
Rozeznanie
|
Ja polecam Montownię Fryzur. Mam falowane włosy i nie każdy fryzjer potrafi je tak obciąć, żeby się fajnie układały. A z Montowni zawsze wychodziłam zadowolona
![]() Jeszcze raz polecam, co prawda na wizytę czeka się dosyć długo, ale warto! |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#968 |
Przyczajenie
|
Możesz podać adres i numer telefonu do Montowni, skoro już można?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#969 |
Rozeznanie
|
Montownia jest przy ul. Puławskiej, niestety numeru nie pamiętam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#970 |
Zakorzenienie
|
A ja byłam w Top Stylu na 1 maja u p. Renaty. Fajnie mnie obcieła, nadała ładny kształt moim bardzo kręconym włosom z którymi nie miałam pojęcia co zrobić. A jak mi sie teraz błyyysszcząą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#971 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, czy możecie mi podać jakieś namiary do salonu trendy? Wybrałabym się do Pani Eweliny.. Pamiętam, że kilka lat temu byłam u niej (pracowała przez chwię w babskim Świecie), włosy miałam wtedy po niej super obcięte.
2 tygodnie temu byłam u fryzjerki, która obcinała mnie już przynajmniej z 10 razy i fryzura mi się nie podoba. Taka nijaka... A chciałabym mieć w końcu coś sexy na głowie :P Poczekam może z miesiąc i wybiorę się teraz do innego fryzjera. Więc jakby ktoś miał numer telefonu i adres tego fryzjera byłabym wdzięczna.. |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#972 |
Raczkowanie
|
Salon Fryzjerski TRENDY HAIR FASHION
ul. Głęboka 10 lokal nr 9 20-612 Lublin (081) 538-24-94 pon-pt 10-18 sob 8-15 /to ze strony internetowej tak dla jasności ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#973 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() acha, Ona kiedyś pracowała w Gabrielu na Racławickich, później chyba w Babskim Świecie, później w Gabrielu na Zana (to był chyba jej zakład) a potem to już nie wiem.. Sądzilam, że na czubach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#974 |
Raczkowanie
|
To raczej mało prawdopodobne żeby Ewelina z Top Trendy (krótkie, ogniście rude włosy) miała salon na Czubach bo sama jest studentką
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#975 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Tak się składa, że jak ja ostatnio u niej byłam (to było 3 lata temu) to wtedy była studentką.. Taki zbieg okoliczności ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#976 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#977 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#978 |
Raczkowanie
|
Witam. Podzielę się nowymi wrażeniami
![]() Otóż byłam dzisiaj w salonie Trendy przy głębokiej, co ważniejsze byłam tam pierwszy raz i jestem SUPER zadowolona! Zapisywałam się telefonicznie w ciemno-trafiłam na Martę. Fajnie pomogła w doborze koloru. Doradziła i odradziła kilka pomysłów ![]() Poza tym z tego co widziałam to Ewelina też jest godna polecenia-widziałam dwie klientki obcięte przez nią i przyznam, że fajnie. Również rozmowna, miła i sympatyczna tak jak i Marta. Ogólnie myślałam ze salon będzie taki "ohoho"-sztywna atmosfera itp, ale czułam się tam bardzo fajnie. W międzyczasie gdy siedziałam z farbą na włosach zaproponowano mi kawkę lub herbatkę. Oczywiście ceny nie należą do najniższych, ale jako że jestem studentką, dostałam spory rabat /20%/. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#979 |
Zadomowienie
|
wtrace sie troche ,ale musze zapytac gdzie w lublinie znajde w miare tani sklep z kosmetykami fryzjerskimi??
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#980 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#981 |
Przyczajenie
|
a ja jutro wybieram sie do PRO ARTE.
bede i powracac do swojego koloru (mama ciemna czekolade) i farbowac na blond (raczej ciemny bo nie da sie platynowego zrobic-wlosy sie przepala) i obcninac. zobacze jak sie uda. u pani blondyneczki. zapłace okolo 150 PLN (krótkie włosy). pzdr
![]() |
#982 |
Przyczajenie
|
![]()
Witam wszystkich, poszukuje kontaktu z panie Aneta Domianczyk!! Jeszcze niedawno pracowala w Pierre na kapucynskiej, niestety juz nie i nie mam pojecia gdzie sie przeniosla. Jesli ktos wie cos na ten temat prosze o wiadomosci!!!!!!Pozdrawia m i polecam naprawde swietna fryzjerka!!!!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#983 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Swietny fryzjer w lublinie
Wątpię żebyś ktoś Ci tutaj pomógł. A wiesz dlaczego? Bo to forum techniczne, a zadawanie pytania typowo technicznego odnosi się do funkcjonowania wizażu jako serwisu.
Następnym razem patrz do którego forum pasuje założenie danego wątku. Czemu tego pytania nie zadałaś na forum FRYZJERSKIM?
![]() |
![]() |
#984 |
Przyczajenie
|
Czy ktoś wie ile na felinie płaci się za farbowanie na jeden kolor? na wlosach do łopatek, no i ścięcie jeszcze
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#985 |
Przyczajenie
|
Witam! Ponieważ wybieram się do fryzjera, a nie mam "swojego ulubionego" chciałabym poprosić Was o opinię na temat Pana Andrzeja, który pracuje w salonie przy ul Leonarda 1 oraz Ani z Toko. Czy ktoś był, jeśli tak to proszę o wrażenia, czy słuchają klientek, a przede wszystkim jak włosy układają się kiedy same zmagamy się z nimi w dmu??? Z góry dziękuję
![]() Edytowane przez SKL Czas edycji: 2008-10-19 o 15:42 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#986 |
Rozeznanie
|
moja mama chodzi do andrzeja odkąd pamiętam i zawsze jest zadowolona, chociaz podobno trzeba z nim dlugo rozmawiac wczesniej i negocjowac heheh bo on ma swoje "wizje"
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#987 |
Przyczajenie
|
Hej wizażanki. Poszukuję nowego nr do kamila z dawnej montażowej a teraz ma salon koło Gali na fabrycznej.
Proszę zależy mi na wizycie bo moje włosy wołają o pomoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#988 |
Przyczajenie
|
Hej, może polecacie jakiegśo fryzjera/ fryzjerkę która potrafi robić fryzury w Lublinie? Nie jestem z Lublina a tutaj mam półmetek i potrzebny mi jest jakiś fryzjer ( cena za układanie włosów generalnie nie gra roli) chce tylko by moja głowa wygladała ładnie i bym po wizycie u pseudofryzjera nie musiała sama układać włosów a niestety
za daleko mieszkam by mógł mi ułożyć włosy mój fryzjer z góry dziękuje za pomoc pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#989 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Adres: Świętoduska 8; 20-082 Lublin Telefon: (081) 534-95-83 napewno bedziesz zadowolona ![]()
![]() |
![]() |
#990 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Adres: Świętoduska 8; 20-082 Lublin Telefon: (081) 534-95-83 napewno bedziesz zadowolona ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:27.