Fryzjer - Lublin - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-02-24, 11:09   #1081
dzastina1234
Raczkowanie

Dot.: fryzjer - LUBLIN

Właśnie odwiedziłam strone internetowa salonu Trendy- narobiłyście mi smaka na panią Ewelinę mam kręcone włosy i potrzebuje kogos kto będzie umiał je podciąc- tzn chcę obciąć zniszcozne końcówki i wycieniować warstwowo żeby sie lepiej kręciły i nabrały objętości. Chyba ze polecacie innego fryzjera potrafiącego obciąć kręcone włosy?
aha na stornie znalazłam cennik:
Strzyżenie (mycie + masaż + strzyżenie )30 - 50,-

mam włosy za łopatki więc pewnie wezmą ode mnie 50 zł, ale na dole jest info że dla studentów rabat 20%
myslicie więc ze zapłacę w takim razie 40 zł? to by mi sie podobało bo akurat tyle mam na zbyciu

" Zawsze robię plany na przyszłość i zawsze zaskakuje mnie teraźniejszość..."
dzastina1234 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-02-24, 13:07   #1082
bojkka
Rozeznanie

ja mam włosy za łopatki i biorą ode mnie w Trendach 35-40 zł
bojkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-02, 14:43   #1083
dzastina1234
Raczkowanie

prośba, do dziewczyn ścinających się w Trendach! czy na pewno mam do nich dobry numer?? znalazlam go na stronie Trendów, ale próbuję sie do nich od 3 godzin dodzwonic i nic...:/

czy to aby na pewno dobry numer??

Salon Fryzjerski TRENDY HAIR FASHION
ul. Głęboka 10 lokal nr 9
20-612 Lublin (081) 538-24-94

Stary 2009-03-02, 16:46   #1084
bojkka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez dzastina1234 Pokaż wiadomość
prośba, do dziewczyn ścinających się w Trendach! czy na pewno mam do nich dobry numer?? znalazlam go na stronie Trendów, ale próbuję sie do nich od 3 godzin dodzwonic i nic...:/

czy to aby na pewno dobry numer??

Salon Fryzjerski TRENDY HAIR FASHION
ul. Głęboka 10 lokal nr 9
20-612 Lublin (081) 538-24-94
: ehem: Si, to dobry nr
Stary 2009-03-04, 12:15   #1085
SKL
Przyczajenie

Hmm ja też zdecydowałam się umówić do Eweliny z salonu Trendy Idę w piątek, ale już się stresuję Mam jednak nadzieję, po tym jak przeczytalam wasze wypowiedzi, że będzie ok

Natomiast mogę "dorzucić" swoją opinie na temat pana Andrzeja z salonu przy Leonarda, kiedyś o niego pytałam na forum, bo moja znajoma była nim zachwycona iii wybrałam się do niego - zadowolona niestety nie byłam, zostałam przyjęta z pół godzinnym "poślizgiem" pan Andrzej tylko obciął mi włosy, a modelowaniem zajęła się inna osoba - bardzo tego nie lubię, jeśli umawiam się do konkretnego fryzjera to chcę aby zajął się mną od początku do końca, bez pośpiechu, spokojnie, a nie tak na "wariackich papierach"... zniosłabym jednak to wszystko gdyby włosy po umyciu w domu układały mi się bez problemu - tak niestety nie jest

Pozdrawiam
SKL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 11:05   #1086
dzastina1234
Raczkowanie

Ja idę dziś na 14 do pani Eweliny i musze przyznac , że się lekko obawaim- generalnie nie lubie chodzic do frzyjera bo rzadko wychodzę zadowolona...:/ zawsze mi za dużo obetna i pózniej żałuje , że w ogóle poszłam echhh... Moja wyjściowa długośc to 40 cm, tyle maja najdłuższe włosy z tyłu, ciekawe jak będzie po wizycie. Planuje skrócic je na długości jakieś 3cm,żeby pożbyc się rozdwajających, zniszczonych końcówek i warstwowo wycieniowąć żeby sie lepiej układały i kręcił ( o to w szczególności się modlę...) Nastepnie zabieram sie za jakąs uczciwszą pielęgnację. Chciałabym kupic zachwalanego kallosa latte, na allegro cena jest super ( około 13 zł za 1000ml) ale cena przesyłki mnie rozwala..:/ a właśnie!!może któras z lubelskich dziewcząt chciałaby sie przyłączyc do zamówienia i podzielic koszty przesyłki na pół??? ooo jakby było fajnie
ale póki co zapytam u fryzjera czy nie sprzedaja kallosa.

Stary 2009-03-06, 08:19   #1087
Lylu
Raczkowanie

dzastina1234 Ja też mam włosy kręcone i raz obcinałam się u Eweliny, niestety nie określiłam dokładnie, co chcę, powiedziałam jedynie, że podciąć włosy i wycieniować. I skończyło się na tym, że wyszłam od niej wyskubana jak nieboskie stworzenie. Po prostu Ewelina miała swoją wizję i mnie ta wizja zupełnie nie pasowała. Włosy nie układały się najlepiej przez pierwszy miesiąc po obcięciu bo były za krótkie. Po miesiącu wyglądały już lepiej.

Tak więc nie odradzam Eweliny, ale baaardzo wyraźnie jej powiedz, co chcesz i pilnuj, żeby nie obcięła Cię zanadto
Lylu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-06, 08:44   #1088
LadyBane
Rozeznanie

Kilka dni demu byłam w babskim świecie, obcinała p.Agniszka, bardzo dobrze mi doradziła bo mam b.delikatne włosy i tez nie jest łatwo, zapłaciłam 50 zł
LadyBane jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-06, 08:56   #1089
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzastina1234 Pokaż wiadomość
Ja idę dziś na 14 do pani Eweliny i musze przyznac , że się lekko obawaim- generalnie nie lubie chodzic do frzyjera bo rzadko wychodzę zadowolona...:/ zawsze mi za dużo obetna i pózniej żałuje , że w ogóle poszłam echhh... Moja wyjściowa długośc to 40 cm, tyle maja najdłuższe włosy z tyłu, ciekawe jak będzie po wizycie. Planuje skrócic je na długości jakieś 3cm,żeby pożbyc się rozdwajających, zniszczonych końcówek i warstwowo wycieniowąć żeby sie lepiej układały i kręcił ( o to w szczególności się modlę...) Nastepnie zabieram sie za jakąs uczciwszą pielęgnację. Chciałabym kupic zachwalanego kallosa latte, na allegro cena jest super ( około 13 zł za 1000ml) ale cena przesyłki mnie rozwala..:/ a właśnie!!może któras z lubelskich dziewcząt chciałaby sie przyłączyc do zamówienia i podzielic koszty przesyłki na pół??? ooo jakby było fajnie
ale póki co zapytam u fryzjera czy nie sprzedaja kallosa.
Na Zamojskiej w jednym ze sklepów fryzjerskich były te maseczki
praline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-06, 22:57   #1090
gosiawow
Raczkowanie

Dziewczyny, proszę Was podajcie mi jakies namiary na Kamila z fabrycznej, jak nazywa sie ten salon?
Probowałam sie dodzwonić...dodzwoniłam się ale tam,gdzie sie dodzwoniłam nie pracuje żaden Kami...

Oczywiscie mam dylemat montownia czy ten cały Kamil??? Ostatnio byŁam w Pierze i nie jestem specjalnie zachwycona, ładne ściecię, bez niszczena włosów tepmymi sprzętami ale bez rewelacji niestety.
gosiawow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-07, 17:17   #1091
arioka
Przyczajenie

Hej Dziewczyny, wiecie moze kto w lublinie dobrze robi styling włosów? z góry dzięki za odpowiedz, buziaki!!
arioka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-07, 21:49   #1092
monia290
Przyczajenie

Thumbs down Dot.: fryzjer - LUBLIN

jeśli chodzi o styling to polecam panią Anię Prystupę z salonu Akademia Piękna na PKP, również panią Zofię Matuszczak - wyszłam zadowolona , byłam również u B&K i zdecydowanie powiem ze przereklamowany salon
monia290 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-07, 22:37   #1093
gosiunia24
Przyczajenie

baaaardzo polecam salon fryzjerski na Koncertowej9 prowadza go diwe siostry blizniaczki i obie super tna stylizuja doradzaja. ja chodze do gabrysi juz od ok 6lat))))))))
POLECAM!!!
gosiunia24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-09, 00:03   #1094
felicia
Przyczajenie

A ja polecam fabrykę urody na jana sawy. Tam znalazłam panią Sylwię i nie mam zamiaru zmieniać fryzjera już nigdy.Za kolor i ścięcie płacę 70zł,jestem mega zadowolona!!!
felicia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-09, 07:42   #1095
Sesja
Zakorzenienie

masz moze do nich numer tel? a ile biora za pasemka na dlugich wlosach?
Stary 2009-03-09, 10:48   #1096
neroza
Zadomowienie

Question Dot.: fryzjer - LUBLIN

Słyszałyście coś o salonie Professional??
Stary 2009-03-09, 12:40   #1097
felicia
Przyczajenie

Numer dom pani Sylwii z Fabryki:500-199-497,trudno mi powiedzieć ile biorą za pasemka,musisz zadzwonić.Ja płacę za jeden kolor na włosach do ramion+strzyżenie 70zł
felicia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-10, 16:03   #1098
janes
Przyczajenie

Dziewczyny planuję pójść do Montowni na ścięcie tylko nie mam kompletnego pojęcia do kogo. Czy mogłybyście mi kogoś polecić ? Ile tam kosztuje ścięcie z modelowaniem ?
janes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-10, 18:34   #1099
Hakate
Raczkowanie

Dziewczyny, a zna ktoś Oazę Urody na Jana Sawy?
Hakate jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-03-10, 18:48   #1100
bojkka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Hakate Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a zna ktoś Oazę Urody na Jana Sawy?
a ja znam, chdziłam tam długo na solaris :P i dobre, no i czekając widzialam co się dzieje na dziale fryzjerskim, z moich obserwcaji wynika, że najwięcej klientek miał taki chłopaczek , rzeczywiście fajne fryzurki robił i koloryzację
Stary 2009-03-11, 14:32   #1101
Chocolade
Przyczajenie

Długo chodzilam na bursztynowa do salonu Chołoty ale za dlugo trwala usluga za kazdym razem kiedy tam bylam,mniej wiecej 4godziny. zmienilam fryzjera ale tez nie do konca jestem zadowolona:
bylam na Narutowicza 67 ,salon pani uli ryby, przyszlam w celu rozjasnienia koloru , pani kiwala glowa ze rozumie,od razu posadzono mnie na fotel i zaczeto nakladac farbe, nikt nie pokazal mi zadnych probek kolorów jakie maja albo przynajmniej na jaki ja sie zdecydowalam, ale dobra,zaufalam intuicji fryzjerki z przekonaniem że pewnie ma dobre oko. wyszlam z ciemniejszym kolorem wlosow niz przyszlam co mijalo sie calkowicie z celem mojej wizyty, skrocenie grzywki wyszlo krzywo chociaz zaznaczalam o co mi chodzi przed strzyzeniem. nastepnego dnia tylko sie wkurzalam na to co mam na glowie,
czeka mnie kolejna zmiana fryzjera i czekanie az grzywka odrosnie
Chocolade jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 16:14   #1102
gosiawow
Raczkowanie

Po wielu doświadczeniach z salonami fryzjerskimi, powiem swoje zdanie:

Montownia calkiem dobrze się sprawdza, ale jesli chodzi o mnie to srednio mi pomogli, strzyzenie ładne, profesjonalne, masaz głowy najlepszy z najlepszych ale zeby jakas tworcza fryzurka to raczej nie, owszem fajna ale bez rewelacji.
Piere- yyy nie chciałam miec krótkich, a opitolili mnie na dosc krótko, ładnie ale krótko...Bardzo ładnie miałam scieta grzywke.
Trendy głeboka- czym czesciej chodziłam, tym mniej przykładano się do mojej fryzurki, wlosy nie mialy szansy sie zregenerowac bo byly sciete pobieżnie.
w trendach stzrygł sie zawsze takze moj chlopak i on tez zrezygnował z ih usług...
Może tylko my mielismy tam pecha bo kiedys całkiem fajnie odmieniona stamtad wychodziłam.
Poza tym byłam jeszcze w kilku miejsach ale o nich wole nie pisac, bo nawet nie ma sensu...
OSTATNIE ODKRYCIE: Kamil na Fabrycznej- fryzurka fajna, nowoczesna, ładnie się układa, profesjonalne podejscie i jak do tej pory kazdy był zachwycony i podobno dopasowana tez do rysów twarzy
gosiawow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 16:15   #1103
mmagdaa_p
Zakorzenienie

A ja dzisiaj byłam w trendy ale nie wiem jak się nazywała ta fryzjerka taka blondynka z włosami do łopatek.

Jestem naprawdę bardzo zadowolona

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-11, 16:43   #1104
Poppet
Zadomowienie

pani marta chyba - fajnie, że jesteś zadowolona jak się ścinałas?

Poppet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 20:34   #1105
dzastina1234
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lylu Pokaż wiadomość
dzastina1234 Ja też mam włosy kręcone i raz obcinałam się u Eweliny, niestety nie określiłam dokładnie, co chcę, powiedziałam jedynie, że podciąć włosy i wycieniować. I skończyło się na tym, że wyszłam od niej wyskubana jak nieboskie stworzenie. Po prostu Ewelina miała swoją wizję i mnie ta wizja zupełnie nie pasowała. Włosy nie układały się najlepiej przez pierwszy miesiąc po obcięciu bo były za krótkie. Po miesiącu wyglądały już lepiej.

Tak więc nie odradzam Eweliny, ale baaardzo wyraźnie jej powiedz, co chcesz i pilnuj, żeby nie obcięła Cię zanadto
heh. wiesz co, faktycznie obcinała mnie w dość "niekonwencjonalny" sposób- tzn nikt nigdy mnie tak nie obcinał! ustaliłam z nią , że chcemy żeby włosy się bardziej kręciły co miało nie wpłynąć na ich długość. I faktycznie te najdłuższe pasma zostały skróone o jakieś 3 cm, ale resztę włosów wycioniowała i to dość mocno... generalnie zrobiła coś co chyba powinno się stosowac na włosach bardzo gęstych, a nie na moich ostatnio wypadających kręciołach. :/ jakos je tak dziwnie "wyskubała" własnie....
ale poczekam jakis czas i zobaczę jak będą mi się układać, może w miarę upływu czasu będzie lepiej.

Stary 2009-03-11, 20:36   #1106
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość
pani marta chyba - fajnie, że jesteś zadowolona jak się ścinałas?
to dzięki Tobie tam trafiłam, dziękuję

śniłam się na krótko- długość za ucho, na prosto z prostą grzywką

chyba będę tam wpadać częściej
Stary 2009-03-11, 21:00   #1107
Poppet
Zadomowienie

to super, że ci się spodobało, bo czekałam na relacje może zrobisz sobie fotkę i wyślesz mi na pw? Nie chcę być nachalna, ale interesuje mnie jak się ściełaś, bo wydaje mi się, że fajnie

Poppet jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-03-11, 21:21   #1108
Sunny
Przyczajenie

Thumbs up Dot.: fryzjer - LUBLIN

Ja polecam Pana Grzeska z Galerii Fryzur na Jana Sawy 3//jest tam calkiem nowy ale ja bylam zadowolona wrecz okrutnie...i z tego co slyszalam od innych kolezanek one takze....chlopak jest nowy na rynku w lublinie...Ale potencjal ma..warto sprobowac(i to jego poczucie humoru)....z blondu przeszlam na Ciemny kolor...i calkowicie zmienilam fryzure..troche sie balam...ale warto bylo...NAPRAWDE WARTO
Sunny jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-11, 22:50   #1109
mmagdaa_p
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poppet Pokaż wiadomość
to super, że ci się spodobało, bo czekałam na relacje może zrobisz sobie fotkę i wyślesz mi na pw? Nie chcę być nachalna, ale interesuje mnie jak się ściełaś, bo wydaje mi się, że fajnie
wyślę Ci wyślę tylko nie dzisiaj bo aparat koleżance pożyczyłam
Stary 2009-03-12, 12:31   #1110
SKL
Przyczajenie

Prawie po tygodniu od wizyty u P. Eweliny w salonie Trendy, postanowiłam podzielić się z Wami moja opinią P. Ewelina bardzo długo rozmawiała ze mną na temat doboru fryzury, tłumaczyła co będzie dla mnie dobre, doradziła kosmetyki do pielęgnacji iii po tej części wizyty bylam mega zadowolona - pomyślałam: pełen profesjonalizm, chyba znalazłam swoją fryzjerkę I takie przeświadczenie miałam do chwili kiedy P. Ewelina wysuszyła mi włosy - no zupełnie mi się nie podobało i odbiegało od tego co ustaliłyśmy Pomyślałam, zobaczę jak poradzę sobie w domu... i sobie nie radzę - grzywka żyje swoim życiem, a reszta włosów hmm każdy w inna stronę. Chyba dalej będę szukać swojego wymarzonego fryzjera Następnym razem wybiorę się do P. Ani z Toko Pozdrawiam )
SKL jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości