![]() |
#1081 |
Raczkowanie
|
Dot.: fryzjer - LUBLIN
Właśnie odwiedziłam strone internetowa salonu Trendy- narobiłyście mi smaka na panią Ewelinę
![]() aha na stornie znalazłam cennik: Strzyżenie (mycie + masaż + strzyżenie )30 - 50,- mam włosy za łopatki więc pewnie wezmą ode mnie 50 zł, ale na dole jest info że dla studentów rabat 20% ![]() myslicie więc ze zapłacę w takim razie 40 zł? ![]() ![]()
![]() |
#1082 |
Rozeznanie
|
ja mam włosy za łopatki i biorą ode mnie w Trendach 35-40 zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1083 |
Raczkowanie
|
prośba, do dziewczyn ścinających się w Trendach! czy na pewno mam do nich dobry numer?? znalazlam go na stronie Trendów, ale próbuję sie do nich od 3 godzin dodzwonic i nic...:/
czy to aby na pewno dobry numer?? Salon Fryzjerski TRENDY HAIR FASHION ul. Głęboka 10 lokal nr 9 20-612 Lublin (081) 538-24-94
![]() |
#1084 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1085 |
Przyczajenie
|
Hmm ja też zdecydowałam się umówić do Eweliny z salonu Trendy
![]() ![]() ![]() Natomiast mogę "dorzucić" swoją opinie na temat pana Andrzeja z salonu przy Leonarda, kiedyś o niego pytałam na forum, bo moja znajoma była nim zachwycona iii wybrałam się do niego - zadowolona niestety nie byłam, zostałam przyjęta z pół godzinnym "poślizgiem" pan Andrzej tylko obciął mi włosy, a modelowaniem zajęła się inna osoba - bardzo tego nie lubię, jeśli umawiam się do konkretnego fryzjera to chcę aby zajął się mną od początku do końca, bez pośpiechu, spokojnie, a nie tak na "wariackich papierach"... zniosłabym jednak to wszystko gdyby włosy po umyciu w domu układały mi się bez problemu - tak niestety nie jest ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1086 |
Raczkowanie
|
Ja idę dziś na 14 do pani Eweliny
![]() ![]() ![]() ale póki co zapytam u fryzjera czy nie sprzedaja kallosa.
![]() |
#1087 |
Raczkowanie
|
dzastina1234 Ja też mam włosy kręcone i raz obcinałam się u Eweliny, niestety nie określiłam dokładnie, co chcę, powiedziałam jedynie, że podciąć włosy i wycieniować. I skończyło się na tym, że wyszłam od niej wyskubana jak nieboskie stworzenie. Po prostu Ewelina miała swoją wizję i mnie ta wizja zupełnie nie pasowała. Włosy nie układały się najlepiej przez pierwszy miesiąc po obcięciu bo były za krótkie. Po miesiącu wyglądały już lepiej.
Tak więc nie odradzam Eweliny, ale baaardzo wyraźnie jej powiedz, co chcesz i pilnuj, żeby nie obcięła Cię zanadto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1088 |
Rozeznanie
|
Kilka dni demu byłam w babskim świecie, obcinała p.Agniszka, bardzo dobrze mi doradziła bo mam b.delikatne włosy i tez nie jest łatwo, zapłaciłam 50 zł
![]() |
#1089 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1090 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, proszę Was podajcie mi jakies namiary na Kamila z fabrycznej, jak nazywa sie ten salon?
Probowałam sie dodzwonić...dodzwoniłam się ale tam,gdzie sie dodzwoniłam nie pracuje żaden Kami... Oczywiscie mam dylemat montownia czy ten cały Kamil??? Ostatnio byŁam w Pierze i nie jestem specjalnie zachwycona, ładne ściecię, bez niszczena włosów tepmymi sprzętami ale bez rewelacji niestety. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1091 |
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny, wiecie moze kto w lublinie dobrze robi styling włosów? z góry dzięki za odpowiedz, buziaki!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1092 |
Przyczajenie
|
![]()
jeśli chodzi o styling to polecam panią Anię Prystupę z salonu Akademia Piękna na PKP, również panią Zofię Matuszczak - wyszłam zadowolona , byłam również u B&K i zdecydowanie powiem ze przereklamowany salon
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1093 |
Przyczajenie
|
baaaardzo polecam salon fryzjerski na Koncertowej9 prowadza go diwe siostry blizniaczki i obie super tna stylizuja doradzaja. ja chodze do gabrysi juz od ok 6lat
![]() POLECAM!!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1094 |
Przyczajenie
|
A ja polecam fabrykę urody na jana sawy. Tam znalazłam panią Sylwię i nie mam zamiaru zmieniać fryzjera już nigdy.Za kolor i ścięcie płacę 70zł,jestem mega zadowolona!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
masz moze do nich numer tel? a ile biora za pasemka na dlugich wlosach?
![]() |
![]() |
#1096 |
Zadomowienie
|
![]()
Słyszałyście coś o salonie Professional??
![]() |
#1097 |
Przyczajenie
|
Numer dom pani Sylwii z Fabryki:500-199-497,trudno mi powiedzieć ile biorą za pasemka,musisz zadzwonić.Ja płacę za jeden kolor na włosach do ramion+strzyżenie 70zł
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1098 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny planuję pójść do Montowni na ścięcie tylko nie mam kompletnego pojęcia do kogo. Czy mogłybyście mi kogoś polecić ? Ile tam kosztuje ścięcie z modelowaniem ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1099 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, a zna ktoś Oazę Urody na Jana Sawy?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1100 |
Rozeznanie
|
a ja znam, chdziłam tam długo na solaris :P i dobre, no i czekając widzialam co się dzieje na dziale fryzjerskim, z moich obserwcaji wynika, że najwięcej klientek miał taki chłopaczek , rzeczywiście fajne fryzurki robił i koloryzację
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1101 |
Przyczajenie
|
Długo chodzilam na bursztynowa do salonu Chołoty ale za dlugo trwala usluga za kazdym razem kiedy tam bylam,mniej wiecej 4godziny. zmienilam fryzjera ale tez nie do konca jestem zadowolona:
bylam na Narutowicza 67 ,salon pani uli ryby, przyszlam w celu rozjasnienia koloru , pani kiwala glowa ze rozumie,od razu posadzono mnie na fotel i zaczeto nakladac farbe, nikt nie pokazal mi zadnych probek kolorów jakie maja albo przynajmniej na jaki ja sie zdecydowalam, ale dobra,zaufalam intuicji fryzjerki z przekonaniem że pewnie ma dobre oko. wyszlam z ciemniejszym kolorem wlosow niz przyszlam co mijalo sie calkowicie z celem mojej wizyty, skrocenie grzywki wyszlo krzywo chociaz zaznaczalam o co mi chodzi przed strzyzeniem. nastepnego dnia tylko sie wkurzalam na to co mam na glowie, czeka mnie kolejna zmiana fryzjera i czekanie az grzywka odrosnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1102 |
Raczkowanie
|
Po wielu doświadczeniach z salonami fryzjerskimi, powiem swoje zdanie:
Montownia calkiem dobrze się sprawdza, ale jesli chodzi o mnie to srednio mi pomogli, strzyzenie ładne, profesjonalne, masaz głowy najlepszy z najlepszych ale zeby jakas tworcza fryzurka to raczej nie, owszem fajna ale bez rewelacji. Piere- yyy nie chciałam miec krótkich, a opitolili mnie na dosc krótko, ładnie ale krótko...Bardzo ładnie miałam scieta grzywke. Trendy głeboka- czym czesciej chodziłam, tym mniej przykładano się do mojej fryzurki, wlosy nie mialy szansy sie zregenerowac bo byly sciete pobieżnie. w trendach stzrygł sie zawsze takze moj chlopak i on tez zrezygnował z ih usług... Może tylko my mielismy tam pecha bo kiedys całkiem fajnie odmieniona stamtad wychodziłam. Poza tym byłam jeszcze w kilku miejsach ale o nich wole nie pisac, bo nawet nie ma sensu... OSTATNIE ODKRYCIE: Kamil na Fabrycznej- fryzurka fajna, nowoczesna, ładnie się układa, profesjonalne podejscie i jak do tej pory kazdy był zachwycony i podobno dopasowana tez do rysów twarzy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1103 |
Zakorzenienie
|
A ja dzisiaj byłam w trendy
![]() ![]() Jestem naprawdę bardzo zadowolona ![]()
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 |
Zadomowienie
|
pani marta chyba - fajnie, że jesteś zadowolona
![]()
![]() |
#1105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale poczekam jakis czas i zobaczę jak będą mi się układać, może w miarę upływu czasu będzie lepiej.
![]() |
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
to dzięki Tobie tam trafiłam, dziękuję
![]() śniłam się na krótko- długość za ucho, na prosto z prostą grzywką ![]() chyba będę tam wpadać częściej ![]()
![]() |
![]() |
#1107 |
Zadomowienie
|
to super, że ci się spodobało, bo czekałam na relacje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 |
Przyczajenie
|
![]()
Ja polecam Pana Grzeska z Galerii Fryzur na Jana Sawy 3//jest tam calkiem nowy ale ja bylam zadowolona wrecz okrutnie...i z tego co slyszalam od innych kolezanek one takze....chlopak jest nowy na rynku w lublinie...Ale potencjal ma
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1110 |
Przyczajenie
|
Prawie po tygodniu od wizyty u P. Eweliny w salonie Trendy, postanowiłam podzielić się z Wami moja opinią
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:51.