Fryzjer - Lublin - Strona 41 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-06-10, 20:31   #1201
Nadia9
Raczkowanie

Dot.: fryzjer - LUBLIN

Wiem że to może trochę daleko, ale w Nałęczowie podobno super prostują włosy i niedrogo-70 zł.
Nadia9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-10, 20:40   #1202
caramee
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez gosiawow Pokaż wiadomość
Oj nie dziwię Ci się, że nie zauwazyłaś nic takiego, poprostu trudno go zauważyć, albo ja mam takie słabe rozeznanie... Przed pierwszą wizytą krązyłam w tamtych okolicach jakies 10 min i nie zauwazyłam go chcociaz był niedaleko, mieści się on mniej wiecej okolicy pawilonów, przechodząc ulicą chyba go nie widać, ale jak juz się wie to bardzo łatwo trafić.

---------- Dopisano o 18:57 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Wizażanki!!!!

Mam nadzieję, że mi doradzicie. Już prawie zdecydowałam się na trwałe prostowanie włosów, może któraś z Was ma jakieś sprawdzone miejsce,albo robiła sobie takie prostowanie i powie mi czy warto...
Codziennie prostuje włosy, niestety chyba uzależniłam się od prostownicy, wydaje mi się,ze trwałe prostowanie mniej zniszczy moje włosy niż codzienne prostowanie...
Jeśli wiecie coś więcej na ten temat to podzielcie się tym, bo ja dużo czytałam, opinie są podzielone. Grunt to chyba to, żeby trafić do dobrego fryzjera, jak narazie mam tylko jedno miejsce na oku.

POZDRAWIAM
Salon jest W tych Pawilonach wchodząc od strony przejścia dla pieszych od strony Mosiru przez tak zwany "wiatrołap" czyli mały tunel salon LOKO. Tam koło Apteki. żeby wejść trzeba dzwonić domofonem.

No a co do prostowania to ja właśnie tam robiłam i teraz się wybieram na "doprostowywanie" odrostów. Mi prostowanie robiła Paula.
Moim zdaniem mniej niszczy włosy niż prostownica codziennie. Zresztą na moich włosach efekt wypadł lepiej niż naturalne. Stały się gładkie proste i okiełznane. Dopiero teraz jak mam naturalne odrosty widzę ile czasu miałam spokój od napuszonych pod wpływem wilgoci włosów.
Polecam osobom co rzeczywiście mają problem z nieokiełznanymi włosami tj np ja. Kiedy tylko zaczyna się robić wilgotno w atmosferze moje włosy przypominają "tapirowane afro"

Ale i tak najlepiej trzeba udać się tam i Kamil oceni czy włosy nadają się do prostowania. Jedno jest pewne. Nie można prostować po farbowaniu włosów farbą. (ja miałam końcówki takie i rzeczywiście było widać różnice. były trochę inne i nie układały się tak ładnie)
caramee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-12, 17:19   #1203
MonikaEmilia
Raczkowanie

Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Hej

przeczytałam kilka ostatnich stron wątku w poszukiwaniu idealnego fryzjera i postanowiłam zapisać sie do Kamila na fabrycznej - niestety nie miał już wolnych miejsc w tym tyg wiec zapisałam się do salonu Trendy.
Mam dosyć krótkie włosy - ledwo zakładają się za ucho - do tego są bardzo gęste i grube. Chciałam głownie "zdjąć" je z objętości, nadać fryzurce jakiś fajny kształt bez zbytniego ścinania z długości.
Zaskoczeniem był dla mnie fakt że dziewczyna do której byłam umówiona (nie znam imienia, ale blondynka z długi włosami) ani razu nie miała w rękach nożyczek. Obcinała mnie męską maszynką, a potem troszkę pocieniowała brzytwą czy czymś takim i tylko pod spodem. Twierdziła że cieniowanie spowoduje ze włosy będą mi sterczeć. Wyszłam z bombką na głowie - zupełnie mi się nie podoba. Jestem zawiedziona. A co techniki strzyżenia to maszynka to u nich standard- podczas mojej wizyty widziałam 3 osoby, które były w ten sposób obcinane przez pozostałe fryzjerki. To byłam moja pierwsza i ostatnia wizyta w tym salonie – będę szukać dalej ideału
Też byłam u tej fryzjerki w zeszłym tygodniu i też zostałam potraktowana maszynka i brzytwą. Mszynką potraktowała mi końcowki a brzytwą grzywkę. Na końcówkach nie widac sladów strzyżenia a grzywka to istny koszmar. Wystrzepiona po całości. Mam nadzieję, ze za miesiąc będę wygladała jak człowiek. Zostałam ukarana za zdradę mojej pani Marty Reasumując, nie polecam nikomu wizyty w tym salonie oraz ich eksperymentów na klientkach
MonikaEmilia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-12, 18:10   #1204
peee
Raczkowanie

Nie śledziłam całego wątku ale mogę polecić Studio Urody Vincent na ulicy Okopwej 12. Obsługa w porządku i całkiem dobrze ścinają. Jak chodziłam tam do fryzjera to za ścięcie razem z umyciem i modelowaniem brali koło 45-60zł, a teraz to nie wiem.

Podaję telefon: 081 5325423
peee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 10:03   #1205
jagdeb
Rozeznanie

Witam,

W sierpniu przyjeżdżam na ślub kuzynki do Lublina i chciałam zasięgnąć opinii o fryzjerze który dobrze układa włosy.
Mam krótkie włoski także nie chodzi o żadne upinanie i tylko fajne wymodelowanie które będzie się trzymało do wieczora
Hotel mamy na Spadochroniarzy także jakby fryzjer był gdzieś w okolicy było by super ale nie jest to priorytetem.

Z góry dziękuję za poradę
Pozdrawiam
jagdeb jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-13, 19:55   #1206
Pusiolinka
Raczkowanie

Co sądzicie o salonie fryzjerskim Gabriel na ul. Jana Sawy ?
Stary 2009-06-13, 21:01   #1207
Nice Sprite
Raczkowanie

Może ktoś polecić fryzjera, który potrafi zrobić dekoloryzacje włosów z czarnego(malowane szamponem na 24 mycia castinga) na ciemny blond/karmel, bez nadmiernego ich zniszczenia i efektu kurczaka lub rudego? Byłabym wdzięczna o podanie ceny i nazwy salonów, jeśli ktoś korzystał z takich usług i był zadowolony
jego miejsce zajmie noc...
Nice Sprite jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-06-14, 20:27   #1208
Nadia9
Raczkowanie

Jesli chodzi o salon Gabriel na Jana Sawy to polecam. Osobiście chodziłam tam przez rok do pani Sylwii i byłam bardzo zadowolona. Tam są 3 fryzjerki lub nawet 4 i wszystkie super obcinają.Cena myslę,że też przystępna bo 40 zł.Polecam!!
Nadia9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-15, 19:07   #1209
emilkaja
Przyczajenie

Dot.: fryzjer - LUBLIN farbowanie

Ja mam takie pytanie, gdzie można pomalować na piękny intensywny rudy kolor włosy w lublinie?? byłam dziś 5 salonach w centrum i tylko w La`merse na skłodowskiej był odpowiedni kolor. Mam długie włosy i dlatego też ta przyjemność tam będzie mnie kosztowała 150 zł. Macie coś innego po polecenia ??
emilkaja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-16, 12:15   #1210
prosiaczek2
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez KobietaK Pokaż wiadomość
Hej Mam zamiar wybrać się do Trendów, jednak nie bardzo wiem czego się spodziewać po fryzurach, które stamtąd "wychodzą". Czy mogłybyście umieścić tu fotki swoich fryzurek, albo przesłać mi na PW? byłabym bardzo wdzięczna
Dodam, że zależy mi na średniej długości włosach, być może mocno pocieniowanych, raczej na czymś "drapieżnym", czy dostanę tam czego chcę?
Czy możesz podzielić się wrażeniami po wizycie w salonie TRENDY? Właśnie zastanawiam się gdzie pójść i najbardziej przekonuje mnie właśnie ten salon.
prosiaczek2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-17, 00:04   #1211
VanillaCafe
Wtajemniczenie

Czy ktoś korzysta z usług Karola Brzyskiego z Grand Hotelu?? Mam ochotę się tam wybrać i szukam opinii
VanillaCafe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-06-17, 13:41   #1212
prosiaczek2
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez VanillaCafe Pokaż wiadomość
Czy ktoś korzysta z usług Karola Brzyskiego z Grand Hotelu?? Mam ochotę się tam wybrać i szukam opinii
Ja słyszałam, że jest dobry i widziałam jedno jego dzieło - bardzo fajne.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Czy któraś wie coś o Pani Monice z Trendów?
Stary 2009-06-19, 10:24   #1213
Monik272
Przyczajenie

Siemka.Razem z koleżanką szukamy dobrego zakładu i fryzjera,który zrobiłby nam bardzo jasne pasemka blond.Wręcz białe.Mamy ciemny blond ale niestety,pojawiły już sie odrosty.Trzeba nam na biegu dobry salon,no i niezbyt drogi.Dzięki za każdy namiar.Pozdro
Monik272 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-19, 10:31   #1214
sss87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez prosiaczek2 Pokaż wiadomość
Ja słyszałam, że jest dobry i widziałam jedno jego dzieło - bardzo fajne.

---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Czy któraś wie coś o Pani Monice z Trendów?
Mnie ostatnio obcinała Monika (młoda blondynka), a raczej strzygła bo robiła to maszynką Początkowo byłam przerażona tą maszynką i myślałam, że będzie jakiś koszmar ale wyszło bardzo fajnie.

sss87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-19, 18:43   #1215
prosiaczek2
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez sss87 Pokaż wiadomość
Mnie ostatnio obcinała Monika (młoda blondynka), a raczej strzygła bo robiła to maszynką Początkowo byłam przerażona tą maszynką i myślałam, że będzie jakiś koszmar ale wyszło bardzo fajnie.
Już jestem po wizycie u Pani Moniki i wiesz powiem Ci, że miałam dokładnie takie samo odczucie jak Ty. Gdy zobaczyłam tą maszynkę to chciałam wiać ale w rezultacie efekt wyszedł fajny. Ja jestem w miarę zadowolona, a co bardzo ważne mąż zachwycony
Stary 2009-06-19, 18:57   #1216
sss87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez prosiaczek2 Pokaż wiadomość
Już jestem po wizycie u Pani Moniki i wiesz powiem Ci, że miałam dokładnie takie samo odczucie jak Ty. Gdy zobaczyłam tą maszynkę to chciałam wiać ale w rezultacie efekt wyszedł fajny. Ja jestem w miarę zadowolona, a co bardzo ważne mąż zachwycony
To super! Ja tez jestem zadowolona, bardzo dobrze zrobiła mi grzywkę, najlepiej ze wszystkich fryzjerek, które do tej pory mnie ścinały.

sss87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-22, 08:10   #1217
julitka123
Przyczajenie

Vincent

Był ktoś w salonie Vincent na okopowej? Właśnie się tam wybieram i nie wiem jak tam strzygą i farbują. Może ktoś był i podzieli się ze mną swoją opinią na temat tego salonu. Może polecicie mi jakąś fryzjerkę z tego salonu?
Z góry dziękuję.
julitka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-22, 18:09   #1218
kunegunda3
Przyczajenie

Ja czasem korzystam z ich usług. Według mnie najlepsza jest P.Marta-właścicielka salonu. Jest osobą bardzo kreatywną - umie doradzić i to bardzo sobie u niej cenię.
kunegunda3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-23, 13:48   #1219
julitka123
Przyczajenie

Dzięki tam jest chyba dwie Marty? Tak słyszałam od znajomej.
julitka123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-23, 18:33   #1220
fka89
Przyczajenie

Hej dziewczyny szukam dobrego fryzjera w Lublinie...korzystałam juz z wielu salonów i nigdy jak do tej pory nie wyszłam od fryzjera zadowolona... chce zrobić sobie fryzure w stylu emo czy ktoś mógłby mi kogoś polecić?z góry dziękuje...
a co do dekoloryzacji to ja robiłam z czarnego w salonie w olimpie, po ściągnięciu trzeba nałożyć farbę w takim kolorze jak chce się mieć...miałam wtedy włosy do ramion i kosztowało mnie to 180zł...
fka89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-24, 20:26   #1221
Stylished
Raczkowanie

hej ja szukam fryzjerki ktora mogła by uczesac modelki we środe na sesje fotograficzna w zamian za fotki do portfolio- szczegóły na priv
jesli ktos zna kogos to prosze o namiary

Stylished jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-24, 23:16   #1222
Agatau88
Zakorzenienie

Tyle razy pytalam - mam nadzieje ze teraz sama pomogę

Mam trochę doświadczenia z fryzjerami wiec podziele sie moja opinia na temat niektorych z nich:

Salon na ul. Głębokiej w pasażu na dole chyba TRENDY (poprawcie mnie w razie czego): poszłam niedoświadczona, poprosilam o trwałą, mialam mocno rozjasniane wlosy. Pani zapewniala mnie ze bedzie super swietnie, cudownie i wogole, zdecydowalam się. Mialam puch siano nie umiem nawet tego opisac, pani wcisnela mi jakas maseczke za 50zl, calkowity koszt to okolo 200zl, moglam zareklamowac ale byla mloda i niedoświadczona

Salon Iwona na Leonarda:
Moj staly fryzjer, 6 lat temu bylo tam super, teraz zauwazylam ze ludzi traktuja przedmiotowo, nie wiem jak to okreslic, ale multum klientow, mimo zapisania czekam na swoja kolejke, "wciska" sie nagminnie ludzi miedzy innych zapisanych klientow. Zauwazylam tez (nie tylko ja) ze tam fryzjerzy troszke boja sie eksperymwntow z kolorami. Pracuja na Lisapie i Chenice - mimo tych wad na pewno tam wroce, bo cenie sobie jakosc wykonywania ich uslug, "ich" blond nigdy mi nie żółkł

Salon Anna na Bursztynowej:
Nie wykonywalam tam zadnej uslugi, ale coz, nie dalam rady. Dzwonilam w pewnej sprawuie, potrzebowalam konsultacji z fryzjerka. Mila pani powiedziala kiedy mam przyjsc itd. Przyszlam, salon malutki, w tym pokoiku moze 20 osob, wiec czekam w "poczekalni" a tam co chwila fryzjerki urzadzaja pogawedki i pala papierosy, poczekalnia moze 2 metry, myslalam ze to dla klientow a nie dla palacych fryzjerek tuz nad moja glowa, nawet nie uchylac drzwi. Przychodzi "moja" pani, rozmawiam z nia, mowie cos a ona w miedzy czasie mowi cos do innej, majac mnie gleboko w d...
Na pewno nie skorzystam z uslug salonu, panuje tam dziwna atmosfera

Salon w Plazie:
Szkoda gadac, pasemka 300zl, jakby nie Loreal, wyszly zolte, nic im nie pomoglo, do tego zniszczone.

Salon Łaniewscy na Staszica:

Profesjonalnie, fajnie, miło, naprawdę moge polecic z czystym sumieniem.
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-25, 08:29   #1223
prosiaczek2
Przyczajenie

Ja mogę też z czystym sumieniem polecić Łaniewskich na Staszica, chodzę tam na balleage już 8 lat i zawsze jest ładnie. Kiedyś skorzystałam z usług Perfektu to potem u Łaniewskich przez 3 miesiące doprowadzali moje włosy do porządku. Jak ktoś boi się farbowania to najbezpieczniej iść do nich, natomiast co do cięcia włosów to już nie jestem taka pewna, źle nie robią, ale nie wiem czy lepiej niż w innych salonach. Co do salonu Trendy, w którym byłam na ścinaniu ostatnio, wyszłam zadowolona ale tylko pierwszego dnia, każdego kolejnego coraz gorzej mi się włosy układały, trochę takie siano, nie wiem czy to wina maszynki, czy sposobu strzyżenia.
Stary 2009-06-28, 19:15   #1224
szaramieta
Rozeznanie

GG do szaramieta

Szukam fryzjera, który umie robić ładne "wzorki" na krótkich włosach, takie jakby obcinane bliżej głowy, nie wiem jak to wytłumaczyć
Chyba nie każdy fryzjer zajmuje się czymś takim?
Mój brat pilnie poszukuje
szaramieta jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-29, 23:36   #1225
Dorotea 35
Przyczajenie

Kochane Wizażanki-proszę o szybką opinię:u fryzjera nie byłam 10 lat i wybieram się do pani Anny Struk z Akademii Urody przy ul.Krasińskiego.Czy wiecie cokolwiek na temat "dzieł"wychodzących spod ręki tej pani?Słyszałam ,że jest podobno bardzo dokładna.Proszę o opinię!!
Dorotea 35 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-30, 17:09   #1226
AnGeL322
Przyczajenie

GG do AnGeL322
Błagam o pomoc.! ;( Szukam dobrego fryzjera... w Lubinie + okolice:P

Słuchajcie mam poważny problem...
Mam strasznego pecha do fryzjerów... zawsze nagadam się pół godziny co bym chciała zrobić z włosami a i tak po wyjściu od fryzjera wpadam w panikę i za każdym razem płacze, ponieważ zawsze jestem nie zadowolona z efektów bo fryzjer albo źle mnie zrozumiał albo coś sknocił... i w efekcie za każdym razem wyglądałam okropnie Byłam już chyba w każdym salonie fryzjerskim w Lubinie.! Bardzo proszę jeśli znacie jakiegoś naprawdę dobrego fryzjera w Lubinie albo nie daleko Lubina(dolny śląsk)... proszę dajcie mi jakieś namiary czy coś ;]]]
Z góry dziękuję
AnGeL322 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-03, 13:19   #1227
AnGeL322
Przyczajenie

GG do AnGeL322
Dot.: Błagam o pomoc.! ;( Szukam dobrego fryzjera... w Lubinie + okolice:P

Dzięki za odpowiedź... ale mi chodzi o LUBIN a nie Lublin :P
PzDr;*
AnGeL322 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-07-03, 15:04   #1228
Mbronek
Przyczajenie

Witam,
ja poszukuje fryzjera w Lublinie, który pracuje na farbach z Goldwella? Z góry dziękuje za odp i namiary
Mbronek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-03, 22:05   #1229
Agatau88
Zakorzenienie

Na Goldwellu pracuja na Hempla Studio Modnej Fryzury
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-05, 10:47   #1230
kama82
Raczkowanie

Witajcie Dziewczyny.Wiecie może w jakich salonach w Lublinie pracują na produktach Kadusa?Podobno w salonie Vincent na Okopowej.Macie jakieś opinie na temat tego salonu?
kama82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości