![]() |
#1201 |
Raczkowanie
|
Dot.: fryzjer - LUBLIN
Wiem że to może trochę daleko, ale w Nałęczowie podobno super prostują włosy i niedrogo-70 zł.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1202 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
No a co do prostowania to ja właśnie tam robiłam i teraz się wybieram na "doprostowywanie" odrostów. Mi prostowanie robiła Paula. Moim zdaniem mniej niszczy włosy niż prostownica codziennie. Zresztą na moich włosach efekt wypadł lepiej niż naturalne. Stały się gładkie proste i okiełznane. Dopiero teraz jak mam naturalne odrosty widzę ile czasu miałam spokój od napuszonych pod wpływem wilgoci włosów. Polecam osobom co rzeczywiście mają problem z nieokiełznanymi włosami tj np ja. Kiedy tylko zaczyna się robić wilgotno w atmosferze moje włosy przypominają "tapirowane afro" ![]() Ale i tak najlepiej trzeba udać się tam i Kamil oceni czy włosy nadają się do prostowania. Jedno jest pewne. Nie można prostować po farbowaniu włosów farbą. (ja miałam końcówki takie i rzeczywiście było widać różnice. były trochę inne i nie układały się tak ładnie) |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1203 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1204 |
Raczkowanie
|
Nie śledziłam całego wątku ale mogę polecić Studio Urody Vincent na ulicy Okopwej 12. Obsługa w porządku i całkiem dobrze ścinają. Jak chodziłam tam do fryzjera to za ścięcie razem z umyciem i modelowaniem brali koło 45-60zł, a teraz to nie wiem.
Podaję telefon: 081 5325423 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1205 |
Rozeznanie
|
Witam,
W sierpniu przyjeżdżam na ślub kuzynki do Lublina i chciałam zasięgnąć opinii o fryzjerze który dobrze układa włosy. Mam krótkie włoski także nie chodzi o żadne upinanie i tylko fajne wymodelowanie które będzie się trzymało do wieczora ![]() Hotel mamy na Spadochroniarzy także jakby fryzjer był gdzieś w okolicy było by super ale nie jest to priorytetem. Z góry dziękuję za poradę Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1206 |
Raczkowanie
|
Co sądzicie o salonie fryzjerskim Gabriel na ul. Jana Sawy ?
![]()
![]() |
#1207 |
Raczkowanie
|
Może ktoś polecić fryzjera, który potrafi zrobić dekoloryzacje włosów z czarnego(malowane szamponem na 24 mycia castinga) na ciemny blond/karmel, bez nadmiernego ich zniszczenia i efektu kurczaka lub rudego? Byłabym wdzięczna o podanie ceny i nazwy salonów, jeśli ktoś korzystał z takich usług i był zadowolony
![]() |
#1208 |
Raczkowanie
|
Jesli chodzi o salon Gabriel na Jana Sawy to polecam. Osobiście chodziłam tam przez rok do pani Sylwii i byłam bardzo zadowolona. Tam są 3 fryzjerki lub nawet 4 i wszystkie super obcinają.Cena myslę,że też przystępna bo 40 zł.Polecam!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1209 |
Przyczajenie
|
Dot.: fryzjer - LUBLIN farbowanie
Ja mam takie pytanie, gdzie można pomalować na piękny intensywny rudy kolor włosy w lublinie?? byłam dziś 5 salonach w centrum i tylko w La`merse na skłodowskiej był odpowiedni kolor. Mam długie włosy i dlatego też ta przyjemność tam będzie mnie kosztowała 150 zł. Macie coś innego po polecenia ??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1210 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1211 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś korzysta z usług Karola Brzyskiego z Grand Hotelu?? Mam ochotę się tam wybrać i szukam opinii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1212 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Czy któraś wie coś o Pani Monice z Trendów? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1213 |
Przyczajenie
|
Siemka.Razem z koleżanką szukamy dobrego zakładu i fryzjera,który zrobiłby nam bardzo jasne pasemka blond.Wręcz białe.Mamy ciemny blond ale niestety,pojawiły już sie odrosty.Trzeba nam na biegu dobry salon,no i niezbyt drogi.Dzięki za każdy namiar.Pozdro
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1215 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1216 |
Zadomowienie
|
To super! Ja tez jestem zadowolona, bardzo dobrze zrobiła mi grzywkę, najlepiej ze wszystkich fryzjerek, które do tej pory mnie ścinały.
![]() |
#1217 |
Przyczajenie
|
Vincent
Był ktoś w salonie Vincent na okopowej? Właśnie się tam wybieram i nie wiem jak tam strzygą i farbują. Może ktoś był i podzieli się ze mną swoją opinią na temat tego salonu.
![]() Z góry dziękuję. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1218 |
Przyczajenie
|
Ja czasem korzystam z ich usług. Według mnie najlepsza jest P.Marta-właścicielka salonu. Jest osobą bardzo kreatywną - umie doradzić i to bardzo sobie u niej cenię.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1219 |
Przyczajenie
|
Dzięki tam jest chyba dwie Marty? Tak słyszałam od znajomej.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1220 |
Przyczajenie
|
Hej dziewczyny szukam dobrego fryzjera w Lublinie...korzystałam juz z wielu salonów i nigdy jak do tej pory nie wyszłam od fryzjera zadowolona...
![]() a co do dekoloryzacji to ja robiłam z czarnego w salonie w olimpie, po ściągnięciu trzeba nałożyć farbę w takim kolorze jak chce się mieć...miałam wtedy włosy do ramion i kosztowało mnie to 180zł... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1221 |
Raczkowanie
|
hej ja szukam fryzjerki ktora mogła by uczesac modelki we środe na sesje fotograficzna w zamian za fotki do portfolio- szczegóły na priv
jesli ktos zna kogos to prosze o namiary
![]() |
#1222 |
Zakorzenienie
|
Tyle razy pytalam - mam nadzieje ze teraz sama pomogę
![]() Mam trochę doświadczenia z fryzjerami wiec podziele sie moja opinia na temat niektorych z nich: Salon na ul. Głębokiej w pasażu na dole chyba TRENDY (poprawcie mnie w razie czego): poszłam niedoświadczona, poprosilam o trwałą, mialam mocno rozjasniane wlosy. Pani zapewniala mnie ze bedzie super swietnie, cudownie i wogole, zdecydowalam się. Mialam puch siano nie umiem nawet tego opisac, pani wcisnela mi jakas maseczke za 50zl, calkowity koszt to okolo 200zl, moglam zareklamowac ale byla mloda i niedoświadczona ![]() Salon Iwona na Leonarda: Moj staly fryzjer, 6 lat temu bylo tam super, teraz zauwazylam ze ludzi traktuja przedmiotowo, nie wiem jak to okreslic, ale multum klientow, mimo zapisania czekam na swoja kolejke, "wciska" sie nagminnie ludzi miedzy innych zapisanych klientow. Zauwazylam tez (nie tylko ja) ze tam fryzjerzy troszke boja sie eksperymwntow z kolorami. Pracuja na Lisapie i Chenice - mimo tych wad na pewno tam wroce, bo cenie sobie jakosc wykonywania ich uslug, "ich" blond nigdy mi nie żółkł Salon Anna na Bursztynowej: Nie wykonywalam tam zadnej uslugi, ale coz, nie dalam rady. Dzwonilam w pewnej sprawuie, potrzebowalam konsultacji z fryzjerka. Mila pani powiedziala kiedy mam przyjsc itd. Przyszlam, salon malutki, w tym pokoiku moze 20 osob, wiec czekam w "poczekalni" a tam co chwila fryzjerki urzadzaja pogawedki i pala papierosy, poczekalnia moze 2 metry, myslalam ze to dla klientow a nie dla palacych fryzjerek tuz nad moja glowa, nawet nie uchylac drzwi. Przychodzi "moja" pani, rozmawiam z nia, mowie cos a ona w miedzy czasie mowi cos do innej, majac mnie gleboko w d... Na pewno nie skorzystam z uslug salonu, panuje tam dziwna atmosfera Salon w Plazie: Szkoda gadac, pasemka 300zl, jakby nie Loreal, wyszly zolte, nic im nie pomoglo, do tego zniszczone. Salon Łaniewscy na Staszica: Profesjonalnie, fajnie, miło, naprawdę moge polecic z czystym sumieniem. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1223 |
Przyczajenie
|
Ja mogę też z czystym sumieniem polecić Łaniewskich na Staszica, chodzę tam na balleage już 8 lat i zawsze jest ładnie. Kiedyś skorzystałam z usług Perfektu to potem u Łaniewskich przez 3 miesiące doprowadzali moje włosy do porządku. Jak ktoś boi się farbowania to najbezpieczniej iść do nich, natomiast co do cięcia włosów to już nie jestem taka pewna, źle nie robią, ale nie wiem czy lepiej niż w innych salonach. Co do salonu Trendy, w którym byłam na ścinaniu ostatnio, wyszłam zadowolona ale tylko pierwszego dnia, każdego kolejnego coraz gorzej mi się włosy układały, trochę takie siano, nie wiem czy to wina maszynki, czy sposobu strzyżenia.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1224 |
Rozeznanie
|
Szukam fryzjera, który umie robić ładne "wzorki" na krótkich włosach, takie jakby obcinane bliżej głowy, nie wiem jak to wytłumaczyć
![]() Chyba nie każdy fryzjer zajmuje się czymś takim? Mój brat pilnie poszukuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1225 |
Przyczajenie
|
Kochane Wizażanki-proszę o szybką opinię:u fryzjera nie byłam 10 lat i wybieram się do pani Anny Struk z Akademii Urody przy ul.Krasińskiego.Czy wiecie cokolwiek na temat "dzieł"wychodzących spod ręki tej pani?Słyszałam ,że jest podobno bardzo dokładna.Proszę o opinię!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1226 |
Przyczajenie
|
Błagam o pomoc.! ;( Szukam dobrego fryzjera... w Lubinie + okolice:P
Słuchajcie mam poważny problem...
Mam strasznego pecha do fryzjerów... zawsze nagadam się pół godziny co bym chciała zrobić z włosami a i tak po wyjściu od fryzjera wpadam w panikę i za każdym razem płacze, ponieważ zawsze jestem nie zadowolona z efektów bo fryzjer albo źle mnie zrozumiał albo coś sknocił... i w efekcie za każdym razem wyglądałam okropnie ![]() Z góry dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1227 |
Przyczajenie
|
Dot.: Błagam o pomoc.! ;( Szukam dobrego fryzjera... w Lubinie + okolice:P
Dzięki za odpowiedź... ale mi chodzi o LUBIN a nie Lublin :P
PzDr;* |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1228 |
Przyczajenie
|
Witam,
ja poszukuje fryzjera w Lublinie, który pracuje na farbach z Goldwella? Z góry dziękuje za odp i namiary |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
Na Goldwellu pracuja na Hempla Studio Modnej Fryzury
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1230 |
Raczkowanie
|
Witajcie Dziewczyny.Wiecie może w jakich salonach w Lublinie pracują na produktach Kadusa?Podobno w salonie Vincent na Okopowej.Macie jakieś opinie na temat tego salonu?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.