Fryzjer - Lublin - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-23, 07:51   #1261
kaysha
Przyczajenie

Dot.: fryzjer - LUBLIN

Cytat:
Napisane przez ewelinaanna Pokaż wiadomość
Kaysha a pamiętasz może ile kosztuje farbowanie Lorealem w tym salonie? Prosiaczek2 pisałaś kiedyś, że robisz balejaż u Łaniewskich. A Ty ile płacisz?

zapłaciłam 160 za 2 kolory + fajne obcięcie.
kaysha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-23, 12:46   #1262
karola80
Przyczajenie

przedluzanie wlosow

witam,poszukuje pilnie osoby z lublina ktora umie dobrze przedluzyc moje wlosypodaje e-maila karolka1@amorki.pl,,,,,z gory dziekuje

Edytowane przez karola80
Czas edycji: 2009-08-03 o 08:23
karola80 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-24, 07:50   #1263
prosiaczek2
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez ewelinaanna Pokaż wiadomość
Kaysha a pamiętasz może ile kosztuje farbowanie Lorealem w tym salonie? Prosiaczek2 pisałaś kiedyś, że robisz balejaż u Łaniewskich. A Ty ile płacisz?
Za dwa kolory płacę około 170 zł, bez cięcia. Dość drogo ale myślę że warto.
prosiaczek2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-25, 18:06   #1264
ewelinaanna
Przyczajenie

To cena podobna jak u Pierra. Chciałam się zorientować mniej więcej jakie są ceny u konkurencji Tam cennik dość często pnie się w górę, chociaż z usług zawsze byłam bardzo zadowolona. Niestety odeszła moja ulubiona fryzjerka, więc zaczęłam się zastanawiać nad jakimś innym zakładem. Farbowałam ostatnio Luo Color, cena mniej więcej taka jak podałaś, tylko że to jednak dość sporo za farbę, która dość szybko się wypłukuje. Farbowanie samemu nie daje jednak takiego efektu, trzeba wiedzieć co i jak pomieszać, żeby uzyskać wymarzony efekt. Kogo u Łaniewskich polecasz do farbowania?
ewelinaanna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-26, 12:44   #1265
kama82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
Byłam wczoraj w loko i mogę powiedzieć że Kamil naprawdę dobrze tnie. Co do fryzury to już rzecz gustu - ja chyba muszę sie jeszcze przyzwyczaić bo jest sporo krócej niż niż zakładałam. Ale ogólnie jestem zadowolona - w przyszły piątek idę na kolor i to na pewno nie będzie moja ostatnia wizyta w tym salonie.

Ja byłam wiele razy w Perfekcie na Wieniawskiej.
Dziewczyny ładnie ścinają, kororu nie robiłam. Ale wadą tego salonu jest to że zapisują za dużo osób na jedną godzinę i często mimo zapisania trzeba czekać, albo głową zajmują się praktykatnki (mam wrażenie że niektóre mają mniejsze pojęcie o fryzwierstwie niż ja). Z drugiej strony możesz tam przyjść nawet nizapisana w sobotę a i tak gdzieś Cię wcisną.
Kolejna sprawa ceny - nigdy nie wiadmo ile się zapłaci - ja za dokładnie taką samą usługę - wykonaną przez tą samą dziewczynę w niedługim odstępie czasu zapłaciłam 2 razy inną cenę - nie wiem od czego to zależy
Soniu i jak wrażenia po koloryzacji u Kamila w Loko?
kama82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-26, 16:20   #1266
Mbronek
Przyczajenie

Mam ochote na krotka (ale bez przesady) fryzurke z jakas ciekawa grzywka. Myslicie, ze to dobry pomysl wybrac sie do p. Ani z TOKO? Nie orientujecie sie jak wygladaja ceny za strzyzenie i farbowanie wlosow krotkich? AAA i jeszcze jakiej firmy farbami tam maluja wlosy? Dziekuje bardzo za odp.
Mbronek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-26, 19:12   #1267
prosiaczek2
Przyczajenie

Ponawiam pytanie, czy wiecie coś o ścinaniu włosów w salonie na rogu Wieniawskiej i Jasnej, po schodkach w górę, obok jest solarium? Czekam na odpowiedź.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-26, 21:58   #1268
Veela1
Raczkowanie

Ja polecam Panią Sylwię z salonu na Jana Sawy, bodajże 5. Z jednej strony jest studio tatuażu Slayer, z drugiej właśnie ten salon. Chodzę tam już od dawna i pierwszy raz za każdym razem wychodzę zadowolona od fryzjera
Wychodzę z kruczoczarnych, jestem na etapie jaśniusieńkiego rudego, włosy mam w idealnym stanie, w ogóle nie zniszczone.
Salon nazywa się fabryka urody. Pani jest przesympatyczna, nie jest drogo, rewelacja.
Wcześniej chodziłam do Loko naprzeciwko Gali. Zrezygnowałam, bo strasznie denerwowało mnie, że pan Kamil nie ścinał mnie tak, jak prosiłam, tylko po swojemu.

Edytowane przez Veela1
Czas edycji: 2009-07-26 o 22:13
Veela1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-27, 00:25   #1269
katr
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez prosiaczek2 Pokaż wiadomość
Ponawiam pytanie, czy wiecie coś o ścinaniu włosów w salonie na rogu Wieniawskiej i Jasnej, po schodkach w górę, obok jest solarium? Czekam na odpowiedź.
Do solarium wchodzi sie jednym wejsciem.
Jezeli chodzi o fryzjera nie mam pojecie jak te panie sie nazywaja bo przestalam tam chodzic, kiedys farbowalam na kasztan, wyszla marchewa. Ogólnie jedna kobieta jak siedzialam nieraz i czekalam na swoja kolej zauwazylam obcina wsyzstkie nastepne klijentki w tyum samym stylu.
Nie wiem jak salon sie nazywa, jest przy Zana na przeciwko tego ''tergu'' za przystankiem. Wchodzisz i widzisz sama kosmetyki matrixa. Jest i solarium i kosmetyczka.
Sa dwie panie fryzjerki.. przetestowalam, naprawde super. Można sie z nimi dogadac, doradza, super, jestem klijentka od ponad 1,5roku):roll eyes:
katr jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-27, 09:03   #1270
kama82
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Veela1 Pokaż wiadomość
Ja polecam Panią Sylwię z salonu na Jana Sawy, bodajże 5. Z jednej strony jest studio tatuażu Slayer, z drugiej właśnie ten salon. Chodzę tam już od dawna i pierwszy raz za każdym razem wychodzę zadowolona od fryzjera
Wychodzę z kruczoczarnych, jestem na etapie jaśniusieńkiego rudego, włosy mam w idealnym stanie, w ogóle nie zniszczone.
Salon nazywa się fabryka urody. Pani jest przesympatyczna, nie jest drogo, rewelacja.
Wcześniej chodziłam do Loko naprzeciwko Gali. Zrezygnowałam, bo strasznie denerwowało mnie, że pan Kamil nie ścinał mnie tak, jak prosiłam, tylko po swojemu.
Veela,a jakich produktów do koloryzacji używają w fabryce urody??
kama82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-27, 20:18   #1271
Veela1
Raczkowanie

Eee... ja jestem laikiem, nie znam nazwy Mogę zapytać, w piątek mam wizytę.
Veela1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-27, 21:40   #1272
Maianthemum
Rozeznanie

Cytat:
Ja mogę też z czystym sumieniem polecić Łaniewskich na Staszica, chodzę tam na balleage już 8 lat i zawsze jest ładnie. Kiedyś skorzystałam z usług Perfektu to potem u Łaniewskich przez 3 miesiące doprowadzali moje włosy do porządku. Jak ktoś boi się farbowania to najbezpieczniej iść do nich, natomiast co do cięcia włosów to już nie jestem taka pewna, źle nie robią, ale nie wiem czy lepiej niż w innych salonach. Co do salonu Trendy, w którym byłam na ścinaniu ostatnio, wyszłam zadowolona ale tylko pierwszego dnia, każdego kolejnego coraz gorzej mi się włosy układały, trochę takie siano, nie wiem czy to wina maszynki, czy sposobu strzyżenia.
Mam podobne doświadczenia, po strzyzeniu tam wlosy staly sie jakies takie sianowate, to okreslenie dobrze oddaje efekt... :P

Maianthemum jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-29, 19:00   #1273
prosiaczek2
Przyczajenie

Czy znacie może jakąś fryzjerkę lub fryzjera która SŁUCHA !!! co się do niej mówi? Taką która nie realizuje własnych wizji niezależnie od klientki, tylko która stara się zrobić to, o co prosi klientka i np. zetnie włosy zgodnie z prośbą o 2 a nie o 5 cm??? Poradźcie
Stary 2009-07-29, 19:55   #1274
dark01
Zakorzenienie

GG do dark01 Send a message via Skype™ to dark01

Cytat:
Napisane przez Maianthemum Pokaż wiadomość
Mam podobne doświadczenia, po strzyzeniu tam wlosy staly sie jakies takie sianowate, to okreslenie dobrze oddaje efekt... :P
.......
tak najczesciej robi sie z włosami gdy są potraktowane degażówkami,taki rodzaj nożyczek do ''strzepienia'' koncówek

wizażowo&pazurkowo
dark01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 14:00   #1275
gravit
Przyczajenie

Witam,
już kilka razy byłam u P. Renaty w TOP STYL na 1-ego maja i zawsze byłam bardzo zadowolona. Niestety wyjechałam i po powrocie okazało że p. Renia zmieniła salon ale nie chcą mi powiedzieć gdzie się przeniosła. Jeśli wiecie gdzie może teraz pracować, bardzo proszę o podpowiedź, będę wdzięczna.
pozdrawiam
gravit jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-04, 23:39   #1276
kaja1718
Przyczajenie

GG do kaja1718 Send a message via Skype™ to kaja1718

Ja wprawdzie miesiąc temu wyprowadziłam się na stałe do Wrocławia, ale po pięciu Latach w Lublinie mogę coś polecić. Ja chodziłam do Pierre'a do Piotra- jedyny fryzjer od którego wychodziłam zachwycona (a musze powiedzieć, że mam bzika na punkcie moich włosów, i wolę nie ścinać odrastających włosów, które po dobrym ściąciu nadal super wyglądają, niż ryzykować), byłam u niego pierwszy raz kiedy jeszcze był tam na stażu i zapłaciłam 45 zł - po dwóch latach płaciłam już ponad dwa razy więcej- ale naprawdę było warto!! Po półgodzinnym studiowaniu moich włosów, ich kondycji i moich upodobań tworzył coś przecudownego!!! uratował mnie nawet z opresji, gdy po tym, jak moja mama zaprowadziła mnie do polecanej przez wszystkich w moim regionie fryzjerki (chciałam trwałe fale- wyszłam jako baranek do tego z całkowicie spalonymi włosami). Nie lubię krótkich włosów, ale byłam zmuszona do ściącia ich z długości 15cm za ramiona do długości 10 cm od czubka głowy- jak widziałam tak bardzo króciutkie kosmyki miałam ochote ucicec z krzesła, ale się powstrzymałam i oddałam się w ręce p. Piotra. To co zobaczyłam jako końcowy efekt było zdumiewające-idealnie dobrany kolor (ja nawet nie wiedziałam, który pan Piotr dla mnie wybrał) a cięcie??? W najlepszych i najmodniejszych katalogach takiego nie widziałam. Majstersztyk!!!! Z polotem, ekstrawagancją, elegancją, sportowym luzem i delikatnością w jednym.

Niestety, przez dłuższy czas nie mogłam sobie pozwolić na wizytę u niego, a gdy przyszłam, okazało się że już tam nie pracuje ;(

Jakbym wiedziała, gdzie teraz pracuje pojechałabym za nim przez całą Polskę!! Naprawdę uważam że było warto.

A inne salony?? na bursztynowej są dwa całkiem całkiem. Ja ścinałam się u pani Ani. Niestety nie jest to idealnie równe cięcie, ale to akurat moja wina, bo źle wytłumaczyłam. U pana co tam pracuje, ścinał się mój chłopak- ma chorobę skóry, i nie lubi chodzić do fryzjerów, bo często probują zrobić z niego lamusa, a tam- świetna obsługa i facet ściął go naprawdę fachowo ( podsłuchałam nawet, że miał propozycje pracować, zdaje sie dla telewizji, czy przy jakimś pokazie mody w telewizji) W drugim salonie ścinała sie moja kumpela, a też jest wybredna, i była bardzo zadowolona. Chodzi tam teraz non stop
kaja1718 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 09:10   #1277
akszer
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez kamkam Pokaż wiadomość
A ja mam prośbę o namiary na konkretne osoby pracujące w salonie Pierre - mam ochotę na jednorazową zmianę; wiem, że był taki jeden post, ale prosiłabym i wypowiedź także inne Wizażanki korzystające w usług tego salonu - kto tam najlepiej strzyże? Bo nie mam pojęcia co takiego umie kreatywny stylista z poziomu 4, czego nie potrafi ten z poziomu 3, że jest o numerek (i 5zł) wyżej w rankingu
Będę wdzięczna
Moim zdaniem najelpszy jest Grzegorz. Pracował na moich włosach jeszcze jak był stażystą i zawsze miałam świetną fryzurkę, włosy było doskonale obcięte, super się układały po myciu (zazwyczaj było tak, że po wyjściu od fryzjera ok, a po myciu du...a) i mieli tam doskonałe farby do włosów. A Grzegorz jest niezwykle kreatywny, umie doradzić, dopasować fryzurkę. Polecam

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:04 ----------

Cytat:
Napisane przez kaja1718 Pokaż wiadomość
Ja wprawdzie miesiąc temu wyprowadziłam się na stałe do Wrocławia, ale po pięciu Latach w Lublinie mogę coś polecić. Ja chodziłam do Pierre'a do Piotra- jedyny fryzjer od którego wychodziłam zachwycona (a musze powiedzieć, że mam bzika na punkcie moich włosów, i wolę nie ścinać odrastających włosów, które po dobrym ściąciu nadal super wyglądają, niż ryzykować), byłam u niego pierwszy raz kiedy jeszcze był tam na stażu i zapłaciłam 45 zł - po dwóch latach płaciłam już ponad dwa razy więcej- ale naprawdę było warto!! Po półgodzinnym studiowaniu moich włosów, ich kondycji i moich upodobań tworzył coś przecudownego!!! uratował mnie nawet z opresji, gdy po tym, jak moja mama zaprowadziła mnie do polecanej przez wszystkich w moim regionie fryzjerki (chciałam trwałe fale- wyszłam jako baranek do tego z całkowicie spalonymi włosami). Nie lubię krótkich włosów, ale byłam zmuszona do ściącia ich z długości 15cm za ramiona do długości 10 cm od czubka głowy- jak widziałam tak bardzo króciutkie kosmyki miałam ochote ucicec z krzesła, ale się powstrzymałam i oddałam się w ręce p. Piotra. To co zobaczyłam jako końcowy efekt było zdumiewające-idealnie dobrany kolor (ja nawet nie wiedziałam, który pan Piotr dla mnie wybrał) a cięcie??? W najlepszych i najmodniejszych katalogach takiego nie widziałam. Majstersztyk!!!! Z polotem, ekstrawagancją, elegancją, sportowym luzem i delikatnością w jednym.

Niestety, przez dłuższy czas nie mogłam sobie pozwolić na wizytę u niego, a gdy przyszłam, okazało się że już tam nie pracuje ;(

Jakbym wiedziała, gdzie teraz pracuje pojechałabym za nim przez całą Polskę!! Naprawdę uważam że było warto.

A inne salony?? na bursztynowej są dwa całkiem całkiem. Ja ścinałam się u pani Ani. Niestety nie jest to idealnie równe cięcie, ale to akurat moja wina, bo źle wytłumaczyłam. U pana co tam pracuje, ścinał się mój chłopak- ma chorobę skóry, i nie lubi chodzić do fryzjerów, bo często probują zrobić z niego lamusa, a tam- świetna obsługa i facet ściął go naprawdę fachowo ( podsłuchałam nawet, że miał propozycje pracować, zdaje sie dla telewizji, czy przy jakimś pokazie mody w telewizji) W drugim salonie ścinała sie moja kumpela, a też jest wybredna, i była bardzo zadowolona. Chodzi tam teraz non stop
Z tego co wiem Piotrek zajął się już czyms innym, ale rzeczywiście super ciął.

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez kamkam Pokaż wiadomość
Więc, wracając do mojego pytania o salon Pierre, w różnych czasookresach polecałyście tam następujących fryzjerów/stylistów(?):

Aneta Domiańczyk, Grzegorz Stępnik, Ilona rynkowska, Sylwia Kubić, Łukasz, Piotrek

- tyle że niektórzy już tam nie pracują.

Więc z tych pracujących obecnie, kogo polecacie? Ew. gdzie podziali się ci, którzy stamtąd odeszli? Kobiety (i rodzynki), wszak to dla naszego wspólnego dobra! Zmobilizujcież się i podzielcie się cennymi informacjami
Grzegorz!! Zdecydowanie polecam! Co prawda wieki juz tam nie byłam, ale mam zamiar sie wybrać jakoś niedługo bo chcę coś zrobić z moją strzechą przed ślubem. Jak ktoś będzie przede mną to dajcie znać czy Grzegorz jeszcze pracuje
akszer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 11:01   #1278
praline
Zakorzenienie

Cytat:
Czy znacie może jakąś fryzjerkę lub fryzjera która SŁUCHA !!! co się do niej mówi? Taką która nie realizuje własnych wizji niezależnie od klientki, tylko która stara się zrobić to, o co prosi klientka i np. zetnie włosy zgodnie z prośbą o 2 a nie o 5 cm??? Poradźcie
Aga z Laurenta na Hipotecznej
praline jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-05, 14:35   #1279
agunia87
Przyczajenie

Cześć dziewczyny szukam fryzjerki, p. Małgosi, która pracowała na Czechowie w salonie Fenix na ul. Kurantowej między Aldikiem na ul.Braci Wieniawskich a kolekturą Lotto, a wcześniej była zatrudniona w salonie na ul. Kiepury. Ma czarne włosy do ramion z obciętą na prosto grzywką, nosi okulary i jest jedną z tych nielicznych fryzjerek słuchających. Proszę o jakieś informacje, jeśli takie macie pozdrowienia!

Edytowane przez agunia87
Czas edycji: 2009-08-05 o 14:41
agunia87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 14:06   #1280
chorakiszka
Przyczajenie

Hej Dziewczyny,

Od jakiegoś czasu poszukuję dobrego fryzjera w Lublinie i natrafiłam na ten wątek, przeczytałam go w całości (swoją drogą te 42 strony zajęły mi trochę czasu ). Z waszych wpisów „wyłapałam” najbardziej chwalonych przez was fryzjerów tudzież salony fryzjerskie:
- montownia
- Kamil ul Fabryczna
- p. Edyta
- Toko
Po niezbyt miłych doświadczeniach z fryzjerami, chciałam znaleźć kogoś kto by mi dobrze doradził, sama nie mam konkretnej wizji, chodzi mi o to żeby dobrze dobrano fryzurę do mojej twarzy i typu włosów a jednocześnie wymyślono coś z fantazją (może być coś odważniejszego). Proszę Was poradźcie mi kogoś.
chorakiszka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-07, 22:18   #1281
Kylie vel Janet 1986
Przyczajenie

Tylko Pierre!!! Wierna od 4 lat i tak pozostanie!!! Na początku chodziłam do p. Ani a potem kiedy odeszła byłam u jakiejś innej i również bylam bardzo zadowolona. Następnie polecono mi p. Grzesia młodego chłopaka. Fantastyczny człowiek zna sie na swoim fachu jak mało kto. Wysłucha, doradzi, odradzi no i masaż głoey w jego wykonaniu- cudeńko. Nie wiem czy pracuje nadal bo nie byłam blisko pół roku ale za kilka dni ponownie sie wybieram i jestem przekonana że wyjde bardzo zadowolonaCo do Laurenta(na hipotecznej) korzystałam z usług tego salonu jeden raz. I nigdy wiecej. Trqaktuja tam klienta jak powietrze. Nawet sie nie spytano jaką fryzure chce. Kiedy sama zaczęłam sie odzywać to fryzjerka nic nie odpowiedziała i ścięła po swojemu. Nie polecam także Berendowicz&Kublin.
Kylie vel Janet 1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-08, 12:32   #1282
akszer
Przyczajenie

Słuchajcie dziewczyny, dowiedziałam się, że Grzegorz już nie pracuje u Piera, i szukam go z determinacja godna największej fanki. Grzegorz Stępnik! Jeśli któraś z Was się natknie gdzieś na niego pliiiiisssss dajcie znać!! Szczupły, młody, sympatyczny blondyn. Czekam z niecierpliwością
akszer jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-10, 14:14   #1283
SANJU85
Raczkowanie

JA chodze do salonu Nicole Fariani na Jutrzenki miła atmosfera ceny chyba w granicach normy i jezeli nie wiesz jak chcesz sie obciac to ci doradza. Jezeli dobrałas sobie zła fryzure to ci odradza .Ja jestem zadowolona na 100% moje kolezanki ktore tam zaciagnełam tez

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-10, 14:23   #1284
jodie
Zakorzenienie

ja za to absolutnie nie polecam łaniewskich , kiedyś mieli dobrych specjalistów, ale ta która mi pasowała załozyła swój zakład i nie mam kontaktu. zaryzykowałam i poszłam do innej fryzjerki w salonie łaniewskich ale to co zrobiła z moją głową wołało o pomstę do nieba, jeszcze do końca nie pozbyłam sie tego czegoś co nałozyła mi na głowę - jakoś nie widzi mi sie ścinanie na zapałkę ale to byłoby najlepsze rozwiązanie a niby profesjonaliści
polecam za to LOKO
Stary 2009-08-12, 15:44   #1285
1983moniczka1983
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez akszer Pokaż wiadomość
Słuchajcie dziewczyny, dowiedziałam się, że Grzegorz już nie pracuje u Piera, i szukam go z determinacja godna największej fanki. Grzegorz Stępnik! Jeśli któraś z Was się natknie gdzieś na niego pliiiiisssss dajcie znać!! Szczupły, młody, sympatyczny blondyn. Czekam z niecierpliwością
Hejka,
Grzegorza szukaj na Jana Sawy - z tyłu za Media i Skokiem - robią też tam paznokcie - obok sklepu z alkoholami. Druga dziewczyna z Pierra - Weronika otworzyła swój zakład na Borelowskiego - boczna Kraśnickich na wysokości szpitala. Tam gdzie Grzesiek jest też jeszcze chyba Aneta - też z Pierra
1983moniczka1983 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-12, 22:15   #1286
prosiaczek2
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
ja za to absolutnie nie polecam łaniewskich , kiedyś mieli dobrych specjalistów, ale ta która mi pasowała załozyła swój zakład i nie mam kontaktu. zaryzykowałam i poszłam do innej fryzjerki w salonie łaniewskich ale to co zrobiła z moją głową wołało o pomstę do nieba, jeszcze do końca nie pozbyłam sie tego czegoś co nałozyła mi na głowę - jakoś nie widzi mi sie ścinanie na zapałkę ale to byłoby najlepsze rozwiązanie a niby profesjonaliści
polecam za to LOKO
A jak nazywała się ta dziewczyna z której byłaś zadowolona?
Stary 2009-08-20, 08:54   #1287
aneciashow
Raczkowanie

Hej, mam 15 lat i szukam fryzjera w Lublinie. Nigdy nie obcinałam się w Lbn, zawsze w rodzinnym mieście i mam już dosyć tego. Fryzjerki w ogólnie nie umieją mi doradzić, a fryzura trzyma się jeden dzień i na dodatek potem nie wiem jak ją ułożyć.
Chciałam się wybrać do plazy, bo widziałam, że ścięcie dziecięca kosztuje 25 złotych DDD Co mi polecicie w okolicach dworca i Krakowskiego przedmieścia :P
aneciashow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-20, 10:07   #1288
bojkka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aneciashow Pokaż wiadomość
Hej, mam 15 lat i szukam fryzjera w Lublinie. Nigdy nie obcinałam się w Lbn, zawsze w rodzinnym mieście i mam już dosyć tego. Fryzjerki w ogólnie nie umieją mi doradzić, a fryzura trzyma się jeden dzień i na dodatek potem nie wiem jak ją ułożyć.
Chciałam się wybrać do plazy, bo widziałam, że ścięcie dziecięca kosztuje 25 złotych DDD Co mi polecicie w okolicach dworca i Krakowskiego przedmieścia :P
hmmm 15-latka i dziecięcie
dziecko ogarnij się i zacznij patrzec na normalne ceny
bojkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 10:13   #1289
VanillaCafe
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez bojkka Pokaż wiadomość
hmmm 15-latka i dziecięcie
dziecko ogarnij się i zacznij patrzec na normalne ceny
Hehe dobre
B&K w Plazie nie jest polecany przez wizażanki.
Koło dworca właściwie a nawet w budynku dworca PKP jest podobno fajny salon... Ale nie pamiętam jak się nazywa`
VanillaCafe jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-20, 21:17   #1290
aneciashow
Raczkowanie

sorry, ale jak wcześniej napisałam, nigdy nie ścinałam się w Lbn a co za tym idzie w porządnym salonie fryzjerskim i nie wiem czy zakwalifikowałabym się do dziecięcego. Dlaczego od razu ktoś musi mnie wyśmiewać. * Ogarnęłam się. A więc poleca ktoś salon na dworcu pkp ? Ile kosztuje tam ścięcie ?

Edytowane przez aneciashow
Czas edycji: 2009-08-20 o 21:21
aneciashow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości