Fryzjer - Lublin - Strona 45 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Dobry fryzjer

Notka

Dobry fryzjer Szukasz dobrego fryzjera w swoim mieście? Na tym forum znajdziesz adresy i nazwiska sprawdzonych fryzjerów. Wejdź i znajdź dobrego fryzjera, poleć własnego.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-09-13, 11:03   #1321
necia007
Raczkowanie

Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany

Sprawdziłam polecany salon na ul.Ułanów i Panią Dorotę i szczerze mogę wszystkim polecić.
Z nudnych włosów do ramion wyczarowała mi pięknego boba.
Doradziła optymalną długość włosów i wysłuchała sugestii.
Ścinała włosy na mokro, później dość długo dopracowywała na sucho.
Dzięki temu z układaniem nie mam żadnego problemu.
necia007 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-13, 19:40   #1322
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Też moge polecić salon "W piwnicy" moja mamuska tam lata już od paru dobrych lat(do p. Doroty). Kiedyś mieszkalam blok obok to też chodziłam ale teraz sie przeprowadziłam na drugi koniec miasta, ale mama dalej jest jej wierna i tłucze sie tam trajtkami nawet na 8 rano
Stary 2009-09-13, 21:42   #1323
_Karolka_
Rozeznanie

Dot.: fryzjer - LUBLIN

Cytat:
Napisane przez Kylie vel Janet 1986 Pokaż wiadomość
Nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeee!!! Ja go musze znaleźć tam na Sawy!!!!!!!!!!!!!!!!! Chciałabym żeby za rok do ślubu mnie czesał!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!! No i wybierałam sie z wizytą do niego za 2 tygodnie!!!!!!!!!! Mam nadzieje ze nie wyemigruje z Lublina!!!!!!!!!!!!!
czyzby wyemirgowal do tego salonu na jana sawy co założyla go tez byla pracownica pierra - pani Aneta ?
_Karolka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-13, 21:49   #1324
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

A czy ten cały salon "W piwnicy" ma swoją stronę www?

Ja mogę polecić z czystym sumieniem Pierra w centrum
trochę im się ekipa zmieniła, ale i tak strzygą bardzo dobrze
Ostatnio byłam u Magdy i jak zwykle wyszłam zadowolona

---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ----------

Cytat:
Napisane przez _Karolka_ Pokaż wiadomość
czyzby wyemirgowal do tego salonu na jana sawy co założyla go tez byla pracownica pierra - pani Aneta ?

Aneta się gdzieś przeniosła?

Powiedz mi co to za salon

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 05:54   #1325
_Karolka_
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość

Aneta się gdzieś przeniosła?

Powiedz mi co to za salon
Tak, zalozyla swoj salon wlasnie na jana sawy, w tych pawilonach za media markt, nazywa sie "sekrety piekna/urody" jakos tak. wieczorkiem moge poszukac dokladniejszych danych bo gdzies mam wizytowke. Chyba ze mowimy o roznych Anetach, bo ta juz z pol roku tam urzęduje
_Karolka_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-14, 07:58   #1326
innocencee
Zakorzenienie

GG do innocencee

Cytat:
Tak, zalozyla swoj salon wlasnie na jana sawy, w tych pawilonach za media markt, nazywa sie "sekrety piekna/urody" jakos tak. wieczorkiem moge poszukac dokladniejszych danych bo gdzies mam wizytowke. Chyba ze mowimy o roznych Anetach, bo ta juz z pol roku tam urzęduje

to pewnie ta
a ktoś z pierra tam jeszcze pracuje bo sporo nowych fryzjerów jest u nich

innocencee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-17, 19:56   #1327
azure
Zadomowienie

GG do azure

Dziewczyny, muszę się wybrać do fryzjera a mieszkam tuż przy Jutrzenki. Salonów jest tam dość dużo, więc jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia to bardzo proszę o sugestie. Który z fryzjerów na Jutrzenki jest wg Was polecany i w normalnej cenie?
azure jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-09-17, 20:05   #1328
buziaczek198425
Przyczajenie

a ja mam taką prośbę jak uważacie jaka fryzurka była by dla mnie dobra, najbardziej chodzi mi o kolor. mam blizny potrądzikowe i mój naturalny ciemny brąz w ogóle się nie sprawdza, od 3 lat mam blond pasemka i już mi się okropnie znudziły
proszę o poradę dzięki
buziaczek198425 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-22, 11:00   #1329
Evalbn
Przyczajenie

Smile Dot.: fryzjer - LUBLIN

witam dziewczyny co myslicie o p.Ani Chołocie?jestem zapisana na jutro i juz zaczynam sie bać.Szczerze to odwiedzilam wielu fryzjerow i jeszcze nie bylam zadowolona nigdy w 100% ..pozdrawiam i licze na odp
Evalbn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 09:22   #1330
Kylie vel Janet 1986
Przyczajenie

Sprawa przedstawia się następująco: obecnie nie mam czasu na szukanie Grzesia z Pierra dlatego w niedziele wybrałam sie do Laurenta na Zana. Obcinała mnie młoda kobietka. Pracują na kosmetykach Kerastese. Nie skąpią ich co oczywiście jest plusem Jesli chodzi o fryzurę miałam włosy do połowy pleców chciałam skrócić same końcówki- mam włosy do ramion Grzywka miała zasłonić brwi- odsłoniła je O ile po wyjściu od fryzjera byłam w miarę zadowolona tak po umyciu włosów już nie...Miałam piękne, grube włosy a teraz mam tak jakby połowę tego co przed obcięciem... Zapłaciłam 75 zł ponieważ zakwalifikowano moje włosy do cennika który odnosi się się do włosów długich Nie ma bata trzeba znaleźć Grzesia!!!
Kylie vel Janet 1986 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-23, 13:42   #1331
trzydziescidwa
Zakorzenienie

cześć dziewczyny troszkę podczytuje wątek od jakiegoś czasu, ale wszystkiego nie udało mi się niestety przeczytac czy wiecie może o kimś kto ma talent do obcinania kręconych włosów? boję się znowu ryzykować, a szczerze mówiąc chyba nigdy nie byłam jeszcze zadowolona... doradźcie jeśli możecie
trzydziescidwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-09-23, 14:25   #1332
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez trzydziescidwa Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny troszkę podczytuje wątek od jakiegoś czasu, ale wszystkiego nie udało mi się niestety przeczytac czy wiecie może o kimś kto ma talent do obcinania kręconych włosów? boję się znowu ryzykować, a szczerze mówiąc chyba nigdy nie byłam jeszcze zadowolona... doradźcie jeśli możecie
Ja mam bardzo kręcone włosy i byłam w top stylu na 1 maja u... p.Renaty chyba?:P I nawet fajnie mnie scieła. Czasami prostuje wlosy i wlasnie wyprostowane super wygladaly! i kolezanki pytaly gdzież ja sie tak sciełam A gdy mialam kręcone bylo ok, (moze nie jestem super zachwycona bo poprostu nie lubie moich kreconych wlosów)

Także mozesz spróbować krzywdy ci raczej nie zrobi Ja tam musze sie wybrać na saune na włosy super po niej wyglądały

Edytowane przez Cyska
Czas edycji: 2009-09-23 o 14:26
Cyska jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-09-28, 23:24   #1333
Peggy89
Raczkowanie

hej dziewczyny. gdzie polecacie zrobić dekoloryzacje albo kąpiel w Lublinie? Bo ja sobie dzisiaj robiłam właśnie kąpiel i wyszłam z prawie takimi samymi włosami (czarnymi tyle, że z czerwonymi pobłyskami ) chociaż się całkiem sporo rozjaśniły do w miare jasnego brązu, ale fryzjerka mi jakołś za ciemną farbe nałożyła potem :/ Wysiedziałam tam z ponad 3 godziny, zapłaciłam 200zł i jestem wściekła :/ I nie chce takiej kolejnej wpadki, więc co polecacie?
Peggy89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-03, 21:45   #1334
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

Dziewczyny, troszkę pogrzebałam na tym wątku ale nadal nie do końca znam odpowiedź na mój problem a mianowicie: Szukam jakiegoś dobrego fryzjera, który jest w stanie wyczarować COŚ z cienkich włosów (ładnie przyciąć) i jednocześnie ładnie pofarbować. Myślałam o Pani Dorocie z ul.Ułanów ale ponoć farbowanie jest takie sobie, lub też o Montowni... Macie inne sugestie?
Dotychczas chodziłam do p.Kasi Flor z MM na ul. Nowowiejskiego i muszę przyznać, że dziewczyna była b.dobra. Potrafiła jakoś ogarnąć moje włosy i znalazła mi rewelacyjne "refleksy" jakiś czas temu. Plus cena- za ścięcie (włosy półdługie) z delikatnym modelowaniem i farbę- 110zł. Tylko nie wiem, czy jeszcze tam pracuje.. Poza tym, nie lubię 'szefowej' Marty i jej córki myjącej włosy (szarpie tipsami !! ).. także chciałam czegoś nowego.. Pomocy
Stary 2009-10-04, 17:49   #1335
lilka0021
Przyczajenie

cześć dziewczyny. mam pytanie co do Pro Arte - wiecie może czy dalej pracuje tam pani Ania? byłam u niej dwa lata temu i byłam bardzo zadowolona, mam ochote znowu sie wybrać do niej. i wiecie może jakie tam są teraz ceny?
lilka0021 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-04, 18:33   #1336
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

Cytat:
Napisane przez agunia87 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny szukam fryzjerki, p. Małgosi, która pracowała na Czechowie w salonie Fenix na ul. Kurantowej między Aldikiem na ul.Braci Wieniawskich a kolekturą Lotto, a wcześniej była zatrudniona w salonie na ul. Kiepury. Ma czarne włosy do ramion z obciętą na prosto grzywką, nosi okulary i jest jedną z tych nielicznych fryzjerek słuchających. Proszę o jakieś informacje, jeśli takie macie pozdrowienia!
wydaje mi się, że ta pani - a przynajmniej odpowiadająca opisowi, no i imię tez się zgadza - strzygła mnie w salonie na ul Gorczańskiej 8
wydaje mi się, że to ta pani jest dość charakterystyczna
nie wiem, czy ta informacja jeszcze Ci się przyda

acha, tylko to było gdzieś na przełomie lutego i marca, także nie wiem, czy tam jeszcze jest, bo nie byłam u nich drugi raz (nie to, żeby było coś bardzo nie tak, po prostu sobie zapuszczałam)

Edytowane przez ruda3d
Czas edycji: 2009-10-04 o 18:35 Powód: dopisek
ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-07, 12:41   #1337
8mouse3
Rozeznanie

Witam Dziewczyny.
Przekopałam trochę ten wątek, ale i tak mam problem z wyborem fryzjera. Ale zacznę od początku- mam długie włoski, aż za łopatki i do tego kręcone. Muszę udać się do fryzjera by trochę je ściąć, ale gdyby jakiś dobry fryzjer zechciał je fajnie wycieniowac to byłoby fajnie. Nie chcę ścinać włosów na krótko i nie bardzo wiem, który zakład w Lbnie radzi sobie z długimi i do tego kręconymi włosami ( zależy mi na tym, żeby były ładnie wycieniowane bo często prostuję włosy). Doczytałam się pochlebnej opinii na temat zakładu Top Styl jeśli chodzi o długie włosy...czy któraś z Was może mi jeszcze jakiś zakład zaproponować. Z góry dziękuję.

PS: zaczynam swoje raczkowanie na forum i mam nadzieje, że bede często anonsować
8mouse3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-07, 20:05   #1338
bojkka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 8mouse3 Pokaż wiadomość
Witam Dziewczyny.
Przekopałam trochę ten wątek, ale i tak mam problem z wyborem fryzjera. Ale zacznę od początku- mam długie włoski, aż za łopatki i do tego kręcone. Muszę udać się do fryzjera by trochę je ściąć, ale gdyby jakiś dobry fryzjer zechciał je fajnie wycieniowac to byłoby fajnie. Nie chcę ścinać włosów na krótko i nie bardzo wiem, który zakład w Lbnie radzi sobie z długimi i do tego kręconymi włosami ( zależy mi na tym, żeby były ładnie wycieniowane bo często prostuję włosy). Doczytałam się pochlebnej opinii na temat zakładu Top Styl jeśli chodzi o długie włosy...czy któraś z Was może mi jeszcze jakiś zakład zaproponować. Z góry dziękuję.

PS: zaczynam swoje raczkowanie na forum i mam nadzieje, że bede często anonsować
jak mialam dlugie wlosy to chodzilam do proarte na Spadochroniarzy (w zasadzie przy Racławickich) do pana Jarka Jacka Jurka ? heh i wlasnie on umial super scinac wlosy jesli chodzi o cieniowanie, zawsze fajnie sie ukladaly
bojkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-07, 21:50   #1339
8mouse3
Rozeznanie

hmm poczekam jeszcze na jakieś podpowiedzi i wybiorę się w następnym tygodniu, ciekawa jestem co mi zrobią na głowie
Stary 2009-10-07, 23:06   #1340
Tyris
Rozeznanie

Moje 2 kolezanki maja "baranka" na glowie. Jedna byla njapierw na raclawickich (nie wiem dokladnie jaki jest adres i nazwa salonu.. naprzeciwko Lo staszica) i tam ja bardoz ladnie obcieli. Poszla 2gi raz do salonu kolo KFC i tez ladnie obcieli. Druga znajoma byla w montowni fryzur...... i nie bede komentowac tego co jej tam zrobili. Fryzurka na 2 godziny.. ze nie wspomne ze pan po 1 nie chcial jej obciac tak jak ona chciala..po 2 zafundowal jej fryzure z prostownica :/ bo zostawil kosmki takie sterczace do prostowania (ze to niby tak super...asymetrycznie chyba, ale koleznaka zaznaczla ze chce utrzymac swoje loki i nie bedzie ich ukladac ani tym bardziej prostowac).

Ja mam sowja osobista genialna fryzjerke ktora w ciemno moge polecic. Wiem ze napewno robi genialne ciecia poldlugich prostych wlosow, wyczarowywuje naprawde niesamowite fryzury jak z magazynow. Kreconych jeszcze nie widzialam jak ciela.. ale dziewczyna naprawde fajna.. mowisz jej "5cm z dlugosci" i nie smadnie ani milimetr wiecej!

ps.. dodam ze ja mam wlosy prawie do pasa i sie u niej obcinam a mialam wieloletnia fobie do fryzjerow

Edytowane przez Tyris
Czas edycji: 2009-10-07 o 23:08
Tyris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-08, 06:02   #1341
8mouse3
Rozeznanie

Jeśli jesteś zadowolona ze swojego fryzjera to mogłabyś ujawnić kto to jest?? Tak jak pisałam włosy mam kręcone ale nie jest to baranek, a do tego są do połowy plecków- a nie chcę się ich pozbywać
Stary 2009-10-08, 14:40   #1342
Tyris
Rozeznanie

Jasne.. Jest to pani Marta pracujaca w salonie fryzjerskim na ul. Jutrzenki. Tylko kurcze nie wiem jak to wytlumaczyc, bo nie znam nazwy zakladu ja sie umawiam z pania Marta na telefon wiec nie czytam szyldu. Jak sie wchodzi w ulice jutrzenki w pasaz handlowy dokladnie tam gdzie jest glodny krolik-tylko trzeba wejsc od strony ulicy wewnetrznej.. tak jakby przejsc z drugiej strony bloku , przy drodze wewnetrznej, gdzie jest germazerka, ciuchland, solaria to wlasnie idac od strony germazerki jest to pierwszy zaklad. Jest on jaby po srodku pasazu. Wystroj wnetrza jest w jakas zebre i wisi portret Merlin Monroe. Nazwa salonu pochodzi chyba od imienia wlascicielki(ktora nie jest polka).... "fabiane" (?)... ale nie jestem na 100% pewna tej nazwy. Goraco polecam, jest to ten typ osoby ktory wyslucha i nie zrobi nic czego bysmy nie chcialy. Potrafi szczerze doradzic ale nie narzucac wlasne zdanie. Ja mam u niej 100% zaufania.
Tyris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-08, 16:34   #1343
8mouse3
Rozeznanie

wielkie dzięki, jak uda mi się znaleść tel i zdecyduję się na ten salon to opiszę wrażenia po mojej wizycie tam
Stary 2009-10-08, 21:51   #1344
Dark_Kicia_Miau!
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tyris Pokaż wiadomość
Moje 2 kolezanki maja "baranka" na glowie. Jedna byla njapierw na raclawickich (nie wiem dokladnie jaki jest adres i nazwa salonu.. naprzeciwko Lo staszica) i tam ja bardoz ladnie obcieli. Poszla 2gi raz do salonu kolo KFC i tez ladnie obcieli. Druga znajoma byla w montowni fryzur...... i nie bede komentowac tego co jej tam zrobili. Fryzurka na 2 godziny.. ze nie wspomne ze pan po 1 nie chcial jej obciac tak jak ona chciala..po 2 zafundowal jej fryzure z prostownica :/ bo zostawil kosmki takie sterczace do prostowania (ze to niby tak super...asymetrycznie chyba, ale koleznaka zaznaczla ze chce utrzymac swoje loki i nie bedzie ich ukladac ani tym bardziej prostowac).

Ja mam sowja osobista genialna fryzjerke ktora w ciemno moge polecic. Wiem ze napewno robi genialne ciecia poldlugich prostych wlosow, wyczarowywuje naprawde niesamowite fryzury jak z magazynow. Kreconych jeszcze nie widzialam jak ciela.. ale dziewczyna naprawde fajna.. mowisz jej "5cm z dlugosci" i nie smadnie ani milimetr wiecej!

ps.. dodam ze ja mam wlosy prawie do pasa i sie u niej obcinam a mialam wieloletnia fobie do fryzjerow
Super Jutrzenki jest obok mnie. Czy można zapytać po ile ścina włoski (mam półdługie) i jak z ich farbowaniem?? Spróbuję jej jutro poszukać na osiedlu.. Jeśli nie znajdę, to mogę prosić o nr tel na PW?

Edytowane przez Dark_Kicia_Miau!
Czas edycji: 2009-10-08 o 21:53
Dark_Kicia_Miau! jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-12, 09:33   #1345
8mouse3
Rozeznanie

Ach, umówiłam się na jutro do Pro Arte, ale pan Jurek..(chyba tak ma na imię), już tam nie pracuje..no zobaczymy czy zatrudniają równie dobre fryzjerki jak fryzjerów
Stary 2009-10-13, 09:28   #1346
bojkka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 8mouse3 Pokaż wiadomość
Ach, umówiłam się na jutro do Pro Arte, ale pan Jurek..(chyba tak ma na imię), już tam nie pracuje..no zobaczymy czy zatrudniają równie dobre fryzjerki jak fryzjerów
napisz koniecznie u kogo byłas i czy jestes zadowolona!
bojkka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-13, 14:12   #1347
kama82
Raczkowanie

Ja chodzę do Pani Joli z Pro Arte tzn.byłam dopiero jeden raz ale byłam bardzo zadowolona wiec napewno jeszcze tam wroce.
kama82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 18:28   #1348
8mouse3
Rozeznanie

No byłam dziś w Pro Arte u pani Iwonki..jestem bardzo zadowolona. Dziewczyna jest bardzo miła i taka delikatna, oczywiście chodzi mi o obchodzenie się z włosami. Bardzo ładnie mi wycieniowała włosy a te które są najdłuższe to faktycznie tylko deczko ścięła, same końcówki, tak jak prosiłam. Ach cieszę się, że dojrzałam ten kontakt tutaj, bo wiem, że na pewno tam wrócę...a chyba muszę :/ mam pozostałości koloru- niestety byłam kiedyś głupia i malowałam włosy Palette i końcówki włosów mam ciemniejsze. Pani Iwonka zaproponowała dekoloryzację tylko końcówek i chciałam się Was dziewczyny zapytać, jak to jest z jej szkodliwością ( bądź jej brakiem) jeśli chodzi o włosy.
Ale jestem zadowolona z włosków
Stary 2009-10-19, 15:46   #1349
lublinianka75
Przyczajenie

Cytat:
Hej Dziewczyny!!! Ja tez poszukuję Grzegorza Stępnika z salony Pierre!! czytałam Wasze posty o salonach za Media Markt i ostatnio w desperacji obdzwoniłam wiele salonów z tej ulicy, w tym wspomniane przez Was te z "urodą-' Fabrykę urody" i na wszelki wypadek "Oazę urody" - bo takie znalazłam i nieststy nikt o takim fryzjerze tam nie słyszał...
MOŻE JADNAK KTÓRAŚ Z WAS GO ZNALAZŁA????????
lublinianka75 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-19, 20:01   #1350
xkotowax
Przyczajenie

Ja polecam salon fryzjerski Mirka na Sławinie. Zawsze jak z niego wychodzę to jestem zadowolona tak samo moja mama i brat. Atmosfera jest naprawdę świetna, można porozmawiać z fryzjerami, doradzą. Jutro idę do fyzjerki u któej jeszcze nie byłam, zobaczymy co zdziała. A ja mam pytanie do was, bo nie chcę źle wybrać. Poszukuję fryzjera który dobrze farbuje. Chodzi o to, że mam pasemka blond, a chciałabym jednolity kolor włosów. Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego fryzjera??

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

Acha i jeszcze zauwżyłam, ze znajduja się tu fryzjerzy po latach Może ktoś z was wie, jakiś czas temu w zakładzie Belleza na Sapiechy bodajże obok Spółdzelczości Pracy pracowała p.Agnieszka miała wtedy grzyw takie półkole i półdługie brązowe włosy. Przeniosła się wtedy podobno gdzieś na kalinę albo kunickiego. Powyjściu od niej włosy były zawsze długo świeże.
xkotowax jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Dobry fryzjer

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości