![]() |
#1321 |
Raczkowanie
|
Dot.: Fryzjer stylista z lublina poszukiwany
Sprawdziłam polecany salon na ul.Ułanów i Panią Dorotę i szczerze mogę wszystkim polecić.
Z nudnych włosów do ramion wyczarowała mi pięknego boba. Doradziła optymalną długość włosów i wysłuchała sugestii. Ścinała włosy na mokro, później dość długo dopracowywała na sucho. Dzięki temu z układaniem nie mam żadnego problemu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1322 |
Zakorzenienie
|
Też moge polecić salon "W piwnicy" moja mamuska tam lata już od paru dobrych lat(do p. Doroty). Kiedyś mieszkalam blok obok to też chodziłam ale teraz sie przeprowadziłam na drugi koniec miasta, ale mama dalej jest jej wierna i tłucze sie tam trajtkami nawet na 8 rano
![]()
![]() |
#1323 | |
Rozeznanie
|
Dot.: fryzjer - LUBLIN
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1324 | |
Zakorzenienie
|
A czy ten cały salon "W piwnicy" ma swoją stronę www?
Ja mogę polecić z czystym sumieniem Pierra w centrum ![]() trochę im się ekipa zmieniła, ale i tak strzygą bardzo dobrze ![]() Ostatnio byłam u Magdy i jak zwykle wyszłam zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- Cytat:
Aneta się gdzieś przeniosła? Powiedz mi co to za salon ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1325 |
Rozeznanie
|
Tak, zalozyla swoj salon wlasnie na jana sawy, w tych pawilonach za media markt, nazywa sie "sekrety piekna/urody" jakos tak. wieczorkiem moge poszukac dokladniejszych danych bo gdzies mam wizytowke. Chyba ze mowimy o roznych Anetach, bo ta juz z pol roku tam urzęduje
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1326 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to pewnie ta ![]() a ktoś z pierra tam jeszcze pracuje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1327 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, muszę się wybrać do fryzjera a mieszkam tuż przy Jutrzenki. Salonów jest tam dość dużo, więc jeśli ktoś ma jakieś doświadczenia to bardzo proszę o sugestie. Który z fryzjerów na Jutrzenki jest wg Was polecany i w normalnej cenie?
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1328 |
Przyczajenie
|
a ja mam taką prośbę jak uważacie jaka fryzurka była by dla mnie dobra, najbardziej chodzi mi o kolor. mam blizny potrądzikowe i mój naturalny ciemny brąz w ogóle się nie sprawdza, od 3 lat mam blond pasemka i już mi się okropnie znudziły
![]() proszę o poradę dzięki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1329 |
Przyczajenie
|
![]()
witam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1330 |
Przyczajenie
|
Sprawa przedstawia się następująco: obecnie nie mam czasu na szukanie Grzesia z Pierra dlatego w niedziele wybrałam sie do Laurenta na Zana. Obcinała mnie młoda kobietka. Pracują na kosmetykach Kerastese. Nie skąpią ich co oczywiście jest plusem
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1331 |
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1332 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Także mozesz spróbować krzywdy ci raczej nie zrobi ![]() ![]()
Edytowane przez Cyska Czas edycji: 2009-09-23 o 14:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1333 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny. gdzie polecacie zrobić dekoloryzacje albo kąpiel w Lublinie? Bo ja sobie dzisiaj robiłam właśnie kąpiel i wyszłam z prawie takimi samymi włosami (czarnymi tyle, że z czerwonymi pobłyskami ) chociaż się całkiem sporo rozjaśniły do w miare jasnego brązu, ale fryzjerka mi jakołś za ciemną farbe nałożyła potem :/ Wysiedziałam tam z ponad 3 godziny, zapłaciłam 200zł i jestem wściekła :/ I nie chce takiej kolejnej wpadki, więc co polecacie?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1334 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, troszkę pogrzebałam na tym wątku ale nadal nie do końca znam odpowiedź na mój problem
![]() Dotychczas chodziłam do p.Kasi Flor z MM na ul. Nowowiejskiego i muszę przyznać, że dziewczyna była b.dobra. Potrafiła jakoś ogarnąć moje włosy i znalazła mi rewelacyjne "refleksy" jakiś czas temu. Plus cena- za ścięcie (włosy półdługie) z delikatnym modelowaniem i farbę- 110zł. Tylko nie wiem, czy jeszcze tam pracuje.. Poza tym, nie lubię 'szefowej' Marty i jej córki myjącej włosy (szarpie tipsami !! ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1335 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny. mam pytanie co do Pro Arte - wiecie może czy dalej pracuje tam pani Ania? byłam u niej dwa lata temu i byłam bardzo zadowolona, mam ochote znowu sie wybrać do niej. i wiecie może jakie tam są teraz ceny?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1336 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wydaje mi się, że to ta pani ![]() nie wiem, czy ta informacja jeszcze Ci się przyda acha, tylko to było gdzieś na przełomie lutego i marca, także nie wiem, czy tam jeszcze jest, bo nie byłam u nich drugi raz (nie to, żeby było coś bardzo nie tak, po prostu sobie zapuszczałam)
Edytowane przez ruda3d Czas edycji: 2009-10-04 o 18:35 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1337 |
Rozeznanie
|
Witam Dziewczyny.
Przekopałam trochę ten wątek, ale i tak mam problem z wyborem fryzjera. Ale zacznę od początku- mam długie włoski, aż za łopatki i do tego kręcone. Muszę udać się do fryzjera by trochę je ściąć, ale gdyby jakiś dobry fryzjer zechciał je fajnie wycieniowac to byłoby fajnie. Nie chcę ścinać włosów na krótko i nie bardzo wiem, który zakład w Lbnie radzi sobie z długimi i do tego kręconymi włosami ( zależy mi na tym, żeby były ładnie wycieniowane bo często prostuję włosy). Doczytałam się pochlebnej opinii na temat zakładu Top Styl jeśli chodzi o długie włosy...czy któraś z Was może mi jeszcze jakiś zakład zaproponować. Z góry dziękuję. PS: zaczynam swoje raczkowanie na forum i mam nadzieje, że bede często anonsować ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1338 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1339 |
Rozeznanie
|
hmm poczekam jeszcze na jakieś podpowiedzi i wybiorę się w następnym tygodniu, ciekawa jestem co mi zrobią na głowie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
Rozeznanie
|
Moje 2 kolezanki maja "baranka" na glowie. Jedna byla njapierw na raclawickich (nie wiem dokladnie jaki jest adres i nazwa salonu.. naprzeciwko Lo staszica) i tam ja bardoz ladnie obcieli. Poszla 2gi raz do salonu kolo KFC i tez ladnie obcieli. Druga znajoma byla w montowni fryzur...... i nie bede komentowac tego co jej tam zrobili. Fryzurka na 2 godziny.. ze nie wspomne ze pan po 1 nie chcial jej obciac tak jak ona chciala..po 2 zafundowal jej fryzure z prostownica :/ bo zostawil kosmki takie sterczace do prostowania (ze to niby tak super...asymetrycznie chyba, ale koleznaka zaznaczla ze chce utrzymac swoje loki i nie bedzie ich ukladac ani tym bardziej prostowac).
Ja mam sowja osobista genialna fryzjerke ktora w ciemno moge polecic. Wiem ze napewno robi genialne ciecia poldlugich prostych wlosow, wyczarowywuje naprawde niesamowite fryzury jak z magazynow. Kreconych jeszcze nie widzialam jak ciela.. ale dziewczyna naprawde fajna.. mowisz jej "5cm z dlugosci" i nie smadnie ani milimetr wiecej! ps.. dodam ze ja mam wlosy prawie do pasa i sie u niej obcinam a mialam wieloletnia fobie do fryzjerow Edytowane przez Tyris Czas edycji: 2009-10-07 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1341 |
Rozeznanie
|
Jeśli jesteś zadowolona ze swojego fryzjera to mogłabyś ujawnić kto to jest??
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1342 |
Rozeznanie
|
Jasne.. Jest to pani Marta pracujaca w salonie fryzjerskim na ul. Jutrzenki. Tylko kurcze nie wiem jak to wytlumaczyc, bo nie znam nazwy zakladu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1343 |
Rozeznanie
|
wielkie dzięki, jak uda mi się znaleść tel i zdecyduję się na ten salon to opiszę wrażenia po mojej wizycie tam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1344 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez Dark_Kicia_Miau! Czas edycji: 2009-10-08 o 21:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1345 |
Rozeznanie
|
Ach, umówiłam się na jutro do Pro Arte, ale pan Jurek..(chyba tak ma na imię), już tam nie pracuje..no zobaczymy czy zatrudniają równie dobre fryzjerki jak fryzjerów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1346 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1347 |
Raczkowanie
|
Ja chodzę do Pani Joli z Pro Arte tzn.byłam dopiero jeden raz ale byłam bardzo zadowolona wiec napewno jeszcze tam wroce.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 |
Rozeznanie
|
No byłam dziś w Pro Arte u pani Iwonki..jestem bardzo zadowolona. Dziewczyna jest bardzo miła i taka delikatna, oczywiście chodzi mi o obchodzenie się z włosami. Bardzo ładnie mi wycieniowała włosy a te które są najdłuższe to faktycznie tylko deczko ścięła, same końcówki, tak jak prosiłam. Ach cieszę się, że dojrzałam ten kontakt tutaj, bo wiem, że na pewno tam wrócę...a chyba muszę :/ mam pozostałości koloru- niestety byłam kiedyś głupia i malowałam włosy Palette i końcówki włosów mam ciemniejsze. Pani Iwonka zaproponowała dekoloryzację tylko końcówek i chciałam się Was dziewczyny zapytać, jak to jest z jej szkodliwością ( bądź jej brakiem) jeśli chodzi o włosy.
Ale jestem zadowolona z włosków ![]()
![]() |
#1349 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
MOŻE JADNAK KTÓRAŚ Z WAS GO ZNALAZŁA???????? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1350 |
Przyczajenie
|
Ja polecam salon fryzjerski Mirka na Sławinie. Zawsze jak z niego wychodzę to jestem zadowolona tak samo moja mama i brat. Atmosfera jest naprawdę świetna, można porozmawiać z fryzjerami, doradzą. Jutro idę do fyzjerki u któej jeszcze nie byłam, zobaczymy co zdziała. A ja mam pytanie do was, bo nie chcę źle wybrać. Poszukuję fryzjera który dobrze farbuje. Chodzi o to, że mam pasemka blond, a chciałabym jednolity kolor włosów. Czy ktoś mógłby mi polecić dobrego fryzjera??
---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ---------- Acha i jeszcze zauwżyłam, ze znajduja się tu fryzjerzy po latach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:55.